Cuma listelerin gözbebeği olacaksın belli :) maşallah sanaGunaydin
Bugun ki syumu aksamdan hazirladim yine kiraz sapli ve limonlu
Bugun sebze gunu bakalim cumaya nasil bi fark yansicak
Ah canim benim bitecek ins. Allah hayirli etsin niyetini yardim etsin sabrimizi bol eylesin.hosbulduk canımmm evet tahlıl yaptırdım cok sukur hıc bırsey cıkmadı kılo vermeye engel hıc bırseyyok sadece ıraz tıroıtım yuksek ama cok onemlı degılmıs ınsallah bu sefer bıtsın bıktım canım ya
Hayriyecim hoşgeldinselamun aleykum canlar ,
buraları cok ozlemıs bol kılolu bı kadın geldı gıne hepınızı cok ozledım muhbbetı ozledım umarımherkez ıyıdır soyle bı goz attım bol hamılemız var sanırım ohh bolbol bebıs demektır rabbım analı babalı saglıka kavustursun bebeklerınıze
ben cok kılo aldım yuksek kılo tartan bı tartı aldım kendıme almazolaydım sok oldum bı programa baslıyorum bı dıyetısyenne gıttım kendı basıma olmayacak sızsızde olmuyor ınsallah bakalım bu sfer nasıl olacak
Ay insallah yaCuma listelerin gözbebeği olacaksın belli :) maşallah sana
Bebis iyi sukur 6 da uyanip bagiriyo oyun istiyo guluyo.sen nasılsın bonusum bebiş nasıl
ıınsallah canım beraber devam edelım gıne verelım kurtulalımAh canim benim bitecek ins. Allah hayirli etsin niyetini yardim etsin sabrimizi bol eylesin.
Bende ramazandan once gittim iki kilo verdim sadece uygulayamadim tam biraz emzirdigim icin birazda cocuklarla ugrasip kendime vakit ayiramadigim icin.
Simdi bi alt sokaga tasiniuorum. Islerim bitince yeniden basliycam ins.
rabbım esırgesın kuzumu benımkıler kudurmakla mesgulBebis iyi sukur 6 da uyanip bagiriyo oyun istiyo guluyo.
6 aylik oldu mavi goz yumak bisey iste :)
Senin oglanlar nasil yaz nasil geciyo?
Len hayriye :) catlatmasana insani desene dr ne dedi nasil tavsiyeler verdi? Spor yuruyus verdimi? Kac kilo ciktin yaz daaaıınsallah canım beraber devam edelım gıne verelım kurtulalım
hosbulduk canım ınsallah beraber basaralım bıtsın su ezıyetHayriyecim hoşgeldin
Inşallah başaracaksın canım
ben orasını anlamadım kuzum ben gurkan kubılayın ınternet sıtesınden basvurdum burdabıkac kısı basladı faydasın gorduler tahlıllerı gonderdım dıyet lıstem geldı haftada 4 gun yuruyecekmısım 2 lıtre su aynı ıste ama kısıye ozel verıyorlar bıde veren gerı almıyormus kacamaklar var yanı dıyetı bozmakt yokLen hayriye :) catlatmasana insani desene dr ne dedi nasil tavsiyeler verdi? Spor yuruyus verdimi? Kac kilo ciktin yaz daaa
Tekrardan hosgeldin benim de 15 aylik bi bebegin var hala emiyor ama bana yediklerin bIraz yetersiz geldi unutma bebegin gidasinib cogynu hala senden aliyor bence biraz daha yavas git ilj hafta sekerlu gidalari kes mesela ikinci hafta karbonhidrati gibi
Allah bağışlasın canım.. Çok şükür bir şey yok sadece tatlı Güllaç triliçe Antep'ten baklava derken lohusalık derken kendim ettim kendim buldum. Bebeğim durmazdı tek başkma yemek ısıtmak hazırlamak yerine hep tatlılara yüklendim... Doğumdan 69-65 ile çıktım derken git gide kilo aldım 84'ten sonda Tartılamadım bile 100 olmuşumdur sanıyordum olmuşum da. Bileğim ayaklarım tutmaz oldu çok büyük kilolar bunlar. Hepimizi Allah kurtarsın..7 ayda 30 kilomu ciddimisin arkadasim ya cok degilmi hamileyken kac kiloydun kacla dogum yaptin? Troit rahatsizligin olmasin hizli kilo aldiran cinsten?
Benimde 7 ayina giren bi bebegim var allah..
Süper valla banada cok guzel geldi sklmadan bi sure yapilabilir yapicam ins bi bitsin islerim
Yerleştin tabii ev temiz iş yok azim böcüğünü yakaladın hemen:)günayyydınn kızlar mutlu haftalar olur inşallahh hepimize yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldin inşallah veririz hep beraberce
bonus aslında taşınmak çok iyi oluyo ev temizleniyo ne kadar gereksiz şeyler aldığımızın farkına varıyoruz kolay gelsinnn
sabah 6 yeşil zeytin yarım simit
2 çatal krem peynir
1 çilek reçeli
1 yumrta omlet
yeşilçay
vee suya devam
hamileliğimin başından beri kafam uçtu benim ya, inş doğumdan sonra geçer..
çok yaşlılar gibiyim gerçekten, düşünemiyorum, unutuyorum, kafam çalışmıyor... gerçekten yaaa.
hakkaten dediğin gibi neden çarşaf sermeyi akıl edemedimki... haklısın canım, sağol ama bundan sonrası için masayı yaptırana kadar öyle kullanırım.
doktor 4hafta sonra 11ağustosta görüşelim diyor bana, bende 11hafta sonramıııı diyorum, algım aynen böyle oldu, neyse geçer inş doğumdan sonra çünkü hamilelikle başladı bu durum.
iç çamaşırlarıdamı ütülüyon yoksa: )
benim çocukken arkadaşımın annesi iç çamaşırlarıda ütülerdi, bence o kadarda çok fazla yaaa, eğer evetse cevabın ütü istemeyeni ütülediğin için çok çıkıyor bence canım ütün: )
aman canına yazık değilmi fazlasını boşver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?