Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah canim benim bitecek ins. Allah hayirli etsin niyetini yardim etsin sabrimizi bol eylesin.

Bende ramazandan once gittim iki kilo verdim sadece uygulayamadim tam biraz emzirdigim icin birazda cocuklarla ugrasip kendime vakit ayiramadigim icin.

Simdi bi alt sokaga tasiniuorum. Islerim bitince yeniden basliycam ins.

Hayriyecim hoşgeldin
Inşallah başaracaksın canım

ıınsallah canım beraber devam edelım gıne verelım kurtulalım

Len hayriye :) catlatmasana insani desene dr ne dedi nasil tavsiyeler verdi? Spor yuruyus verdimi? Kac kilo ciktin yaz daaa
ben orasını anlamadım kuzum ben gurkan kubılayın ınternet sıtesınden basvurdum burdabıkac kısı basladı faydasın gorduler tahlıllerı gonderdım dıyet lıstem geldı haftada 4 gun yuruyecekmısım 2 lıtre su aynı ıste ama kısıye ozel verıyorlar bıde veren gerı almıyormus kacamaklar var yanı dıyetı bozmakt yok

Hoşbulduk canım Allah bağışlasın ibş benim kuzu da bolbol emer:) maşallah seninkine.. Bu detoksu diyetisyenim verdi bana birkaç ay önce vermişti hatta ama o zaman sadece anne sütü ile besleniyor diye cesaret edememiştim. Ek gıda ile birlikte denemek istedim, süt yapma özelliği varmış. Inş Öyledir...

Allah bağışlasın canım.. Çok şükür bir şey yok sadece tatlı Güllaç triliçe Antep'ten baklava derken lohusalık derken kendim ettim kendim buldum. Bebeğim durmazdı tek başkma yemek ısıtmak hazırlamak yerine hep tatlılara yüklendim... Doğumdan 69-65 ile çıktım derken git gide kilo aldım 84'ten sonda Tartılamadım bile 100 olmuşumdur sanıyordum olmuşum da. Bileğim ayaklarım tutmaz oldu çok büyük kilolar bunlar. Hepimizi Allah kurtarsın..

Yerleştin tabii ev temiz iş yok azim böcüğünü yakaladın hemen:)
Beni geçmezsen çatlarsın tabii
Maşallah Allah azmimizi daim etsin şu 90 lardan hatta 80 lerden kurtulalım bu sefer
Ben bu hafta oruca niyetlendim kaç gün tutabilirsem bakalım

Selam hanmlar.. Yeni gelenler olmuş.hosgeldiniz.superfine baya kısa zamanda cok kilo almissin.ins verirsin. Bu arada yeliz seni pek azimli gördüm.bak fazla yeme topikce seni takipteyiz.cumayi merak ediyoruz.bonus sana da rasinma isinde kolaylık diliyorum.farklı mekan iyi gelir.bi de su anda kac kilo oldugumu bile bilmiyorum.ama ilk diyete başladığımda 98.6 kiloydum.en son evden ciktigimda 89 90 falandm.8 kilo daha az hamile olmak avantajldr.gerçi evlendigim zaman 82 kiloydum.kilo verim de öyle bebisim olsun diyordm ama nasl olduysa kendimi 98lerde buldum iste.neyse ins dogumdan sonra 75 e inerim.kararlıym.dönüşüm muhteşem olacak

Selamün aleykümm...

ben geldimm ama bugün hep yatıyorum...sakarya dönüşü iki saatlik yolu 6 saatte geldik heryanım ağrıyonarin yerimin üstüne oturamıyom zaten belimde tutmuyo gibi...zoraki kalkıp makineye çamaşır attım bide çorba yaptım geldim...bir ara da gidip çamaşırları asarsam benden iyisi yok...çocuklarla yatılmıyoda anacım...hacıyatmaza döndüm...gidip annemdemi kalsam hazır k.validelerde yok orda..ama bi yandan çocuklar annemde feci yoruyolar çok nazlanıyolar ona kıyamıyorum...

yok canım ütülemiyorum çamaşır falan...yeni evliyken herşeyi ütülüyodumda her çocukta eksilttim ütülerimin sayısını...

çok normal şuan içinde bulunduğun durum takma kafanı hiç bir şeye bol bol yat dinlen doğumdan sonra uyumayı özliceksin..

hayriyecim hoşgeldinn....

yelicim valla tebrik ediyorum iyi gidiyosun merakla takip ediyorum...bide yaptığın sporları yazarken bir yerde iç bacak yazmışsın o hangi hareket anlıyamadım çömelmenin bacakları açılarak yapılanmı acep...

adını hatırlayamadım yeni bir arkadaş katılımış aramıza hoşgeldiinnn azmin daim olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…