Yeliz yine tavuk daha mantikli geliuo bana varsa etin ette olur yenmez diye dusunme acsan yiyosun. :)Kizlar yarin et gunu ogle falan neyse de sabah kahvalti icin ne olabilir fikir verebilir misinuz tada ete es deger biseyler yesem de ayni olur heralde dimi
Belim iyi bonuscum nerdeyse geçti ömür boyu dikkat etmek lazım ama nerdeAsu bacii belin nasil oldu 6 gunlerimi tutucan sevvalin kaci bugun biseyden heberim yok he
Aynen öyle canım bende bel Fıtığı da var zaten sürekli bir sızım ya da farklı şikayetlerim oluyor da bel tutulması ani ve beklenmedik olduğu için daha sıkıntılı oluyorAsuman ablacım bel konusunda haklısın bır kere tutuldumu ömür boyu dıkkat edılmesı gerekıyor,hassaslaşıyor sanırım..
Benım bıle tutulduktan sonra ara ara aynı yerden tutulur gibi oluyor sanki ,ya da bana öyle geliyor bilemiyorum..süreklı tekrar tutulacakmiş hissi ,korkusu da cabası...
Gecmis olsun canim dikkat et kendine ve bebiseSelamün aleykümm...
ben geldimm ama bugün hep yatıyorum...sakarya dönüşü iki saatlik yolu 6 saatte geldik heryanım ağrıyonarin yerimin üstüne oturamıyom zaten belimde tutmuyo gibi...zoraki kalkıp makineye çamaşır attım bide çorba yaptım geldim...bir ara da gidip çamaşırları asarsam benden iyisi yok...çocuklarla yatılmıyoda anacım...hacıyatmaza döndüm...gidip annemdemi kalsam hazır k.validelerde yok orda..ama bi yandan çocuklar annemde feci yoruyolar çok nazlanıyolar ona kıyamıyorum...
yok canım ütülemiyorum çamaşır falan...yeni evliyken herşeyi ütülüyodumda her çocukta eksilttim ütülerimin sayısını...
çok normal şuan içinde bulunduğun durum takma kafanı hiç bir şeye bol bol yat dinlen doğumdan sonra uyumayı özliceksin..
hayriyecim hoşgeldinn....
yelicim valla tebrik ediyorum iyi gidiyosun merakla takip ediyorum...bide yaptığın sporları yazarken bir yerde iç bacak yazmışsın o hangi hareket anlıyamadım çömelmenin bacakları açılarak yapılanmı acep...
adını hatırlayamadım yeni bir arkadaş katılımış aramıza hoşgeldiinnn azmin daim olsun...
yumurta var canim son gun yada sut yogurt yiyebiliyosun sanirim kiyma kavurup yiyebilirimYeliz yine tavuk daha mantikli geliuo bana varsa etin ette olur yenmez diye dusunme acsan yiyosun. :)
Sut urunleri hic yok heralde bu diyette kahvaltida bari yimirta ye sonra etlerle devam et.
Yok canim ya ne sampiyonu deniyorum sadece bakalim ne olacakYeliz'cim suyun ne güzelmiş öyle,şifa olsun..benım dikkatimi sudan çok tazecik salatalıklar çektı..:)özendım bonus ile sana,ben de su hazırlayıp resimmi paylaşsam ki...:)
Menulerın başarılı,cuma şampiyonu belli şimdiden:)
Uyguladıgın diyet ile alakalı ben çok et yıyemedıgım için et ıle beslenılıcek gün benım için sıkıntı ama senı takipteyım:)
Ogulcuklarım hoşgeldın,merak etmiştık senı...iyi olmana ve yeni başlangıçlar yapmana çok sevındım,inşallah hersey ümit ettığin gibi olsun...
Bonus bebiş maviş gözlümü?ay ne tatlıdır şimdi o..:)
Meyra ve elıf Allah yardımcınız olsun taze anneler,bu süreci kolaylık ıle atlatırsınız inşallah...aynı temennıleri bengısu icinde diliyorum..:)
Yenı gelen arkadaslar hoşgelmişler...
Yolcu geçmiş olsun,belınde bel fıtıgımı var?
Dafı abla,frıda,yena ugramamış keyıflerı yerındedır inşallah...
Yelizz sana kahvalti buldum kiymali yimirta
hosbuldum canım bebıs hyırlı ugurlu olsun bı kılo versem bende kasınmıyor degılımSelamün aleykümm...
ben geldimm ama bugün hep yatıyorum...sakarya dönüşü iki saatlik yolu 6 saatte geldik heryanım ağrıyonarin yerimin üstüne oturamıyom zaten belimde tutmuyo gibi...zoraki kalkıp makineye çamaşır attım bide çorba yaptım geldim...bir ara da gidip çamaşırları asarsam benden iyisi yok...çocuklarla yatılmıyoda anacım...hacıyatmaza döndüm...gidip annemdemi kalsam hazır k.validelerde yok orda..ama bi yandan çocuklar annemde feci yoruyolar çok nazlanıyolar ona kıyamıyorum...
yok canım ütülemiyorum çamaşır falan...yeni evliyken herşeyi ütülüyodumda her çocukta eksilttim ütülerimin sayısını...
çok normal şuan içinde bulunduğun durum takma kafanı hiç bir şeye bol bol yat dinlen doğumdan sonra uyumayı özliceksin..
hayriyecim hoşgeldinn....
yelicim valla tebrik ediyorum iyi gidiyosun merakla takip ediyorum...bide yaptığın sporları yazarken bir yerde iç bacak yazmışsın o hangi hareket anlıyamadım çömelmenin bacakları açılarak yapılanmı acep...
adını hatırlayamadım yeni bir arkadaş katılımış aramıza hoşgeldiinnn azmin daim olsun...
hos buldum canım umarım hepımızın ümitleri gerceklesır ve burası dırek basarı topiği olurYeliz'cim suyun ne güzelmiş öyle,şifa olsun..benım dikkatimi sudan çok tazecik salatalıklar çektı..:)özendım bonus ile sana,ben de su hazırlayıp resimmi paylaşsam ki...:)
Uyguladıgın diyet ile alakalı ben çok et yıyemedıgım için et ıle beslenılıcek gün benım için sıkıntı ama senı takipteyım:)
Ogulcuklarım hoşgeldın,merak etmiştık senı...iyi olmana ve yeni başlangıçlar yapmana çok sevındım,inşallah hersey ümit ettığin gibi olsun...
Meyra ve elıf Allah yardımcınız olsun taze anneler,bu süreci kolaylık ıle atlatırsınız inşallah...aynı temennıleri bengısu icinde diliyorum..:)
canımsın kahvaltı çok az değilmiBugunku menum
Sabah
Domates salatalik maydonoz
Ara
Bir dilim limonlu soda
Ogle
Kozlenmis patlican salatasi
Ayran
Ara
Kahveli tarcinli sut
Aksam
Zeytinyagli fasulye
Az salata
Ayran
Spor
30 dk yuruyus
50 squat
100 mekik
Su
2 litre
Canim ben 5 te 5 diye bi diyet yapiyorum bugun sebze gunuydu ondan ama tabi kurali kuralina uynuyorun yani ogle vr sabah ogunlerini diyete gore yemeye calisiyorum aksam sebze yiyorum ayran soda falan iciyorum oyle yanicanımsın kahvaltı çok az değilmi
Aklima geldi aslinda ama yumurta 5.gun ya ondan dolayi vazgectim ama neyse zaten harfi harfine uymuyorum olmazsa oyle yaparimYelizz sana kahvalti buldum kiymali yimirta
Yeliz'cim suyun ne güzelmiş öyle,şifa olsun..benım dikkatimi sudan çok tazecik salatalıklar çektı..:)özendım bonus ile sana,ben de su hazırlayıp resimmi paylaşsam ki...:)
Gecmis olsun canim dikkat et kendine ve bebise
Ic bacak dedigim plates cebmberini bacaklariminar arasina alip sikistiriyorum
yumurta var canim son gun yada sut yogurt yiyebiliyosun sanirim kiyma kavurup yiyebilirim
hosbuldum canım bebıs hyırlı ugurlu olsun bı kılo versem bende kasınmıyor degılım
hos buldum canım umarım hepımızın ümitleri gerceklesır ve burası dırek basarı topiği olur
kolay gelsin sana canim yogunlugunu kolayca atlatirsin insallahiyi geceler hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir hayat koşuşturmacası sağlıklı olalımda koşturalım artık napalım geçtiğimiz 2 gün hava esti ama yarın tekrardan havalar ısınacakmış evde değildim pazar akşamı eve döndüm ve yoğunluktan uğruyamadım çarşamba günü oğlumu yolcu edicem yarın cidi ütü yapıp valiz hazırlamam lazım bugün evdeydim yarın işe gidicektim ama gelmiycem diye mesaj attım tabi patron kardeş olunca tamam abla dedi :)))
tahminimce pazar günüde yalovaya geçicem kardeşim taşınacak yanında olmam lazım ....yoğunluk yorgunluk birbirine karıştı yedikerime dikkat edemiyorum sıcaklardanmıdır nedir tuhaf bir şişkinlik var bol su içiyorum ama yediklerimde fazla özelikle hafta sonu fena kaçtıı nasıl toparlıycam bilmiyorum
bonus tam gaz evi topluyorsun herhalde kolay gelsin demek ki önümüzdeki pazar ikimizde ev taşıyıp yerleştirmekle uğrşıcaz kolay gelsin taşınıp yerleşelimde kendimize bir çekidüzen verelim
yeliz tam not aldın 5 numara 10 yıldız takipteyimşimdi şu 5te 5 diyetini bitince tekrar devem mı etireceksin bitir bakalım sonucu dört gözle bekliyorum spor desen harika daim olsun arkadaşım tebrikler ..
Hayriye hoş geldin canım lütfen hep burda kal ve yeni bir arkadaşımız gelmiş hoş gelmiş :)
adaş oruç durumları varmış Allah kabul etsin ...
hamişlerimiz iyi görünüyorlar sağlıcakla bebiklerini kucaklarına alsınlar inşallah
kasımpatıcım misafir olayları varmış kolay gelsin sıcaklarda zor gerçekten ...
YENA ve Dafi uğramamış onlarda yoğunlar herhalde ...
Bence yerleşmiştir yerleştiği kadar ama inş kolay veririm..Hayriyecim yap bakalim nasil sonuc alicaksin :)
Adi superfine olan arkadas :) vall hayretle okudum. Daha once hic bu kiloya cikmadiysan yeni aldiysan inan bizden daha cok verirsin yerlesmeden.
Malesef canım öyle oldu.. Normal doğumla doğurursan fazlası bile gidiyor, hamilelik Döneminde hiç takılma kiloya ama ondan slnra çok dikkat et benim düştüğüm hataya düşme derim..Selam hanmlar.. Yeni gelenler olmuş.hosgeldiniz.superfine baya kısa zamanda cok kilo almissin.ins verirsin. Bu arada yeliz seni pek azimli gördüm.bak fazla yeme topikce seni takipteyiz.cumayi merak ediyoruz.bonus sana da rasinma isinde kolaylık diliyorum.farklı mekan iyi gelir.bi de su anda kac kilo oldugumu bile bilmiyorum.ama ilk diyete başladığımda 98.6 kiloydum.en son evden ciktigimda 89 90 falandm.8 kilo daha az hamile olmak avantajldr.gerçi evlendigim zaman 82 kiloydum.kilo verim de öyle bebisim olsun diyordm ama nasl olduysa kendimi 98lerde buldum iste.neyse ins dogumdan sonra 75 e inerim.kararlıym.dönüşüm muhteşem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?