Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar yarin et gunu ogle falan neyse de sabah kahvalti icin ne olabilir fikir verebilir misinuz tada ete es deger biseyler yesem de ayni olur heralde dimi
Yeliz yine tavuk daha mantikli geliuo bana varsa etin ette olur yenmez diye dusunme acsan yiyosun. :)

Sut urunleri hic yok heralde bu diyette kahvaltida bari yimirta ye sonra etlerle devam et.

Hayırlı günler,mutlu haftalar olsun arkadaşlarım...

Bugun Akşama misafirim var,yemek yapıyorum..ocagın ve fırının sıcaklıgı ıle mutfak da nefes alınmıyor resmen,sauna gibi ev:) bu sıcaklar yağlarımızıda eritseydı ne güzel olurdu...:)
Telden yazmak ne zormuş...:)

Yeliz'cim suyun ne güzelmiş öyle,şifa olsun..benım dikkatimi sudan çok tazecik salatalıklar çektı..:)özendım bonus ile sana,ben de su hazırlayıp resimmi paylaşsam ki...:)
Menulerın başarılı,cuma şampiyonu belli şimdiden:)
Uyguladıgın diyet ile alakalı ben çok et yıyemedıgım için et ıle beslenılıcek gün benım için sıkıntı ama senı takipteyım:)

Ogulcuklarım hoşgeldın,merak etmiştık senı...iyi olmana ve yeni başlangıçlar yapmana çok sevındım,inşallah hersey ümit ettığin gibi olsun...

Bonus bebiş maviş gözlümü?ay ne tatlıdır şimdi o..:)

Meyra ve elıf Allah yardımcınız olsun taze anneler,bu süreci kolaylık ıle atlatırsınız inşallah...aynı temennıleri bengısu icinde diliyorum..:)

Yenı gelen arkadaslar hoşgelmişler...

Yolcu geçmiş olsun,belınde bel fıtıgımı var?

Dafı abla,frıda,yena ugramamış keyıflerı yerındedır inşallah...

Asuman ablacım bel konusunda haklısın bır kere tutuldumu ömür boyu dıkkat edılmesı gerekıyor,hassaslaşıyor sanırım..
Benım bıle tutulduktan sonra ara ara aynı yerden tutulur gibi oluyor sanki ,ya da bana öyle geliyor bilemiyorum..süreklı tekrar tutulacakmiş hissi ,korkusu da cabası...

Aynen öyle canım bende bel Fıtığı da var zaten sürekli bir sızım ya da farklı şikayetlerim oluyor da bel tutulması ani ve beklenmedik olduğu için daha sıkıntılı oluyor
Misafirler için kolay gelsin canım bu Sıcakta gerçekten mutfakta olmak zor
Ben kaç gündür geçiştirip duruyorum yemek işini

Gecmis olsun canim dikkat et kendine ve bebise
Ic bacak dedigim plates cebmberini bacaklariminar arasina alip sikistiriyorum
Yeliz yine tavuk daha mantikli geliuo bana varsa etin ette olur yenmez diye dusunme acsan yiyosun. :)

Sut urunleri hic yok heralde bu diyette kahvaltida bari yimirta ye sonra etlerle devam et.
yumurta var canim son gun yada sut yogurt yiyebiliyosun sanirim kiyma kavurup yiyebilirim

Yok canim ya ne sampiyonu deniyorum sadece bakalim ne olacak
Lolay gelsin sanada bizim mutfakta cok sicak olur keske dedigin gibi sicaklar bizi de biraz eritse

Bugunku menum

Sabah
Domates salatalik maydonoz

Ara
Bir dilim limonlu soda

Ogle
Kozlenmis patlican salatasi
Ayran

Ara
Kahveli tarcinli sut

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Az salata
Ayran

Spor
30 dk yuruyus
50 squat
100 mekik

Su
2 litre

hosbuldum canım bebıs hyırlı ugurlu olsun bı kılo versem bende kasınmıyor degılım
hos buldum canım umarım hepımızın ümitleri gerceklesır ve burası dırek basarı topiği olur

Bugunku menum

Sabah
Domates salatalik maydonoz

Ara
Bir dilim limonlu soda

Ogle
Kozlenmis patlican salatasi
Ayran

Ara
Kahveli tarcinli sut

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Az salata
Ayran

Spor
30 dk yuruyus
50 squat
100 mekik

Su
2 litre
canımsın kahvaltı çok az değilmi

canımsın kahvaltı çok az değilmi
Canim ben 5 te 5 diye bi diyet yapiyorum bugun sebze gunuydu ondan ama tabi kurali kuralina uynuyorun yani ogle vr sabah ogunlerini diyete gore yemeye calisiyorum aksam sebze yiyorum ayran soda falan iciyorum oyle yani

yok canım bel fıtığı değilde belde eğrilik varmış ve fıtık kadar ağrı yaparmış normalde çok sıkıntım yokta uzun süre ayakta kalınca yorulunca nüksediyo ve canıma okuyo...

Gecmis olsun canim dikkat et kendine ve bebise
Ic bacak dedigim plates cebmberini bacaklariminar arasina alip sikistiriyorum
yumurta var canim son gun yada sut yogurt yiyebiliyosun sanirim kiyma kavurup yiyebilirim

sağol canım...anladım bende iç bacak için ayakları yana acarak çömelme hareketini yapıyodum da o sandım...

hosbuldum canım bebıs hyırlı ugurlu olsun bı kılo versem bende kasınmıyor degılım
hos buldum canım umarım hepımızın ümitleri gerceklesır ve burası dırek basarı topiği olur

sagol canımm...aslında 70 kilo olunca istiyodum bebişi ama baktım umutsuzum diyet konusunda bari bebik büyütem dedim e darısı başına diyelim ozaman...

iyi geceler hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir hayat koşuşturmacası sağlıklı olalımda koşturalım artık napalım geçtiğimiz 2 gün hava esti ama yarın tekrardan havalar ısınacakmış evde değildim pazar akşamı eve döndüm ve yoğunluktan uğruyamadım çarşamba günü oğlumu yolcu edicem yarın cidi ütü yapıp valiz hazırlamam lazım bugün evdeydim yarın işe gidicektim ama gelmiycem diye mesaj attım tabi patron kardeş olunca tamam abla dedi :)))

tahminimce pazar günüde yalovaya geçicem kardeşim taşınacak yanında olmam lazım ....yoğunluk yorgunluk birbirine karıştı yedikerime dikkat edemiyorum sıcaklardanmıdır nedir tuhaf bir şişkinlik var bol su içiyorum ama yediklerimde fazla özelikle hafta sonu fena kaçtıı nasıl toparlıycam bilmiyorum

bonus tam gaz evi topluyorsun herhalde kolay gelsin demek ki önümüzdeki pazar ikimizde ev taşıyıp yerleştirmekle uğrşıcaz kolay gelsin taşınıp yerleşelimde kendimize bir çekidüzen verelim

yeliz tam not aldın 5 numara 10 yıldız takipteyim şimdi şu 5te 5 diyetini bitince tekrar devem mı etireceksin bitir bakalım sonucu dört gözle bekliyorum spor desen harika daim olsun arkadaşım tebrikler ..

Hayriye hoş geldin canım lütfen hep burda kal ve yeni bir arkadaşımız gelmiş hoş gelmiş :)

adaş oruç durumları varmış Allah kabul etsin ...

hamişlerimiz iyi görünüyorlar sağlıcakla bebiklerini kucaklarına alsınlar inşallah

kasımpatıcım misafir olayları varmış kolay gelsin sıcaklarda zor gerçekten ...

YENA ve Dafi uğramamış onlarda yoğunlar herhalde ...

Gunaydin canlar
kolay gelsin sana canim yogunlugunu kolayca atlatirsin insallah
5 te 5 i ben de bi denim sonuca gore devam ettirebilirim cuma cumartesi serbest gun zaten pazar tekrar baslarsam baslicam

Hayriyecim yap bakalim nasil sonuc alicaksin :)

Adi superfine olan arkadas :) vall hayretle okudum. Daha once hic bu kiloya cikmadiysan yeni aldiysan inan bizden daha cok verirsin yerlesmeden.
Bence yerleşmiştir yerleştiği kadar ama inş kolay veririm..

Malesef canım öyle oldu.. Normal doğumla doğurursan fazlası bile gidiyor, hamilelik Döneminde hiç takılma kiloya ama ondan slnra çok dikkat et benim düştüğüm hataya düşme derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…