Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin

Superfine emziriyon sen arkadasim her ogun 1 dilim ekmegin olsun. Bende gittim diyetisyene 2 ay once tavuk salatanin yaninda mutlaka corba ve ekmek veriyodu onun listesine uydugumda aksamlari cok acikiyodum ama beden olarak rahay oluyodum. Sutun azalmasin temel besinleri kisma fazlasindan kisicaz

Fridaa fridaaa :) sen nere tasiniyon la neyi kacirdim ben

Yena hanimlar izindeler o yuzden gelemiyodur.
Dafi ablamizinda buyuk ihtimal geleni gideni vardir

Derinnn sen napiyosun acaba ameliyat kesinlestimi? Tasinma isi noldu? Annen nasil oldu? Valla zorlandikca aklima geliyosun derin
Allah zorluklarini kolayliga cevirsin ins duyarsizlara inat hem herseyini basariyla yap hemde huzurun eksik olmasin...amin

Oruclumusun bacım bacımsın (eli gogsunde binis)
İnşallah bacım
Fridanın kardeşi taşınacakmış
Yenanın izin kaç gündü ki bana bitmiştir gibi geliyor
Dafi Köydedir ya da misafir vardır bence de
Nursena da ce diyip bir daha görünmüyor
Ben yine artıdayım diyim de çıksın ortaya

Daha kahvaltıda patlak verdim bir dilim su Böreği yedim :))

Ara öğünleri yazamadım bebek durmayınca

Salatanın yanında ayran
Ara öğünlerimde yulaflo yoğurt
Ve aksam Kayısı larım var..

Epey bol aslında.. Zaten emzirmek ayrı bir şeymiş, insanin elinde olmadan yiyor..

Cuma mı tartı günleri? Bir de ben seni Ocak ya da Şubat annelerinden hatırlıyor olabilir miyim? :)

Nisan :)) cok iscak hakketen.

Superfine beni ordan hatirlayaman tek nusha olarak burdayim. Ilk gebelik haftalarinda yazdim ocak annelerine o kadar...

Ben Ocak annelerindenim, Seni hatırlıyordum doğruymuş:) hatta sen Şubat a mı yazsam vs demiştin Ocak mı Şubat mı kararsızım, sonra da yazmadın zaten. Bebeğin hayırlı olsun.. :)

Merhaba arkadaslar

Yorgun bitkin sisman 3 gunluk tatilmi olurmus haliyle denize doyamayan yena geldi.:)

Ben giremezsem merak etmeyin baaima actigim isle birlikte bir yigin yapacaklarim oldu.
Muhtemelen bu ay boyle gecer sonrasin da umarim daha duzenli gelisir hersey..
Listeyi dusunmeyeyim dimi hallwdersiniz..emegine saglik kasimpaticim derin duygular besliyorum zaten sana..:)

Hepinizi tek tek slap diye opuyorum benim icin cok ozwlsiniz..

Hayriye hosgeldin..

Hayırlı günler arkadaşlar...

Benim bu akşam da yemege misafirim var ,yaklaşık on gün kadarda misafirim olucak sanırım,yemek yapıyorum yine..:)
Hasılı:yogunum bu aralar...:)

Biraz geçmiş yapayımm...
Kolay gelsin ne diyim.
Hepsi sözleşmişler mi peşpeşe gidelim diye:)

Allah şifa versin asuman ablacım..fıtık konusunda alternatıf tıp'dan yararlandın mı hic?bazı tedavi yöntemlerınde iyileşenleri duymuştum...tutulma konusunda haklısın ani oluyor,birde kitleniyor ınsan hareket edemiyor... Allah kimseye yaşatmasın...
Bu sıcaklarda yemek konusunu ben de geçiştirmek istiyorum ama misafir olunca mümkün olmuyor pek:)

Allah şifa versin yolcu,dikkat et kendıne...

Kolay gelsin ne diyim.
Hepsi sözleşmişler mi peşpeşe gidelim diye:)

Sagolasın asuman ablacım..:)
Aslında misafirimiz komşularımızın kızları..:)
Aileleri olmayınca yanlız kalmalarına gönlümüz razı olmadı..
Çalişiyorlar zaten,akşamları gelip yemegi yiyip bıraz oturup gidiyorlar..:)

Yena'cım hoşgeldın:)

Yogunluklarında kolaylıklar diliyorum..
Bu ara da duygularımız karşılıklı topramm:)ben de derin duygular beslıyorum sana karşi..:)

Liste konusunu elime yüzüme bulaştırmasaydim iyiydi,sagolsun arkadaşlar anlayişlı davrandılar...
Benim bu konuyu önce detaylı ögrenmem lazım sanırım,yoksa gecen hafta kaos du...:)

Kasımpatı fıtık konusunda hiçbirşey yapmadım fizik tedavi önerdiler ona da gidemedim idare edip gidiyorum işte :)
Bence liste konusunda kendine haksızlık ediyorsun gayet başarılıydın
Misafirlerin de hep aynı kişilermiş 3 günden sonra misafir sayılmazlar artık :))
Yenacım hoşgeldin yoğunsun demek yine Allah kolaylık versin
3 gün tatil az tabii ama hiç yoktan iyi sanki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…