- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Oruclumusun bacım bacımsınHayırlı günler
Adaş kolay gelsin koşturmalarında işin zor
İnşallah bacımOruclumusun bacım bacımsın(eli gogsunde binis)
Gunaydin
Superfine emziriyon sen arkadasim her ogun 1 dilim ekmegin olsun. Bende gittim diyetisyene 2 ay once tavuk salatanin yaninda mutlaka corba ve ekmek veriyodu onun listesine uydugumda aksamlari cok acikiyodum ama beden olarak rahay oluyodum. Sutun azalmasin temel besinleri kisma fazlasindan kisicaz
Nisan :)) cok iscak hakketen.
Superfine beni ordan hatirlayaman tek nusha olarak burdayim. Ilk gebelik haftalarinda yazdim ocak annelerine o kadar...
Kolay gelsin ne diyim.Hayırlı günler arkadaşlar...
Benim bu akşam da yemege misafirim var ,yaklaşık on gün kadarda misafirim olucak sanırım,yemek yapıyorum yine..:)
Hasılı:yogunum bu aralar...:)
Biraz geçmiş yapayımm...
Aynen öyle canım bende bel Fıtığı da var zaten sürekli bir sızım ya da farklı şikayetlerim oluyor da bel tutulması ani ve beklenmedik olduğu için daha sıkıntılı oluyor
Misafirler için kolay gelsin canım bu Sıcakta gerçekten mutfakta olmak zor
Ben kaç gündür geçiştirip duruyorum yemek işini
yok canım bel fıtığı değilde belde eğrilik varmış ve fıtık kadar ağrı yaparmış normalde çok sıkıntım yokta uzun süre ayakta kalınca yorulunca nüksediyo ve canıma okuyo...
sağol canım...anladım bende iç bacak için ayakları yana acarak çömelme hareketini yapıyodum da o sandım...
sagol canımm...aslında 70 kilo olunca istiyodum bebişi ama baktım umutsuzum diyet konusunda bari bebik büyütem dedime darısı başına diyelim ozaman...
Kolay gelsin ne diyim.
Hepsi sözleşmişler mi peşpeşe gidelim diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?