- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İyi geldi
Selam guzel ve fit bayanlar....bugün esimle doktora gittik.cok şükür kesemizi gördük.minnacık biseydi.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...Amiiiiiiiiiiinn.......
Gözün aydınSelam guzel ve fit bayanlar....bugün esimle doktora gittik.cok şükür kesemizi gördük.minnacık biseydi.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...Amiiiiiiiiiiinn.......
Gozun aydinSelam guzel ve fit bayanlar....bugün esimle doktora gittik.cok şükür kesemizi gördük.minnacık biseydi.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...Amiiiiiiiiiiinn.......
Maşallah şiir gibi menüBugunku menum
Sabah
Kiymali yumurta
Ogle
5 kofte
Ayran
Aksam
Et doner ekmeksiz
Salata
Ayran
Spor
50 squat
50 mekik
25 er ters ve duz bisiklet hareketi
Su
3 litre
Selam guzel ve fit bayanlar....bugün esimle doktora gittik.cok şükür kesemizi gördük.minnacık biseydi.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...Amiiiiiiiiiiinn.......
Sana iyi bir deneyim yaşatıyorlar Komşu kızları :)Hayırlı,huzurlu,musmutlu günler olsun efendim..:)
Ben yine mutfakta birtakım faaliyetler peşindeyim:)
Hergün misafirlere ne yemek yapsam düşüncesi,yaparken inşallah güzel olur,damak tadlarına hitap eder temennisi,bitince napalım elimden geleni yaptim tesellisi ile akşamı ettigim dogrudur...:)
Bu aralar mutfakta tecrübe ve ustalık kazanacağim günlerin özlemi içerisindeyim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?