Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam guzel ve fit bayanlar....bugün esimle doktora gittik.cok şükür kesemizi gördük.minnacık biseydi.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...Amiiiiiiiiiiinn.......

Allah hayırlı uğurlu etsin inş. Sağlıkla mutlulukla büyüt. Hamilelikte senin hassasiyetini ve heyecanını anlamayan hiçkimseyi ve hiçbir şeyi takmamanı her ay resim çekilmeni de tavsiye ederim:)

Selam guzel ve fit bayanlar....bugün esimle doktora gittik.cok şükür kesemizi gördük.minnacık biseydi.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...Amiiiiiiiiiiinn.......
Gozun aydin
Saglcakla kucaginada alirsin insallah
Meyreyi bende merak ettim ya

Bugunku menum
Sabah
Kiymali yumurta

Ogle
5 kofte
Ayran

Aksam
Et doner ekmeksiz
Salata
Ayran

Spor
50 squat
50 mekik
25 er ters ve duz bisiklet hareketi

Su
3 litre
Maşallah şiir gibi menü
Karşılığını cuma günü alacaksın inşallah
Ben naptın iftarda senin tüm gün yediğinden fazla yedim hareket ise sıfır

Bir çavdar ekmeği dereotu Mantarlı omlet peynir
Yulaclı yoğurt
Tavuklu salata
Hurma ve kuru incir
Akşam ızgara ve salata

Menüm bu. Yarım saat de yürüyüş yapacağım fazlası çekilmiyor Sıcaklarda malesef, bebek de fırsat vermiyor.

Şu pis 9 10 kilodan kurtulmak dn azından 80lerde olmal istiyorum, bu sayılır hep birlilte terk edelim kızlarzz ha gayret..

Cuma tartı günü sanırım.. Umarım kaçamaklarım tartıda belli olmaz:)))

Hayırlı,huzurlu,musmutlu günler olsun efendim..:)

Ben yine mutfakta birtakım faaliyetler peşindeyim:)
Hergün misafirlere ne yemek yapsam düşüncesi,yaparken inşallah güzel olur,damak tadlarına hitap eder temennisi,bitince napalım elimden geleni yaptim tesellisi ile akşamı ettigim dogrudur...:)

Bu aralar mutfakta tecrübe ve ustalık kazanacağim günlerin özlemi içerisindeyim...:)

Sana iyi bir deneyim yaşatıyorlar Komşu kızları :)
Eminim hepsi birbirinden lezzetlidir
Yaz sıcaklarına denk gelmeseydi iyiydi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…