Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasimpati 10 gun misafirmi olurnus yav

Allah şifa versin asuman abla,yakın arkadaşim amelıyat oldu fıtıktan iyi ama ameliyat olmamiş gibi dikkat ediyor sürekli,hayat boyu dikkat etmeliymiş..
Liste konusunda gerçekten haksizlık etmiyorum,tevafuk leptop da yaptıgımın resmini çekmeseydim yükleyemeyecektim,onu bile telden yüklemek icin saatlerce ugraştım:)mesaj bölümünden oldugunu hiç düşünmemiştım..sanırım liste yapabilmek için öncesinde nasıl oldugunu detayli ögrenmem lazım.:)
Misafirler aynı ama yinede telaş oluyor her gün illaki onlara özel yemek,tatlı vs yapıyorum.:)

Sesli güldümmm

Selam guzel ve fit bayanlar....bugün esimle doktora gittik.cok şükür kesemizi gördük.minnacık biseydi.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...Amiiiiiiiiiiinn.......

Gözün aydın bengisu,saglıkla tamamla inşallah bu süreci...

Sana iyi bir deneyim yaşatıyorlar Komşu kızları :)
Eminim hepsi birbirinden lezzetlidir
Yaz sıcaklarına denk gelmeseydi iyiydi ama :)

Sorma asuman abla,akşama kadar okul,iş ikilisinde cok yorulduklarındanmıdır yemege fırsat bulamayıp acımtıklarındanmıdır bilmiyorum ama güzel yıyorlar akşam,nasıl mutlu oluyorum tüm yorgunlugum gidiyor memnuniyetlerini görünce...:)
Sıcaklara denk gelmesi cok fena,burası da sıcak baya bu sene...

Ne güzel sevaba giriyorsun Allah razı olsun
Yaptığının beğenilip yenmesi gerçekten insana mutluluk veriyor
Tatlılardan sen yeme fazla :)

Hayırlı günler
Diyet topiğinde diyet yapabilen kişi bulmak zor hale geldi
Bugün inşallah ben de dikkatli olmaya çalışacağım inanmak zor olsa da :)

ay çok utandım banamı dedin hem diyet yapmıyorsun hemde ne işin var buralarda diyee çok pis üstüme alındım nolcak şindiii

eee planladıklarını yapabildin mi nasıl geçiyor günün?

Gunaydin herkeslere belki giremem bu hafta net kesilcek diger eve alinmasi icin hattimdaki netide epeyce kullanmisim vuuuu canavar binis :)))

Pis 90 li kilolar degil yav sonucta o kilolara o kadar masraf yaptik yav maddi manevi

kolay gelsin yinede eşinin cebinden filan bi c e dersin yaws
bende pazar gününe ido dan yer aldım yalovaya geçiyorum orda kardeşimin taşınmasına yardım edicem

gunaydın canlar
bonus kolay gelsımn bacım tasınmak zor bıde bebekle allah yardımcın olsun

Hayriye nasılsın nasıl gidiyor motivasyon varmı varsa anlatsana belki bulaşır diyetisyen listesimi uyguluyorsun ?

kolay gelsin canım eminim çok güzel şeyler yapıyorsundur kızlarında az çok damak zevkini anlamışsındır ne var yemek yapmakta hele hele şimdi net ortamında her tarif var eee tabi yorucu oluyordur evde bir kişi bile olsa menüde değişiklik oluyor ...

eee tabi gün az olunca hem yorulmuşsundur hemde doyamamışsındır hafta sonu günü birlik kaçışlar yapsan belki tamamlarsın heee ?

birde yukarda kırmızıya aldığım kelimelerin altında ekstra bişeylermi var benim bilmem gereken merak ettim

hayırlı geceler güzeller
ben oldukca yoğunum ev misafir dolu
beni listeden çıkartsanız iyi olur . bu hafta ev hep dolu olucak. önümüzdeki haftada birkaçgün köye gidicem

kolay gelsin dafiii

kolay gelsin liste güzel görünüyor bu liste bu günki planınız mı? beli bir diyetisyen listesi mi yoksa kendi belirlediğiniz listeler mi merak ettim ?

Adaş ben kendim için demiştim daha çok ama sanki bu sıralar nerdeyse genel durum aynı diyebiliriz gibi
Şimdilik gün iyi gidiyor da sık mesele akşam
Taşınma için kolaylıklar dilerim
Altını çizdiğin konu benim de dikkatimi çekti lakin sormaya fırsat olmadı

Bugunku menum

Sabah
Yarim muz
Bir kupa tarcinli kahveli sut

Ogle
Seftalili milkshake

Ara
Soda

Aksam
Karniyarik
Pilav
Cacik

Spor
50 squat
50 mekik
10 yarim sinav
25 er duz ve ters bisiklet hareketi

Su
2.5 litre

kolay gelsin dafiii

kolay gelsin liste güzel görünüyor bu liste bu günki planınız mı? beli bir diyetisyen listesi mi yoksa kendi belirlediğiniz listeler mi merak ettim ?

Teşekkürler
Emziren için diyetisyeninin verdiği liste onları takip etmeye çalışıyorum ama kaçamak oluyor malesef

Anaamm belimmm bacagımm sırtımmm ayacıklarım koptu koptu :)

Normal insan olmadigim icin normalden fazla yoruluyorum kilomu tasimiyo ayaklarim cok zorluyo

Yelizzzz gozunden kalp cikma seysi sana :)
Karniyarigi bile eritmisindir zaten :)

Frida yena orda sey demek istedi basima actigim is :) yanlis hatiamiyosam is yerinde bi konuda fikir neyin demistide onun ustune kaldiydi
Yanlissam duzeltsin :)

Ay bugün çok yoruldum kızlar, sırtım çok ağrıdı bugün yorgunluktan...
Bi yandan midem...
Neyse idare ediyorum bakalım.
Hamilelik yordu beni iyice, ah çörekotum olsa idi enerji verirdi ama doktor yeme dedi yiyemiyorum, artık inş doğumdan sonra.
Ve kahve inş: )

Bende günlük biraz yürüyüş yapayım diyorum bakalım eğer vazgeçmezsem: )
Her günde nereye çıkayım, belki bazen evde bazen dışarda yaparım.
Çok fazla değil 20dk kadar.

Gunaydin herkeslere belki giremem bu hafta net kesilcek diger eve alinmasi icin hattimdaki netide epeyce kullanmisim vuuuu canavar binis :)))

Pis 90 li kilolar degil yav sonucta o kilolara o kadar masraf yaptik yav maddi manevi

Çabuk gelesin emi: ) : *
Eğer yakın olaydık sana hediye olarak kontör alırdım netin için: )
: *****

gunaydın canlar
bonus kolay gelsımn bacım tasınmak zor bıde bebekle allah yardımcın olsun

Hoşgeldin canım nasılsın? Benim misafirlerim olunca bu ara kkya pek giremiyorum geçmişte yapamadım hiç.

Telden yazmak ne zor yaa...
İnşallah leptobumuz olur kısa zamanda...

Meyra hoşgeldın,merak ettik seni..:)bir sorun olmamasına sevindim...

Dafi abla yogunluklarında kolaylıklar diliyorum...

Sağol canım....
Sanada kolay gelsin inş mutfaktaki telaşların.
: ***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…