- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Kasimpati 10 gun misafirmi olurnus yav
Kasımpatı fıtık konusunda hiçbirşey yapmadım fizik tedavi önerdiler ona da gidemedim idare edip gidiyorum işte :)
Bence liste konusunda kendine haksızlık ediyorsun gayet başarılıydın
Misafirlerin de hep aynı kişilermiş 3 günden sonra misafir sayılmazlar artık :))
Yenacım hoşgeldin yoğunsun demek yine Allah kolaylık versin
3 gün tatil az tabii ama hiç yoktan iyi sanki:)
Selam guzel ve fit bayanlar....bugün esimle doktora gittik.cok şükür kesemizi gördük.minnacık biseydi.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...Amiiiiiiiiiiinn.......
Sana iyi bir deneyim yaşatıyorlar Komşu kızları :)
Eminim hepsi birbirinden lezzetlidir
Yaz sıcaklarına denk gelmeseydi iyiydi ama :)
Ne güzel sevaba giriyorsun Allah razı olsunSorma asuman abla,akşama kadar okul,iş ikilisinde cok yorulduklarındanmıdır yemege fırsat bulamayıp acımtıklarındanmıdır bilmiyorum ama güzel yıyorlar akşam,nasıl mutlu oluyorum tüm yorgunlugum gidiyor memnuniyetlerini görünce...:)
Sıcaklara denk gelmesi cok fena,burası da sıcak baya bu sene...
Hayırlı günler
Diyet topiğinde diyet yapabilen kişi bulmak zor hale geldi
Bugün inşallah ben de dikkatli olmaya çalışacağım inanmak zor olsa da :)
Gunaydin herkeslere belki giremem bu hafta net kesilcek diger eve alinmasi icin hattimdaki netide epeyce kullanmisim vuuuu canavar binis :)))
Pis 90 li kilolar degil yav sonucta o kilolara o kadar masraf yaptik yav maddi manevi
gunaydın canlar
bonus kolay gelsımn bacım tasınmak zor bıde bebekle allah yardımcın olsun
Hayırlı,huzurlu,musmutlu günler olsun efendim..:)
Ben yine mutfakta birtakım faaliyetler peşindeyim:)
Hergün misafirlere ne yemek yapsam düşüncesi,yaparken inşallah güzel olur,damak tadlarına hitap eder temennisi,bitince napalım elimden geleni yaptim tesellisi ile akşamı ettigim dogrudur...:)
Bu aralar mutfakta tecrübe ve ustalık kazanacağim günlerin özlemi içerisindeyim...:)
Merhaba arkadaslar
Yorgun bitkin sisman 3 gunluk tatilmi olurmus haliyle denize doyamayan yena geldi.:)
Ben giremezsem merak etmeyin baaima actigim isle birlikte bir yigin yapacaklarim oldu.
Muhtemelen bu ay boyle gecer sonrasin da umarim daha duzenli gelisir hersey..
Listeyi dusunmeyeyim dimi hallwdersiniz..emegine saglik kasimpaticim derin duygular besliyorum zaten sana..:)
Hepinizi tek tek slap diye opuyorum benim icin cok ozwlsiniz..
Hayriye hosgeldin..
hayırlı geceler güzeller
ben oldukca yoğunum ev misafir dolu
beni listeden çıkartsanız iyi olur . bu hafta ev hep dolu olucak. önümüzdeki haftada birkaçgün köye gidicem
Bir çavdar ekmeği dereotu Mantarlı omlet peynir
Yulaclı yoğurt
Tavuklu salata
Hurma ve kuru incir
Akşam ızgara ve salata
Menüm bu. Yarım saat de yürüyüş yapacağım fazlası çekilmiyor Sıcaklarda malesef, bebek de fırsat vermiyor.
Şu pis 9 10 kilodan kurtulmak dn azından 80lerde olmal istiyorum, bu sayılır hep birlilte terk edelim kızlarzz ha gayret..
Cuma tartı günü sanırım.. Umarım kaçamaklarım tartıda belli olmaz:)))
ay çok utandım banamı dedin hem diyet yapmıyorsun hemde ne işin var buralarda diyee çok pis üstüme alındım nolcak şindiii
eee planladıklarını yapabildin mi nasıl geçiyor günün?
kolay gelsin yinede eşinin cebinden filan bi c e dersin yaws
bende pazar gününe ido dan yer aldım yalovaya geçiyorum orda kardeşimin taşınmasına yardım edicem
Hayriye nasılsın nasıl gidiyor motivasyon varmı varsa anlatsana belki bulaşır diyetisyen listesimi uyguluyorsun ?
kolay gelsin canım eminim çok güzel şeyler yapıyorsundur kızlarında az çok damak zevkini anlamışsındır ne var yemek yapmakta hele hele şimdi net ortamında her tarif var eee tabi yorucu oluyordur evde bir kişi bile olsa menüde değişiklik oluyor ...
Adaş ben kendim için demiştim daha çok ama sanki bu sıralar nerdeyse genel durum aynı diyebiliriz gibieee tabi gün az olunca hem yorulmuşsundur hemde doyamamışsındır hafta sonu günü birlik kaçışlar yapsan belki tamamlarsın heee ?
birde yukarda kırmızıya aldığım kelimelerin altında ekstra bişeylermi var benim bilmem gereken merak ettim
kolay gelsin dafiii
kolay gelsin liste güzel görünüyor bu liste bu günki planınız mı? beli bir diyetisyen listesi mi yoksa kendi belirlediğiniz listeler mi merak ettim ?
Gunaydin herkeslere belki giremem bu hafta net kesilcek diger eve alinmasi icin hattimdaki netide epeyce kullanmisim vuuuu canavar binis :)))
Pis 90 li kilolar degil yav sonucta o kilolara o kadar masraf yaptik yav maddi manevi
gunaydın canlar
bonus kolay gelsımn bacım tasınmak zor bıde bebekle allah yardımcın olsun
Telden yazmak ne zor yaa...
İnşallah leptobumuz olur kısa zamanda...
Meyra hoşgeldın,merak ettik seni..:)bir sorun olmamasına sevindim...
Dafi abla yogunluklarında kolaylıklar diliyorum...
Evet canim yumurta gunu sabah kahvaltida peynirli omlet yaptim oglenede yumurta haslayip icine yesillik dograyip yemeyi dusunuyorum bakalimYeliz bugun yimirta gunun degil mi?
Bugunde dayaniver yap bakalim yarina cok meraktayiz hepimiz bu seferde stresten sisermissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?