Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün aklımdan geçmiştin
Ev hayatı zor çocuklar koca evde olunca fırsat bulunmuyor :)
Evet canım eş olunca iş olmasada gun doluyo. Kışın daha iyi sanki yazın düşe kalka devam edioruz diyete .:)
Mavipatikler artk evine de gectin ins daha iyi diyet yaparsn.sanırım bir de esinin iş durumu vardı.ins gönlünüzden geçenin daha güzeli olur.
amin canım inş iş durumuda hallolur boyle tatil gibi düzenede girwmiyorum diyet konusunda iyide spor su veya girim yazıyım okuyum modunda deilim pek o moda girsem vericem inş artık basarabilwceğine inancım tam 90 ı devirdim sıra 80 de :)

İnş canım.

Ne güzel sevaba giriyorsun Allah razı olsun
Yaptığının beğenilip yenmesi gerçekten insana mutluluk veriyor
Tatlılardan sen yeme fazla :)

Aslında tedirginde olmuyor degilim asuman abla,aklım hep onlarda bize emanetler sonuçta,bu yük yemek yapmaktan daha zormuş..
Normalde zaruri bir durum söz konusu oldu komşularımız için bu yıl,yoksa kızlarını bırakıp gitmezlerdi bizde bu yıl buralı olunca bize emanet edip gittiler...
Allah herkesin evladını korusun,iyi insanlar ile karşılaştırsın...

Tatlı konusunda sessizlik hakkımı kullansam..:) yememeye gayret ediyorum ama,yesemde tadımlık bakmaya çalışıyorum,bazende ipin ucu kaçıyor olabilir ayy nasılda dolandırdım ziyan ettim cümleyi..:)

Komşularımız bizden yaşca büyük olsalarda samimiyiz ,az çok biliyordum damak tadlarını ama yinede tereddüt ediyor insan..:)
Net konusunda haklısın ben de genelde netten bakıyorum tariflerı:)

Bu arada sen nasılsın,iş hayatı nasıl gidiyor?

Selamün aleyküm: )

Ve Aleyküm selam meyra..:)

Emanetin yükü ağır oluyor canım Allah esirgesin herkesi
Tatlı konusunu da çok iyi anladım ben :))

Selamlar ben geldiiiiim öpüyorum hepinizi :) her perşembe gibi aç bi aç düştüm buralara hey gidi hey eskiden ben böyle miydim perşembeleri patlatırdım bir proteğin günü cumaya eksi çıkardım ....

Şimdi ise dudaklarımı ısırıyorum yarın tartı bana ne diycek diyee :))

akşam vakti bahçeden biraz semiz otu koparıp onları kemirdim birkaç tanede hurma yedim semiz otu aşkına yarın eksi çıksam bariii....:))

Bonuscumun işi zor yaa bana taşınma demeyin bende pazar günü yalovaya geçip ev yerleştirecem

Yiğenlerimi Özledim 3 yaş ve 1.5 yaşında iki erkek yiğenim var ne alsam acaba fikir versenize fazla bütçem yok ama ...zaten asıl mevzuda buya ....

Ben yiğenlerimle oynayayım gelinle annesi evi yerleştirsin :)))

Aklımı Seveyim :))

Kasımpatıcım işe tam olarak gidip gelemiyorum hep bişey çıkıyor ama dün akşam gittim bu akşam döndüm yanı kardeşim çok sevindi mutlu oldu :) aslında benim birazda yapmak istediğim manevi destek yada çok korktuğumdan kendimi öyle kandırıyorum...

Pazar günü yalovaya gideceğim için bugün işe hiç bakmadım sabah yedide uyanıp bahçedeki ayrık otlarını ayıkladım hepsini yapamadım gerçi kardeşim uyanır uyanmaz bilgisayar başına aldı beni öyle işte bugün işteydim ama evle ilgilendim benim iş homofis en üst katda yatıyoruz kalıyoruz işte....

Ama akşamları kardeşim bugün naptın diye sormuyormu bir delik olsa saklancam yanii o kadar neyseki ne dersem diyim iyi düşünmüşsün abla diyip beni yüreklendirmeye çalışıyor :)

Adaş sen yine açmışsın ben tokum bu saatte :)
Bence de sen yeğenlerle oyna hediye olarak da araba alabilirsin benim yeğenler pek seviyor bir de angry birds lü bilumum eşya ve oyuncak :))

Adaş napıyon günün nasıl geçtii?

Sence benim semiz otular sonuç verirmi yaaa ne dersin :)))

Fena açım heee...
Bence kesin verir
Bana da bugün bir teyze bahçesinden semizotu toplayıp verdi de ben ancak yıkadım bikaç su ısladım Sirkeli suda beklettim derken ancak yarın yerim

Son bir hafta evdeyim sıcak ve sıkıcı geçiyor günler canım bişey yapmak da istemiyor zor bela yaparsam bir yemek yapıyorum o kadar

Bahçeden doğal semiz otu dimi pazarda satılanlar gibi değil gövdesi kahverengimsi olanlardan güzel onlar bende onlardan yedim.
...

Otu bile hormonladılar adaş pazarda satılanlarla doğal çıkanlar farklı...

Bahçeden doğal semiz otu dimi pazarda satılanlar gibi değil gövdesi kahverengimsi olanlardan güzel onlar bende onlardan yedim.
...

Otu bile hormonladılar adaş pazarda satılanlarla doğal çıkanlar farklı...
Hem de nasıl farklı
Dediğin gibi gövdesi yeşil değil doğal yani
Ben yoğurtlu seviyorum yada nar eksili domatesli felan salatası da güzel oluyor az da yeşil soğan iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…