- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Dün aklımdan geçmiştinKızlar nete pek girmiorum bilgi veriyim dedim diyet orta şekerli spor su yok bole dvm edio
Evet canım eş olunca iş olmasada gun doluyo. Kışın daha iyi sanki yazın düşe kalka devam edioruz diyete .:)Dün aklımdan geçmiştin
Ev hayatı zor çocuklar koca evde olunca fırsat bulunmuyor :)
amin canım inş iş durumuda hallolur boyle tatil gibi düzenede girwmiyorum diyet konusunda iyide spor su veya girim yazıyım okuyum modunda deilim pek o moda girsem vericem inş artık basarabilwceğine inancım tam 90 ı devirdim sıra 80 de :)Mavipatikler artk evine de gectin ins daha iyi diyet yaparsn.sanırım bir de esinin iş durumu vardı.ins gönlünüzden geçenin daha güzeli olur.
Evet canım eş olunca iş olmasada gun doluyo. Kışın daha iyi sanki yazın düşe kalka devam edioruz diyete .:)
amin canım inş iş durumuda hallolur boyle tatil gibi düzenede girwmiyorum diyet konusunda iyide spor su veya girim yazıyım okuyum modunda deilim pek o moda girsem vericem inş artık basarabilwceğine inancım tam 90 ı devirdim sıra 80 de :)
Ne güzel sevaba giriyorsun Allah razı olsun
Yaptığının beğenilip yenmesi gerçekten insana mutluluk veriyor
Tatlılardan sen yeme fazla :)
ay çok utandım banamı dedin hem diyet yapmıyorsun hemde ne işin var buralarda diyee çok pis üstüme alındım nolcak şindiii
eee planladıklarını yapabildin mi nasıl geçiyor günün?
kolay gelsin yinede eşinin cebinden filan bi c e dersin yaws
bende pazar gününe ido dan yer aldım yalovaya geçiyorum orda kardeşimin taşınmasına yardım edicem
Hayriye nasılsın nasıl gidiyor motivasyon varmı varsa anlatsana belki bulaşır diyetisyen listesimi uyguluyorsun ?
kolay gelsin canım eminim çok güzel şeyler yapıyorsundur kızlarında az çok damak zevkini anlamışsındır ne var yemek yapmakta hele hele şimdi net ortamında her tarif var eee tabi yorucu oluyordur evde bir kişi bile olsa menüde değişiklik oluyor ...
Selamün aleyküm: )
Emanetin yükü ağır oluyor canım Allah esirgesin herkesiAslında tedirginde olmuyor degilim asuman abla,aklım hep onlarda bize emanetler sonuçta,bu yük yemek yapmaktan daha zormuş..
Normalde zaruri bir durum söz konusu oldu komşularımız için bu yıl,yoksa kızlarını bırakıp gitmezlerdi bizde bu yıl buralı olunca bize emanet edip gittiler...
Allah herkesin evladını korusun,iyi insanlar ile karşılaştırsın...
Tatlı konusunda sessizlik hakkımı kullansam..:) yememeye gayret ediyorum ama,yesemde tadımlık bakmaya çalışıyorum,bazende ipin ucu kaçıyor olabilir ayy nasılda dolandırdım ziyan ettim cümleyi..:)
Komşularımız bizden yaşca büyük olsalarda samimiyiz ,az çok biliyordum damak tadlarını ama yinede tereddüt ediyor insan..:)
Net konusunda haklısın ben de genelde netten bakıyorum tariflerı:)
Bu arada sen nasılsın,iş hayatı nasıl gidiyor?
Ve Aleyküm selam meyra..:)
Bence kesin verirAdaş napıyon günün nasıl geçtii?
Sence benim semiz otular sonuç verirmi yaaa ne dersin :)))
Fena açım heee...
Hem de nasıl farklıBahçeden doğal semiz otu dimi pazarda satılanlar gibi değil gövdesi kahverengimsi olanlardan güzel onlar bende onlardan yedim.
...
Otu bile hormonladılar adaş pazarda satılanlarla doğal çıkanlar farklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?