Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlısı olur tatil gibi bişey inşallah eeee o zaman bir hafta sonra ne var ay çatlatmasana adamı :)))

Heee benim çevrede bu yaz hep bodruma veya marmarise gittiler dedim sankim bodruma gitmeyen adamdanmı sayılmıycak yaaws o kadar yanii :)))

Bende de tatil yok bu sene ...

Yarın artı çıkarsam kesin almanyadan gelen çukulatalar ve şekerlemeler yüzünden artı çıkarsam moral bozukluğunu kalan fıstık etmesiyle atlatayım yada eksi çıkarsam bu seferde ödül olarak o fıstık etmesini kahvaltıda yiyim diyorum :)))

Fıstık ezmesinin Kurtuluşu yok yani:)
Ben de itiraf edeyim kağıt helva arası dondurma yedim

Kızlar abimin kinasnda giymeyi düşündüğüm bi kıyafetim vardı.nar cicegi renginde hos biseydi ve 42 beden.biraz dar da olsa yine giyenebiliyordum ama dün denedim igrenc durdu.gecen sene cok pahali aldm ve hic giymek nasip olmadı.sanirim giyinemiyecem.valla sıkıldm magazalarda gezmekten.annem icin ablam icin kizkardesim ve yegenim icin ayrı ayri gezdik.uzun bi süre magazalara girmek istemiyorum.zaten beden sorunum var gecen abiye bakim dedim satici abiyelerimiz 44 bedene kadar diyor.ben de su anda 46 falan giyorum.ama pantolon da bu 50 52 bile oluyo.bi de zaten acik olan istahim hamilelikle birlikte daha da açıldı.bakalım doguma kadar top gibi bisey olacam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…