- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yok be yaaa tatil hayalleri kurduk bir araAdaş 1 hafta sonra tatilemi çıkıyorsunuz ? Nereye yaws anlat helee :))
Adaş ya ben anlatamadım ya sen anlamadın ya da ikisi birdenYok ağbi ben halaa tatildeyim yaaaw
Telefon dayım şuraya benim için sarhoş ikonu koysana bayağı uydurmuşum ben yaw :))
Ben izlemedim şimdi senden duydum bakayım birKızımla güneşin kızlarını neten seyredicez birazdan seyreden var mı ?
evet evet yaz dizisi kesin tutu kış sezonuna kalır bu diziyi seyrediyoruzda bu akşam yeni bölümü vardı yoldaydık seyredemedikSizinki diziymiş yaw
Hiç dizilerle alakam yok günlerdir tv bile açmıyoruz
ama alcağın olsun ayaküstü seni marmarise veyaa bodruma gönderecektim kabul etmedinSizinki diziymiş yaw
Hiç dizilerle alakam yok günlerdir tv bile açmıyoruz
Haklısın ne diyimama alcağın olsun ayaküstü seni marmarise veyaa bodruma gönderecektim kabul etmedin
Size de iyi seyirler iyi geceler canımAllah rahatlık versin kızlar benim kız çağırıyor dizimizi seyredelim
Fıstık ezmesinin Kurtuluşu yok yani:)Yarın artı çıkarsam kesin almanyadan gelen çukulatalar ve şekerlemeler yüzünden artı çıkarsam moral bozukluğunu kalan fıstık etmesiyle atlatayım yada eksi çıkarsam bu seferde ödül olarak o fıstık etmesini kahvaltıda yiyim diyorum :)))
Günaydn herkese.....bebik iyi herhalde.arada bir adet sancısı gibi sancm oluyo o da normalmis.sen de is hayatna alıştın sanırım.Bengisu bebik ve sen nasılsınız ? :)
Frida cevap yazmıştım ama gelmedi sanirim.bebik de ben de iyiyiz cok şükür.Bengisu bebik ve sen nasılsınız ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?