Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimi 87.8
spor yok
bı hafta sabit kalıorum obur hafta 1 kılo veriorum ayda 2 kilo yani 90 ları gormuyorum ya bunada sukur 3mayısda aranıza katıldım ve ozmn dan buyana 11 kılo verdim canım ben ya seviorum kendimi :)

Son düzenleme:
herkese hayirli cumalar

Bonus'tan haberlerle karsinizdayim efemmm :)

dun bonus un yeni evinin demirleri takildi klimasi takildi ogleden sonra ablasiyla bonus mutfagi temizlemeye gittiler aksamda bikc mutfk esyasibi goturduler bugun de temizlige devam ediyolar. bonus bi yandan da evi topluyo isi zor valla allah yardimcisi olsun ins.

ara ara bonustan haberler gelmeye devam edicek canli baglantilarla

bu arada kilo bildirimini de yapmami soyledi

Bonus un kilo bildirimi 104.1

Teşekkür ederiz
Allah kolaylıklar versin
Bizden de selam ve sevgi iletirsen seviniriz

Bonusa selamlarımı iletin Allah kolaylık versin
nhtylz 1 kilo die düşünme birden düşmüyo bazen onumuzdeki haftayada yansır

kilo bildirimi : 106.2

geçen haftada 106 lı bişey görmüştüm ama hatırlamıyorum 105 bir rakam görmek istiyordum hatta 104 lü bir rakam görseydim sevinçten havalara uçacaktım ama olmadı ...

sağol nur haber verdiğin için sende selam söyle :) bizdün konuşmuştuk çocuklarla bonusun işi zor diyee neyseki yakınında yardım edicek akrabaları var

sen nasılsın ufaklık nasıl yine dükkana gidip geliyormusun ?

Kilo bildirimi 88

O kadar ugrastim anca 1 kilo gitmis

gayet güzel bir sonuç mavi patiklerin dediği gibi önümüzdeki hafataya bile yansıyabilir sıkma canını

evet düğün hazırlıkları zor ve yorucu oluyor kına için baktığına göre düğün kıyafetini ayarladın sanırım sende narçiçeği elbiseni doğumdan sonra bir yakınının düğününde giyersin :) yalnız aylık konturolerinde takip edip kilonu dengeli alsan hem doğum için ,hem bebek için , hemde senin için iyi olacak sanırım dr. unla konuşursunuz bunu zaten ...

yai tabi yine doktorlarınız bilirde hamileler 9 ay boyunca 10 kiloya kadar alsalarda onu geçmeseler rahat edersiniz doktorlarınız ne diyor bu konuda ?

yolcu ve elifde uğramadı meyranında misafiri var herlede

Kızlar nasılsınız sizi çok özledim. tüp mide ameliyatı oldum. 1 ay oldu. şimdi iyiyim 103 kiloyum. Evimizede net bağlanınca hemen geldim yazdım. Sizler nasılsınız

Kızlar nasılsınız sizi çok özledim. tüp mide ameliyatı oldum. 1 ay oldu. şimdi iyiyim 103 kiloyum. Evimizede net bağlanınca hemen geldim yazdım. Sizler nasılsınız
Hosgeldin gecmis olsn kac kiloydun ki onceden bide cocugun rarahsizdi sanirim simdi nasil

Hosgeldin gecmis olsn kac kiloydun ki onceden bide cocugun rarahsizdi sanirim simdi nasil
117. 120 ye doğru gidiyordum. Oğlum 14 aylık oldu biraz gelişme gösterdi ama kambur duruyor ve emekleme yürüme yok hala. Yeni yeni baba su diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…