Teşekkür ederizherkese hayirli cumalar
Bonus'tan haberlerle karsinizdayim efemmm :)
dun bonus un yeni evinin demirleri takildi klimasi takildi ogleden sonra ablasiyla bonus mutfagi temizlemeye gittiler aksamda bikc mutfk esyasibi goturduler bugun de temizlige devam ediyolar. bonus bi yandan da evi topluyo isi zor valla allah yardimcisi olsun ins.
ara ara bonustan haberler gelmeye devam edicek canli baglantilarla
bu arada kilo bildirimini de yapmami soyledi
Bonus un kilo bildirimi 104.1
Teşekkür ederiz
Allah kolaylıklar versin
Bizden de selam ve sevgi iletirsen seviniriz
herkese hayirli cumalar
Bonus'tan haberlerle karsinizdayim efemmm :)
dun bonus un yeni evinin demirleri takildi klimasi takildi ogleden sonra ablasiyla bonus mutfagi temizlemeye gittiler aksamda bikc mutfk esyasibi goturduler bugun de temizlige devam ediyolar. bonus bi yandan da evi topluyo isi zor valla allah yardimcisi olsun ins.
ara ara bonustan haberler gelmeye devam edicek canli baglantilarla
bu arada kilo bildirimini de yapmami soyledi
Bonus un kilo bildirimi 104.1
Kilo bildirimi 88
O kadar ugrastim anca 1 kilo gitmis
Kızlar abimin kinasnda giymeyi düşündüğüm bi kıyafetim vardı.nar cicegi renginde hos biseydi ve 42 beden.biraz dar da olsa yine giyenebiliyordum ama dün denedim igrenc durdu.gecen sene cok pahali aldm ve hic giymek nasip olmadı.sanirim giyinemiyecem.valla sıkıldm magazalarda gezmekten.annem icin ablam icin kizkardesim ve yegenim icin ayrı ayri gezdik.uzun bi süre magazalara girmek istemiyorum.zaten beden sorunum var gecen abiye bakim dedim satici abiyelerimiz 44 bedene kadar diyor.ben de su anda 46 falan giyorum.ama pantolon da bu 50 52 bile oluyo.bi de zaten acik olan istahim hamilelikle birlikte daha da açıldı.bakalım doguma kadar top gibi bisey olacam sanırım.
Haftaya inşallah adaşkilo bildirimi : 106.2
geçen haftada 106 lı bişey görmüştüm ama hatırlamıyorum 105 bir rakam görmek istiyordum hatta 104 lü bir rakam görseydim sevinçten havalara uçacaktım ama olmadı ...
Haftaya inşallah adaş
Yine ekside olmak güzel
Hosgeldin gecmis olsn kac kiloydun ki onceden bide cocugun rarahsizdi sanirim simdi nasilKızlar nasılsınız sizi çok özledim. tüp mide ameliyatı oldum. 1 ay oldu. şimdi iyiyim 103 kiloyum. Evimizede net bağlanınca hemen geldim yazdım. Sizler nasılsınız
117. 120 ye doğru gidiyordum. Oğlum 14 aylık oldu biraz gelişme gösterdi ama kambur duruyor ve emekleme yürüme yok hala. Yeni yeni baba su diyor.Hosgeldin gecmis olsn kac kiloydun ki onceden bide cocugun rarahsizdi sanirim simdi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?