- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kızlar nasılsınız sizi çok özledim. tüp mide ameliyatı oldum. 1 ay oldu. şimdi iyiyim 103 kiloyum. Evimizede net bağlanınca hemen geldim yazdım. Sizler nasılsınız
Geçmiş olsun sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşallah117. 120 ye doğru gidiyordum. Oğlum 14 aylık oldu biraz gelişme gösterdi ama kambur duruyor ve emekleme yürüme yok hala. Yeni yeni baba su diyor.
Benimki de 15 aylik yeni baba diyo suyada fu diyo yeni yeni117. 120 ye doğru gidiyordum. Oğlum 14 aylık oldu biraz gelişme gösterdi ama kambur duruyor ve emekleme yürüme yok hala. Yeni yeni baba su diyor.
hoş geldin sen düşünüyormuydun amelyat olmayı yaa cesur karar doğrusu nerde oldun amelyatı merak ettim birde bir ayda normal hayatına ve beslenmene dönebildinmi ? gelişmeleri yazarmısın şu amelyatan sonra konturol süreci nasıl gelişiyor düzenli amelyat yapan dr.a konturolemi gitmen gerekiyor? yani kısaca neler değişti hayatında merak ettim doğrusu anlatırsan sevinirim :)Kızlar nasılsınız sizi çok özledim. tüp mide ameliyatı oldum. 1 ay oldu. şimdi iyiyim 103 kiloyum. Evimizede net bağlanınca hemen geldim yazdım. Sizler nasılsınız
hoş geldin tabiki katılabilirsin :)Merhaba kizlar bende size katilabilir miyim 3 ay once dogum yaptim simdi 103 kiloyum bende kilo vermek istiyorum
anaaa demek ki tüyoları senden alıcam :)))frida yazmistim sana ama gelmemis. iyiyim ben oglanla ugrasiyorum evdeyim bu aralar.
sen neler yapiyon is hayatina atilmissin tebrik ederim. bi ara bende yapmistim gayrimenkul isi zevklidir
Hoşgeldiniz tabii ki katılabilirsinizMerhaba kizlar bende size katilabilir miyim 3 ay once dogum yaptim simdi 103 kiloyum bende kilo vermek istiyorum
Kasımpatı nerelerdesin
Listeyi yapabilecekmisin
Tamam canımAsumam ablacım dogum günü telaşından dolayı ugrayamadım,şimdi yapmaya çalişacagim inşallah listeyı...
Malesef Hala leptobumuz olmadıgı için tabletten düzenleyıp,gecen hafta ki gibi telden resmını yükleyebilecegim inşallah...
Emeğine sağlık canım teşekkürederiz liste içinnnnListe için lütfen kusura bakmayın arkadaşlar,elimden ancak bu kadarı geliyor...
Kilo veren,gayret eden herkesı tebrik ediyorum
Azminiz daimi olsun,bu hafta hepiniz harıkasınız
Geçmiş yapamıyorum,suan cikmam gerek...hepinize iyi geceler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?