Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar nasılsınız sizi çok özledim. tüp mide ameliyatı oldum. 1 ay oldu. şimdi iyiyim 103 kiloyum. Evimizede net bağlanınca hemen geldim yazdım. Sizler nasılsınız

117. 120 ye doğru gidiyordum. Oğlum 14 aylık oldu biraz gelişme gösterdi ama kambur duruyor ve emekleme yürüme yok hala. Yeni yeni baba su diyor.
Geçmiş olsun sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
Oğlun da büyümüş maşallah Gelişimi bundan sonra daha da hızlanır inşallah

Kızlar nasılsınız sizi çok özledim. tüp mide ameliyatı oldum. 1 ay oldu. şimdi iyiyim 103 kiloyum. Evimizede net bağlanınca hemen geldim yazdım. Sizler nasılsınız
hoş geldin sen düşünüyormuydun amelyat olmayı yaa cesur karar doğrusu nerde oldun amelyatı merak ettim birde bir ayda normal hayatına ve beslenmene dönebildinmi ? gelişmeleri yazarmısın şu amelyatan sonra konturol süreci nasıl gelişiyor düzenli amelyat yapan dr.a konturolemi gitmen gerekiyor? yani kısaca neler değişti hayatında merak ettim doğrusu anlatırsan sevinirim :)

frida yazmistim sana ama gelmemis. iyiyim ben oglanla ugrasiyorum evdeyim bu aralar.

sen neler yapiyon is hayatina atilmissin tebrik ederim. bi ara bende yapmistim gayrimenkul isi zevklidir

frida yazmistim sana ama gelmemis. iyiyim ben oglanla ugrasiyorum evdeyim bu aralar.

sen neler yapiyon is hayatina atilmissin tebrik ederim. bi ara bende yapmistim gayrimenkul isi zevklidir
anaaa demek ki tüyoları senden alıcam :)))
şu an düzenli bişey yok evdekilere de fazla çaktırmadan gidip gelmeye çalışıyorum ama bilirsin bu işte kendini tam vermek lazım portföy geniş alıcıda varda satış olmuyor şimdilik eylül gibi canlanma olur diye bekliyoruz bizim büro arsa ağırlıklıda ben ve kuzen şimdilik villalara filan bakıyoruz....

Sağol adaş napalım artık sabit kalmakda benim için başarı diyim verdiklerimi almayayımda ....

Napalım yarına kadar kasımpatıyı bekliyelim mi gerçi onun leptupuda arıza yapmıştı dimii ?

Sen yapabilirmisin tobloyu ?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar...

Bugun misafir kızlarımızdan birinin dogum günüydü,küçük bir süpriz kutlama vs hazırlayayım derken ugrayamadım...
Ancak oturabildim,nasıl yoruldum anlatamam..
Biraz geçmiş yapayım..

Kasımpatı nerelerdesin
Listeyi yapabilecekmisin

Asumam ablacım dogum günü telaşından dolayı ugrayamadım,şimdi yapmaya çalişacagim inşallah listeyı...
Malesef Hala leptobumuz olmadıgı için tabletten düzenleyıp,gecen hafta ki gibi telden resmını yükleyebilecegim inşallah...

Tamam canım
Kızımızın doğumgünü kutlu olsun
Sana da kolay gelsin

Liste için lütfen kusura bakmayın arkadaşlar,elimden ancak bu kadarı geliyor...

Kilo veren,gayret eden herkesı tebrik ediyorum
Azminiz daimi olsun,bu hafta hepiniz harıkasınız

Geçmiş yapamıyorum,suan cikmam gerek...hepinize iyi geceler diliyorum...

Emeğine sağlık canım teşekkürederiz liste içinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…