Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Frida canm annemlerde oldugum icin tedavi sürecinde gittigim doktora gidemedim hala.ama burdaki bi doktor tahlillerde biraz enfeksiyon var deyip ilac yazdı.kendi doktorumu aradm.ilaca gerek yok onun yerine bol bol su ic dedi.sanırım işe yaradı su icmem.ayrıca doktorum da her gittiğimde kilomu beğenmiyor(hatta bi defa diger adete kadar 5 kilo ver gel dedi.ve o ay leslieyle 4 kilo falan vermistim.neyse bebegim saglikli olsun da ben doğumdan sonra ins zayiflarm.

Ah çok yorgunum bugun...
Öyle yoğundumki, hem gezme hemde akşam misafir geldi çok yoruldum...
Sırtım ağrıyo şuan.
Liste için zar zor tel başına geçtim şimdi.

Yoğunluktan bildirim yapamadım bile, elime telefonu alıp alıp yazamadan bıraktım hep elimden.
Gerçi tartılmayıda unuttum yine zaten.
KASIMPATIcım sağol canım izinli yazmışsın beni, liste içinde ellerine sağlık.
Dereceye giren arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

Selamun aleykum.. kızlar herkes iyidir insallah. Ben bebegimin kalp atisini da duydum cok sukur..
Genelde yazdiklarinizi okuyorum ama yazamiyorum pek keyfim yok. Ailevi olarak sıkıntıdayım yine...... neyse bugunumuze de sukur..

Kasimpati ellerine saglik liste icin. Insallah haftaya beni cikart da ugrastirmayayim daha fazla.

Meyra senin de eline saglik.

Allah a emanet ...

merhabalaaar umarım hepiniz iyisinizdir hanımlaar

ben bugün bayağı yoruldum yarın yalovaya geçiyorum bu yorgunlukla nasıl ev taşınmasına yardım edicem onuda bilemiyorum yaa :) bir kahve molasında size bakınayım dedim yemek yaptım çamaşırları filan yıkadım şimdi ütüye başlıyacağım ...

kasımpatı ve meyraa tablo için teşekkürler ikinizde yorgunluğunuzla bize tablo hazırladınız sağolun

elifcim seninde ailevi sıkıntın kısa zamanda düzelir inşallah kendine iyi bak olur muu

bengisu kendi doktorunla irtibat halinde olman güzel olmuş bak boşuna ilaç içmek durumundan kurtarmış seni tamam bugüne kadar dr.un kilonu beğenmemiş olabilir zaten sende gerekeni yaptın ve bayağı kilo verdin ama artık bir bebek bekliyorsun bu saatten sonra konturolü bir şekilde kilo alımın muhakak olucaktır sıkıntı yapma yani :) doğumdan sonrada bekleriz biz yine buralardayız : ) artık önemli olan senin ve bebeğin sağlığı dimii

adaş naber ışığın yanıyooor

YENA da gelmedi dafide köydee

Bengisu tebrik etmişmiydim seni hatırlmaıyorum...Sağlıkla kucağına almak naip olur inşallah çok sevindim gerçekten...

KAsımpatı emeğine sağlık topraam...

Meyra senin de eline sağlık bu ara işin kolay moruçlukalem dısın da spor yapan yok maşallah :))

yeliz beşte beş yapmışsın versiyon değiştirerek..1 kg iyi bir sonuç üzülme ama normal beslenmeylede veriyordun sen bir kg. ilk geldiğin de hatırlıyorum...

bonuscum yarın taşınıcak sanırım...Allah yardımcısı olsun..

Fridacım sen çok zeki ve başarılısın geleceğin emlak kraliçesi olacaksın bak :))

elifçim umarım düzelir durumun bir an önce..

Yena nerelerdesin özledik seni..

canım şu an evdeyim az bişey yeyip içip iş yapıcam..
İşlerim çok yoğun yaz sonuna kadar böyle olacak okullar açılınca esneklik düşünüyorum hayatım da umarım yolun da gider herşey çünkü çok yoruldum ve bunaldım artık...

Canım kolaylıklar diliyorum işlerinde.calisan bayan olmak cok zor gerçekten.seni cok iyi anlayabiliyorum.ins islerin rayına girer.inan ki hicbirsey insannn sağlığından kıymetli değil.benim imkanm olsa ben de sadece maas karşılığı derse girip ek ders almazdm.bakalm ins sağlıkla bebeğim olursa bi süre ücretsiz izin düşünüyorum.zaten gelir ne kadat olursa gider de o kadar oluyor.tabi bi de esimi ikna edersem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…