Canım kolaylıklar diliyorum işlerinde.calisan bayan olmak cok zor gerçekten.seni cok iyi anlayabiliyorum.ins islerin rayına girer.inan ki hicbirsey insannn sağlığından kıymetli değil.benim imkanm olsa ben de sadece maas karşılığı derse girip ek ders almazdm.bakalm ins sağlıkla bebeğim olursa bi süre ücretsiz izin düşünüyorum.zaten gelir ne kadat olursa gider de o kadar oluyor.tabi bi de esimi ikna edersem.
Adaş bir bakıp çıkmıştım ışığım Yanık kalmış demek :)
İş konusunda kolaylıklar diliyorum hem sana hem yenaya
Ben de bugün mutfaktayım Sıcakta zor olsa da
Sabah benimki azcık Kırıldı sanki bana ben de kalbine midesinden yol alayım dedim :))
Tatsızlık olmasın diye tatlı da yapıyorum bugün ben de yerim ölçülüce
Sabah az eksideydim inşallah haftaya 8 li rakamları görebilirim
Yarın kayınvalideme kahvaltıya gideceğiz bunu da söylemeden edemedim :)
Taşınanlara taşınanlara yardım edenlere Allah kolaylık versin
canım şu an evdeyim az bişey yeyip içip iş yapıcam..
İşlerim çok yoğun yaz sonuna kadar böyle olacak okullar açılınca esneklik düşünüyorum hayatım da umarım yolun da gider herşey çünkü çok yoruldum ve bunaldım artık...
sağsağlim gitsin gelsin inşallah asker eğlencesi bizde olmaz! sevmiyorumda ana kuzuları Allahım hepsini korusun teyzemin oğlu cudide asker geçen bomba düşmüş teyzemler duyunca fenalaşmışlar tüm aile acile kaldırılmış teyzemin zaten kalbi var tansiyonu var çocuğu görmek isteriz göztermezler her dakka arayıp ulaşamayızda bu ne yaaa elimiz yüreğimizde bakma senKaynımın oğluna asker eğlencesi yapılacak bugün.Onlar da adet kına gecesi gibi bişey yapılıyor kına yakılıyor vb.Kayseri yolcusu nasipse.. ama ben gitmek istemedim eğlenceli yerler de bulunmak istemediğimden sağolsun eşim de beni çok iyi anlıyor bu konu da onlar gitti baba kız. ben evdeyim oğlumla..
Canm takvimde 2 nisan görünüyor ama sanirim mart sonu ur ins.evet kadroluyum meb de calisiyorum.bu 6. Yilim olacakNasipse doğumun hangi ay.? İnşallah bir yaşına kadar bakabilirsin bebeğine.
Kadrolusun dimi sen .?
hadi bakalım okular açılınca istediğin esneklik olur inşallah nilüş hem çalışıp hem evi yürütmek çok zormuş gerçekten bu durumda eşin tamamen insanı desteklemesi lazım kii ben eşimi çalışma fikrine alıştırmak için bayağı çabalıyorum. bir akşam saat 11 den sonra ertesi günün yemeğini yapamadım evi koku saracakta kızacak diyee sabah 6 gibi kalkıp yemek yaptım düşün şimdide gidecem diye eve yemek yaptım çok zor kadınların işi yaa bu nee evden çıkıyoruz ama geriye yemek yap ütü yap bu ne yaaaa zor iş gerçekteeen :)))
işin komiği annem yalovadan kardeşimi aramış asumanın gelmesi lazım burda bize lazım diyee kardeşimde olur anne gelsin ablam demiş ben gidip evi yerleştirecem sonra patron gelip beni alıcak bikaçgün kalıp yiğenlerimizle tatil yapcaz bu arada para yok ama ilk büyük arsa işinde bana astra alıcakmış alırda yani bir ara arabaları araştırmam lazım hiç anlamam
benim bir arkadaşım var bir arabayı arkadan görsün gece görsün farketmez hemen şu sene kasalı diyip markasını yaşını filan hep bilir 5 geçen oğluda öyle şaşarım kalırım yaniii onunla yürüyüşe çıkarız arabaların otomatik olup olmadığına bakarız yaniii aklıma geldii yaa ne güldüm :)))
sağsağlim gitsin gelsin inşallah asker eğlencesi bizde olmaz! sevmiyorumda ana kuzuları Allahım hepsini korusun teyzemin oğlu cudide asker geçen bomba düşmüş teyzemler duyunca fenalaşmışlar tüm aile acile kaldırılmış teyzemin zaten kalbi var tansiyonu var çocuğu görmek isteriz göztermezler her dakka arayıp ulaşamayızda bu ne yaaa elimiz yüreğimizde bakma sen
Adaş bir bakıp çıkmıştım ışığım Yanık kalmış demek :)
İş konusunda kolaylıklar diliyorum hem sana hem yenaya
Ben de bugün mutfaktayım Sıcakta zor olsa da
Sabah benimki azcık Kırıldı sanki bana ben de kalbine midesinden yol alayım dedim :))
Tatsızlık olmasın diye tatlı da yapıyorum bugün ben de yerim ölçülüce
Sabah az eksideydim inşallah haftaya 8 li rakamları görebilirim
Yarın kayınvalideme kahvaltıya gideceğiz bunu da söylemeden edemedim :)
Taşınanlara taşınanlara yardım edenlere Allah kolaylık versin
Ameliyat olmak isteyen teyzenmi.? Allah yardımcıları olsun zor gerçekten...
Şehitler ölmez, herşey vatan için diye diye yığınla gençler gidiyor.
Gadasını aldığım tebrik ediyorum seni, 80 leri göreceksin inşallah..
hahah afiyet olsun kahvaltı :) gerginmisin :))
İnşallah görebilirim canım ve inşallah hepimiz verelim kilolarıBen de dinlendim yeterince kızım etimek tatlısı siparişi vardı gelirken aldım malzeme yapayım bari..
Hepinize sağlıklı ve mutlu haftasonları...
Aldım aldım zaten az önce eve uğradı kalmamış bişeyof ooff tatlılar filan hee kolay gelsin bugün tatlı yarın anne ziyareti eniştenin gönlünü aldın gitti desene kolay gelsiin adaş :))
bu arda hayalimde kilodasın bilgin olsuun
sağol canım doğan büyüyor işte. psikolojik olarak çok zorlandığım zamanlar oldu ama insan herşeye alışıyor.Geçmiş olsun sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
Oğlun da büyümüş maşallah Gelişimi bundan sonra daha da hızlanır inşallah
aynen suya fuu diyor. inşallah çok hızlanır.Benimki de 15 aylik yeni baba diyo suyada fu diyo yeni yeni
canım küçüğe hamile kalmadan önce düşünüyordum. bu ameliyat sonrası 2 yıla yakın gebelik önerilmiyor. o yüzden bebekten sonra istedim. 8 gün hastanede kaldım. fakülte hastanesiydi. bayrama 2-3 gün vadı. eve çıktım ağır kaldırmamak şartıyla bayram temizliğimide yaptım. çok esnemeden camda sildim. çok şükür hiç bişeyim yok. ilk 1 hafta küçüğü kucağıma aldım ama kucağımda taşımadım.hoş geldin sen düşünüyormuydun amelyat olmayı yaa cesur karar doğrusu nerde oldun amelyatı merak ettim birde bir ayda normal hayatına ve beslenmene dönebildinmi ? gelişmeleri yazarmısın şu amelyatan sonra konturol süreci nasıl gelişiyor düzenli amelyat yapan dr.a konturolemi gitmen gerekiyor? yani kısaca neler değişti hayatında merak ettim doğrusu anlatırsan sevinirim :)
iyi pazarlar...Selamün aleyküm...
İyi pazarlar kızlar: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?