Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaynımın oğluna asker eğlencesi yapılacak bugün.Onlar da adet kına gecesi gibi bişey yapılıyor kına yakılıyor vb.Kayseri yolcusu nasipse.. ama ben gitmek istemedim eğlenceli yerler de bulunmak istemediğimden sağolsun eşim de beni çok iyi anlıyor bu konu da onlar gitti baba kız. ben evdeyim oğlumla..

Adaş bir bakıp çıkmıştım ışığım Yanık kalmış demek :)
İş konusunda kolaylıklar diliyorum hem sana hem yenaya
Ben de bugün mutfaktayım Sıcakta zor olsa da
Sabah benimki azcık Kırıldı sanki bana ben de kalbine midesinden yol alayım dedim :))
Tatsızlık olmasın diye tatlı da yapıyorum bugün ben de yerim ölçülüce
Sabah az eksideydim inşallah haftaya 8 li rakamları görebilirim
Yarın kayınvalideme kahvaltıya gideceğiz bunu da söylemeden edemedim :)
Taşınanlara taşınanlara yardım edenlere Allah kolaylık versin

Nasipse doğumun hangi ay.? İnşallah bir yaşına kadar bakabilirsin bebeğine.
Kadrolusun dimi sen .?

Gadasını aldığım tebrik ediyorum seni, 80 leri göreceksin inşallah..
hahah afiyet olsun kahvaltı :) gerginmisin :))

hadi bakalım okular açılınca istediğin esneklik olur inşallah nilüş hem çalışıp hem evi yürütmek çok zormuş gerçekten bu durumda eşin tamamen insanı desteklemesi lazım kii ben eşimi çalışma fikrine alıştırmak için bayağı çabalıyorum. bir akşam saat 11 den sonra ertesi günün yemeğini yapamadım evi koku saracakta kızacak diyee sabah 6 gibi kalkıp yemek yaptım düşün şimdide gidecem diye eve yemek yaptım çok zor kadınların işi yaa bu nee evden çıkıyoruz ama geriye yemek yap ütü yap bu ne yaaaa zor iş gerçekteeen :)))

işin komiği annem yalovadan kardeşimi aramış asumanın gelmesi lazım burda bize lazım diyee kardeşimde olur anne gelsin ablam demiş ben gidip evi yerleştirecem sonra patron gelip beni alıcak bikaçgün kalıp yiğenlerimizle tatil yapcaz bu arada para yok ama ilk büyük arsa işinde bana astra alıcakmış alırda yani bir ara arabaları araştırmam lazım hiç anlamam

benim bir arkadaşım var bir arabayı arkadan görsün gece görsün farketmez hemen şu sene kasalı diyip markasını yaşını filan hep bilir 5 geçen oğluda öyle şaşarım kalırım yaniii onunla yürüyüşe çıkarız arabaların otomatik olup olmadığına bakarız yaniii aklıma geldii yaa ne güldüm :)))

sağsağlim gitsin gelsin inşallah asker eğlencesi bizde olmaz! sevmiyorumda ana kuzuları Allahım hepsini korusun teyzemin oğlu cudide asker geçen bomba düşmüş teyzemler duyunca fenalaşmışlar tüm aile acile kaldırılmış teyzemin zaten kalbi var tansiyonu var çocuğu görmek isteriz göztermezler her dakka arayıp ulaşamayızda bu ne yaaa elimiz yüreğimizde bakma sen

Ben çoğunlukla çalıştığım için sorun yok biz de..Elinden geldiğinice yardım eder ama genel de beceriksiz ve üşengeç :))
Öyle yetişmiş çünkü..

valla ben de arabadan falan anlamam iş arkadaşım var arabasıyla mıçmaya gidecek nerdeyse o derece bağımlı ve anlar arabadan dediğin gibi...

Ameliyat olmak isteyen teyzenmi.? Allah yardımcıları olsun zor gerçekten...
Şehitler ölmez, herşey vatan için diye diye yığınla gençler gidiyor.

Ben de dinlendim yeterince kızım etimek tatlısı siparişi vardı gelirken aldım malzeme yapayım bari..

Hepinize sağlıklı ve mutlu haftasonları...

of ooff tatlılar filan hee kolay gelsin bugün tatlı yarın anne ziyareti eniştenin gönlünü aldın gitti desene kolay gelsiin adaş :))
bu arda hayalimde kilodasın bilgin olsuun

Ameliyat olmak isteyen teyzenmi.? Allah yardımcıları olsun zor gerçekten...
Şehitler ölmez, herşey vatan için diye diye yığınla gençler gidiyor.

yok amelyat olmak isteyen teyzem değil bende teyzeler biraz fazlaca bu en sevdiğim teyzem biraz durumuda yok o yüzdende çocuğunu çıkardılar dağa ne şehitler ölmeziii yaaa milleti öyle kandırıyorlar bir çocuk büyütüp 20 yaşına getirmek kolay mıı çocuklarımız ölüyoor !

güzel giriş yaptım ama kötü bitirdim canım sıkıldı yinee kalkıp ütümü yapayım

Gadasını aldığım tebrik ediyorum seni, 80 leri göreceksin inşallah..
hahah afiyet olsun kahvaltı :) gerginmisin :))

Ben de dinlendim yeterince kızım etimek tatlısı siparişi vardı gelirken aldım malzeme yapayım bari..

Hepinize sağlıklı ve mutlu haftasonları...
İnşallah görebilirim canım ve inşallah hepimiz verelim kiloları
Gergin değilim çünkü eşim bugünden gidelim kalalım Demişti ordan yırttım ya rahatım :)
Senin de ellerine sağlık nasıl yapıyorsun sen etimek tatlısını bikaç versiyonu var ya merak ettim seninkini :)
Askeriniz sağlıkla gidip dönsün inşallah

of ooff tatlılar filan hee kolay gelsin bugün tatlı yarın anne ziyareti eniştenin gönlünü aldın gitti desene kolay gelsiin adaş :))
bu arda hayalimde kilodasın bilgin olsuun
Aldım aldım zaten az önce eve uğradı kalmamış bişey
Annesine gideceğim daha ne olsun değil mi
Adaşım sen de en kısa zamanda sağlıkla in istediğin kiloya inşallah
Benim istediğim kilo 75-80 arası ama 80-85 arasına da razıyım işin aslı

Bonus ve frıda oldukça yogun ve yorgunsunuzdur bugun,ikinizede kolaylıklar diliyorum...

Asuman ablacım sorunsuz,huzurlu bir gün diliyorum bugun ki davetinde sana..:)

Yena'cım ah birde senin gibi listeyi yapabilsem,yogunsun diye vaktini alıp meşgul etmek istemedim seni ama musait bir anın da detaylı şekilde bir liste yapımını anlatabilirsen sevinirim...:)

Dafi ablacım ve elif'cim liste konusunda çıkmaktan ziyade bir süre izinli olabilirsiniz,zira listeden çıkınca ipin ucu kaçabiliyor kendimden biliyorum..:) yine de siz bilirsiniz tabi...
Bu ara da elif'cim sıkıntıların geçici bir durumdur inşallah,Allah yardımcın olsun..

Meyra'cım sen nasılsın,ugurladın mı annecigini?

Yolcu ugrayamıyor bu ara,ya da ben gözümden kaçirdim mesajlarını...bir sıkıntısı yoktur umarım....

Ogulçuklarım,bengisu,mavipatıkler,yeliz ve tüm arkadaşlar hepinize de selam olsun...

Geçmiş olsun sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
Oğlun da büyümüş maşallah Gelişimi bundan sonra daha da hızlanır inşallah
sağol canım doğan büyüyor işte. psikolojik olarak çok zorlandığım zamanlar oldu ama insan herşeye alışıyor.
Benimki de 15 aylik yeni baba diyo suyada fu diyo yeni yeni
aynen suya fuu diyor. inşallah çok hızlanır.
canım küçüğe hamile kalmadan önce düşünüyordum. bu ameliyat sonrası 2 yıla yakın gebelik önerilmiyor. o yüzden bebekten sonra istedim. 8 gün hastanede kaldım. fakülte hastanesiydi. bayrama 2-3 gün vadı. eve çıktım ağır kaldırmamak şartıyla bayram temizliğimide yaptım. çok esnemeden camda sildim. çok şükür hiç bişeyim yok. ilk 1 hafta küçüğü kucağıma aldım ama kucağımda taşımadım.
hastanede de 4 gün sadece serum verildi. 2 . gün ayağa kalktım. durumum iyi olduğu için yoğun bakımada girmedim. 5-6. gün su verdiler. 7. gün rejim 2 dediğimiz çorba ve yumuşak gıdalar verdiler. şimdide çok çiğneyerek ve katı sıvı ayrımı yaparak herşeyi yiyorum.
dondurma hariç hertürlü tatlıdan huylandım. hamur işlerini çentik derler ya öyle yedim. hiçte istek duymadım. ameliyatı geçirene kadar yani herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…