Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı Akşamlar
Elifcim hayırlı olsun takvimin sağlıkla ilerleyin bebeğinle beraber
Kasımpatı günüm güzel geçti şükür :)
Ama biraz yememem gereken şeyler yedim kahvaltı iyiydi aslında ama akşamüstü kızlar pizza söyleyince ben de yedim ondan neyseki saat 6 gibi yedik sanırım sorun olmaz bugün tartıda gördüğüm rakamı kaybetmek istemiyorum

Günaydın herkese daha önce sırasıyla 70 ve 60 kilo arasındakilerde yazıyordum şimdide burdayım haziranda doğum Yaptım ne yazıkki bebeğim emmiyo sütümde bitti bende diyete ve spora başlamaya karar verdim lütfen bana da destek olun çok ihtiyacım var buna bugün itibari ile başlıyorum boy:1.63 kilo :95

mutlu bol eksili haftalar kızlar nasılsınız bende bi koşturmaca hafta sonu eşim evde oluncana giremedim çarşı eksik gedik işleri vardı tül yetmedi aynı deseni bulayım diye dolandım şükür buldum ne pahalı ne kadar güzel tüller var arkadaş nerdeyse bi araba parası tutuyo tüm ev tülü fonu perdesi neyse şimdilik bir evim olmadına göre sıkıntıda yok:))))olunca düşünürüz artıkın

Hoşgeldiniz mevsim dolayısıyla epey durgun topiğimiz ama destek her daim bulunur

Selamün aleyküm...
Napıyonuz?: )
Geçmişte yapamadım...
Hadi kızlar artık zamanı geldi sıradaki gebe kişisi kim?: ))))
Alıştık ya devamını bekliyoz: D
Allahım sırada isteyenlere versin inşaallah hayırlısı ile.

Selamun aleykum canlar
Ufakbi net kesintisintisi oldu burada çok şiddetli rüzgardan sonra şükür bugün iyi sizler ne yaptınız cumayi gine kacirdim ama inşallah bu cuma bildirim yaparım listeyi kim yapıyordu ben hiç takip
edemedim benim diyet iyi am yemeye alismisim çok acikiyorum ama geçer bi haftaya inşallah merkezi öpüyorum gelirim gine inşallah

Kızlar yaaa alıntı yaptım cevap yazdım yollayamadan mesajlar net gitti ve uçtu: (
Sonra bunu belirtmek için mesaj yazdım sonrada aklımdakilerle bişeyler yazdım onuda tam yollarken net gitti yine yollayamadım: )
Neyse şimdi bi daha denicem bakalım sonuç ne olacak: )
ELİFCİM takvimin hayırlı olsun: )
GİZEMSSS hoşgeldin aramıza: )
NURSENA aldıklarını güle güle kullan: )

Hoşgeldiniz :)) ne güzel altmışlı kilolardaymıssınız inşallah kısa sürede yine oraya varırsınız :)

BONUS bak sen varken çok bulanmıyordu midem, yoksun nasıl bulanıyo bak bugün: (((
Kolay gelsin inş işlerinde.

Günaydın kızlar. Bende burda sizi takip etmek istiyorum ama telefondan biraz zor oluyor. Ameliyatlısın olmaz demezsiniz demi bende gelsem aranıza. Sizle diyet yapmak başka oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…