Hoşgeldiniz mevsim dolayısıyla epey durgun topiğimiz ama destek her daim bulunurGünaydın herkese daha önce sırasıyla 70 ve 60 kilo arasındakilerde yazıyordum şimdide burdayım haziranda doğum Yaptım ne yazıkki bebeğim emmiyo sütümde bitti bende diyete ve spora başlamaya karar verdim lütfen bana da destek olun çok ihtiyacım var buna bugün itibari ile başlıyorum boy:1.63 kilo :95
8 günde cnm.Tebrikler canm.ne kadar sürede kac kilo verdin acep
merhabalar beni de aranıza alırmısınız?
Günaydın herkese daha önce sırasıyla 70 ve 60 kilo arasındakilerde yazıyordum şimdide burdayım haziranda doğum Yaptım ne yazıkki bebeğim emmiyo sütümde bitti bende diyete ve spora başlamaya karar verdim lütfen bana da destek olun çok ihtiyacım var buna bugün itibari ile başlıyorum boy:1.63 kilo :95
Hoşgeldiniz :)) ne güzel altmışlı kilolardaymıssınız inşallah kısa sürede yine oraya varırsınız :)
Amin inşallah ama çok uzak görünüyor bana şimdi o kiloya gelmek umarım başarırımHoşgeldiniz :)) ne güzel altmışlı kilolardaymıssınız inşallah kısa sürede yine oraya varırsınız :)
Amin inşallah ama çok uzak görünüyor bana şimdi o kiloya gelmek umarım başarırım
Meyra gözün aydın canım baktım döndüm döndüm bida baktım. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inş. Sizin adınıza çok sevindim maşallah ekleyim bideBONUS bak sen varken çok bulanmıyordu midem, yoksun nasıl bulanıyo bak bugün: (((
Kolay gelsin inş işlerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?