- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Tesekkurler frida.ceviz yemeye basladm.balik da aklimda ama gecen yolculuk esnasnda esim illa balik yiyelim dedi ablamlarla beraber balikciya gityik.ama nedense cok tiksindm zar zor yarisini yiyebildm.ki normalde baligi cok severim.on gun falan gecsin bi daha yemeye calisacam.bu arada yedigime de dikkat ediyorum.ins fazla kilo almam.artk evimdeyim daha dengeli beslenirim ins.bundan sonra ben de kilo bildirimi yapaym da bari ipin ucunu kacirmayaym.ahhh valiz isini sormayin. 3 gundur camasir makinem durmadi.tek tek yika ser katla kaldir com yoruldum.ama sukur bityi.bugun bu guzel evimi de temizledim.sagolsun isin bi kismini esim yapacam dedi.simdi ayaklarimi uzatip keyif yapmann zamaniherşeyin yolunda olması çok güzel sonuna kadar böyle gider inşalla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın doktorunu beğendim :) doktoruna deseydin doğumdan sonrada diyet için birlikte devam edelim :)))
haftada bir et az geldi bana yaa balığı ihmal etme bence tavukda ye proteğin zaten hem tok tutar hemde bebeğe yararlı olur özelikle balık! cevizde ye bol bol......vs. geriyede yediklerinin bebişe yaramasını istemek kalıyor tabii :)
bu arada düğününüzü yapmışsınız hayırlı olsun :) yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriim
Ah benim de icimde bir karadeniz turu yapma fikri var.yillar once ünv deyken gitmistik uzungolu cok begenmistim.ins firsat buluruz da bu defa esimle gideriz.Görmek lazım karadenizi gerçekten inşallah nasip olur sana da canım gerçi ben de ordudan öteye geçmedim ama nasipse ben de istiyorum :)
Daficim seni görmek ne güzel özledik
Bu yaz hiç gelemedin neyse az kalmış işler dön de zayıflayalım beraber :)
Kasımpatı küçük tatilinize çok sevindim
Çok sukur canım iyiyim yorgunluğun bağ bahçe işlerinden canım hiç bitmiyorSelamün aleykümm...
hoşbuldum fridacım..zamanla bu ağrılar geçmiyo malesef diğerlerinden biliyorum hatta karnım büyüdükçe daha zor oluyo doktor hep ayaklarının altına yastık koyarak yat derdi..şimdide kızlardan fırsat buldukça yatarak geçiriyorum.hareketsiz kaldığım sürece hiç bi sıkıntım yok desem yeridir...ama hareketsiz kalmak yanımda iş görecek biri olmadığı takdirde mümkün olmuyo tabii...neyse çok konuştum..bütün sıkıntısına rağmen güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
sen nasılsın....
sağol hayriyecim dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince....
sen nasılsın ne var neyok pek takip edemedim yazılanları yogunlugun varmış ama sebebini bilemedim Rabbim işlerinde kolaylık versin...
ablac gine kosusturmalardasin rabbim kolaylık versin insallahselamun aleyküm güzeller
ben iki günlüğüne bursaya geldim . tekrar köye döneceğim.
kısmet olursa pazar günü salçamıda yaparsam köyden dönerim artık. ve buralarda olurum. köyde yemenin sınırı yok kaç kilo oldum bilmiyorum. tartıyada çıkmaya korkuyorum. korkunun ecele faydası neyse
hepiniz iyisinizdir inşallah. hepinizi öpüyorum. şöyle bir göz attım eskilerden ilknur, cecoş, mehtabım, aynurcum uğramış sizleride öpüyorum kızlar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdetiyorum büyük kızımla karşılıklıoda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa )
Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdırbir tek akşam yemeği hazırlığımız kalacak
Y.O.L.C.U. senide alıntılamıştım ama uçmuş
Anammmmmmm kızçelerrrr mucizeleriniz yola çıkmışş
İnanın çok sevindimRabbim sağ sağlim hayırlı evlat olarak kucağınıza da almayı nasip eder inşallahhhhh....Aminnnnnnnnnnnnn
İyiyim cücüşüm seni sormalı
Valla bir ara ne güzel kilo verirken yine sapıtıp 124.5 kgla reekorumu kırdım ama şükür 7 -8 aydada olsa 104.8i görebildim ve bayrama kadar 2li rakamlara doğru depara geçtim
80ler topiğinin ve 8.ci takımın kaptanlığını yorum şu araİmam osurursa Cemaat.... şeyyapar olmasın diye kendime çeki düzen vermeye çalıştım inşallah iyide örnek olabilirim diğer kızlara ( benimki biraz şişko diyetisyene güvenin demek gibi oluyor ama olsun ruhum çıtır bedenide kıvama getiririz nasılsa
Kullantığım laptop tam bir takoz olduğu için devamlı takılıyor ve oraya bile zor yazabildiğimdn bu taraflara pek uğrayamıyorum ama herkesin iyi olduğunu görmek sevindirdi beni
Görmek lazım karadenizi gerçekten inşallah nasip olur sana da canım gerçi ben de ordudan öteye geçmedim ama nasipse ben de istiyorum :)
Çok sukur canım iyiyim yorgunluğun bağ bahçe işlerinden canım hiç bitmiyor
ablac gine kosusturmalardasin rabbim kolaylık versin insallah
İyiyim bitanem sen nAsılsın bebiş mi geliyor :)) çAlışıyorum ben ya yogun yogun özledim sizleri karayiplerde siz yoksunuz
İyiyim bitanem sen nAsılsın bebiş mi geliyor :)) çAlışıyorum ben ya yogun yogun özledim sizleri karayiplerde siz yoksunuzözlüooommmmm
Görmek lazım karadenizi gerçekten inşallah nasip olur sana da canım gerçi ben de ordudan öteye geçmedim ama nasipse ben de istiyorum :)
Ve aleyküm selam meyracım alıntım gitmiş yada düzgün alıntı yapamadım bilmiyorum artık nasılsınnn....baya telaşen var seninde biterde sende rahatlarsın inş...
sağol banucum e güzel haber sırası sende artık....tebrik ediyorum tekrar istirarı sağlayıp güzel kilo verdiğin için...ben son bi senede baya kilo aldım onca zahmet onca uğraşı boşa gitti..şimdilik bişey yapamıyorum ama doğum sonrası toparlamalıyım...
tatilinin güzel geçmesine sevindim ablacım kesinlikle görülmesi gezilmesi gerek..bende orduda birbuçuk ay kalmaştım yıllar önce çok güzeldi..evlendikten sonrada köye çok gittik geldik karadeniz candır yaa..ordudan öteside ayrı güzel...köye tekrar gitmek nasip olursa borçka karagöle gitmek istiyorum merak ediyorum....
anladım canım Allah kolaylık versin bu sıcaklardada çok zor..
Gunaydinn hayirli pazarlar herkeslere soyle bir opeyim elinizden gozunuzden :))
Bonuscum gule gule otur bonuscum iyi tatiller yolunuz acik olsun diyen butuuuun herkese cok tsk ederim.
Yorgun asiri yorgun nezle olmaya cabalayan bir bunyem var su anda bu nasil tatil oldu beyle elif hasta oldu cuma gunu sabahtan agir bisey yok ama hafif ates fazla huysuzluk durumunda dun burnumdan geldi aglaya aglaya delirtti bi ara tam siyiriyodum
Istanbula dedelerine haber saldim okuyun dedim arkadan nazar degdi heralde kizimagece rahat uyudu sukur....
Bembeyaz bide mavi goz herkesin elinde ve dilinde
Sanirim ondan bana geciyo gibi bisey hafif bogaz agrisi bas agrisi falan
Anaaaa ben bunlari yazarken keci meee liyo :)baktim camdan sesini duyuyom ama goremiyom
Hayırlı günler
Adaşım gelmiş:)
Biz de dün gece geldik ve aynen benim de valizler duruyor hepsi yıkanacak
Benim de günlerim güzel geçti bikaç gün olsa da iyi geldi
Yeme işine gelince gerçekten çok yedik durum ne birazdan tartılacağım inşallah cumaya kadar ne azından geçen Cuma bildirdiğim kiloya inerim
canım napıyosun tablo yapımı dışında pek uğramıyorsun neden ? misafirlerin ne durumda gönderdin evlerine artık dimiii ?
taşınma yorgunluğuyla tatil yoğunluğu birbirine karışmış anlaşılan inşallah şimdi daha iyisinizdir çocuklarla zor oluyor ama değişiklik olmuştur bol bol eğlen enerji depola ve dön bize bonuuuus :)
evet evet bizde taşınırken kardeşimin komşuları börekler, tatlılar getirdi akşam yemekleri yapıp çağırdılar bende hiç dikkat edemedim yinede fazla hareketlilikten çok artım yok gibii ama şimdi eve geldim ve iştahımı nasıl konturol altına alıcam bilemiyoruum[/QUOTE=`
Frida'cim birkaç gün kaçamak yaptık esimle,bu sebepten uğrayamadım.:)
Misafirlerimizi uğurladık tr'ye,ailelerine kavuştular..
Senin de bitmiş tasinma telaşlarin,yiyenlerinle de güzel vakit geçirmişsin ne güzel..
Kızlar annemgil yarın yolcu, uzgunum ama hayırlısı herşeyin, mutlu olsunlar yerlerinde.
Yine bu sefer daha çok kalabildiler, bu bile bana iyi oldu. Böyle işte.
Meyra'cim Allah kavuştursun..
Merhabalar..
Tv ve gazetelerde aci haberlerin son bulduğu,ülkemiz adina birlik,baris,huzur ve kardeşliğin daimi olduğu günler,yarinlar olsun inşallah..
Cok geçmiş olsun bonus sana ve maviş gözlü Elif'e:)
tatiliniz güzel geçmiştir umarim..keçi seslerinin duyulduğuna göre baya güzel bir yerdeymişsiniz sanirim.
Tatilinizin güzel geçmesine sevindim asuman ablacim,kilo tatillerin kacinilmazi:) kisa zamanda verirsin inşallah aldiklarini.
inşAllah cecoşum ,Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görürüzSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdetiyorum büyük kızımla karşılıklıoda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa )
Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdırbir tek akşam yemeği hazırlığımız kalacak
Y.O.L.C.U. senide alıntılamıştım ama uçmuş
Anammmmmmm kızçelerrrr mucizeleriniz yola çıkmışş
İnanın çok sevindimRabbim sağ sağlim hayırlı evlat olarak kucağınıza da almayı nasip eder inşallahhhhh....Aminnnnnnnnnnnnn
İyiyim cücüşüm seni sormalı
Valla bir ara ne güzel kilo verirken yine sapıtıp 124.5 kgla reekorumu kırdım ama şükür 7 -8 aydada olsa 104.8i görebildim ve bayrama kadar 2li rakamlara doğru depara geçtim
80ler topiğinin ve 8.ci takımın kaptanlığını yorum şu araİmam osurursa Cemaat.... şeyyapar olmasın diye kendime çeki düzen vermeye çalıştım inşallah iyide örnek olabilirim diğer kızlara ( benimki biraz şişko diyetisyene güvenin demek gibi oluyor ama olsun ruhum çıtır bedenide kıvama getiririz nasılsa
Kullantığım laptop tam bir takoz olduğu için devamlı takılıyor ve oraya bile zor yazabildiğimdn bu taraflara pek uğrayamıyorum ama herkesin iyi olduğunu görmek sevindirdi beni
cücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüşüüüümmm chiiiickpeaaaasımmm ingiliççelim güzelim söz yazarım beste yapanımayy seni ne özlemişim beeeeeee
dafi ablam beniiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?