Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

0
Tesekkurler frida.ceviz yemeye basladm.balik da aklimda ama gecen yolculuk esnasnda esim illa balik yiyelim dedi ablamlarla beraber balikciya gityik.ama nedense cok tiksindm zar zor yarisini yiyebildm.ki normalde baligi cok severim.on gun falan gecsin bi daha yemeye calisacam.bu arada yedigime de dikkat ediyorum.ins fazla kilo almam.artk evimdeyim daha dengeli beslenirim ins.bundan sonra ben de kilo bildirimi yapaym da bari ipin ucunu kacirmayaym.ahhh valiz isini sormayin. 3 gundur camasir makinem durmadi.tek tek yika ser katla kaldir com yoruldum.ama sukur bityi.bugun bu guzel evimi de temizledim.sagolsun isin bi kismini esim yapacam dedi.simdi ayaklarimi uzatip keyif yapmann zamani

Ah benim de icimde bir karadeniz turu yapma fikri var.yillar once ünv deyken gitmistik uzungolu cok begenmistim.ins firsat buluruz da bu defa esimle gideriz.

Çok sukur canım iyiyim yorgunluğun bağ bahçe işlerinden canım hiç bitmiyor
ablac gine kosusturmalardasin rabbim kolaylık versin insallah

Ve aleyküm selam meyracım alıntım gitmiş yada düzgün alıntı yapamadım bilmiyorum artık nasılsınnn....baya telaşen var seninde biterde sende rahatlarsın inş...

sağol banucum e güzel haber sırası sende artık....tebrik ediyorum tekrar istirarı sağlayıp güzel kilo verdiğin için...ben son bi senede baya kilo aldım onca zahmet onca uğraşı boşa gitti..şimdilik bişey yapamıyorum ama doğum sonrası toparlamalıyım...

tatilinin güzel geçmesine sevindim ablacım kesinlikle görülmesi gezilmesi gerek..bende orduda birbuçuk ay kalmaştım yıllar önce çok güzeldi..evlendikten sonrada köye çok gittik geldik karadeniz candır yaa..ordudan öteside ayrı güzel...köye tekrar gitmek nasip olursa borçka karagöle gitmek istiyorum merak ediyorum....

Çok sukur canım iyiyim yorgunluğun bağ bahçe işlerinden canım hiç bitmiyor
ablac gine kosusturmalardasin rabbim kolaylık versin insallah

anladım canım Allah kolaylık versin bu sıcaklardada çok zor..

İyiyim bitanem sen nAsılsın bebiş mi geliyor :)) çAlışıyorum ben ya yogun yogun özledim sizleri karayiplerde siz yoksunuz özlüooommmmm

Evet inş geliyor canım: ))
İyi olduğuna sevindim, bende iyiyim hamd olsun rabbime.
İnan bende seni ozlerim aklıma geldikçe, Allah kolaylık versin inş işlerinde canım.
: ***

Ablam ben karadenizi gördüm diğer tatil yerlerinin çoğunu kafamdan sildim, bu kadar beğendim yani...
Denizi olan yer olacak ama: D

Sağol canım, bende orta halli götürüyorum işte hamileliği.

Cok geçmiş olsun bonus sana ve maviş gözlü Elif'e:)
tatiliniz güzel geçmiştir umarim..keçi seslerinin duyulduğuna göre baya güzel bir yerdeymişsiniz sanirim.

Tatilinizin güzel geçmesine sevindim asuman ablacim,kilo tatillerin kacinilmazi:) kisa zamanda verirsin inşallah aldiklarini.

selamün aleyküm...
ben geldim: )
annemler gittiler sabah, sağsalim hayırlısı ile varırlar inş.
bu sefer ayrılması annemede çok zor oldu galiba ilk defa bu kadar uzun kaldıkları için böyle oldu.
nasıl basık bir sıcak var, yeni hava kapandı biraz, şöyle biraz yağsada az ortalık serinlese, bugünden sonra havalar yavaş yavaş serinlicekmiş galiba.

Merhabalar..

Tv ve gazetelerde aci haberlerin son bulduğu,ülkemiz adina birlik,baris,huzur ve kardeşliğin daimi olduğu günler,yarinlar olsun inşallah..

amin inş.

sağol canım.
senin ani tatil bitti galiba değilmi? nasıl geçti canım?: )

inşAllah cecoşum ,Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

sana güveniyorum ,eminim en kıa zamanda 2 hanelere düsersin ,azim böcüüüün her daim seninle olsuunn

cücüşüüümmmm canımmmm bende özlediimm bendeee gülüüüümmm ,seni yeniden görmek ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…