Karayiplere giden dönmüyor zattiiiİyiyim bitanem sen nAsılsın bebiş mi geliyor :)) çAlışıyorum ben ya yogun yogun özledim sizleri karayiplerde siz yoksunuzözlüooommmmm
cücüşüüümmmm canımmmm bende özlediimm bendeee gülüüüümmm ,seni yeniden görmek ne güzelll
Karayiplere giden dönmüyor zattiii
Allah kavuştursun meyracım sağ salim varmışlardır inŞallahKızlar annemgil yarın yolcu, uzgunum ama hayırlısı herşeyin, mutlu olsunlar yerlerinde.
Yine bu sefer daha çok kalabildiler, bu bile bana iyi oldu. Böyle işte.
Kız maşallah hayırlı yaşların olsunGunaydin hayirli cumalar kizlar giremiyorum bu ara hepinizi ozledim bu hafta daha sik gelmeye caliscam tartida eksu goruncede heveslendim asuyu gectimmi bilmiyorum :))
Asu yaş 37 oldu beee yaslandim hemde cokkk yasli hissediyorum bu ara kendimi
Yeni kilomm:::::::::90.500::::::::
Sporum yok malesefffff
Nice yaşların olsun. Son günlerde bende öyle hissediyorum. Hayat ne kadar kısa. Ve ne kadar hızlıGunaydin hayirli cumalar kizlar giremiyorum bu ara hepinizi ozledim bu hafta daha sik gelmeye caliscam tartida eksu goruncede heveslendim asuyu gectimmi bilmiyorum :))
Asu yaş 37 oldu beee yaslandim hemde cokkk yasli hissediyorum bu ara kendimi
Yeni kilomm:::::::::90.500::::::::
Sporum yok malesefffff
Canm asiri sicaklar bende daha da bi halsizlik yaptı.surekli uykum var.gunun cogunu uyuyarak geciriyorum.ama sukur bulantım falan yok.Meyra yolcu ve diğer hamişler nasılsınız bebişler nasıl. Umarım şu sıcakları rahat geçiriyorsunuz.
Tatilciler sizler nasılsınız. Hadi sizleri bekliyoruz.
Topiğimizin güzel bayanları sizler nasılsnız. Cumamız mübarek olsun. Bu günümüz gelecek hayırlı günlere vesile olsun.
Herkese selamlar...
canım bol bol su iç canım malum 2 kişilik su içmen gerekCanm asiri sicaklar bende daha da bi halsizlik yaptı.surekli uykum var.gunun cogunu uyuyarak geciriyorum.ama sukur bulantım falan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?