Meyra yolcu ve diğer hamişler nasılsınız bebişler nasıl. Umarım şu sıcakları rahat geçiriyorsunuz.
Tatilciler sizler nasılsınız. Hadi sizleri bekliyoruz.
Topiğimizin güzel bayanları sizler nasılsnız. Cumamız mübarek olsun. Bu günümüz gelecek hayırlı günlere vesile olsun.
Herkese selamlar...
Doktor da ayni tavsiyede bulundu.elimden geldigince iciyorum.ebe misin?bundan sonra sorularmzı sana sorarz o zaman.ben de ogretmenimcanım bol bol su iç canım malum 2 kişilik su içmen gerek
Derin canm islerinde kolaylik diliyorum.ins. kat kat sevabını alırsn..bu arada yolcu sana da sifa diliyorum kac haftalik oldu bebisinselam arkadaslar ugrayamıyorum sabah uyanınca hazırlanıp anneme gidiyorum..yemekten sonra akşam dönüyorum oradada pc yok giremiyorum ..bugun evdeyim akşamuzeri gidicem anneme ...
kilom 120..
Canm inanki o kadar cok uzuluruyorum ki yasananlara.artk haberleri izlemek istemiyorum.gerci izlememek de bi cozum degil ama elimizden hicbirsey gelmiyor elimizden tek gelen dua etmek.Hayırlı cumalar pek gelemedim kusura bakmayın rahatsızım biraz keyfim yok yanii ülkede yaşanan genç ölümleri en kısa zamanda son bulur inşallah demekten başkada ellimizden bişey gelmiyor ruhen acayip yıprandım bu kadar nefreti anlamak zor ! nursenanın dediği gibi kendimi 80/yaşında hissediyorum .....
canim benim yeni fark ettim. bebisin geliyimus cok sevindm. ALLAH saglicakla kucagina vermeyi nasip eder insallah. kocaman optm sizi.Ah benim de icimde bir karadeniz turu yapma fikri var.yillar once ünv deyken gitmistik uzungolu cok begenmistim.ins firsat buluruz da bu defa esimle gideriz.
meyrosum napiyosun nasil gidiyo annelik.Evet inş geliyor canım: ))
İyi olduğuna sevindim, bende iyiyim hamd olsun rabbime.
İnan bende seni ozlerim aklıma geldikçe, Allah kolaylık versin inş işlerinde canım.
: ***
sanada ablacim. tatil yapmisin. darisi bana.biletimi aldim anneme babama kavuscam uc haftaya gidiyorum.Hayırlı günler
mrh canim tanismadik ama arada seni okurdum. sendemi hamilesin. cok sevindm.ALLAHIN izniyle saglikli kucagina almayi nasip etsin rabbim. topigin adini hamileler olarak degissekinşAllah cecoşum ,Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
sana güveniyorum ,eminim en kıa zamanda 2 hanelere düsersin ,azim böcüüüün her daim seninle olsuunn
Sağlıcakla git dön inşallah elifcim sana da iyi tatiller şimdidensanada ablacim. tatil yapmisin. darisi bana.biletimi aldim anneme babama kavuscam uc haftaya gidiyorum.
sagolasin ablada icim cok huzursuz niye bilmoyorum.Sağlıcakla git dön inşallah elifcim sana da iyi tatiller şimdiden
belki olucem. eger ordan yazmax.yada iki ay sonra cvp gelmesse simdiden haknizi helal edin.Sağlıcakla git dön inşallah elifcim sana da iyi tatiller şimdiden
meyrosum napiyosun nasil gidiyo annelik.
sanada ablacim. tatil yapmisin. darisi bana.biletimi aldim anneme babama kavuscam uc haftaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?