Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar pek gelemedim kusura bakmayın rahatsızım biraz keyfim yok yanii ülkede yaşanan genç ölümleri en kısa zamanda son bulur inşallah demekten başkada ellimizden bişey gelmiyor ruhen acayip yıprandım bu kadar nefreti anlamak zor ! nursenanın dediği gibi kendimi 80/yaşında hissediyorum .....

Selamün aleykümm...

hayırlı cumalar...

bebiş iyi canım bende idare ediyorum evdeki diğer iki kuzu daha çok yoruyor sıcaklar fena vantilatörle akraba oldum gece gündüz beraber takılıyoruz...bu sefer kokulardan feci etkileniyorum yemek yapmak eziyet oluyo....ama genel durum fena sayılmaz...böyle işte...

Dün face de izledim. Askerler ambulanslar kapinin önüne geldi aileye şehit haberini vermek için ,kadınlar yüzlerini yoluyor kendilerini yerden yere atıyorlar feryat figan benim bile izlerken göğsüm sıkıştı ,ALLAH ailerine sabır versin. Bir taraftan düşünüyorum biz böyle acılar yaşıyoruz teroristlerin ailesi de aynı acıyı yaşıyor değer mi.? Ben türk'üm asla ırkçı değilim benim bildiğim ve savunduğum tek şey var; ne kürdün araba ne arabın türk'e üstünlüğü var üstünlük yalnızca takvadadır.Rabbim ulkemizi içerdeki ve dışardaki hainlerden korusun, vatanimizi bolmeye calisanlara fırsat vermesin.

selam arkadaslar ugrayamıyorum sabah uyanınca hazırlanıp anneme gidiyorum..yemekten sonra akşam dönüyorum oradada pc yok giremiyorum ..bugun evdeyim akşamuzeri gidicem anneme ...
kilom 120..
Derin canm islerinde kolaylik diliyorum.ins. kat kat sevabını alırsn..bu arada yolcu sana da sifa diliyorum kac haftalik oldu bebisin

Canm inanki o kadar cok uzuluruyorum ki yasananlara.artk haberleri izlemek istemiyorum.gerci izlememek de bi cozum degil ama elimizden hicbirsey gelmiyor elimizden tek gelen dua etmek.

Nisan o videoyu bende seyretim ve onun gibi bir çoğunu artık asker cenazelerini TRT çekebilecek diğer kanalların çekimine yasak gelmiş ! Asker ailelerinin tepkilerinin görünmesini istemiyorlar ....

Bende aynı fikirdeyim kim doğarken ırkını dinini seçerek doğabiliyorki yada seçebilseydi
bile bu diğer ırka zulüm hakımı doğurmalı ...

Yalnız bişey var geçen 10 gün yalovadaydım yalovanın yarısından çoğu arap olmuş her yer emlakçı dolu vitrinlerin çoğunda arapça cümleler yazılı bu neden böyle diye sorduğumda artık ev tapularını üzerlerine alabiliyorlar dendi .....bana bu durum birazda savaşsız toprak vermeye benzedi gibi geldi diğer bölgelerdeki halkın yaşadığı zulümü düşününce ....her ne olursa olsun parası olana bişey olmuyor ne gelirse başımıza fukaralıktan geliyor bunu gördüm

Ah benim de icimde bir karadeniz turu yapma fikri var.yillar once ünv deyken gitmistik uzungolu cok begenmistim.ins firsat buluruz da bu defa esimle gideriz.
canim benim yeni fark ettim. bebisin geliyimus cok sevindm. ALLAH saglicakla kucagina vermeyi nasip eder insallah. kocaman optm sizi.

inşAllah cecoşum ,Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

sana güveniyorum ,eminim en kıa zamanda 2 hanelere düsersin ,azim böcüüüün her daim seninle olsuunn
mrh canim tanismadik ama arada seni okurdum. sendemi hamilesin. cok sevindm.ALLAHIN izniyle saglikli kucagina almayi nasip etsin rabbim. topigin adini hamileler olarak degissek

meyrosum napiyosun nasil gidiyo annelik.

sağol canım orta halli gidiyo...
aslında az zorluyorda umursamamaya çalışıyorum.
hatta şuan midem bulanıyo: (

sanada ablacim. tatil yapmisin. darisi bana.biletimi aldim anneme babama kavuscam uc haftaya gidiyorum.

inş canım, çok sevindim: )
ne güzel güle güle git gel inş..
eşinde gelcekmi seninle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…