Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o ne biçim söz funda...
ozaman her içimiz daraldığında ben ölecem heralde diyelim...
annesi az uzer seni ama kucagina alinca bi gulusuyle herseyi unutturur sana.

evt gidiyorum insallah. ne bilim meyra ya bi sevinc yok icimde cok kotuyum iki haftadir. ya cok daraldim. hastaydim namazida biraktim ondandir belkide. ha evt esimde geliyo sevgilisi ile o az kalcak ben iki ay falan kalcam.

annesi az uzer seni ama kucagina alinca bi gulusuyle herseyi unutturur sana.

evt gidiyorum insallah. ne bilim meyra ya bi sevinc yok icimde cok kotuyum iki haftadir. ya cok daraldim. hastaydim namazida biraktim ondandir belkide.

öyle ama ölecem sözünü etme, peygamberimizin bile yorulduğu vakitler olurmuş, ama namaza sarılırmış...
geçer inş.
inş canım, yok bir şikeyetim yokta zorlandığım için gıkım sadece yoksa şikayetim yok hiç, bin şükür rabbime...
sıcaklarda zorluyor galiba, çünkü hava serinken bu kadar olmuyor..

kızlar benden size büyük tiyo: )
daha öncede demiştim, ıhlamurun çiçeğinin çayı iştahı azaltıyor diye, şimdi ben ıhlamur içtiğim için ve çiçeğini içiyorum iştahım çok azaldı.
sizede öneriyorum...
ama benim şimdi asıl yemem gereken yerde azalıyor ama napayım içmem lazım, neyse bi şekilde dengede tutuyor yiyorum.
kilo verme işinde iştah kontrolü önemli bir nokta diye düşünüyorum kendi adıma.

evt bende 7ayda dogum yaptim cok zordu.gercekten ALLAH kolaylik versin saba canm. yok kiz oyle degil regl oldum ondan uzun surdu bide .ondan kilamadim iki gundurde seytana uyuyom iste offf ya offf. valla bilmiyom ben niye boyleyim.

Elif tatilin güzel geçer inşallah yaa sıkma canını şimdiden

Yalnız ben bişey anlamadım " eşimde geliyor sevgilisiyle o az kalacak"yazmışsın bu cümleyi anlamadım? birde sen eşinden ayrı nerde kalıcak sın ?

sanada ablacim. tatil yapmisin. darisi bana.biletimi aldim anneme babama kavuscam uc haftaya gidiyorum.

Saglik ile git gel inşallah elifunda,gönlünce geçireceğin bir tatil olur umarim..bu arada zaman zaman olabiliyor herkeste negatif his ve düşünceler,iyi seyler düşün iyi olsun hersey..

Frida'cim önceki mesajini da alinti yapmistim ama cikmamis nedense..bu aralar ayni hadiseler yüzünden ben de cok üzgünüm,tv'yi açmaya gazeteye bakmaya korkar oldum..

Elifunda'nin mesaji benim de dikkatimi cekti,anlayamadim...

Başta dereceye girenler olmak üzre kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar.azminiz daimi olsun..

Herzaman ki gibi listenin kusuruna bakmayin arkadaşlar,ancak bu kadar yapabiliyorum..
Yena gelene kadar idare edin artık...:)

Şimdi çıkmalıyım az önce çalan telefonda kuzenim 15 dakika için de bende olacagını haber verdi,süpriz yapmayı pek sever kendileri..:) acilen evi toplamalıyım..mutlu haftasonları diliyorum hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…