sagolasin ablada icim cok huzursuz niye bilmoyorum.
annesi az uzer seni ama kucagina alinca bi gulusuyle herseyi unutturur sana.o ne biçim söz funda...
ozaman her içimiz daraldığında ben ölecem heralde diyelim...
annesi az uzer seni ama kucagina alinca bi gulusuyle herseyi unutturur sana.
evt gidiyorum insallah. ne bilim meyra ya bi sevinc yok icimde cok kotuyum iki haftadir. ya cok daraldim. hastaydim namazida biraktim ondandir belkide.
evt bende 7ayda dogum yaptim cok zordu.gercekten ALLAH kolaylik versin saba canm. yok kiz oyle degil regl oldum ondan uzun surdu bide .ondan kilamadim iki gundurde seytana uyuyom iste offf ya offf. valla bilmiyom ben niye boyleyim.öyle ama ölecem sözünü etme, peygamberimizin bile yorulduğu vakitler olurmuş, ama namaza sarılırmış...
geçer inş.
inş canım, yok bir şikeyetim yokta zorlandığım için gıkım sadece yoksa şikayetim yok hiç, bin şükür rabbime...
sıcaklarda zorluyor galiba, çünkü hava serinken bu kadar olmuyor..
evt bende 7ayda dogum yaptim cok zordu.gercekten ALLAH kolaylik versin saba canm. yok kiz oyle degil regl oldum ondan uzun surdu bide .ondan kilamadim iki gundurde seytana uyuyom iste offf ya offf. valla bilmiyom ben niye boyleyim.
Allah kavuştursun meyracım sağ salim varmışlardır inŞallah
sagolasin ablada icim cok huzursuz niye bilmoyorum.
Öyle deme Müslüman'a karamsarlık Yakışmazbelki olucem. eger ordan yazmax.yada iki ay sonra cvp gelmesse simdiden haknizi helal edin.
annesi az uzer seni ama kucagina alinca bi gulusuyle herseyi unutturur sana.
evt gidiyorum insallah. ne bilim meyra ya bi sevinc yok icimde cok kotuyum iki haftadir. ya cok daraldim. hastaydim namazida biraktim ondandir belkide. ha evt esimde geliyo sevgilisi ile o az kalcak ben iki ay falan kalcam.
sanada ablacim. tatil yapmisin. darisi bana.biletimi aldim anneme babama kavuscam uc haftaya gidiyorum.
Elif tatilin güzel geçer inşallah yaa sıkma canını şimdiden
Yalnız ben bişey anlamadım " eşimde geliyor sevgilisiyle o az kalacak"yazmışsın bu cümleyi anlamadım? birde sen eşinden ayrı nerde kalıcak sın ?
Sağol canım ellerine sağlık:) yelizi bende merak ettim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?