- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geldim canım :)))Adaş nerelerdesin yaaa gözlerim yollarda kaldı :)))
Oyuncak hikayesi 3 ü izledik biz de:)Bana çizgi filim deme oğlum burdayken hep tusubasayı seyretim geçen kızımla ve kardeşimle de önce rapunzel sonrada sindirella seyretim
HAFTANIN 1.si........................-2,5 kg.............................OGULÇUKLARIM
HAFTANIN 2.si.........................-2 kg................................MORUÇLUKALEM
HAFTANIN 3.leri..............................-0.9 kg ................................. 74FRİDA & BENGİSU022
aminn abla dua et nolur.Öyle deme Müslüman'a karamsarlık Yakışmaz
Sağlıkla gidip dönersin inşallah
Allah gönlüne ferahlık versin
bi arkadasi var oda geliyo bizle ama onla gezip tozcakmis. ben annende kalxam oda kendi evleri var orda arkadasi ile kalxak ona dedim sevgili diye. yoksa gider bidaha gelmzdm.Elif tatilin güzel geçer inşallah yaa sıkma canını şimdiden
Yalnız ben bişey anlamadım " eşimde geliyor sevgilisiyle o az kalacak"yazmışsın bu cümleyi anlamadım? birde sen eşinden ayrı nerde kalıcak sın ?
Saglik ile git gel inşallah elifunda,gönlünce geçireceğin bir tatil olur umarim..bu arada zaman zaman olabiliyor herkeste negatif his ve düşünceler,iyi seyler düşün iyi olsun hersey.. sagolasin kasimpati. acikladim erkek bi arkadinisa takti pesumize bizle olmuycak yani.ayni sehir sma ayri dunyalarda olcm.neyse ya ailemle olum yeter bide kardesimj gorebilseydim. askerde gelme sansi dusukmus ortslik karisik diyo. belki ondan karamsarim.
Frida'cim önceki mesajini da alinti yapmistim ama cikmamis nedense..bu aralar ayni hadiseler yüzünden ben de cok üzgünüm,tv'yi açmaya gazeteye bakmaya korkar oldum..
Elifunda'nin mesaji benim de dikkatimi cekti,anlayamadim...
eline saglik canm.Başta dereceye girenler olmak üzre kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar.azminiz daimi olsun..
Herzaman ki gibi listenin kusuruna bakmayin arkadaşlar,ancak bu kadar yapabiliyorum..
Yena gelene kadar idare edin artık...:)
Şimdi çıkmalıyım az önce çalan telefonda kuzenim 15 dakika için de bende olacagını haber verdi,süpriz yapmayı pek sever kendileri..:) acilen evi toplamalıyım..mutlu haftasonları diliyorum hepinize..
sagol canm ellerine saglik.muckkk mucckkktebrikler sporcu güzeller...
canım ellerine sağlık bu arada 1 oluşum ayyyy sevindirik oldumHAFTANIN 1.si........................-2,5 kg.............................OGULÇUKLARIM
HAFTANIN 2.si.........................-2 kg................................MORUÇLUKALEM
HAFTANIN 3.leri..............................-0.9 kg ................................. 74FRİDA & BENGİSU022
Meyracim ellerine salık canım sporcu hatunlarida kutlarım[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]420 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ yst38
aminn abla dua et nolur.
Dualarımızdasın elifcimbi arkadasi var oda geliyo bizle ama onla gezip tozcakmis. ben annende kalxam oda kendi evleri var orda arkadasi ile kalxak ona dedim sevgili diye. yoksa gider bidaha gelmzdm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?