Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırı sabahlar hayriyee :) hiç kendini sıkıp stres yapma bizim kilomuzda haftada yapılan biriki kaçamak pekte zarar vermez şöyleki görceğimiz eksiyi yine görürüz yani napıyorsun diyetisyene filan mı gidiyorsun yoksa kendi bildiklerini harmanlayıp kendine bir düzenmi oluşturdun ?

Maşallah kızlar darısı başıma

Günaydın....meyracm bebeğin cinsiyetini ne zaman öğreneceksin?merakla bekliyoruz.bu arada elif nerelerde nasl acaba.en son bulantısı vardı ins. gecmistir.

4aydan sonra dedi dr: )
benim kuzenim ebe, bana aslında çoğu doktor omurga yapısından 1,5aylıktan sonra tahmin ediyor cinsiyeti dedi ama kesin olmasını bekliyorlar söylemiyorlar dedi: )
bende sizinkileri merak ediyorum ne olacak acaba sizlerinde diye: )
y.o.l.c.u yolcununki içime erkek doğmuştu: )

Dualarımızdasın elifcim
Diğer konuda da aklımıza neler getirdin valla :)

Hayırlı hafta sonları dilerim hepimize
Meyracım ellerine sağlık
Spor yapanlar yüzde yüz artmış bu hafta:) sporcuları tebrik ederim

M moruclukalem 2haftadır spor yapmıyor: )

sağol canım: )
halsizlik işte: )))) çörekotu halsizliğe baya iyi geliyordu ama doktor yeme çörekotu dedi.
Canım susuz kalma o da halsizlik yapar hareketleri nasıl. Kendini yatıştıracak dinleti bul şarkı olur çalgı olur dua olur. Seni sakinleştirsin. İlerde bebeğin huzursuzluğu olduğunda birlikte sakinleşirsiniz.

Selamun aleykuumm... gelemedim ne zamandir. Okusam da yazamadim.
Bulantim falan gecti sukur..
Yegenim 1 haftadir yanimdaydi. Sonra kayinvalidem gorumcem kaynim ve eltim geldiler. Yogundum.. bugun itibariyle herkes gitti oglene kadar yattim ben de. Evimi falan bi toplasam iyi de cok tembelim.

Bu arada benim hamilelik belirtilerim sadece 2 hafta surdu. Simdi hicbiseyim kalmadi uyku disinda. Bazen diyorumki acaba bebisime bisey mi oldu.. tecrubeli ablalarim bise diyin hele :)

Bana seninki kız gibi geliyor :)

bebeğin hareketlerimi? hissetmiyorum daha: ) ultrasonumu soruyorsun yoksa?
çok sağol canım mesajın için. ıhlamur içiyorum sinir için: ) baya etkili oldu.

yine gelir bulantı bence: )
bende öyle oldu, gitti derken geldi.

Selamün aleykümm...

ben henüz cinsiyetle ilgili bişey hissetmiyorum yaa..hepimiz için hayırlısı olsun inş..Rabbim ne verirse razıyız...
meyracım ben bu hafta çokk derinden hissetmeye başladım hareketlerini...çok nadiren oluyo...ama ilk gebelikte anlamak zordur sanırım bende ilkinde 3,5 aylıkken anlamıştım ilk...

Kilo bildiremedim tartida yok burda ins almamisimdir. Pazartesi donuyorum ins arada bir gecmis yaptim ama yazamadan uyudum.

Buyuklerin elinden yasitlarin gozunden operim

Bonus.....

bende seni öperim: )

ve aleyküm selam...
daha bir hareket hissetmedim sanki yani 2-3gün önce kadar bir hareket oldu gibi ama belki bana öyle gelmiştir: )
bunun dışında başka birşey yok şuan için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…