canım kendim olmuyor veriyorum ama gene alıyorum Gurkan kubilayi internet üzerinden zayıflama programı var canım ona basvurdum bakal hayırlısı inşallah bu sefer olurhayırı sabahlar hayriyee :) hiç kendini sıkıp stres yapma bizim kilomuzda haftada yapılan biriki kaçamak pekte zarar vermez şöyleki görceğimiz eksiyi yine görürüz yaninapıyorsun diyetisyene filan mı gidiyorsun yoksa kendi bildiklerini harmanlayıp kendine bir düzenmi oluşturdun ?
Hayırlı ve mutlu Pazarlar
Eski kiloma indim şükür nursenayı da yakaladım :)
Iyiyim meyracımasumanzeynep asuman abla ne ediyon ışığın yanıyo: )
Âmin nursenacım Allah zalimlere fırsat vermesin onları kahhar ismi şerifiyle kahretsinyettim galiii geldimm kızlarrr
alışma sürecii malümm zor oluyoo ama mecburrrr tadım yok ama geçecek bu günler inşallah
canım memleketimin üzerindeki kara bulutlar biran önce gider inşallah
allah tüm güvenlik güçlerimizi korusunnn
listeiçinnn çoook teşekkürlerr sıralamaya giremesemdeee asuyu geçmiş olmanın mutluluğu yetioo bana (çokk mütavazi birr insanım))
spor listesi içinde teşekkürlerr aahh ahhha bi laslye başlasam asuyu dan ayrılıp gelcemde 80 lere de azmii beklimmm
Iyiyim meyracım
Bugün evdeydim arada ufak tefek iş güç felan yaptım pinekledim durdum :))
Hava biraz serinledi rahatladım şükür
haha benim adet yeni bitti senin yeni başladığına göre şuan muhtemelen bişeyler yiyosundur yaruna artıya döner nasıl olsa diye kale almadıysam:)))Âmin nursenacım Allah zalimlere fırsat vermesin onları kahhar ismi şerifiyle kahretsin
Geçmişi okumadın sanırsam cumadan beri kilo vermediysen şu an kilomuz aynı canım :))
Lesli konusunda rakip olamam sana ama ben de ufaktan yürüyüş yapmak istiyorum fırsat buldukça
yettim galiii geldimm kızlarrr
alışma sürecii malümm zor oluyoo ama mecburrrr tadım yok ama geçecek bu günler inşallah
canım memleketimin üzerindeki kara bulutlar biran önce gider inşallah
allah tüm güvenlik güçlerimizi korusunnn
listeiçinnn çoook teşekkürlerr sıralamaya giremesemdeee asuyu geçmiş olmanın mutluluğu yetioo bana (çokk mütavazi birr insanım))
spor listesi içinde teşekkürlerr aahh ahhha bi laslye başlasam asuyu dan ayrılıp gelcemde 80 lere de azmii beklimmm
ben bi şekilde alışırımda çocuklarrımmm hakımızda hayırlısı olsun ne diyimmAmin inş.
Alışırsın tabi canımcım, sadece biraz zaman gerekli..
ben bi şekilde alışırımda çocuklarrımmm hakımızda hayırlısı olsun ne diyimm
Bak bak neleri de takip edermiş :))haha benim adet yeni bitti senin yeni başladığına göre şuan muhtemelen bişeyler yiyosundur yaruna artıya döner nasıl olsa diye kale almadıysam:)))
Allah iyilerle karşılaştırsın canım hepiniziben bi şekilde alışırımda çocuklarrımmm hakımızda hayırlısı olsun ne diyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?