Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar muhabbetler ne güzel canlanıyor topiğimiz ne güzel
canım kendim olmuyor veriyorum ama gene alıyorum Gurkan kubilayi internet üzerinden zayıflama programı var canım ona basvurdum bakal hayırlısı inşallah bu sefer olur

Gönlünüzce geçireceğiniz bir pazarınız olsun arkadaşlar :)

Adaş sevindim tartıda gördüğün artıdan kurtulmuşsun :) bende geçen cuma yaptığım bildirimi koruyup biraz daha aşağı çekebilirim süper olur :)

Bonus gelmiş hoşgelmiş yarından sonra tam gelir herhalde nursenada söz vermişti daha çok takılacaktı bekliyoruuuz :)

Hamişler sağlıklı iyi gidiyor herşey cinsiyetleri bende merak ediyorum ama çokta önemli değil öncelik bebeklerin sağlığı tabii :)

Yena izini tatile döndürdü nerdeyse her gün bir koydan yer bildirimi yapıyor :)))

Eşim bugün tavuk misali 10da uyudu: )))
Bende oturuyorum.
YENA
Nilüfer ablayı merak etmiştim tatilde hiç sesi çıkmadı diye ama çok şükür iyilikteymiş asuman2den öğrenmiş olduk: DD
Tatil yapacaklarını düşünmemiştim, evde oluncada mutlaka girer diye düşünmüştüm.
Bu tatilin ona iyi geleceğini düşünüyorum.
Nilüfer abla tatil1 tatil2 oh oh maşaallah ablama: ***
Ben daha doğum yapmadan eve bağlandım mecburi durumdan, razıyım olsun bir şikayetim yok ama sadece canım çekiyo.
Şu isim etiketide çok iyi oldu bana: )

yettim galiii geldimm kızlarrr
alışma sürecii malümm zor oluyoo ama mecburrrr tadım yok ama geçecek bu günler inşallah
canım memleketimin üzerindeki kara bulutlar biran önce gider inşallah
allah tüm güvenlik güçlerimizi korusunnn
listeiçinnn çoook teşekkürlerr sıralamaya giremesemdeee asuyu geçmiş olmanın mutluluğu yetioo bana (çokk mütavazi birr insanım))
spor listesi içinde teşekkürlerr aahh ahhha bi laslye başlasam asuyu dan ayrılıp gelcemde 80 lere de azmii beklimmm

Âmin nursenacım Allah zalimlere fırsat vermesin onları kahhar ismi şerifiyle kahretsin
Geçmişi okumadın sanırsam cumadan beri kilo vermediysen şu an kilomuz aynı canım :))
Lesli konusunda rakip olamam sana ama ben de ufaktan yürüyüş yapmak istiyorum fırsat buldukça

haha benim adet yeni bitti senin yeni başladığına göre şuan muhtemelen bişeyler yiyosundur yaruna artıya döner nasıl olsa diye kale almadıysam:)))

Amin inş.
Alışırsın tabi canımcım, sadece biraz zaman gerekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…