- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sıcaktan kurtulamadın deseneanam halla çok sıcak bura gündüzz 45 dereceyi buluyooo
klimadan çocuklar grip olduu
yena bacımmm kızzz saçlarına bayıldım bende sıcaktan kestiresim geliyooo kısa ama iyice onbiş oluyorum kısa saçla
kışıda çok öyle soğuk olmuyomuş kar fazla yağmazmışş ev doğalgazlıSıcaktan kurtulamadın desene
Kışı nasıl oluyormus oranın
Yenayı ben de görsem keşke
Isınma sorununuz olmaz o zaman iyi barikışıda çok öyle soğuk olmuyomuş kar fazla yağmazmışş ev doğalgazlı
İyi geceler Allah rahatlık versiniyi geceler mutlu bi hafta olsun inşallah
AleykümselamSelam herkese....naslsn asumanabla kızınn ünv. icin hazirligi bitti mi?ya da ayni sehiri mi kazanmisti.yani ayrilmayacak miydi
Aleykümselam hayriyecimSelamun aleykum
Herkese musmutlu bol eksili bir hafta olur insallah
Ahh ne guzel o zaman.ben 4 yıl boyunca her gidisimde annem arkamdam aglardı.ah garip anam.... ah çilekeş anammm......kızın cok sanslı o zaman ...Aleykümselam
Iyiyim şükür canım kızım aynı Şehirde ayrılmayacak ankara da kalacak
Henüz bir hazırlık yapmadık sadece kayıt yaptırdık bekliyoruz
çoğu kişiye kız geliyor, banada hep erkek: ))))
bakalım ne olacak hayırlısı olsun: )
bana hiç kız gelmediği için kız olursa şaşkınlık yaşicam: )
allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil.Ben ruyamda erkek gordum bebisimi :) Allah hayirlisini versin hepimize insallah :))
ayy ben bayrama 95 olurmuyum ki? off olurum inşallah hatta daha azAdaşım artık yaz bitti sayılır gevşekliği bırakalım bayrama kadar bikaç kilo verelim
Yena için çok sevindim gezsin arkadaşım haketti sonuna kadar
Nursenayı ben de bekliyorum
Bonus da dönecek
Yarından sonra iyice canlanır topiğimiz inşallah
gözün aydın. bölümü ne ?Aleykümselam
Iyiyim şükür canım kızım aynı Şehirde ayrılmayacak ankara da kalacak
Henüz bir hazırlık yapmadık sadece kayıt yaptırdık bekliyoruz
Olursun inşallah bayrama daha bir ay varallah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil.
ayy ben bayrama 95 olurmuyum ki? off olurum inşallah hatta daha az
gözün aydın. bölümü ne ?
Aleyküm selam ZeynepcimSelamün aleykümm...
Aleyküm selam Zeynepcim
Halin keyfin nasıl cimcimeler nasıl
Geçmiş olsun çok yorma kendiniidare ediyorum ablacım..dün eşim evdeydi beraber dip köşe temizlik yaptık..akşam belim tutuldu gibi yatıyorum işte...cimcimelerde iyiler oynuyolar abla kardeş arada birbirlerini yiyolar hepberaber geçinip gidiyoruz...
sabah geç kalktılar ekmek arası bişeyler verdim yediler şimdi kalkıp yemek yapmalıyım düşünüyom öyle kara kara...
sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?