Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena gelmis yuppiiiiii.....ah bonus nerde ?bitmedi mi yerlesmesi..bonus topigimizin nesesi nerelerdesin???ya kızlar hamilelik biraz da olsa istahımı kapattı.yememe dikkat ediyorum obur cubur. ekmek vs.tüketmiyorum ama tekrar kepekli ekmek mi yesem diye de dusunuyorum.bi de zaten sekersiz ictigim cayı da a azallttm.onceden gunde 10 barsak falan icerdim simdi 3 bardak iciyorum.tabi cay icilmeyince daha cok su da iciyorum.zaten bugune kadar yeterli su icseydim bu kiloda olmazdm.en iyisi suu.....haydin hatunlar su icmeye.....

Geçmiş olsun çok yorma kendini
Bizim kızlar hala arada didişiyorlar arada iyiler :)
Ben bugün yemeğimi yaptım bile birazdan eşimin bir arkadaşı gelecek öğle yemeğine ondan erkenciyim :))

bende şimdi en kolayından bi tarhana çorbasıyla sebzeli bulgur pilavı yaptım..akşama belki süt kardeşim gelebilir...onlar gelincede bi salata yaparız olur biter...

Merhabalar

Bol eksili bol neseli bol vitaminli : ) haftalar gunler sizlerin olsun..mucx..

hoşgeldin yenacımm...

özledik senii...

iyi akşamlar ayy bende yürüdüm yürüdüm kızı okula kayıt ettirdim şükür okulllar arası mekik dokudum 40 derece sıcakta kiloda var bayılacaktım resmen eşim aldı yemeğe gittik iyi oldu deişiklik oldu bunalmıştım da amma yedim be asuuu buraya özgü bi menüüü ydüü off kendimden geçtimm sonrasu pişmanlık tabi herzamanki gibi
birde sağlık ocağına gittim buraya aldırdım adres deişikliğinden dolayı kızlarada ilaç yazdırıam dedim anam ne deseler beğenirsin dr hanım izindeymişş öğleden sonra yarın sabah gelin ee dedim nöbetci dr falan yokmu ordan bi dr hanım biz başkasının hastasına bakmiyrızz ağzının ortasına çarptımmı çarpananı çıkarcan nası sinirlendimm ateşi çıksa ne olacak çocuğun aile hekimi bizim sayemizde para kazanıyosunuz dedim baktım cahil cahil konuşma devam ediyoo arkamda 2 bebe çete gibi yürüyün kızlar dedim gidioruz şikayet edecem ben önde kızlar arkada çıktık tıpış tıpış kimi neye şikayet edeceksem aman Allah düşürmesin dr eline okluğunuda aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…