- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
)İyi akşamlar
Büyük kızımla bir saat yürüdük ama eve gelince epey birşey yedim malesef(
maşallah canım allah hayırlı işlerde nasip etsin inşallahOlursun inşallah bayrama daha bir ay var
Sağol odtü kamu Yönetimi'ni Kazandı canım darısı sizinkilere
Âmin canım sağolmaşallah canım allah hayırlı işlerde nasip etsin inşallah
canım hem bebek aşağı yerleşmiş diyorsun hem kendine işkence ediyorsun. kendini düşünmüyorsun bebişi düşün. çok geçmiş olsunidare ediyorum ablacım..dün eşim evdeydi beraber dip köşe temizlik yaptık..akşam belim tutuldu gibi yatıyorum işte...cimcimelerde iyiler oynuyolar abla kardeş arada birbirlerini yiyolar hepberaber geçinip gidiyoruz...
sabah geç kalktılar ekmek arası bişeyler verdim yediler şimdi kalkıp yemek yapmalıyım düşünüyom öyle kara kara...
sen nasılsın...
sağol canım hoşgeldin. nasılsın duydumki güzel bir tatil geçirilmiş. ah ah darısı başıma...Merhabalar
Bol eksili bol neseli bol vitaminli : ) haftalar gunler sizlerin olsun..mucx..
içtim suyumu :)Yena gelmis yuppiiiiii.....ah bonus nerde ?bitmedi mi yerlesmesi..bonus topigimizin nesesi nerelerdesin???ya kızlar hamilelik biraz da olsa istahımı kapattı.yememe dikkat ediyorum obur cubur. ekmek vs.tüketmiyorum ama tekrar kepekli ekmek mi yesem diye de dusunuyorum.bi de zaten sekersiz ictigim cayı da a azallttm.onceden gunde 10 barsak falan icerdim simdi 3 bardak iciyorum.tabi cay icilmeyince daha cok su da iciyorum.zaten bugune kadar yeterli su icseydim bu kiloda olmazdm.en iyisi suu.....haydin hatunlar su icmeye.....
hayırlı olsun. bazı aile hekimleri öyle ne yazıkki. içlerinde olunca daha kötü hissediyor insaniyi akşamlar ayy bende yürüdüm yürüdüm kızı okula kayıt ettirdim şükür okulllar arası mekik dokudum 40 derece sıcakta kiloda var bayılacaktım resmen eşim aldı yemeğe gittik iyi oldu deişiklik oldu bunalmıştım da amma yedim be asuuu buraya özgü bi menüüü ydüü off kendimden geçtimm sonrasu pişmanlık tabi herzamanki gibi
birde sağlık ocağına gittim buraya aldırdım adres deişikliğinden dolayı kızlarada ilaç yazdırıam dedim anam ne deseler beğenirsin dr hanım izindeymişş öğleden sonra yarın sabah gelin ee dedim nöbetci dr falan yokmu ordan bi dr hanım biz başkasının hastasına bakmiyrızz ağzının ortasına çarptımmı çarpananı çıkarcan nası sinirlendimm ateşi çıksa ne olacak çocuğun aile hekimi bizim sayemizde para kazanıyosunuz dedim baktım cahil cahil konuşma devam ediyoo arkamda 2 bebe çete gibi yürüyün kızlar dedim gidioruz şikayet edecem ben önde kızlar arkada çıktık tıpış tıpış kimi neye şikayet edeceksem aman Allah düşürmesin dr eline okluğunuda aratmasın
sağol canım inşallahHayırlı günler herkese
Inşallah bugünümüz dünden daha güzel ve diyet için daha başarılı geçer :)
Senin topiğine de gelirik artık: DD
Şaka yaptım tabiki: )
valla canım ben cuma zayıflama yarışmasındayım 100 kilo üzerinde de yarışıcam olmayacak şey değil yani
her zaman bekleriz
yeter ki birileri gelsin
ama tek başıma da kalsam o topiği ayakta tutucam ben
herkeslere günaydıııınnn. özledinizmi beni?
dünkü menüm. sabah 1.5 yk yumurtalı menemen
öğlen tavuk şiş
aşkam tavuklu mantar sote
1 tane pop kek
bugünde hurma diyeti yapıyorum. ay bitmeden tartıda 2 li rakamları göreyim istiyorum. deneyeniniz oldumu hiç
canım hem bebek aşağı yerleşmiş diyorsun hem kendine işkence ediyorsun. kendini düşünmüyorsun bebişi düşün. çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?