Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeslere günaydıııınnn. özledinizmi beni?
dünkü menüm. sabah 1.5 yk yumurtalı menemen
öğlen tavuk şiş
aşkam tavuklu mantar sote
1 tane pop kek

bugünde hurma diyeti yapıyorum. ay bitmeden tartıda 2 li rakamları göreyim istiyorum. deneyeniniz oldumu hiç

canım hem bebek aşağı yerleşmiş diyorsun hem kendine işkence ediyorsun. kendini düşünmüyorsun bebişi düşün. çok geçmiş olsun
Merhabalar

Bol eksili bol neseli bol vitaminli : ) haftalar gunler sizlerin olsun..mucx..
sağol canım hoşgeldin. nasılsın duydumki güzel bir tatil geçirilmiş. ah ah darısı başıma...
içtim suyumu :)
hayırlı olsun. bazı aile hekimleri öyle ne yazıkki. içlerinde olunca daha kötü hissediyor insan allah iyilere düşürsün amin
Hayırlı günler herkese
Inşallah bugünümüz dünden daha güzel ve diyet için daha başarılı geçer :)
sağol canım inşallah

Senin topiğine de gelirik artık: DD
Şaka yaptım tabiki: )

valla canım ben cuma zayıflama yarışmasındayım 100 kilo üzerinde de yarışıcam olmayacak şey değil yani

her zaman bekleriz

yeter ki birileri gelsin

ama tek başıma da kalsam o topiği ayakta tutucam ben

Selamun aleykum :) ben diyet namina bisey yapmiyorum ama burdan da gidesim gelmiyor :)
Dun alisverise gittik. Okula baslicazya biseyler alalim didik. Guya ben sadece pantolon alacaktim. 2 tane de tunik ekstra oldu :) 42 beden gogus kismindan kapanmiyo. 44 un de beli bol geliyo sinir oluyorum. Ama gogusten dar olmamasi icin mecbur 44 aliyorum.

Bu arada hamilelikten itibaren acikinca elim ayagim titremeye basladi. Birden acikiyorum ve elllerim titremeye basliyo.. cuma doktoruma gidip bi soracagim.

Bi deee ben de yuruyuse baslayayim tekrar.. faydasi olur. Kilo veremesem de yediklerimi birz dengeler diye dusunuyorum..

Herkes iyi gordugum kadariyla.. insallah hic buyuk sorunlarimiz olmaz hicbirimizin..

Mesajima baslarken herkesi ayri ayri kucaklar burda olmayanlarada selam ederim.

Deyinmeden gecersem olmaz...ins 100 kilo uzeri topigi bir an once acilirda burdaki huzur devam eder. Ben sahsen ilgili msjlari okurken darlandim. Yav he he burasi kalabalik kimse gelmesin daha kontenjan dolu.

Selamün aleykümm...

nasılsınız...biz üzgünüz sıkıntılı bir gün dün hopadaki selde k.validemler köyde mahsur kaldılar çok şükür kimsede bişey yok ama elk ve suları kesik hatlar çekmiyo şarjlar bitmiş ulaşamıyoruz...arada köydeki komşulardan bilgi alıyoruz..evin olduğu yerde feci heyelan olmuş bi komşunun ev komple kaymış gitmiş...köye çıkan yollar heyelan dolayısıyla kapalı ulaşım yok...helikopterlerle geziyolarmış ambulans sesleri varmış...k.peder komşularla beraber yol açmaya çalışıyolarmış vs vs...böyle işte aklımız orda burdan beri elimizden bişey gelmiyo...gitsek bile sahil yolu komple kapalıymış şehir merkezide dahil köylere ulaşım yok öyle bekliyoruz işte...

ben bi kaç kere yaptım faydasınıda gördüm ama arkasından istikrarlı bir şekilde normal diyete devam etmessen bu diyetle verdiklerini alırsın canım...inş hedefine ulaşırsın...

ben artılardayım çok erken iştahım açıldı ramazanda verdiklerimi aldım şimdide tartıya çıkmaya cesaretim yok...

canım hem bebek aşağı yerleşmiş diyorsun hem kendine işkence ediyorsun. kendini düşünmüyorsun bebişi düşün. çok geçmiş olsun

sağol canım bugun iyiyim çok şükür..ama ya ne yapayım yapmazsanda olmuyo..sağolsun eşim çokkk yardımcı oldu ve oluyo her konuda...

nursenacım okulunuz hayırlı olsun...rabbim evlatlarımızı hep iyi insanlarla karşılaştırsın inş...

bonuscum hoşgeldinn...hemen şenlendi ortalık....

elifcim aç kalınca şekerin düşüyodur ondan oluyodur titremeler başdönmeleri...çok aç kalmamaya dikkat et...bide tansiyonun ne durumda takip ediyormusun...bendede bol miktarda mevcut dinlenmeklede geçmiyo anca bişeyler atıştırdıktan bi süre sonra geçiyo....bir iki saat sonra gene aynı açlık hissetmiyorum ama titreme başdönmesi falan başlıyo bide benim tansiyonumda hep düşük seyrediyo onunda etkisi sanırım tuzlu şeyler yiyince kendime geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…