- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun ZeynepcimSelamün aleykümm...
nasılsınız...biz üzgünüz sıkıntılı bir gün dün hopadaki selde k.validemler köyde mahsur kaldılar çok şükür kimsede bişey yok ama elk ve suları kesik hatlar çekmiyo şarjlar bitmiş ulaşamıyoruz...arada köydeki komşulardan bilgi alıyoruz..evin olduğu yerde feci heyelan olmuş bi komşunun ev komple kaymış gitmiş...köye çıkan yollar heyelan dolayısıyla kapalı ulaşım yok...helikopterlerle geziyolarmış ambulans sesleri varmış...k.peder komşularla beraber yol açmaya çalışıyolarmış vs vs...böyle işte aklımız orda burdan beri elimizden bişey gelmiyo...gitsek bile sahil yolu komple kapalıymış şehir merkezide dahil köylere ulaşım yok öyle bekliyoruz işte...
ben bi kaç kere yaptım faydasınıda gördüm ama arkasından istikrarlı bir şekilde normal diyete devam etmessen bu diyetle verdiklerini alırsın canım...inş hedefine ulaşırsın...
ben artılardayım çok erken iştahım açıldı ramazanda verdiklerimi aldım şimdide tartıya çıkmaya cesaretim yok...
sağol canım bugun iyiyim çok şükür..ama ya ne yapayım yapmazsanda olmuyo..sağolsun eşim çokkk yardımcı oldu ve oluyo her konuda...
Geçmiş olsun Zeynepcim
Allah canlarını sağ etsin demekten başka diyecek bişey bulamıyorum çok üzüldüm
Yolcu cok gecmis olsun.haberlerde görmüştüm gercekten cok uzuldum.Rabbm vefat edenlerin yakınlarına sabır versin.kv kp Alkah yardımcıları olsun ins tez zamanda eski hayatlarına dönerler.
Selamün aleykümm...
nasılsınız...biz üzgünüz sıkıntılı bir gün dün hopadaki selde k.validemler köyde mahsur kaldılar çok şükür kimsede bişey yok ama elk ve suları kesik hatlar çekmiyo şarjlar bitmiş ulaşamıyoruz...arada köydeki komşulardan bilgi alıyoruz..evin olduğu yerde feci heyelan olmuş bi komşunun ev komple kaymış gitmiş...köye çıkan yollar heyelan dolayısıyla kapalı ulaşım yok...helikopterlerle geziyolarmış ambulans sesleri varmış...k.peder komşularla beraber yol açmaya çalışıyolarmış vs vs...böyle işte aklımız orda burdan beri elimizden bişey gelmiyo...gitsek bile sahil yolu komple kapalıymış şehir merkezide dahil köylere ulaşım yok öyle bekliyoruz işte...
ben bi kaç kere yaptım faydasınıda gördüm ama arkasından istikrarlı bir şekilde normal diyete devam etmessen bu diyetle verdiklerini alırsın canım...inş hedefine ulaşırsın...
ben artılardayım çok erken iştahım açıldı ramazanda verdiklerimi aldım şimdide tartıya çıkmaya cesaretim yok...
sağol canım bugun iyiyim çok şükür..ama ya ne yapayım yapmazsanda olmuyo..sağolsun eşim çokkk yardımcı oldu ve oluyo her konuda...
Bonuuss hosgeldinn... Burasi kalabalik diye gelmiyoruz dendiginde ben de bi garip olmustum acikcasi.
Yolcu cok gecmis olsun ya. Biz dun esimle demistikki acaba bi rize artvin tarafina gitsek mi gezmek icin. Sonra vazgectik yolda alisverise gittik trabzondan donduk. Eve gelince hopa da sel oldugunu gorunce sok olduk. Rabbim herkesi korusun...
Aclik konusunda da doktora gittigim zamanlarda hep 12 8 cikti tansiyonum. Genelde de oyle olur.
Bengisu haklisin ozellikle okul zamani cantamda kuruyemis kuru meyve falan tasisam iyi olacak sanirim.
Selamun aleykum :) ben diyet namina bisey yapmiyorum ama burdan da gidesim gelmiyor :)
Dun alisverise gittik. Okula baslicazya biseyler alalim didik. Guya ben sadece pantolon alacaktim. 2 tane de tunik ekstra oldu :) 42 beden gogus kismindan kapanmiyo. 44 un de beli bol geliyo sinir oluyorum. Ama gogusten dar olmamasi icin mecbur 44 aliyorum.
Bu arada hamilelikten itibaren acikinca elim ayagim titremeye basladi. Birden acikiyorum ve elllerim titremeye basliyo.. cuma doktoruma gidip bi soracagim.
Bi deee ben de yuruyuse baslayayim tekrar.. faydasi olur. Kilo veremesem de yediklerimi birz dengeler diye dusunuyorum..
Herkes iyi gordugum kadariyla.. insallah hic buyuk sorunlarimiz olmaz hicbirimizin..
Mesajima baslarken herkesi ayri ayri kucaklar burda olmayanlarada selam ederim.
Deyinmeden gecersem olmaz...ins 100 kilo uzeri topigi bir an once acilirda burdaki huzur devam eder. Ben sahsen ilgili msjlari okurken darlandim. Yav he he burasi kalabalik kimse gelmesin daha kontenjan dolu.
Selamün aleykümm...
inşallah canım görürsünherkeslere günaydıııınnn. özledinizmi beni?
dünkü menüm. sabah 1.5 yk yumurtalı menemen
öğlen tavuk şiş
aşkam tavuklu mantar sote
1 tane pop kek
bugünde hurma diyeti yapıyorum. ay bitmeden tartıda 2 li rakamları göreyim istiyorum. deneyeniniz oldumu hiç
Bonisim hoşgeldin hemde hiç artisiz geldin kutlarım arkadaşım 10 günde güzel halletmissinMesajima baslarken herkesi ayri ayri kucaklar burda olmayanlarada selam ederim.
Deyinmeden gecersem olmaz...ins 100 kilo uzeri topigi bir an once acilirda burdaki huzur devam eder. Ben sahsen ilgili msjlari okurken darlandim. Yav he he burasi kalabalik kimse gelmesin daha kontenjan dolu.
zeynepcim çok geçmiş olsun sukur can kaybiniz yokmusrabbim yardımcıları olsun çok zorSelamün aleykümm...
nasılsınız...biz üzgünüz sıkıntılı bir gün dün hopadaki selde k.validemler köyde mahsur kaldılar çok şükür kimsede bişey yok ama elk ve suları kesik hatlar çekmiyo şarjlar bitmiş ulaşamıyoruz...arada köydeki komşulardan bilgi alıyoruz..evin olduğu yerde feci heyelan olmuş bi komşunun ev komple kaymış gitmiş...köye çıkan yollar heyelan dolayısıyla kapalı ulaşım yok...helikopterlerle geziyolarmış ambulans sesleri varmış...k.peder komşularla beraber yol açmaya çalışıyolarmış vs vs...böyle işte aklımız orda burdan beri elimizden bişey gelmiyo...gitsek bile sahil yolu komple kapalıymış şehir merkezide dahil köylere ulaşım yok öyle beklhalletmissinb..
iyi akşamlar ayy bende yürüdüm yürüdüm kızı okula kayıt ettirdim şükür okulllar arası mekik dokudum 40 derece sıcakta kiloda var bayılacaktım resmen eşim aldı yemeğe gittik iyi oldu deişiklik oldu bunalmıştım da amma yedim be asuuu buraya özgü bi menüüü ydüü off kendimden geçtimm sonrasu pişmanlık tabi herzamanki gibi
birde sağlık ocağına gittim buraya aldırdım adres deişikliğinden dolayı kızlarada ilaç yazdırıam dedim anam ne deseler beğenirsin dr hanım izindeymişş öğleden sonra yarın sabah gelin ee dedim nöbetci dr falan yokmu ordan bi dr hanım biz başkasının hastasına bakmiyrızz ağzının ortasına çarptımmı çarpananı çıkarcan nası sinirlendimm ateşi çıksa ne olacak çocuğun aile hekimi bizim sayemizde para kazanıyosunuz dedim baktım cahil cahil konuşma devam ediyoo arkamda 2 bebe çete gibi yürüyün kızlar dedim gidioruz şikayet edecem ben önde kızlar arkada çıktık tıpış tıpış kimi neye şikayet edeceksem aman Allah düşürmesin dr eline okluğunuda aratmasın
Gündüz yemeyince akşam kötü oluyormuş demek ki hayriyecim
Ben yürüyüşe gitmeseydim bu kadar olmazdı herhalde
)
Sen de bendensin.ben dea ksam esimle yürüyüşe çıktm.dönerken de kafede oturup donfurma yedik
Hayırlı günler herkese
Inşallah bugünümüz dünden daha güzel ve diyet için daha başarılı geçer :)
herkeslere günaydıııınnn. özledinizmi beni?
dünkü menüm. sabah 1.5 yk yumurtalı menemen
öğlen tavuk şiş
aşkam tavuklu mantar sote
1 tane pop kek
bugünde hurma diyeti yapıyorum. ay bitmeden tartıda 2 li rakamları göreyim istiyorum. deneyeniniz oldumu hiç
Canım ihmal etme. Şeker olmasın aman allah korusunSelamun aleykum :) ben diyet namina bisey yapmiyorum ama burdan da gidesim gelmiyor :)
Dun alisverise gittik. Okula baslicazya biseyler alalim didik. Guya ben sadece pantolon alacaktim. 2 tane de tunik ekstra oldu :) 42 beden gogus kismindan kapanmiyo. 44 un de beli bol geliyo sinir oluyorum. Ama gogusten dar olmamasi icin mecbur 44 aliyorum.
Bu arada hamilelikten itibaren acikinca elim ayagim titremeye basladi. Birden acikiyorum ve elllerim titremeye basliyo.. cuma doktoruma gidip bi soracagim.
Bi deee ben de yuruyuse baslayayim tekrar.. faydasi olur. Kilo veremesem de yediklerimi birz dengeler diye dusunuyorum..
Herkes iyi gordugum kadariyla.. insallah hic buyuk sorunlarimiz olmaz hicbirimizin..
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun hepsinin. Sende dikkat et hem fiziksel hem ruhsalSelamün aleykümm...
Canım her öğünde 7 hurma bir kase yoğut yiyorsun. Toplamda 21 hurma 3 kase yoğurt yiyorsun. Bitki çayları serbest. Bol su. 5 hurma yetiyor diğerlerini ara öğün yapıyorsun. İlk günüm iyi şimdi biraz dondurma yiyorumyeni okulunuz hayırlı olsun canım yeni bir yer çok zor! ortalık desen karışık Allah yardımcınız olsun bende bizim aile hekimiyle bir arpa boyu yol gidemiyorum çok tuhaf ne istediğim ilacı yazar ne istediğim tedaviyi uygular verdiği ilaçlarda bir işe yaramaz zaten her gitiğimde değiştircem diyorumda bir türlü girişimde bulunamadım
benimde spor sonrası iştahım artıyor geçen yalovada çok yüzdüm ama yemek yedim havuza girdim çıktım yemek yedim hep öyle geçti sözde yemek yedikten 2 saat sonra yüzülür ama ben o 2 saatde zaten acıkıyordum
afiyet olsun canım yiyin tabi yaa siz hamilesiniz ay bu kadarda kasmayın ay ben yediklerimi yazsam demek beni burda kovarsınız ay
inşallah canım yaaa
hurma diyeti nasıl gidiyor ben dün akşam çok açtım bir kupa sütlü neskafeyle 3 adet hurma yedim bayağı kesti beni severim hurmayı nasıl oluyor bu hurma diyeti ? ben bilmiyoruum
Canım barbunya fasulye bamya aldım bugün dolaba aticam domatesi de bahçeden çıktıkça yaptım biraz domatesli sos yapicam valla koşturmaya reçel yaptım onlarla uğraştım işte salça zamanı geliyor bizim burda bide onu yaparsa işte sukur diycem sanırım bunlara kosturmakta spor oluyodur çok yoruluyorum bide sıcakHayriyecim kolay gelsin neler yapıyorsun kış için bende bu sene hiç bir hareket yok sadece bulabilirsem domates yaparım şişelere
Senin de yoğunluğun bitsin sonra spora başlarsın
Adaş günde 7 değil her öğün yedi günde 21 hurma :)
Enişteye de iyi olmuş valla bazen hakediyorlar ama benim ki sert o bana çarpıyor genelde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?