Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun Zeynepcim
Allah canlarını sağ etsin demekten başka diyecek bişey bulamıyorum çok üzüldüm

Geçmiş olsun Zeynepcim
Allah canlarını sağ etsin demekten başka diyecek bişey bulamıyorum çok üzüldüm

Yolcu cok gecmis olsun.haberlerde görmüştüm gercekten cok uzuldum.Rabbm vefat edenlerin yakınlarına sabır versin.kv kp Alkah yardımcıları olsun ins tez zamanda eski hayatlarına dönerler.

sağolun..iyi haberlerini aldık seslerini duyduk ya biraz rahatladık...

Elif canm ben de acliga dayanamıyorum.elim titremiyo ama kötü oluyorum.biseyler yiyince hemen geciyor.aslında tavsiyem her zaman cantanda biseyler tasi badem findik ceviz ya da kuru üzüm kuru dut incir falan..ben de kayınvalideme gidince onun kuru dutlarndan getireyim bi de incir ve üzüm de kurutuyo hem dogal da..ama üzümü yapmamıstr bence biraz daha zamani vardr.

Elif bu arada ben su anda hic kıyafet almayı düşünmüyorum.görümcemin düğünü var 20 eyllülde. Abimin dugununde aldklarmı giyinirim. ins fazla sismem ve yediklerime dikkat ederim.zaten abimin dugununden kimse bu dugunde olmayacak kayinpeder eşim ve annem falan haric:))ins karnm falan cikinca hamilelik alaym diyorum.

Bonuuss hosgeldinn... Burasi kalabalik diye gelmiyoruz dendiginde ben de bi garip olmustum acikcasi.

Yolcu cok gecmis olsun ya. Biz dun esimle demistikki acaba bi rize artvin tarafina gitsek mi gezmek icin. Sonra vazgectik yolda alisverise gittik trabzondan donduk. Eve gelince hopa da sel oldugunu gorunce sok olduk. Rabbim herkesi korusun...
Aclik konusunda da doktora gittigim zamanlarda hep 12 8 cikti tansiyonum. Genelde de oyle olur.
Bengisu haklisin ozellikle okul zamani cantamda kuruyemis kuru meyve falan tasisam iyi olacak sanirim.

merhabalaar ben geldiim umarım herkezler iyidir bendende idare eder diyim ama gördüğüm kadarıylaa bayağı toparlanmışız :)

hopa felaketi bizi çok üzdü Allah ölenlerin ailelerine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor hava durumuna baktım önümüzdeki beş gün gökgürültülü sağnak yağış görünüyor rabim evleri, yolları yıkılanlara elektriksiz susuz yaşamaya çalışan insanlara yardım etsin ....

çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm: (
çok şükür cana bişey gelmemiş, biran önce herşey yoluna girer inş.

allah korumuş sizide.

yeni cicilerini gülegüle kullan canım yürüyüşe başlamanda çok iyi olacak inan:) doktorunla bir konuş bakalım tahlillerini yaptırda sanki kendini aç bırakmaman gerekiyor gibii... birde şimdi hamilelik şekeri filan oluyor yaa dr. bir baksın bakalım neden bu kadar ellin ayağın titriyor... son cümlendeki iyi dileklerin içinde teşekkürler :)

bendende sana selam bonuscum tatilden artısız gelmen harika

zeynepcim çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın diyelim gözümüz kullağımız oralarda kaldı zaten gitsenizde ulaşamazsınız inan neyseki seslerini duyup hayata olduklarından haber almışsınız ...

Selamun aleykum. Kızlar
Yorgunluktan ölüyorum bugün pazara gittim kışlık hazırlıklar işte koptu ellerin ayakların şimdi attım kendimi diyet güzel ama yürüyüşe baslayamadım bide onu düzene otuttursaydim insallah
inşallah canım görürsün
Bonisim hoşgeldin hemde hiç artisiz geldin kutlarım arkadaşım 10 günde güzel halletmissin
zeynepcim çok geçmiş olsun sukur can kaybiniz yokmusrabbim yardımcıları olsun çok zor

yeni okulunuz hayırlı olsun canım yeni bir yer çok zor! ortalık desen karışık Allah yardımcınız olsun bende bizim aile hekimiyle bir arpa boyu yol gidemiyorum çok tuhaf ne istediğim ilacı yazar ne istediğim tedaviyi uygular verdiği ilaçlarda bir işe yaramaz zaten her gitiğimde değiştircem diyorumda bir türlü girişimde bulunamadım

Gündüz yemeyince akşam kötü oluyormuş demek ki hayriyecim
Ben yürüyüşe gitmeseydim bu kadar olmazdı herhalde

benimde spor sonrası iştahım artıyor geçen yalovada çok yüzdüm ama yemek yedim havuza girdim çıktım yemek yedim hep öyle geçti sözde yemek yedikten 2 saat sonra yüzülür ama ben o 2 saatde zaten acıkıyordum

)
Sen de bendensin.ben dea ksam esimle yürüyüşe çıktm.dönerken de kafede oturup donfurma yedik

afiyet olsun canım yiyin tabi yaa siz hamilesiniz ay bu kadarda kasmayın ay ben yediklerimi yazsam demek beni burda kovarsınız ay

Hayırlı günler herkese
Inşallah bugünümüz dünden daha güzel ve diyet için daha başarılı geçer :)

inşallah canım yaaa

hurma diyeti nasıl gidiyor ben dün akşam çok açtım bir kupa sütlü neskafeyle 3 adet hurma yedim bayağı kesti beni severim hurmayı nasıl oluyor bu hurma diyeti ? ben bilmiyoruum

Adaş ben de aynen senin gibiyIm yemekten hemen sonra çıkmalıyız demek yürüyüşe
Ve ben de yediklerimi yazsam kesin topa tutarsınız
Hurma dİyetinde gün boyu yoğurt ve belli Sayıda hurma yeniyor sanırım her öğün 7 taneydi
Yani çayın yanına atıştırmalık olarak süper de ana öğün olarak ne kadar tok tutar bilmem beni tutmadı :)

Adaş günlük 7 hurma az olur yaaws hakatten birde o vardı dimii tok karna yürüyüşe çıkılmaz diyee yeminleee adamı spordan soğutulurlar ....

Neyse ben akşam yemeğini hazırlıyım benimki bugün soldan kalkmışa benziyor tabii cevabını aldı içerde oturuyor benim gibi bir sert kayaya çarpmıycaktı :))))

Hayriyecim kolay gelsin neler yapıyorsun kış için bende bu sene hiç bir hareket yok sadece bulabilirsem domates yaparım şişelere
Senin de yoğunluğun bitsin sonra spora başlarsın
Adaş günde 7 değil her öğün yedi günde 21 hurma :)
Enişteye de iyi olmuş valla bazen hakediyorlar ama benim ki sert o bana çarpıyor genelde :)

Canım ihmal etme. Şeker olmasın aman allah korusun

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun hepsinin. Sende dikkat et hem fiziksel hem ruhsal

Canım her öğünde 7 hurma bir kase yoğut yiyorsun. Toplamda 21 hurma 3 kase yoğurt yiyorsun. Bitki çayları serbest. Bol su. 5 hurma yetiyor diğerlerini ara öğün yapıyorsun. İlk günüm iyi şimdi biraz dondurma yiyorum

Canım barbunya fasulye bamya aldım bugün dolaba aticam domatesi de bahçeden çıktıkça yaptım biraz domatesli sos yapicam valla koşturmaya reçel yaptım onlarla uğraştım işte salça zamanı geliyor bizim burda bide onu yaparsa işte sukur diycem sanırım bunlara kosturmakta spor oluyodur çok yoruluyorum bide sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…