Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine sağlık afiyetle yiyin canım
Ben de barbunya alacağım inşallah seviyoruz tazesini
Fasulye yemeye zor buluyorum valla domates sos iyi oluyor ben de yapıyorum onun için de sütçüyü takip etmem lazım :))

Domates ve sütçü ???

Bu göçmenlerin kahvaltılık sosu oluyormuş bilen varmı. Kırmızı biber patlıcan domates ve havuçla yapılıyormuş
Sütçü Ankara'nın yakın ilçelerinden geliyor ve orda yetişen sebzelerden de getirip Satıyor
Ben duydum o sosu ama hiç yapmadım kırmızı biber patlıcan közlenerek yapılıyor diye biliyorum

Ellerine sağlık afiyetle yiyin canım
Ben de barbunya alacağım inşallah seviyoruz tazesini
Fasulye yemeye zor buluyorum valla domates sos iyi oluyor ben de yapıyorum onun için de sütçüyü takip etmem lazım :))
bu sene taze fasulye çok pahalı yaa geçen kışın bile kilosunu 7 tl den alıyorduk şimdide 7 tl ye iyisini bile bulamıyoruuuz ben kışlık hiçbişey hazırlamadım bikaç şişe türlü için filan domates yapsaydım iyi olurdu ama onuda yapasım yok bizde gitmiyor taze fasulyeyi bile kendime yalnız pişiriyorum

afiyet olsun diyetin özünde dondurma yok herhalde :) kaç gün sürüyor bu?

Burada 4 TL canım çok alınca 3.75 ten verdi amca domatesi bende çok seviyorum hazırlama iyi oluyor fasulye bizdede pek yenmez ben severek yerim onlar zoraki

Burda da fasülye 6 lira civarı bugün aldım pişirdim yazın arada yeniyor da kışın bizde de pek yenmez
Bu sene ben de güzel fasülye nadiren bulabildim hem pahalı hem iyi değil
Ama domates yaparsam ben rahat ederim menemenlik de yapıyorum

yanlış anlaşılmamı oldu yürüyüşte çok dolu mideyle olmuycaaaak poooff yani her halükarda mide tam dolu olmamalı gibi bişey olduu :))

intikamım acı oldu adaş benimkinin midesi ağrıyordu patates haşlayıp yoğurt hazırladım ona aynı zamanda sofrada ızgara tavuk ve çoban salata vardı söylenip durdu ben nasıl dayanacam neden bunları yaptın filan dedi bende ohhh her zaman bizmi düşünecez(sofradakileri nasıl yemeden dursak diye ) birazda sen düşün dedim

Süpersin adaşım :))

7 lira mı. Ne kadar pahalı ya..benim kayınvalidemin bahcesi var köyde yaşıyor. ordan her hafta bana gönderiyo domates biber patlıcan fasulye maydanoz soğan sarımsak incir süt tereyagi cokelek....vb.....(abooo bizim hersey köyden geliyor) ha bi de arada köy yumurtasi verir...valla çok da cömerttir.kaynbabam da ondan daha da cömerttir..ben ilk evlendigim zaman verdiginde almak istemedim kıyamadm yani o kadar zahmetle emekle yetistiriyolar diye.ama baktm ki almazsam daha çok üzülecek venim ysptgm yagi peyniri midesi tutmuyor da yemiyor diye.ama biz de gittigimizde eli bos gitmemeye calışırız.bazen düşünüyorum asgari ücretle 4 kisilik bi aile kira ödeyerek nasl geçiniyor diye?gerci ablam da aynen 2 çocuklu ve asgari ücretle gecinmeye calışıyor.eski bi müstakil evimiz var babam kızım kira ödeyecegine gel bizim evde otur kira parani biriktir kendine bi daire al dedi.buna rağmen 4 yıldır oturuyo ve 4bin lira bile biriktiremedim diyor.yani bu aile bi ömür acaba bibev alabilecek mi???hayat cok zor....

Bengisu büyük Şehirde tek maaşla yaşamak gerçekten zor
Ev almak uzak bir hayalden öte değil ama Rabbim büyük

Bengisu asgari ücretle geçinmek imkânsız gerçekten bizde tek maaşla geçiniyoruz oldukça zor yanii şanslıymışsınız sizin köy yakın herhalde :) bende kardeşimin bahçesine domates ,salatalık , biber filan ektim ama son su faturası 350 TL geldi kardeşim abla biz bir kilo domatesi 350 tlyemi almış olduk dedi inanılmaz emek verdik ama şimdi sulayamıyoruz belki site kuyu açılacak bakalım seneye daha rahat sularız artık çimleri filan tamamen suyu kestik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…