Canım ben yaptım 5 kilo verdim ama fazlasıyla aldım bunlar geçici çözümler bence metabolizmanın hiç bozma ama gine sen bilirsinMenü
Sabah 5 hurma 2yk yoğurt
Öğlen 5 hurma 1 büyük ayran
Akşam 1 kase cacık 5 hurma
Şimdi 1 top dondurma
Ellerine sağlık afiyetle yiyin canımCanım barbunya fasulye bamya aldım bugün dolaba aticam domatesi de bahçeden çıktıkça yaptım biraz domatesli sos yapicam valla koşturmaya reçel yaptım onlarla uğraştım işte salça zamanı geliyor bizim burda bide onu yaparsa işte sukur diycem sanırım bunlara kosturmakta spor oluyodur çok yoruluyorum bide sıcak
Domates ve sütçü ???Ellerine sağlık afiyetle yiyin canım
Ben de barbunya alacağım inşallah seviyoruz tazesini
Fasulye yemeye zor buluyorum valla domates sos iyi oluyor ben de yapıyorum onun için de sütçüyü takip etmem lazım :))
Domates ve sütçü ???
Sütçü Ankara'nın yakın ilçelerinden geliyor ve orda yetişen sebzelerden de getirip SatıyorBu göçmenlerin kahvaltılık sosu oluyormuş bilen varmı. Kırmızı biber patlıcan domates ve havuçla yapılıyormuş
Sen buralısın tabii ki hayriyecimKızlar topigin adı neden 90 99 arası oldu yanı ben buralı degilmiyim
CanımmmSen buralısın tabii ki hayriyecim
O işin formalitesi bizim Gönül bağımız var
bu sene taze fasulye çok pahalı yaa geçen kışın bile kilosunu 7 tl den alıyorduk şimdide 7 tl ye iyisini bile bulamıyoruuuz ben kışlık hiçbişey hazırlamadım bikaç şişe türlü için filan domates yapsaydım iyi olurdu ama onuda yapasım yok bizde gitmiyor taze fasulyeyi bile kendime yalnız pişiriyorumEllerine sağlık afiyetle yiyin canım
Ben de barbunya alacağım inşallah seviyoruz tazesini
Fasulye yemeye zor buluyorum valla domates sos iyi oluyor ben de yapıyorum onun için de sütçüyü takip etmem lazım :))
hariye kışlıkların bereketli olsun güle güle tüket :)Canımmm
Canım her öğünde 7 hurma bir kase yoğut yiyorsun. Toplamda 21 hurma 3 kase yoğurt yiyorsun. Bitki çayları serbest. Bol su. 5 hurma yetiyor diğerlerini ara öğün yapıyorsun. İlk günüm iyi şimdi biraz dondurma yiyorum
Burada 4 TL canım çok alınca 3.75 ten verdi amcabu sene taze fasulye çok pahalı yaa geçen kışın bile kilosunu 7 tl den alıyorduk şimdide 7 tl ye iyisini bile bulamıyoruuuz ben kışlık hiçbişey hazırlamadım bikaç şişe türlü için filan domates yapsaydım iyi olurdu ama onuda yapasım yok bizde gitmiyor taze fasulyeyi bile kendime yalnız pişiriyorum
Saol canimhariye kışlıkların bereketli olsun güle güle tüket :)
yanlış anlaşılmamı oldu yürüyüşte çok dolu mideyle olmuycaaaak poooff yani her halükarda mide tam dolu olmamalı gibi bişey olduu :))Adaş ben de aynen senin gibiyIm yemekten hemen sonra çıkmalıyız demek yürüyüşe
Ve ben de yediklerimi yazsam kesin topa tutarsınız
Hurma dİyetinde gün boyu yoğurt ve belli Sayıda hurma yeniyor sanırım her öğün 7 taneydi
Yani çayın yanına atıştırmalık olarak süper de ana öğün olarak ne kadar tok tutar bilmem beni tutmadı :)
Hayriyecim kolay gelsin neler yapıyorsun kış için bende bu sene hiç bir hareket yok sadece bulabilirsem domates yaparım şişelere
Senin de yoğunluğun bitsin sonra spora başlarsın
Adaş günde 7 değil her öğün yedi günde 21 hurma :)
Enişteye de iyi olmuş valla bazen hakediyorlar ama benim ki sert o bana çarpıyor genelde :)
Süpersin adaşım :))yanlış anlaşılmamı oldu yürüyüşte çok dolu mideyle olmuycaaaak poooff yani her halükarda mide tam dolu olmamalı gibi bişey olduu :))
intikamım acı oldu adaş benimkinin midesi ağrıyordu patates haşlayıp yoğurt hazırladım ona aynı zamanda sofrada ızgara tavuk ve çoban salata vardı söylenip durdu ben nasıl dayanacam neden bunları yaptın filan dedi bende ohhh her zaman bizmi düşünecez(sofradakileri nasıl yemeden dursak diye ) birazda sen düşün dedim
7 lira mı.bu sene taze fasulye çok pahalı yaa geçen kışın bile kilosunu 7 tl den alıyorduk şimdide 7 tl ye iyisini bile bulamıyoruuuz ben kışlık hiçbişey hazırlamadım bikaç şişe türlü için filan domates yapsaydım iyi olurdu ama onuda yapasım yok bizde gitmiyor taze fasulyeyi bile kendime yalnız pişiriyorum
Bengisu büyük Şehirde tek maaşla yaşamak gerçekten zor7 lira mı.Ne kadar pahalı ya..benim kayınvalidemin bahcesi var köyde yaşıyor. ordan her hafta bana gönderiyo domates biber patlıcan fasulye maydanoz soğan sarımsak incir süt tereyagi cokelek....vb.....(abooo bizim hersey köyden geliyor ) ha bi de arada köy yumurtasi verir...valla çok da cömerttir.kaynbabam da ondan daha da cömerttir..ben ilk evlendigim zaman verdiginde almak istemedim kıyamadm yani o kadar zahmetle emekle yetistiriyolar diye.ama baktm ki almazsam daha çok üzülecek venim ysptgm yagi peyniri midesi tutmuyor da yemiyor diye.ama biz de gittigimizde eli bos gitmemeye calışırız.bazen düşünüyorum asgari ücretle 4 kisilik bi aile kira ödeyerek nasl geçiniyor diye?gerci ablam da aynen 2 çocuklu ve asgari ücretle gecinmeye calışıyor.eski bi müstakil evimiz var babam kızım kira ödeyecegine gel bizim evde otur kira parani biriktir kendine bi daire al dedi.buna rağmen 4 yıldır oturuyo ve 4bin lira bile biriktiremedim diyor.yani bu aile bi ömür acaba bibev alabilecek mi???hayat cok zor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?