canım ben sana göndereyim ne 7 si. kargo parasını eklesem yine 7 tl etmezbu sene taze fasulye çok pahalı yaa geçen kışın bile kilosunu 7 tl den alıyorduk şimdide 7 tl ye iyisini bile bulamıyoruuuz ben kışlık hiçbişey hazırlamadım bikaç şişe türlü için filan domates yapsaydım iyi olurdu ama onuda yapasım yok bizde gitmiyor taze fasulyeyi bile kendime yalnız pişiriyorum
aa dondurmamı varmış :)))afiyet olsun diyetin özünde dondurma yok herhalde :) kaç gün sürüyor bu?
canım ben sana göndereyim ne 7 si. kargo parasını eklesem yine 7 tl etmez
aa dondurmamı varmış :)))
1 haftada 5 kilo diyor ama cumaya kadar yapcam cumartesi pazar aile bir araya geliyor benim için önemli.
Hayırlı günler
Ev ahalisi hala uykuda ben kalktım börek sardım
Bugün arkadaşa gideceğim yarısını ona götürürüm yarısını da kızlar yerler
Kahvaltıyı hafif yapsam iyi olur orada birşeyler yeniyor kalabalık değiliz 3 kişi olacağız bişey yapma dedik ama yapar yine
Orda da yedikten sonra akşam yemem artık
çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm: (
çok şükür cana bişey gelmemiş, biran önce herşey yoluna girer inş.
allah korumuş sizide.
yeni cicilerini gülegüle kullan canım yürüyüşe başlamanda çok iyi olacak inan:) doktorunla bir konuş bakalım tahlillerini yaptırda sanki kendini aç bırakmaman gerekiyor gibii... birde şimdi hamilelik şekeri filan oluyor yaa dr. bir baksın bakalım neden bu kadar ellin ayağın titriyor... son cümlendeki iyi dileklerin içinde teşekkürler :)
bendende sana selam bonuscum tatilden artısız gelmen harika
zeynepcim çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın diyelim gözümüz kullağımız oralarda kaldı zaten gitsenizde ulaşamazsınız inan neyseki seslerini duyup hayata olduklarından haber almışsınız ...
Selamun aleykum. Kızlar
Yorgunluktan ölüyorum bugün pazara gittim kışlık hazırlıklar işte koptu ellerin ayakların şimdi attım kendimi diyet güzel ama yürüyüşe baslayamadım bide onu düzene otuttursaydim insallah
inşallah canım görürsün
Bonisim hoşgeldin hemde hiç artisiz geldin kutlarım arkadaşım 10 günde güzel halletmissin
zeynepcim çok geçmiş olsun sukur can kaybiniz yokmusrabbim yardımcıları olsun çok zor
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun hepsinin. Sende dikkat et hem fiziksel hem ruhsal
Zeynep gecmis olsun.
Meyra daha dur dogana kadar ne garip seyler olucak.
Selamun aleykum. Kızlar
Yorgunluktan ölüyorum bugün pazara gittim kışlık hazırlıklar işte koptu ellerin ayakların şimdi attım kendimi diyet güzel ama yürüyüşe baslayamadım bide onu düzene otuttursaydim insallah
inşallah canım görürsün
Bonisim hoşgeldin hemde hiç artisiz geldin kutlarım arkadaşım 10 günde güzel halletmissin
zeynepcim çok geçmiş olsun sukur can kaybiniz yokmusrabbim yardımcıları olsun çok zor
Burda da fasülye 6 lira civarı bugün aldım pişirdim yazın arada yeniyor da kışın bizde de pek yenmez
Bu sene ben de güzel fasülye nadiren bulabildim hem pahalı hem iyi değil
Ama domates yaparsam ben rahat ederim menemenlik de yapıyorum
günaydın kızlarrr
Zeynep gecmis olsun.
Meyra daha dur dogana kadar ne garip seyler olucak.
sağol bonuscum....
sen nasılsın nasıl geçti tatilin...
aramıza hoşgeldin meyracım...daha hergün her hafta hep farklı şeyler hem güzellikler hem ağrılar önümüzdeki yol uzun...hareketlendimi bebik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?