Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben sana göndereyim ne 7 si. kargo parasını eklesem yine 7 tl etmez

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda bu grupta da paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz )

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

Hayırlı günler
Ev ahalisi hala uykuda ben kalktım börek sardım
Bugün arkadaşa gideceğim yarısını ona götürürüm yarısını da kızlar yerler
Kahvaltıyı hafif yapsam iyi olur orada birşeyler yeniyor kalabalık değiliz 3 kişi olacağız bişey yapma dedik ama yapar yine
Orda da yedikten sonra akşam yemem artık

günaydınlaar çok ayıp ama yeni kalktım :) yalovadan geldiğimden beri çok uyuyorum yine bu gidişhattan hiç memnun değilim bu hafta istediğim gibi geçmiyor...

canım ben sana göndereyim ne 7 si. kargo parasını eklesem yine 7 tl etmez

sağol canım göndermiş kadar oldun :) evet kilosu 7 lira onuda alıp pişirince sadece ben yiyorum bağzen kardeşime gidersem ona götürüyorum bitsin diyee onuda her hafta düzenli almıyorum zaten ...

aa dondurmamı varmış :)))
1 haftada 5 kilo diyor ama cumaya kadar yapcam cumartesi pazar aile bir araya geliyor benim için önemli.

iyi düşünmüşsün en son yeliz bir patates diyeti yapmıştı herhalde onuda tam olarak bilemiyorum senin için yediğin hurmalar doyurucu oluyordur :)

yeliz yok kızlar haberi olan var mı ?

adaş erkencisin demek gidip arkadaşlarınla iki lafın belini kıracaksınız iyi iyi :)
bende yeni kalktım sağıma soluma bakınayım biraz sonrada bankada bir işim var ordan da babama gidicem bir yemek yapayım evine bakayım biraz ...

Adaş bu sıralar 9-10 arası kalkıyorum tatil için erken sayılır :))
Yelizi ben de merak ediyorum
Arkadaşlarla yaz boyu pek görüşemedik özledik iyi olacak bence de
Tartıda eksi gördüm onu kaybetmemem lazım inşallah iradeli olabilirim
Sana da kolay gelsin Baba'nın ellerinden öperim

Tunaydin...

Adini degistirsenizde özünü degistiremezsiniz topigimin

En son kilo araliginda topik bu oldugu icin 90 ve uzeriydi simdi diger topik acilinca bizde digerleri gibi olduk olsun sıkıntı yok

Bir an once gidecek varsa gitsinde su cagirma fasli bitsin...

Yeliz yokmus frida yazinca gordum...kasimpatida sadece liste icin geliyo heralde...derin napti acaba...

Ada kekigi getirmistim ordaki bi teyze ben alirken ustune vazifeymis gibi bana dediki zeytinyagina bunu koy ekmegi ban baska biseye gerek yok dedi. Hayir sen bana o lezzeti niye hatirlatiyosun niye kanima giriyosun

Selamün aleykümm...

çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm: (
çok şükür cana bişey gelmemiş, biran önce herşey yoluna girer inş.

allah korumuş sizide.

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun hepsinin. Sende dikkat et hem fiziksel hem ruhsal

sağolun kızlar Allah razı olsun....az önce görüştüm komşularla toplanmışlar birinin arabasında telefonları şarj etmişler...biçok komşunun evi gitmiş çadır kurmuşlar oraya yerleşmişler...Rabbim kolaylık versin...kepçeler falan çalışıyomuş ama yollar çok kötüymüş daha bizim oralara gelememiş...afad su ve yemek dağıtıyomuş..falan idare ediyolar işte...neyseki artık rahat görüşebiliyoruz...

topikimizin adı değişmiş: )
yine +90 gibi bişey gerçi pek farklı değil: )
bu hamilelik nasıl bişey hergün bir yerime bişey oluyor: ))) gülsemmi ağlasammı bilemedim...
ve mahrumiyet var: P
yine de bin şükür rabbime.
havalarda baya serinledi çok şükür...

sporda girer inş yoluna canım.

benim kvgil taze fasülye hastasıdır, bu kadar çokmu yer insan, ne zaman gitsem abartısız nerdeyse her seferinde buzdolabında taze fasülye yemeği olur.

günaydın kızlarrr

canım senin büyük oğlan okula başladımı?

bilmiyomki hiç hissetmiyom ben: )
sanki 2gün önce gece hareket etti gibi oldu, ama baya hareket etti eğer bebekse: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…