Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

of ya benim bugun bi garip içim sıkılıyo...gün geçtikçe şişiyorum çok su içiyorum ama çokta yiyorum kendimi kontrol edemiyorum kızıyorum kendime fazla saldım çünkü..ama bi yandanda içimden hiç bişey yapmak gelmiyo...aslında sadece düzenli beslensem sanıyorum kilo almıcam ama nerdee...

Bebem ben seni ihmal ettim hep ondan

Takma hic sisiyorum diye sende biliyonki onumuzdeki 7 aylik surecte buyuk oranda sisiceksin kendine dert edip sıkıntı etme sakın bi dahada dogurmam de hamileliginin tadini cikar butun gebe kisiler icin gecerli bu dedigim.

bencede çok ilgisiz bıraktın beni...

tabikide biliyorum daha çok kilo alıcam ama şuan içinde bulunduğum durum psikolojik gibi sanki nasılsa bu dönemde kilo alıcam diye önüme geleni yiyo gibiyim...oyüzden kızıyorum kendime ama ne yarıyo gene yiyorum...hamileliğim sıkıntılı geçiyo çok tadını çıkaramıyorum ama bebişim daha çok hareketlenup tepukleduğunde daha çıkarıcam tadını...

pişt bana bak sen bi daha doğurmammı diyonn....valla ben öyle büyük laflar etmiyeyim canım ben tükürdüğümü yalamak istemem hemde kalabalık aileyi seviyorum ben belli olmaz benim işim bu bebişi büyütünce bitane daha yapabilirim...

Sağol canım bende seni öptüm :)

İyi geceler hanımlar :) zeynep seni çok cesur gördüm :))

Adaş yarın protein günü yapsak ne iyi olur yarın akşamda komşunun oğlunun kınası var oraya gidicem hafta sonuda nikahı geçen haftassonuda düğün vardı 6 eylülde de bir düğün var çok sıkıcı oldu artık üst üste pooffff

İyi geceler canım
Aslında protein iyi fikir
Yarın için tavuk haşlamayı düşünüyorum zaten sabah da peynir yumurta :))
Bizim de bir hafta içinde gitmemiz gereken 2 KINA 2 düğün var belki birinin kınaya gitmeyiz ama bence de pofff

Bende yarın sabahı atlatırımda tavukta yeni yaptım ve pek yiyemiyorum olmasa akşamada yumurta yoğurt yesem birazda meyve yerim yapabilirsem tabi bütün hafta pek iyi geçmedi tahminimce artılardayımdır en azından dan cuma artı görmesem bana yeticek geçen verdiğim 900 gr. Korumuş olurum ...

Adaş ben bugün eksideydim o gazla kahvaltıda az yedim ama arkadaşta abartmasam da hamurişi felan yedim biraz salataya ağırlık versem de iyi olmadı
Dönüşte yürürüm demiştim ama geç çıkınca o da olmadı yani yarın iyi bir sıkmam lazım
Sen de yarın bol yoğurt ve protein yersen eksiye bile geçersin belki az da olsa
Akşama köfte ayran da güzel olur

Sözde kıza ders çalıştıracaktım bugün 3. Gün ve Yoruldum ben hadi demesem okular açılacak bilgilerimi tazeliyim demiyor yok yok bu okursada beni bayağı yorucak belii

Gideyim yanınada bir eğitim videosu filan seyretmeye kandırmayım barii

Allah rahatlık versin adaş yarına görüşürüz *

Benim küçük kız da öyle canım Allah hem onlara hem bize yardım etsin :)
Hayırlı geceler adaş görüşürüz

Ben de Zeynep i pek cesur gördüm maşallah
Aslında kalabalık aile tabii ki güzel de bende o Yürek yokmuş malesef

yok ya cesur olduğumdan değil aslında tam tersi hayata karşı bi bıkkınlık yorgunluk var içimde yüreğimde...herşeye karşı bukadar isteksiz hevessizken neyi nasıl yapıcam bilmiyorum...amaa bebek konusunda takdire çok inanıyorum ben kendimce tedbirimi alırım ama yazılmışsa mutlaka olur oyuzden ay yok istemiyorum asla düşünmüyorum falan gibi cümleler kurmak istemiyorum...o sebepten yaniii...yoksa şuanki ruh halimle konuşmaya kalkarsamm ooo evlenmezdim bile yani o derece....

Gunaydin :)

Zeynep tarih seni yorgundu bikkindi ama cesaretliydi diye anacak

Benden yana bitti cocuk mevzusu 3.de zaten plansiz olmustu. Ama millette bir 4.istegi varki dinlerken bile beynim yaniyo

Senin cocuklarin guzel oluyo yap diyolar. Yav yuru git guzel cocuk dogurcam diye ben cirkinlestim ama bende o tukurukten tatmamak icin 4.mu asla demiyorum. Allah olmayanlara versin yeter bunlar diyorum. Bu konuda benim irademin cook ustunde bir hikmet var..

Adaşlar protein gununu meyve yogurt diye de yapabilirsiniz. Hurma yogurdu bende yaptim ama 7 gun degil sadece öğün seklinde.
1 gün icinde iki öğün yapilabilir bence.
Mesela kahvaltiyi normal digerlerini boyle yada salatalik yogurtta olabilir nane biber kekik esliginde.

Hayirli sabahlar arkadaşlar

Az önce misafirlerimi uğurladım..1 haftadır öyle cok yoğundum ki ugrayip yazamadım,cogunlukla evde de değildik zaten..
Evin hali berbat,heryer dandini ise ortada duran kahvaltı masasini toplamak ile baslayayim en iyisi..:)
hepiniz iyisinizdir umarim,geçmiş yapamadım suan ama müsait bir animda okuyacagim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…