bilmiyomki hiç hissetmiyom ben: )
sanki 2gün önce gece hareket etti gibi oldu, ama baya hareket etti eğer bebekse: )
o hareketlenmiştir çoktanda ilk gebelikte bebekmi hareket ediyo erken dönemde anlamak biraz zor oluyor ama bence hissettiğin bebiştir..
Bebem ben seni ihmal ettim hep ondanof ya benim bugun bi garip içim sıkılıyo...gün geçtikçe şişiyorum çok su içiyorum ama çokta yiyorum kendimi kontrol edemiyorum kızıyorum kendime fazla saldım çünkü..ama bi yandanda içimden hiç bişey yapmak gelmiyo...aslında sadece düzenli beslensem sanıyorum kilo almıcam ama nerdee...
bu sene ana okulu inşallahsporda girer inş yoluna canım.
benim kvgil taze fasülye hastasıdır, bu kadar çokmu yer insan, ne zaman gitsem abartısız nerdeyse her seferinde buzdolabında taze fasülye yemeği olur.
canım senin büyük oğlan okula başladımı?
Bebem ben seni ihmal ettim hep ondan
Takma hic sisiyorum diye sende biliyonki onumuzdeki 7 aylik surecte buyuk oranda sisiceksinkendine dert edip sıkıntı etme sakın bi dahada dogurmam de hamileliginin tadini cikar butun gebe kisiler icin gecerli bu dedigim.
Adaş bu sıralar 9-10 arası kalkıyorum tatil için erken sayılır :))
Yelizi ben de merak ediyorum
Arkadaşlarla yaz boyu pek görüşemedik özledik iyi olacak bence de
Tartıda eksi gördüm onu kaybetmemem lazım inşallah iradeli olabilirim
Sana da kolay gelsin Baba'nın ellerinden öperim
İyi geceler canımİyi geceler hanımlar :) zeynep seni çok cesur gördüm :))
Adaş yarın protein günü yapsak ne iyi olur yarın akşamda komşunun oğlunun kınası var oraya gidicem hafta sonuda nikahı geçen haftassonuda düğün vardı 6 eylülde de bir düğün var çok sıkıcı oldu artık üst üste pooffff
Adaş ben bugün eksideydim o gazla kahvaltıda az yedim ama arkadaşta abartmasam da hamurişi felan yedim biraz salataya ağırlık versem de iyi olmadıBende yarın sabahı atlatırımda tavukta yeni yaptım ve pek yiyemiyorum olmasa akşamada yumurta yoğurt yesem birazda meyve yerim yapabilirsem tabi bütün hafta pek iyi geçmedi tahminimce artılardayımdır en azından dan cuma artı görmesem bana yeticek geçen verdiğim 900 gr. Korumuş olurum ...
Benim küçük kız da öyle canım Allah hem onlara hem bize yardım etsin :)Sözde kıza ders çalıştıracaktım bugün 3. Gün ve Yoruldum ben hadi demesem okular açılacak bilgilerimi tazeliyim demiyor yok yok bu okursada beni bayağı yorucak belii
Gideyim yanınada bir eğitim videosu filan seyretmeye kandırmayım barii
Allah rahatlık versin adaş yarına görüşürüz *
İyi geceler hanımlar :) zeynep seni çok cesur gördüm :))
Adaş yarın protein günü yapsak ne iyi olur yarın akşamda komşunun oğlunun kınası var oraya gidicem hafta sonuda nikahı geçen haftassonuda düğün vardı 6 eylülde de bir düğün var çok sıkıcı oldu artık üst üste pooffff
Ben de Zeynep i pek cesur gördüm maşallah
Aslında kalabalık aile tabii ki güzel de bende o Yürek yokmuş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?