yok ya cesur olduğumdan değil aslında tam tersi hayata karşı bi bıkkınlık yorgunluk var içimde yüreğimde...herşeye karşı bukadar isteksiz hevessizken neyi nasıl yapıcam bilmiyorum...amaa bebek konusunda takdire çok inanıyorum ben kendimce tedbirimi alırım ama yazılmışsa mutlaka olur oyuzden ay yok istemiyorum asla düşünmüyorum falan gibi cümleler kurmak istemiyorum...o sebepten yaniii...yoksa şuanki ruh halimle konuşmaya kalkarsamm ooo evlenmezdim bile yani o derece....
Gunaydin :)
Zeynep tarih seni yorgundu bikkindi ama cesaretliydi diye anacak
Benden yana bitti cocuk mevzusu 3.de zaten plansiz olmustu. Ama millette bir 4.istegi varki dinlerken bile beynim yaniyo
Senin cocuklarin guzel oluyo yap diyolar. Yav yuru git guzel cocuk dogurcam diye ben cirkinlestimama bende o tukurukten tatmamak icin 4.mu asla demiyorum. Allah olmayanlara versin yeter bunlar diyorum. Bu konuda benim irademin cook ustunde bir hikmet var..
Adaşlar protein gununu meyve yogurt diye de yapabilirsiniz. Hurma yogurdu bende yaptim ama 7 gun degil sadece öğün seklinde.
1 gün icinde iki öğün yapilabilir bence.
Mesela kahvaltiyi normal digerlerini boyle yada salatalik yogurtta olabilir nane biber kekik esliginde.
Hayirli sabahlar arkadaşlar
Az önce misafirlerimi uğurladım..1 haftadır öyle cok yoğundum ki ugrayip yazamadım,cogunlukla evde de değildik zaten..
Evin hali berbat,heryer dandini ise ortada duran kahvaltı masasini toplamak ile baslayayim en iyisi..:)
hepiniz iyisinizdir umarim,geçmiş yapamadım suan ama müsait bir animda okuyacagim inşallah..
Günaydn ...canm ders calışmak gerçekten içten gelen bisey.benim ablamn kızına hayatta ders çalıştımazdn.liseye geçince biraz aklı başına geldi şükür.eniştemin 2bin tl civarına aldığı bi kitap cd seti vardı dershanesiz evde onlarla çalıştı ve bu sene lise son sınıftaydı.çok şükür ünv kazandı. okul ön. öğretmenliği kazandı.ben lisedeyken çok ders çalışrdm.artk gözlerim kör olacaktı..yani gerçekten kör olacaktı.gözümün kenarnda feci iltihaplı bi uçuk çıktı.doktor dikkat et bi dahakine gözünün içinde çıkarsa kör eder dedi.ve bi dahaki yıl gözümün içinde çıktı şükür bisey olmadı.ama babam çok kızardı.artk uyu ders çalışma derdi .hatta bikaç defa sigortadan elektiriği kapatmıştıSözde kıza ders çalıştıracaktım bugün 3. Gün ve Yoruldum ben hadi demesem okular açılacak bilgilerimi tazeliyim demiyor yok yok bu okursada beni bayağı yorucak belii
Gideyim yanınada bir eğitim videosu filan seyretmeye kandırmayım barii
Allah rahatlık versin adaş yarına görüşürüz *
Kolay gelsin canım hoşgeldinHayirli sabahlar arkadaşlar
Az önce misafirlerimi uğurladım..1 haftadır öyle cok yoğundum ki ugrayip yazamadım,cogunlukla evde de değildik zaten..
Evin hali berbat,heryer dandini ise ortada duran kahvaltı masasini toplamak ile baslayayim en iyisi..:)
hepiniz iyisinizdir umarim,geçmiş yapamadım suan ama müsait bir animda okuyacagim inşallah..
Günaydn ...canm ders calışmak gerçekten içten gelen bisey.benim ablamn kızına hayatta ders çalıştımazdn.liseye geçince biraz aklı başına geldi şükür.eniştemin 2bin tl civarına aldığı bi kitap cd seti vardı dershanesiz evde onlarla çalıştı ve bu sene lise son sınıftaydı.çok şükür ünv kazandı. okul ön. öğretmenliği kazandı.ben lisedeyken çok ders çalışrdm.artk gözlerim kör olacaktı..yani gerçekten kör olacaktı.gözümün kenarnda feci iltihaplı bi uçuk çıktı.doktor dikkat et bi dahakine gözünün içinde çıkarsa kör eder dedi.ve bi dahaki yıl gözümün içinde çıktı şükür bisey olmadı.ama babam çok kızardı.artk uyu ders çalışma derdi .hatta bikaç defa sigortadan elektiriği kapatmıştı
odun fırını simitimi ankaranın simiti güzel oluyor ye afiyet olsuun :) bizim burda simitleride güzel yapmıyorlar puaça gibiiHayırlı günler
Nerdeyse öğlen olmuş daha kahvaltı yapmadık eşimin işi vardı çıktı ben de hafta sonundaki düğün için altın aldım geldim giderken yürüdüm
Kızlar şimdi kalktılar gelirken simitte aldım aferin bana:)
Yarım simit yumurta peynir yesem bişey olmaz herhalde
Ankara simidi canım koyu renk olan çok severim ben de malesefodun fırını simitimi ankaranın simiti güzel oluyor ye afiyet olsuun :) bizim burda simitleride güzel yapmıyorlar puaça gibii
of ya benim bugun bi garip içim sıkılıyo...gün geçtikçe şişiyorum çok su içiyorum ama çokta yiyorum kendimi kontrol edemiyorum kızıyorum kendime fazla saldım çünkü..ama bi yandanda içimden hiç bişey yapmak gelmiyo...aslında sadece düzenli beslensem sanıyorum kilo almıcam ama nerdee...
yoksa şuanki ruh halimle konuşmaya kalkarsamm ooo evlenmezdim bile yani o derece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?