Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım Allahtan hayırlısını istiyelim en önemlisi sağlık evdekileri doğacak olan miniği Allah bağışlasın:)

bonus sen zaten güzel çocuk bakmasan etrafındaki kimse sana doğur demez inan! birkez daha anladım iyi bir annesin :) mesella ben isterim bizim gelin bir daha doğursun gerçi şimdi en küçüğü iki yaşına girmedi ve 2 çocuğunun arasındada 1.5 yaş var çok zorlandı büyütürken helede büyüğün küçüğünü kıskanması ekstra zorluk yaşatıyor bide kızcağız çalışıyor aslında kandırırdık ama kardeşim ilaa tuturdu bizde genciz bizimde hayatımız var diyee kızın aklını çeldi yoksa o gelin bize 2 yiğen daha verebilirdi çokta güzel olurduu

yinede benim yiğenler dahil bebiklerimizi ALLAH bağışlasın rabim hiç bir sıkıntılarını göstermesin ilerde onlar iyi olunca sende iyi oluyorsunda kötü olduklarında da insanın ciğeri yanıyor :)

evet evet güzel fikir buna benzer şeyler yapıcam kalkıp çayımı koyup yumurtalarımı haşlıyayım :)

kasımpatıcım misafir trafiğin çok fazla bu aramı böyle oldu yoksa geneldemi böyleydii zor vallaha dur dilimi ısırdım başıma gelmesin :))))
gerçi benim misafirler çok sıkıcı oluyor evde oturup hizmet bekleyenlerden genelde

Günaydn ...canm ders calışmak gerçekten içten gelen bisey.benim ablamn kızına hayatta ders çalıştımazdn.liseye geçince biraz aklı başına geldi şükür.eniştemin 2bin tl civarına aldığı bi kitap cd seti vardı dershanesiz evde onlarla çalıştı ve bu sene lise son sınıftaydı.çok şükür ünv kazandı. okul ön. öğretmenliği kazandı.ben lisedeyken çok ders çalışrdm.artk gözlerim kör olacaktı..yani gerçekten kör olacaktı.gözümün kenarnda feci iltihaplı bi uçuk çıktı.doktor dikkat et bi dahakine gözünün içinde çıkarsa kör eder dedi.ve bi dahaki yıl gözümün içinde çıktı şükür bisey olmadı.ama babam çok kızardı.artk uyu ders çalışma derdi .hatta bikaç defa sigortadan elektiriği kapatmıştı

Bu hafta yememe biraz dikkat ettim bakslm eksi cıkacam mı?çıkmasam bile cok artı olmasa da razıym.en azından ilk bikac aydan fazla almayaym son aylar zaten alacam.ablam doğuma kadar 22 kilo falan almıştı.onun gibi olmayaym da doğum ve sonrası zor olur.

Kolay gelsin canım hoşgeldin
Misafir işi bittikten sonra toparlamayı yavaştan yaparsın artık:)

Hayırlı günler
Nerdeyse öğlen olmuş daha kahvaltı yapmadık eşimin işi vardı çıktı ben de hafta sonundaki düğün için altın aldım geldim giderken yürüdüm
Kızlar şimdi kalktılar gelirken simitte aldım aferin bana:)
Yarım simit yumurta peynir yesem bişey olmaz herhalde

bengisucum anlıyorumda bizim kızında içinden gelmiyor işte başında oturmadan çalışmıyor 6. sınıfta ilk dönem başında oturdum herşey iyiydi sonra bıraktım kendi kendine bir düzen oluştursun istedim olmadı notları hemen düştüü okula toplantıya gittim öğretmenine anlatım böyle böyle notları düştü napıyıp diyee adam tekrar onunla otur dedi nasıl yani dedim hani bekledimki bırakın kendi düzenini oluştursun sorumluluğunu alsın demesini bekledim ama son 2 ay çocuğunla şimdi derse oturmıycanda ne zaman oturcan demez mii beni hayal kırıklığına uğratı :)))

odun fırını simitimi ankaranın simiti güzel oluyor ye afiyet olsuun :) bizim burda simitleride güzel yapmıyorlar puaça gibii

Kahvaltımı yaptım
1.5 haşlanmış yumurta yarım simit peynir domates taze nane yedim aklım simitin diğer yarısında kalsa da çayıma devam ediyorum.
En son çaydanlıkta kalan suyla yeşilçay demlerim dün başladım yeşilçaya da
Hava serinleyince içmesi daha kolay oluyor

selamün aleyküm...
yaşasın hava ne güzel serin: )
hamilelikten dolayı bu sıcaklar mahvediyordu çünkü beni...
dün eşimin arkadaşı evlendi, yakın bir arkadaşı, gelin arabasını kullanmasını istemiş eşimde kabul etti: )
bizim burada gelin arabasından çocuklara zarfla para atarlar: ))))
bende o zarftan bir tanede bana getirsene dedim eşime bir çocuk olaraktan: )))
o da sağolsun unutmamış gece verdi, ahahaha zarfı açarken çok sevindirik oldum, çocukluğuma gittiğim için böylesine mutlu oldum, içinden 1dolar çıktı: D
5tl falan çıksaydı cebe indirirdimde bu 1doları bir çocuğa vericem bende: ))))
ben gitmedim düğüne çünkü kimseyi tanımıyorum ben, eşimde bende seninle ilgilenemem vaktim olmaz dedi, aman zaten sıcakta hamile halimle canıma minnetti.

bu iç sıkıntıların bence hamilelikten, kimyamızın dengesi bozulunca psikolojimizde etkileniyor, bende de oluyor ara ara...
hamileliğin ilk aylarında sinirlilik halleri ve hafif depresyon bile normalmiş bebeğe sevinmemize rağmen bu denge bozukluğundan dolayı, hamilelik takviminde okudum bunu...
bende anlama zorluğu yaptı ilk başından itibaren mesela, dr normal bu durumun dedi gülerek hatta giderek artacak bu durum dedi: )
bu arada galiba geçen gece karnımdaki hareket bebişti: )
bu gece de çok az oldu çünkü: )
niye gece hareket ediyor, yada ben uzanınca farkediyorum belkide: )
sende varmı hareket??

yoksa şuanki ruh halimle konuşmaya kalkarsamm ooo evlenmezdim bile yani o derece....

ilahi zeynep: )
büyük konuşma konusuna katılıyorum, ben bir konuda büyük konuştum başıma geldi, o bana çok büyük bir ders oldu, büyük lokma yiyelimde büyük söz konuşmayalım aman...
ağızdan çıkmasına dahi dikkat edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…