Ben içtim yeşilçayımı:) akşama belki bir kupa daha içerim
bu sene ana okulu inşallah
Hayirli sabahlar arkadaşlar
Az önce misafirlerimi uğurladım..1 haftadır öyle cok yoğundum ki ugrayip yazamadım,cogunlukla evde de değildik zaten..
Evin hali berbat,heryer dandini ise ortada duran kahvaltı masasini toplamak ile baslayayim en iyisi..:)
hepiniz iyisinizdir umarim,geçmiş yapamadım suan ama müsait bir animda okuyacagim inşallah..
Teşekkürler meyracımafiyet olsun ablacım: )
Teşekkürler meyracım
Bu aralar şu doksanlardan kurtulmam lazım
Ayy6 o yaralı hiç desmeyin ne olur biktim ders çalış demekten geliyor gine maraton gine kavgalar bide büyüdüler artık cevap verir oldu benimki rabbim akıl fikir versin bu zamane çocuklarına ne diyeyimbengisucum anlıyorumda bizim kızında içinden gelmiyor işte başında oturmadan çalışmıyor 6. sınıfta ilk dönem başında oturdum herşey iyiydi sonra bıraktım kendi kendine bir düzen oluştursun istedim olmadı notları hemen düştüü okula toplantıya gittim öğretmenine anlatım böyle böyle notları düştü napıyıp diyee adam tekrar onunla otur dedi nasıl yani dedim hani bekledimki bırakın kendi düzenini oluştursun sorumluluğunu alsın demesini bekledim ama son 2 ay çocuğunla şimdi derse oturmıycanda ne zaman oturcan demez mii beni hayal kırıklığına uğratı :)))
bak ben onu unutmuştur bende yeşil çaya başlayalım asumKahvaltımı yaptım
1.5 haşlanmış yumurta yarım simit peynir domates taze nane yedim aklım simitin diğer yarısında kalsa da çayıma devam ediyorum.
En son çaydanlıkta kalan suyla yeşilçay demlerim dün başladım yeşilçaya da
Hava serinleyince içmesi daha kolay oluyor
tebriklerrr yarın kesin eksidesin ozaman arkadaşımAkşam yemeğimizi yedik tam protein olmasa da iyi geçti bugün
Kahvaltıdan sonra arada üzüm yedim
Yemekte az bulgur pilavı ve haşlanmış tavuk bikaç mantar ve salata yedim
Şimdi çay içiyorum yanına bişey almadım aferin bana:)
Gece çok acıkırsam ayran yoğurt idare ederim inşallah
Demekle ders çalışmıyorlar zaten hayriyecim Allah içlerine istek versinSelammm
Güne koşturmayı günler kış gelsin artık evimde sakin oturmak istiyorummmmmm
Ayy6 o yaralı hiç desmeyin ne olur biktim ders çalış demekten geliyor gine maraton gine kavgalar bide büyüdüler artık cevap verir oldu benimki rabbim akıl fikir versin bu zamane çocuklarına ne diyeyim
bak ben onu unutmuştur bende yeşil çaya başlayalım asum
tebriklerrr yarın kesin eksidesin ozaman arkadaşım
bu eskide canım yeniyi güncelleyemedim. ilkbahardaki resimleriinş canım.
maşaallah yeni avatarınıda gördüm, maşaallah büyümüş değişmiş bebeler.
Belki yarın birden eksiye geçersinya kızlar bende bir sorunmu vardır nedir anlamadım. kaç gündür sabah öğlen 4-5 hurma ayran, akşam yoğurtlu hafif bişeyler yiyorum. 4 gündür aynı kilodayım. ne yapayım bilemedimki
amin asum inşallah gerçekten dökme suyla değirmen dönmuyor aslında başarısızca değil taktir alıyor hep ama ben çalıştığını gormedimmi sınır ölüyorum canim maşallah boyle devam eder inşallah fotoğraflar benim gözünün önünden hiç gitmez idolumsun senDemekle ders çalışmıyorlar zaten hayriyecim Allah içlerine istek versin
Ben bugün 2. Yeşilçayımı da içtim az önce
Eksideyim inşallah kaybetmemeye çalışıyorum :))
canım asuya katiliyorum gecen sene bu şok diyetler yüzünden verdiğim 30 kiloyu geri aldım ben hiç güvenme bunlaraya kızlar bende bir sorunmu vardır nedir anlamadım. kaç gündür sabah öğlen 4-5 hurma ayran, akşam yoğurtlu hafif bişeyler yiyorum. 4 gündür aynı kilodayım. ne yapayım bilemedimki
geçen hafta 102.6 bu hafta 101 kilo101.0 bu hafta Geçen hafta kaçtı bakamadım telden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?