Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sene ana okulu inşallah

inş canım.
maşaallah yeni avatarınıda gördüm, maşaallah büyümüş değişmiş bebeler.

Selammm
Güne koşturmayı günler kış gelsin artık evimde sakin oturmak istiyorummmmmm
Ayy6 o yaralı hiç desmeyin ne olur biktim ders çalış demekten geliyor gine maraton gine kavgalar bide büyüdüler artık cevap verir oldu benimki rabbim akıl fikir versin bu zamane çocuklarına ne diyeyim
bak ben onu unutmuştur bende yeşil çaya başlayalım asum

tebriklerrr yarın kesin eksidesin ozaman arkadaşım

Demekle ders çalışmıyorlar zaten hayriyecim Allah içlerine istek versin
Ben bugün 2. Yeşilçayımı da içtim az önce
Eksideyim inşallah kaybetmemeye çalışıyorum :))

ya kızlar bende bir sorunmu vardır nedir anlamadım. kaç gündür sabah öğlen 4-5 hurma ayran, akşam yoğurtlu hafif bişeyler yiyorum. 4 gündür aynı kilodayım. ne yapayım bilemedimki

Demekle ders çalışmıyorlar zaten hayriyecim Allah içlerine istek versin
Ben bugün 2. Yeşilçayımı da içtim az önce
Eksideyim inşallah kaybetmemeye çalışıyorum :))
amin asum inşallah gerçekten dökme suyla değirmen dönmuyor aslında başarısızca değil taktir alıyor hep ama ben çalıştığını gormedimmi sınır ölüyorum canim maşallah boyle devam eder inşallah fotoğraflar benim gözünün önünden hiç gitmez idolumsun sen

ya kızlar bende bir sorunmu vardır nedir anlamadım. kaç gündür sabah öğlen 4-5 hurma ayran, akşam yoğurtlu hafif bişeyler yiyorum. 4 gündür aynı kilodayım. ne yapayım bilemedimki
canım asuya katiliyorum gecen sene bu şok diyetler yüzünden verdiğim 30 kiloyu geri aldım ben hiç güvenme bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…