kıslarrrrrrrrrrrrrrr süpper ötesisiniz yurduşum aplam bana msn adresini yollasana bu arada beyzus aplaammmmmmmmmmmm hoşdeldinnnnnnnnnn çooooooookkkkkkkkk ösledik seniiiiiiii
hoşbuldum cnmcımm.sorma ya resmen doymuyorum ve bu durum beni çok üzüyooi
hoş geldin dream meraklanma veririz inşallah çok sıkma kendini daha çok yemek ihtiyacı duyarsınnn[/COLOR]
canım ablacımmmm hoşgeldinnnn ŞenizŞenizŞenizTık tık tıkkkkk.......öhöm öhöm öhöm .....eeee şeeeeeyyyy ben geldim......
Merhaba güzeller.....Ben nihayet geldim.....Sizleri çok pek çok özledim..Teker teker öpüyorum canlarım.
Tatilimi sorarsanız çok güzel geçti...Tabi ki de kilo aldım...2 kilo kadar ancak araya regl de karıştı umarım 1,5 tur diye teselliler arıyorum 500 gr için ne teselli ne teselli....
Üzgünüm kızlar YURDUŞCUĞUMA gidemedim.Zamanı ayarlayamadık .Gece 00,30 da Mersin deydik doğal olarak görüşemedik ama Yurduşu İstanbul a bekliyoruz artık...
Sizler hepiniz iyisinizdir inşallah...Şimdi biraz geçmişe bakayım.Sonra görüşürüz canlarım.
Yaaaaaa gerçekten özledim sizleri ben....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Sevgili canlarım;
Callanitics egzersizlerine başlayalı 11 gün oldu.
İlk ölçülerim:
Bel: 93 cm
Göğüs : 101 cm
Basen : 110 cm
Bacak : 62 cm.
Bugün ölçülerim:
Bel : 90 cm
Göğüs : 99 cm
Basen : 108 cm
Bacak : 60 cm.
Bayağı faydası olmuş arkadaşlar 11 gün içerisinde Şeniz opuyorumnanaktan
Şimd leslie abla yürüyüşlerini yapmaya başlıyorum byyyyy.
Sevgili canlarım;
İlk ölçülerim:
Bugün ölçülerim:
tursari'm özelden gönderdim canım msn adresimi,
yürüyüşlerimi yaptım, duşumu aldım şimdi yaylanıyorum canım.opuyorumnanaktan
beyzus ablam hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
yenacığım o gıcık misafirini bana yollasana azıcık stres atayım opuyorumnanaktan
kardeşimin diyetisyeni aynen şunu demişi biri kilon için konuşuyorsa ben yağlarımla yaşamayı seviyorum sizi ilgilendiriyomu deyin dedi asla kendinizi aşağılatmayın dediii
kıslarrrrrrrrrrrrrrr süpper ötesisiniz yurduşum aplam bana msn adresini yollasana bu arada beyzus aplaammmmmmmmmmmm hoşdeldinnnnnnnnnn çooooooookkkkkkkkk ösledik seniiiiiiii
hoşbuldum cnmcımm.sorma ya resmen doymuyorum ve bu durum beni çok üzüyoo
canım ablacımmmm hoşgeldinnnn ŞenizŞenizŞeniz
çok özlettin kendini.nasıl geçti tatilin opuyorumnanaktan
herkese selamlarrropuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir.hepinizi özledim yaa ama bu aralar bi türlü düzenli giremiyorum.kiloda aldı başını gidiyo.gırtlağımı tutamıorummmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ABLACIM BEN YÜRÜYÜŞÜMÜ VE EGZERSIZLERIMI YAPTIKTAN SONRA 300 GR EKSIK ÇIKTIM TARTIDAA COK MUTLU OLDUMM
O KADAR HAREKETTEN SONRA YAYILMAYI HAK EDIYORUZ CNMMturkbayragi
Hoş buldum canıııımmmm.Tatil süperdi.Yedim içtim,kiloları aldım,kaplıca havuzlarına girdim,çıkınca yine yedim....Yetmedi üzerine tatlı yedim.....Eeee bu kadar yeyince ertesi gün oteldeki spor salonuna gittim.Diyette imiş gibi kostak kostak yürüyüş ve karın hareketleri yaptım.Tabii bir işe yaramadı.
Bu arada Antakya yı çok sevdim.İyi ki gitmişim.Tekrar gidelim diyen olsa giderim.Memleketime benzettim.Tabii bizde Asi nehri yok.Yapısı benziyor ama Antakya da eski yapılar ve eski dükkanlar olduğu gibi korunmuş.Bizim güzelim dükkanlarımızı yıkıp apartman yaptılar.
CİTOLCÜĞÜM VE OKURCUĞUM.....
Zarif hediyeleriniz için çok teşekkürler.Nasıl yapılıyor bu işler .....Geçmişi okumaktan tam ilgilenemedim......Öğretirsiniz ablanıza artık......ŞenizŞenizŞenizŞeniz
yenacığım o gıcık misafirini bana yollasana azıcık stres atayım opuyorumnanaktan
kardeşimin diyetisyeni aynen şunu demişi biri kilon için konuşuyorsa ben yağlarımla yaşamayı seviyorum sizi ilgilendiriyomu deyin dedi asla kendinizi aşağılatmayın dediii
Sevgili canlarım;
İlk ölçülerim:
Bugün ölçülerim:
AAaaaa çok şaşırdım..neyse kısmet diilmiş demek..Artık ıstanbulda görüşürsünüz...
Çocuklar iyi canım..Ellerinden öperler..Oğlum uyuyor,kızımda haftasonu olduğu için hala ayakta,öğretmencilik oynuyor..:))
YENACIĞIM;
Birşeyi çok isteyince maalesef olmuyor galiba....Zamanı ayarlayamadık.Dönüşte Yurduşcuğuma gidecektik....Antep ve Adanayı dolaşıp Mersin üzerinden devam edecektik.
Ben Antepte çok oyalandım.Eşimde Adana da askerlik yaptığı için şurada da şunu yapardık burada da şu vardı deyip gezip dolaşmak istedi.Mersin e vardığımızda saat 24.30 du.O saatte rahatsız etmek olmaz.
Gece kalıp sabah görüşmek imkanı vardı tabii ama ablamın torununun acilen bademcik ve geniz eti ameliyatı olması gerektiği haberini aldık (mersin e gitmeden 2 gün önce) ).Aciliyeti de çocukta duyma kaybı başlamış.Büyüdükçe yener diye doktoru bekletti ama duyma kaybı olunca ameliyat acilleşmiş.Hasbel kader sağlıkçı olunca aile yanlarında olmamı istedi
.Ben ne yapacaksam.Sadece duyduklarında anlamadıkları tıbbi terimleri çevirip onları rahatlatıyorum galiba bu yüzden beni de yanlarında istediler.Bu bile olmasa kuzucuğumu çok seviyorum yanında olmak istedim.
Bu nedenle gece kalmayıp yola devam ettik.İstanbul a vardıktan sonra ertesi gün memlekete gittim ve 4 gün kalıp geldim.Aslında YURDUŞCUĞUMA karşı mahçup oldum.
Keşke Kuzumun ameliyatı olmasaydı da 1 gece kalabilseydik çok iyi olacaktı.
İşte böyle canım.Çok üzgünüm....:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?