Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacığım o gıcık misafirini bana yollasana azıcık stres atayım opuyorumnanaktan

kardeşimin diyetisyeni aynen şunu demişi biri kilon için konuşuyorsa ben yağlarımla yaşamayı seviyorum sizi ilgilendiriyomu deyin dedi asla kendinizi aşağılatmayın dediii

Sevgili canlarım;
Callanitics egzersizlerine başlayalı 11 gün oldu.
ılk ölçülerim:
Bel: 93 cm
Göğüs : 101 cm
Basen : 110 cm
Bacak : 62 cm.

Bugün ölçülerim:
Bel : 90 cm
Göğüs : 99 cm
Basen : 108 cm
Bacak : 60 cm.

Bayağı faydası olmuş arkadaşlar 11 gün içerisinde Şeniz opuyorumnanaktan

Şimd leslie abla yürüyüşlerini yapmaya başlıyorum byyyyy.

kıslarrrrrrrrrrrrrrr süpper ötesisiniz yurduşum aplam bana msn adresini yollasana bu arada beyzus aplaammmmmmmmmmmm hoşdeldinnnnnnnnnn çooooooookkkkkkkkk ösledik seniiiiiiii

kıslarrrrrrrrrrrrrrr süpper ötesisiniz yurduşum aplam bana msn adresini yollasana bu arada beyzus aplaammmmmmmmmmmm hoşdeldinnnnnnnnnn çooooooookkkkkkkkk ösledik seniiiiiiii

tursari'm özelden gönderdim canım msn adresimi,
yürüyüşlerimi yaptım, duşumu aldım şimdi yaylanıyorum canım.opuyorumnanaktan

i
hoş geldin dream meraklanma veririz inşallah çok sıkma kendini daha çok yemek ihtiyacı duyarsınnn[/COLOR]
hoşbuldum cnmcımm.sorma ya resmen doymuyorum ve bu durum beni çok üzüyoo
canım ablacımmmm hoşgeldinnnn ŞenizŞenizŞeniz
çok özlettin kendini.nasıl geçti tatilin opuyorumnanaktan

herkese selamlarrropuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir.hepinizi özledim yaa ama bu aralar bi türlü düzenli giremiyorum.kiloda aldı başını gidiyo.gırtlağımı tutamıorummmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

senin kaç saat oldu toplamdaa
bi sitede gördüm bende
paylaşım sitesinde
bu egzersiz ile incelme farklarını
kayda deger yanii
devam
bende
az önce
lesie ablacım ile 500 adım lıgı yaptım
5 dakika sürdü
fakat bacaklarım yanıyo
ham olmamında etkisi var sanırım

ABLACIM BEN YÜRÜYÜŞÜMÜ VE EGZERSIZLERIMI YAPTIKTAN SONRA 300 GR EKSIK ÇIKTIM TARTIDAA COK MUTLU OLDUMM

tursari'm özelden gönderdim canım msn adresimi,
yürüyüşlerimi yaptım, duşumu aldım şimdi yaylanıyorum canım.opuyorumnanaktan

O KADAR HAREKETTEN SONRA YAYILMAYI HAK EDIYORUZ CNMMturkbayragi

beyzus ablam hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Canıııııııımm hoş buldum.Sizleri çok özledim.

Yemişim onların laflarını.Yağlarımla döferim ben adamı......

Bende çooooook özledim canım.Öpüyorum sömüre sömüre......

Hoş buldum canıııımmmm.Tatil süperdi.Yedim içtim,kiloları aldım,kaplıca havuzlarına girdim,çıkınca yine yedim....Yetmedi üzerine tatlı yedim.....Eeee bu kadar yeyince ertesi gün oteldeki spor salonuna gittim.Diyette imiş gibi kostak kostak yürüyüş ve karın hareketleri yaptım.Tabii bir işe yaramadı.
Bu arada Antakya yı çok sevdim.İyi ki gitmişim.Tekrar gidelim diyen olsa giderim.Memleketime benzettim.Tabii bizde Asi nehri yok.Yapısı benziyor ama Antakya da eski yapılar ve eski dükkanlar olduğu gibi korunmuş.Bizim güzelim dükkanlarımızı yıkıp apartman yaptılar.

ABLACIM BEN YÜRÜYÜŞÜMÜ VE EGZERSIZLERIMI YAPTIKTAN SONRA 300 GR EKSIK ÇIKTIM TARTIDAA COK MUTLU OLDUMM

O KADAR HAREKETTEN SONRA YAYILMAYI HAK EDIYORUZ CNMMturkbayragi

Yerim ben senin 300 gr mını cimcimem benim....

HEPİNİZİ........ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyi yapmışsın ablacım.tatile ihtiyacın vardı en güzel şekilde değerlendirmişsin sefan olsunnzemuszemusopuyorumnanaktan
haklısın ablacım.heryer artık yıkılıyo tarih kokuları azalıyo yavaş yavaş

CİTOLCÜĞÜM VE OKURCUĞUM.....

Zarif hediyeleriniz için çok teşekkürler.Nasıl yapılıyor bu işler .....Geçmişi okumaktan tam ilgilenemedim......Öğretirsiniz ablanıza artık......
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

beyzus ablam HOSGELDINNNopuyorumnanaktan ozlettın kendını nasılsın?

Aaaaaaaaaaa BEYZUS burdaymış..:)))

:1hug::1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

dream dön artık aramıza özlettin kendini..:)

YENACIĞIM;

Birşeyi çok isteyince maalesef olmuyor galiba....Zamanı ayarlayamadık.Dönüşte Yurduşcuğuma gidecektik....Antep ve Adanayı dolaşıp Mersin üzerinden devam edecektik.

Ben Antepte çok oyalandım.Eşimde Adana da askerlik yaptığı için şurada da şunu yapardık burada da şu vardı deyip gezip dolaşmak istedi.Mersin e vardığımızda saat 24.30 du.O saatte rahatsız etmek olmaz.

Gece kalıp sabah görüşmek imkanı vardı tabii ama ablamın torununun acilen bademcik ve geniz eti ameliyatı olması gerektiği haberini aldık (mersin e gitmeden 2 gün önce) ).Aciliyeti de çocukta duyma kaybı başlamış.Büyüdükçe yener diye doktoru bekletti ama duyma kaybı olunca ameliyat acilleşmiş.Hasbel kader sağlıkçı olunca aile yanlarında olmamı istedi

.Ben ne yapacaksam.Sadece duyduklarında anlamadıkları tıbbi terimleri çevirip onları rahatlatıyorum galiba bu yüzden beni de yanlarında istediler.Bu bile olmasa kuzucuğumu çok seviyorum yanında olmak istedim.

Bu nedenle gece kalmayıp yola devam ettik.ıstanbul a vardıktan sonra ertesi gün memlekete gittim ve 4 gün kalıp geldim.Aslında YURDUŞCUĞUMA karşı mahçup oldum.
Keşke Kuzumun ameliyatı olmasaydı da 1 gece kalabilseydik çok iyi olacaktı.
ışte böyle canım.Çok üzgünüm....
:

Son düzenleme:
BEYZUS'çum geçmiş olsun..tabiiki sağlık daha önemli..
YURDUSUM zaten sık sık gelir istanbula rahat rahat görüşürsünüz..

Dediğin ameliyatı kızımda 5 yaşında olmuştu..
Gerçekten duyma yetisini ve damak yapısını bozuyor..Sanırım pil takmışlardır kulaklarına..
Yeğenin kaç yaşında..??

Kızlar ya benim annem 100 kilo diyetisyene götürdüm ama uygulamadı.Ne önerirsiniz ona?Bu arada bende hastayken 1 ay yattım 10 kilo aldım.Şu an 70 kilyoum.

Antepte güzel güzel örtüler vardır baktınmı hiç..
Salon takımları falan..
Okuldan bir arkadaşımın antepli sevgilisi vardı..Evlenince oraya yerleştiler..
hediye olarak sehpa örtüsü falan getirmişti..Çok güzellerdi..:)
Birde tabii yemekleri..:)))

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…