Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selammm ben geldim çok yorgunum çok yarın gine gidilecek offff
asum nevar 15 kiloda sen verirsin arkadaşım ben eminim daha önce oldu simdi gine olur

teşekkürler kızlar ...bu ameliyatida a tlatirsak insallah birtek ev olayı zorluycak beni...gorumcemi aradı eşim yarin o bakicak cocuklari salı gunu de o bakar herhalde nisa başkasında kalmaz daha küçük cunki...
Derin canm zor günler geçiriyorsun.cok gecmis olsun.ins amelyatı kolaylıkla atlatrsnz.bakacak birilerini de bulman iyi olmuş.akrabalar böyle günlerde destek olmalılar bence.

Hayırlı akşamlar
Nikahtan sonra yemek olayına karışmadık eve geldik
Bugün beslenme biraz bozuldu yemek yapmadım hazır yedik yine de çok abarttım sayılmaz
Hayriyecim haklısın 15 kilo çok değil de bende genel bir bezginlik var ondan Gözüme büyüyor herhalde

Asumanzeynep verirdin ins.sadece sabırlı olman gerekiyor..biraz zaman lazm..ne kadar sürede top ne kadar verdin?yani en fazla kac kilo olmustun.

Asumanzeynep verirdin ins.sadece sabırlı olman gerekiyor..biraz zaman lazm..ne kadar sürede top ne kadar verdin?yani en fazla kac kilo olmustun.
Canım ben 113 le başladım en düşük 79 a kadar inebildim uzun süre 80-85 arası kaldım son zamanlarda tekrar 94 e kadar çıktım durum böyleyken böyle :))

Canım ben 113 le başladım en düşük 79 a kadar inebildim uzun süre 80-85 arası kaldım son zamanlarda tekrar 94 e kadar çıktım durum böyleyken böyle :))
Aaa çok iyi vermissin.azimli olursan ins.. 70leri tekrar görürsün.benim de hedefim 75 ins.zaten sonradan aldığm kilolar.ben hep cok zayıftm.lisedeyken 45 kiloydum annem zorla iştah şurubu içirirdi.o günden neri açık iştahım.hamilelik bile etkilemedi

Aaa çok iyi vermissin.azimli olursan ins.. 70leri tekrar görürsün.benim de hedefim 75 ins.zaten sonradan aldığm kilolar.ben hep cok zayıftm.lisedeyken 45 kiloydum annem zorla iştah şurubu içirirdi.o günden neri açık iştahım.hamilelik bile etkilemedi

Selamün aleykümm...

ben geldimm...bikaç gündür gene annemdeydim...geçmiş yapamadım umarım herkesler iyidir....

bir sürü iş var yapıcak herşey gözümde büyüyo ama yarın bi ucundan başlamalıyım artık...

kimler var göremiyorum...nasılsınız ne var ne yok...

Aleykümselam Zeynepcim
Kim var ben de göremiyorum :))
Hoşgeldin biz iyiyiz şükür sen nasılsın

Epey oldu görüşmeyeli jaleyle face de gördüm kayseride olduğunu ablası filan mı hasta acaba diye de aklıma geldii ?

jale kimdiki acep...

acaba kandırıldım mı yaaws ama adapazarı yağışlı filan yaa belki ondan olmamıştır incir ....

yok canım kandırılmamışsındır bizim bahçedede var bayadır bekliyoz olsunlar da yiyek diye ama olmadılar bi türlü...bugun babam toplamış bikaçtane gitmeden yiyeyim canım çekti diye yarı olmuş yarı olmamış yedik geldik...

ben bi sure yokum kizlar hakkinizi helal edin. insallah iilesince doncem araniza. opuldunuz hepiniz. ALLAHA emanet olun.

fundacım ne sıkıntın var okuyamadım ama Rabbim sıkıntını gidersin inş...yüreğine ferahlık versin....Allaha emanet ol...

çok merak ettim şimdi naptı eşin hazırladımı kahvaltıyı....

puhahaaahhaa....daha neler nursenayı yalnız bırakmıcakmışmışta mışmışş....he he yedik say...

derincim Rabbim yardımcın olsun canım..Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun anneni....

Aleykümselam Zeynepcim
Kim var ben de göremiyorum :))
Hoşgeldin biz iyiyiz şükür sen nasılsın

hoşbuldum ablacım..az geçmiş bakıyodum bende çokkk birikmiş birazını okuyabildim anca...bende kalçalarıma giren kramplar ve ağrılar dışında genel olarak iyiyim...ama çok kilo aldım kendimi taşımakta zorlanıyorum nefes alamıyorum resmen....biliyorum hamilelikte normal ama ekmeğe özellikle çok dadandım..onca verdiğim kilo çoktannn zayi oldu bile oyüzden canım sıkılıyo biraz tek tesellim doğumdan sonra zayıflamayı umut etmek....

İnşallah verirsin doğumdan sonra ama sen yine de aşırı kilo almamaya boş kalorilere kendini şişirmemeye çalış canım

Hoşfeldin zeynep.gecmis olsun.bugun netten bakmıştm ben de hamilelikte kalcalarda ağrı olur diye.garip geldi acikcası.sebebi de leğen kemiğinin kendini doğuma hazırlayıp genişlemesiymiş.Allah her deyi o kadar muhteşem yaratmış ki....

okudukların çok doğru canım da benim şuan psikolojimle bile uğraçcak halim yok çocuklarla kocamla uğraşıyom kafi...

ooo benimki hareket etmek nedemek dans ediyo sanki on oniki gün falan oldu hareketleneli ama ben çok erken farkettim malum üçüncü olunca...

gece hareketine gelince sen anca o esnada çok sessiz ve hareketsiz olduğun için ençok ozaman farkediyosun...daha dur bi tepuklemeye başlasın durduğu zaman sen ona tık tık yapcan oda sana cevap vercek...öyle işte...

kızlar bu bir yeşilçay hatırlatmasıdır......
: ))))

bende başlasam iyi olucak aslında....

Ben de kilomu bildireyim :)
Nursenayı bekledim ama gelmedi :))
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 89.4
Fark -1.9

ayy ablacımmm çokkk sevindimmm kendim kilo versem anca bukadar mutlu olurdum azmin daim olsun inş ve istediğin kiloya inersin tez zamanda inş...

Cok geçmiş olsun yolcu,kayinvalidenlerin durumlarinin iyi olmasina sevindim..Allah yasatmasin bir daha..

sağol canım Allah razı olsun....

sağol yenacım....hes konusuna gelince o konu için karar alındı fakat şuan için bizim köyde öyle bir uygulama yok...ama bir metrekareye 250 kilo yağış nedemek inanılır gibi değil..çok üzüldük Rabbim tekrar yaşatmasın inş....

tebrik ediyorum çok sevindim sizin adınıza....topiğe bir hareket gelmiş hepinizin azmi daim olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…