asum nevar 15 kiloda sen verirsin arkadaşım ben eminim daha önce oldu simdi gine olurHayırlı pazarlar
Hazırlandık Nikaha gideceğiz birazdan sonrasında da yemek felan yenecek sanırım
Bonus az ye bak sonra pişman olursun Herşeyden yiyin ama az yiyin ben öyle yapıyorum :)allahım vermem gereken en az 10 kilom var hatta 15 de gözüm korkuyor öyle çok büyüyor ki gözümde o nedenle kopmamaya çalışıyorum yaş 40 ı geçti artık verdim verdim sanki bu son şansım gibi geliyor
Desteğinize ihtiyacım var size de her daim desteğim
Öptüm hepiciğinizi akşama görüşürüz
Derin canm zor günler geçiriyorsun.cok gecmis olsun.ins amelyatı kolaylıkla atlatrsnz.bakacak birilerini de bulman iyi olmuş.akrabalar böyle günlerde destek olmalılar bence.teşekkürler kızlar ...bu ameliyatida a tlatirsak insallah birtek ev olayı zorluycak beni...gorumcemi aradı eşim yarin o bakicak cocuklari salı gunu de o bakar herhalde nisa başkasında kalmaz daha küçük cunki...
Selammm ben geldim çok yorgunum çok yarın gine gidilecek offff
asum nevar 15 kiloda sen verirsin arkadaşım ben eminim daha önce oldu simdi gine olur
Asumanzeynep verirdin ins.sadece sabırlı olman gerekiyor..biraz zaman lazm..ne kadar sürede top ne kadar verdin?yani en fazla kac kilo olmustun.Hayırlı akşamlar
Nikahtan sonra yemek olayına karışmadık eve geldik
Bugün beslenme biraz bozuldu yemek yapmadım hazır yedik yine de çok abarttım sayılmaz
Hayriyecim haklısın 15 kilo çok değil de bende genel bir bezginlik var ondan Gözüme büyüyor herhalde
Canım ben 113 le başladım en düşük 79 a kadar inebildim uzun süre 80-85 arası kaldım son zamanlarda tekrar 94 e kadar çıktım durum böyleyken böyle :))Asumanzeynep verirdin ins.sadece sabırlı olman gerekiyor..biraz zaman lazm..ne kadar sürede top ne kadar verdin?yani en fazla kac kilo olmustun.
Aaa çok iyi vermissin.azimli olursan ins.. 70leri tekrar görürsün.benim de hedefim 75 ins.zaten sonradan aldığm kilolar.ben hep cok zayıftm.lisedeyken 45 kiloydum annem zorla iştah şurubu içirirdi.o günden neri açık iştahım.hamilelik bile etkilemediCanım ben 113 le başladım en düşük 79 a kadar inebildim uzun süre 80-85 arası kaldım son zamanlarda tekrar 94 e kadar çıktım durum böyleyken böyle :))
Aaa çok iyi vermissin.azimli olursan ins.. 70leri tekrar görürsün.benim de hedefim 75 ins.zaten sonradan aldığm kilolar.ben hep cok zayıftm.lisedeyken 45 kiloydum annem zorla iştah şurubu içirirdi.o günden neri açık iştahım.hamilelik bile etkilemediCanım ben 113 le başladım en düşük 79 a kadar inebildim uzun süre 80-85 arası kaldım son zamanlarda tekrar 94 e kadar çıktım durum böyleyken böyle :))
Aleykümselam ZeynepcimSelamün aleykümm...
ben geldimm...bikaç gündür gene annemdeydim...geçmiş yapamadım umarım herkesler iyidir....
bir sürü iş var yapıcak herşey gözümde büyüyo ama yarın bi ucundan başlamalıyım artık...
kimler var göremiyorum...nasılsınız ne var ne yok...
Epey oldu görüşmeyeli jaleyle face de gördüm kayseride olduğunu ablası filan mı hasta acaba diye de aklıma geldii ?
acaba kandırıldım mı yaaws ama adapazarı yağışlı filan yaa belki ondan olmamıştır incir ....
ben bi sure yokum kizlar hakkinizi helal edin. insallah iilesince doncem araniza. opuldunuz hepiniz. ALLAHA emanet olun.
Gunaydin
Yatagimdan bildiriyorum cok mesudum : ))
Mutfaktan tikirtilar geliyor esim kalkmis umarim insanlik yapar da kahvalti hazirlar : )
Yelizcim hosgeldin bizim icin onemlisin unutma. bak aramaya ciktim seni bir ajan edasinda : )) kilonu neden bildirmiyorsun ki unuttun sanirim : )
Hayriyecim kolay gelsin..
Gun aymis coktaaan :)
Asuman abla ben rapor vereyim aksam evde yoktum ikeaya gitmek durumunda kaldim plansiz bi sekilde.
Sabah cok kotu seyler yedim kahvaltida ama bi sorun neden :) smdi asuman abla kilo verdi ya nursenada yiyomus kendini kotu ve yalniz hissetmesin diye
Kasimpati tatil yorucuydu elif iyi masallahi var bir bagiriyoki simdidem kizmaya basladim.
Elif minoset hamilelerin alabildigi yegane ilac. Parasetamol gurubu agri kesicileri icebiliyoruz cocuklar gibi. Ama gercekten cok kotuysen ic her agrida icim dersen hamilelikte agri cok oluyo o zaman cok olur ilacta.
Minoset plus degil ozellikle sadece minoset olucak ya da parol.
Aleykümselam Zeynepcim
Kim var ben de göremiyorum :))
Hoşgeldin biz iyiyiz şükür sen nasılsın
İnşallah verirsin doğumdan sonra ama sen yine de aşırı kilo almamaya boş kalorilere kendini şişirmemeye çalış canımhoşbuldum ablacım..az geçmiş bakıyodum bende çokkk birikmiş birazını okuyabildim anca...bende kalçalarıma giren kramplar ve ağrılar dışında genel olarak iyiyim...ama çok kilo aldım kendimi taşımakta zorlanıyorum nefes alamıyorum resmen....biliyorum hamilelikte normal ama ekmeğe özellikle çok dadandım..onca verdiğim kilo çoktannn zayi oldu bile oyüzden canım sıkılıyo biraz tek tesellim doğumdan sonra zayıflamayı umut etmek....
İnşallah verirsin doğumdan sonra ama sen yine de aşırı kilo almamaya boş kalorilere kendini şişirmemeye çalış canım
Hoşfeldin zeynep.gecmis olsun.bugun netten bakmıştm ben de hamilelikte kalcalarda ağrı olur diye.garip geldi acikcası.sebebi de leğen kemiğinin kendini doğuma hazırlayıp genişlemesiymiş.Allah her deyi o kadar muhteşem yaratmış ki....hoşbuldum ablacım..az geçmiş bakıyodum bende çokkk birikmiş birazını okuyabildim anca...bende kalçalarıma giren kramplar ve ağrılar dışında genel olarak iyiyim...ama çok kilo aldım kendimi taşımakta zorlanıyorum nefes alamıyorum resmen....biliyorum hamilelikte normal ama ekmeğe özellikle çok dadandım..onca verdiğim kilo çoktannn zayi oldu bile oyüzden canım sıkılıyo biraz tek tesellim doğumdan sonra zayıflamayı umut etmek....
Gunaydin :)
Zeynep tarih seni yorgundu bikkindi ama cesaretliydi diye anacak
Benden yana bitti cocuk mevzusu 3.de zaten plansiz olmustu. Ama millette bir 4.istegi varki dinlerken bile beynim yaniyo
Senin cocuklarin guzel oluyo yap diyolar. Yav yuru git guzel cocuk dogurcam diye ben cirkinlestimama bende o tukurukten tatmamak icin 4.mu asla demiyorum. Allah olmayanlara versin yeter bunlar diyorum. Bu konuda benim irademin cook ustunde bir hikmet var..
bu iç sıkıntıların bence hamilelikten, kimyamızın dengesi bozulunca psikolojimizde etkileniyor, bende de oluyor ara ara...
hamileliğin ilk aylarında sinirlilik halleri ve hafif depresyon bile normalmiş bebeğe sevinmemize rağmen bu denge bozukluğundan dolayı, hamilelik takviminde okudum bunu...
bende anlama zorluğu yaptı ilk başından itibaren mesela, dr normal bu durumun dedi gülerek hatta giderek artacak bu durum dedi: )
bu arada galiba geçen gece karnımdaki hareket bebişti: )
bu gece de çok az oldu çünkü: )
niye gece hareket ediyor, yada ben uzanınca farkediyorum belkide: )
sende varmı hareket??
ilahi zeynep: )
büyük konuşma konusuna katılıyorum, ben bir konuda büyük konuştum başıma geldi, o bana çok büyük bir ders oldu, büyük lokma yiyelimde büyük söz konuşmayalım aman...
ağızdan çıkmasına dahi dikkat edelim...
kızlar bu bir yeşilçay hatırlatmasıdır......
: ))))
Ben de kilomu bildireyim :)
Nursenayı bekledim ama gelmedi :))
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 89.4
Fark -1.9
Cok geçmiş olsun yolcu,kayinvalidenlerin durumlarinin iyi olmasina sevindim..Allah yasatmasin bir daha..
Merhaba 90-99 grubu...
Öncelikle hepinizi çok öpüyorum çok özeliz çok güzeliz
Zeynepçim ,çok geçmiş olsun canım ailenin yaşadıklarına üzüldüm..Doğal afet ama bile bile faciaya yol açılmış her derenin başına 3-4 hes lisansı verilmesi en büyük nedenlerden sayılıyor...
Derinciğim,umarım annen son ameliyatıyla tamamen sağlığına kavuşur..
Tatilci güzleli Bonus :) höş döndün..
Asucum 80 lik kuzu
Fridam iş kadınım emlak güzeli..
Meyra,bebeği hissettin demek nasıl güzel duygu tarif edilemez dimi..Hele bir de tepik atsın gör bak..Eşinede ellet göbeğini mahrum etme bu güzellikten..
Elif ve bengisu sizler de iyisiniz dimi 1 eylül de başlıyomu okul.?
Nursena hamarat hatun.
Kızlar yeliz 14.takım da aktif ama buraya yazmamış farkında olmadan üzdükmü onu acaba..
KAsımpatı topraamm,sağlıkı günler de tüket şişe domatlarını :)) Benim henüz hiç bir hazırlığum yok kışın taş yeriz artık..
hepinize sevgiler,öpücükler Bonusun deyimiyle daha bir sürü güzel hisler...
HAFTANIN 1.si.....................................-2,1 kg....................................OGULCUKLARİM
HAFTANIN 2.si....................................-1,9 kg......................................ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 3.sü.........................................-1,6 kg ..............................................YST38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?