Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oy bitirdim geçmişi sonunda ama gözlerim yoruldu yaa...ay ne tembelleştim...oturduğum yerde bile yorulmayı başarıyorum...

hoşbuldum canım...aynen Rabbim herşeyi okadar mükemmel yaratmışki ama kendi ellerimizle mahvediyoruz vucudumuzu malesef kendi sağlığımızı kendimiz bozuyoruz....(öncelikle kendime busözlerim)

sen nasılsın nasıl gidiyo..tam olarak nekadarlık oldun şimdi..

Ben daha 10.haftadayken nefes darlığım başladı,, sağolsun komşum farketti durumu senin şimdiden nefes darlığın başlamış dedi, bir taş var onu tak nefes darlığını alır dedi, gerçekten çok faydasını gördüm ben, çıkardığım an nefes darlığım başlıyor.
Adı boğmacık taşı, kolye olarak takıyorum.
Sende takmak istersen aklında olsun, sen bilirsin canım.

4 ayın sonunda 1 hafta felaket bozdum dıyetı yarın ac karnına tartılcam kesın 2 kılo almısımdır motıvasyona ihtiyacım var birseyler yap7n nolur nazarmı degdı ne 12 kılo vermıstım cok fensyım kendımı 10 kılo almıs gıbı jıssedıorum sızlerden uzak olmak yaramadı bana

günayyydııınnn mutlu hafta lar olsun bol kalorisizindenn eşimi işe yolladıımm tarhana yapıca kışlık enfes kahvaltımı yapayım önce duydumkii asu hanım 80 lere yol almışşşş eee dedimmm kadın azimli sen otur böölee neyim eksik ondan didim bu hafta eksi olmam lazımm 8 leri görmem lazımm dimi amma
tarhana için nohutum haşlanıo düdüklüde inşallah beceririm bakalım kışın bebeklilere yollarım artıkın hamişler çoğaldı nede olsaaa

Günaydn canm.bence günde 1mile yaparak spora basla.on gun falan yapabilirsin 15 dk cık.sonra da 3 mile ile devam edersin.hem spor yapınca insan az yiyor.yani ben öyleyim yaptığım boşa gitmesin deyip yemiyorum.

Önce sakin olmalısın
Umduğundan daha az almışsındır bence arada böyle kopmalar normal bir de sen evinden düzeninden uzaklaştın olacak o kadar
Bikaç gün ol su iç önce ödemin gitsin sonra yine devam edersin

Günaydın canım
Yine hızlı bir Pazartesi başlangıcı yapmışsın maşallah
Bu hafta zorlu geçecek gibi :))
Hadi bekliyorum senden bu hafta 8 li bir bildirim ben de yarım kilo versem yeter
Tarhana için kolay gelsin ben hiç yapmadım tarhana annem kayınvalidem yapıyorlar yetiyor fazlasıyla

merhabalaar yeni bir hafta başlangıcı bu hafta iradeli ve azimli geçireceğimiz günler olur inşallah ve geçen cuma günü gibii eksiler görürüz. ...
Merhaba adaş inşallah az da olsa hepimiz ekside oluruz çok istiyorum gerçekten
Nursenanın kahvaltıları beni de cezbediyor o ekmek ilgi çekti tabii ve de sosu

canım jalee nülüferle benim bir ortak arkadaşımız izmirde yaşıyorda bu aralar memleketinde ablasıyla ilgileniyormuş

incirim ve mısırımda geldii küçük küçük ama doğal ve lezzetli gerçekten :)

Merhaba adaş inşallah az da olsa hepimiz ekside oluruz çok istiyorum gerçekten
Nursenanın kahvaltıları beni de cezbediyor o ekmek ilgi çekti tabii ve de sosu
adaş nursena hemen gitiği yere adapte olmuş anlaşılan ekmek ve peynir benim yöreye ait oluncaa sevindirik oldum halbuki aynı peynirden bende de var :))
ekmekte doğal bişeye benziyor :) gelsinde bizi bilgilendirsin zaten kahvalltı manyağıyım

nursena kahvaltına bayıldım ekmek ve peynir beni benden aldı vallaha :))
kahvaltılık mezenide merak ettim :)
o ekmekhalka şeklinde batmana özgü tandırlarda pişiriyolar daha doğrusu yapıştırıyolar tandırın içine her binanın bahçesinde varr eteşi yakıyolar kazan gibi köz haline gelince duvarları ısınınca yapıştırıyolar sıcaklığında pişiyoo resmini çeker yollarım tandırın herr yerdede var satılıyoda yapamayanlar için doğal mayayla yapıldığından öle yumuşak deil az sert bi ekmek tok tutuyoo peynirde ömrümde görmediğim çeşit peynir var marketlerde sanırım çok tüketiliooo
sosta cevizli domates ve cin bibiriyle falan yapmış komşum koca bi kase yolladıda o kadarcını yedim buraksan annammm yarım ekmekle yerim yaii acıyı seviyorummm

Son düzenleme:
Selamün aleyküm...

bilmemki..hem nerden bulcam...

bazen olur öyle kafana takma ve hiç bişey olmamış gibi devam etmeye çalış canım...

hımm anladım...forumdan biride benmi hatırlamıyom acep diye düşündümde...

incir içinde afiyet olsun...

nursena kahvaltın harika görünüyo herzamanki gibi afiyet olsun...o tandırdan annemlerin orda biçok komşunun bahçesindede var hakkaten çok güzel kokuyo pişerken arada getiriyolar bayılıyoz valla çok güzel oluyo özellikle tandırdan yeni çıkmışken...

Ben de bu peynire bayılırım..bizim huralarn peyniri iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…