Hoşfeldin zeynep.gecmis olsun.bugun netten bakmıştm ben de hamilelikte kalcalarda ağrı olur diye.garip geldi acikcası.sebebi de leğen kemiğinin kendini doğuma hazırlayıp genişlemesiymiş.Allah her deyi o kadar muhteşem yaratmış ki....
hoşbuldum ablacım..az geçmiş bakıyodum bende çokkk birikmiş birazını okuyabildim anca...bende kalçalarıma giren kramplar ve ağrılar dışında genel olarak iyiyim...ama çok kilo aldım kendimi taşımakta zorlanıyorum nefes alamıyorum resmen....biliyorum hamilelikte normal ama ekmeğe özellikle çok dadandım..onca verdiğim kilo çoktannn zayi oldu bile oyüzden canım sıkılıyo biraz tek tesellim doğumdan sonra zayıflamayı umut etmek....
Günaydn canm.bence günde 1mile yaparak spora basla.on gun falan yapabilirsin 15 dk cık.sonra da 3 mile ile devam edersin.hem spor yapınca insan az yiyor.yani ben öyleyim yaptığım boşa gitmesin deyip yemiyorum.4 ayın sonunda 1 hafta felaket bozdum dıyetı yarın ac karnına tartılcam kesın 2 kılo almısımdır motıvasyona ihtiyacım var birseyler yap7n nolur nazarmı degdı ne 12 kılo vermıstım cok fensyım kendımı 10 kılo almıs gıbı jıssedıorum sızlerden uzak olmak yaramadı bana
Önce sakin olmalısın4 ayın sonunda 1 hafta felaket bozdum dıyetı yarın ac karnına tartılcam kesın 2 kılo almısımdır motıvasyona ihtiyacım var birseyler yap7n nolur nazarmı degdı ne 12 kılo vermıstım cok fensyım kendımı 10 kılo almıs gıbı jıssedıorum sızlerden uzak olmak yaramadı bana
Günaydın canımgünayyydııınnn mutlu hafta lar olsun bol kalorisizindenn eşimi işe yolladıımm tarhana yapıca kışlık enfes kahvaltımı yapayım önce duydumkii asu hanım 80 lere yol almışşşş eee dedimmm kadın azimli sen otur böölee neyim eksik ondan didim bu hafta eksi olmam lazımm 8 leri görmem lazımm dimi amma
tarhana için nohutum haşlanıo düdüklüde inşallah beceririm bakalım kışın bebeklilere yollarım artıkın hamişler çoğaldı nede olsaaa
nursena kahvaltına bayıldım ekmek ve peynir beni benden aldı vallaha :))
Merhaba adaş inşallah az da olsa hepimiz ekside oluruz çok istiyorum gerçektenmerhabalaar yeni bir hafta başlangıcı bu hafta iradeli ve azimli geçireceğimiz günler olur inşallah ve geçen cuma günü gibii eksiler görürüz. ...
jale kimdiki acep...
yok canım kandırılmamışsındır bizim bahçedede var bayadır bekliyoz olsunlar da yiyek diye ama olmadılar bi türlü...bugun babam toplamış bikaçtane gitmeden yiyeyim canım çekti diye yarı olmuş yarı olmamış yedik geldik...
fundacım ne sıkıntın var okuyamadım ama Rabbim sıkıntını gidersin inş...yüreğine ferahlık versin....Allaha emanet ol...
çok merak ettim şimdi naptı eşin hazırladımı kahvaltıyı....
puhahaaahhaa....daha neler nursenayı yalnız bırakmıcakmışmışta mışmışş....he he yedik say...
derincim Rabbim yardımcın olsun canım..Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun anneni....
adaş nursena hemen gitiği yere adapte olmuş anlaşılan ekmek ve peynir benim yöreye ait oluncaa sevindirik oldum halbuki aynı peynirden bende de var :))Merhaba adaş inşallah az da olsa hepimiz ekside oluruz çok istiyorum gerçekten
Nursenanın kahvaltıları beni de cezbediyor o ekmek ilgi çekti tabii ve de sosu
o ekmekhalka şeklinde batmana özgü tandırlarda pişiriyolar daha doğrusu yapıştırıyolar tandırın içine her binanın bahçesinde varr eteşi yakıyolar kazan gibi köz haline gelince duvarları ısınınca yapıştırıyolar sıcaklığında pişiyoo resmini çeker yollarım tandırın herr yerdede var satılıyoda yapamayanlar için doğal mayayla yapıldığından öle yumuşak deil az sert bi ekmek tok tutuyoo peynirde ömrümde görmediğim çeşit peynir var marketlerde sanırım çok tüketiliooonursena kahvaltına bayıldım ekmek ve peynir beni benden aldı vallaha :))
kahvaltılık mezenide merak ettim :)
Ben daha 10.haftadayken nefes darlığım başladı,, sağolsun komşum farketti durumu senin şimdiden nefes darlığın başlamış dedi, bir taş var onu tak nefes darlığını alır dedi, gerçekten çok faydasını gördüm ben, çıkardığım an nefes darlığım başlıyor.
Adı boğmacık taşı, kolye olarak takıyorum.
Sende takmak istersen aklında olsun, sen bilirsin canım.
4 ayın sonunda 1 hafta felaket bozdum dıyetı yarın ac karnına tartılcam kesın 2 kılo almısımdır motıvasyona ihtiyacım var birseyler yap7n nolur nazarmı degdı ne 12 kılo vermıstım cok fensyım kendımı 10 kılo almıs gıbı jıssedıorum sızlerden uzak olmak yaramadı bana
canım jalee nülüferle benim bir ortak arkadaşımız izmirde yaşıyorda bu aralar memleketinde ablasıyla ilgileniyormuş
incirim ve mısırımda geldii küçük küçük ama doğal ve lezzetli gerçekten :)
Ben de bu peynire bayılırım..bizim huralarn peyniri iste..adaş nursena hemen gitiği yere adapte olmuş anlaşılan ekmek ve peynir benim yöreye ait oluncaa sevindirik oldum halbuki aynı peynirden bende de var :))
ekmekte doğal bişeye benziyor :) gelsinde bizi bilgilendirsin zaten kahvalltı manyağıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?