Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım asuman ablanın dediği gibi önce bir sakin olmalısın: )
kilo bu alınırda bu kadar takma bence, çok acayip bir kolada değil aldığın kilo.
evine gelince yine devam edersin kaldığın yerden en kötü değilmi? evinden uzakta olunca düzenin bozulmuştur birazda.
takma kafana verirsin yine, istersen yeşilçay içebilirsin günlük 1bardak, yeşilçayda fayda eder, hiç yoktan iyidir yine...

sağol canım almış kadar oldum, sağol düşüncen için.

Eki Görüntüle 1619925 az uzaktan çektim amma tandır buuu her binada evin önünde varrr devamlı birileri yakıyoo pişiriyoo ee nursena nası zayıflıcak ekmek kokularından siz düşünün

hımmm...
bu tandır bizim burda da meşhur: )
gevreğine bayılırım.

canım takmayı istersen tak sen bilirsin yani, bebeğe bana zararı olur belki doğal taş nihayetinde falan dersen bilemicem o kısımlarını.
doğal taş satan dükkanlarda vardır mutlaka, hani doğal taşlardan kolye bileklik falan yapıp satarlar ya, ben çok faydasını gördüm gerçekten.
bende komşunun kolyesini takıyorum: P o aman kolye değilmi tak benimkini dedi ama içime sinmez gidip kendime alıcam ama hiç dermanımda yokki çarşıya gidicek... bi ara gidip alınıcak kolye de.
bende çok dermansızım zeynep: ( hamilelikten hep, tamam hassas biriydim ama böylesinede dermansız değildimki: (
aynı yaşlı gibi, hasta gibi.
anne olmak hiç kolay değil... hakkının ödenmediği kadar var işte... o seni 9ay karnında taşıdı sözü ne büyük sözmüş...
anlayabileneymiş tabi...
ay duygusala bağladım yine bir an

Mavipatikler kendini bu kadar fazla yıpratma lütfen,kendi evinde değilsin düzeninin bozulmasi cok normal..bu süreçte kilo vermeden ziyade korumaya gayret etmelisin bence.:)

Yena'cim dün sabah ki mutluluğun muhteşem bir pazar kalhvaltisi süprizi ile devam etmiştir umarim..:)

Nursena kahvaltı tabagin harika görünüyor,afiyet olsun.bir egeli olarak ilk etapta tazecik yeşillikler ve salatalik cekti benim dikkatimi:) bir de masa örtün cok cici,güle güle kullan..:)

benim dr bitki çaylarını ysakladı ıhlamur haricinde, o da günde 2fincan.
yani yeşilçayı nasıl içeceksin şuan?

benim dr bitki çaylarını ysakladı ıhlamur haricinde, o da günde 2fincan.
yani yeşilçayı nasıl içeceksin şuan?

ben kendimin doktoruyum canım...sürekli içilse iyi olmayabilir ama haftada bir iki içmenin bana zararı olmaz canım...önceki hamileliğimde konuşmuştum papatya melisa rezene ıhlamur yeşilçay içebilirsin demişti tabi abartmamak kaydıyla..ama sen bana bakma her bünye bir değildir doktorun ne derse o yani...taş konusundada yok ya bide onu bulmaklamı ugraşcam bilmiyorum buralarda öyle satan dükkan...tavsiyen için sağol canım...

Zeynep yesil cay metebolizmayi calistirdigi icin dr lar onermiyo bebeginkide calisir o zaman birak anasinin karninda rahat etsin yavrim

Meyra ah meyra :))) kendimi okuyorum sanki 4 aydan sonra daha iyi hissedersin diye umuyorum yakinsin zaten 4 aya ins bak farkedicek biraz. Ins esler yardimci oluyodur hem ruhen hem bedenen olan zorluklarda.

Nursena yavrum bebem gubban olurum senin tabagina ortune pecetelige sandalyene falan
Sen kotu besleniyon diye bende sapittim yarin aynisindan hazirliyorum ins.
Bugun annem vardi sofrada soganli yumurta yaptim barnaklarimizida yiyoduk az daha

5 te 5 diyetini denim diyorum sen ne dersin

Yenanın eşi kahvaltı hazırladı mı ben de merak ediyorum :)
Hazırlamamış olsa bile ki ben hazırladı diyorum inşallah mutlu bir pazar günü geçirmiştir
Bonus bence 5 de 5 e hiç bulaşma biz şoklara karşıyız sen bir de emziriyorsun
Illa bir şeyler yapayım diyorsan günlük detokslar yapabilirsin veya birkaç gün protein ağırlıklı beslenebilrisin

oyy anacım çok yoruldum ya tutmuyo bir yerim buzdolabını temizledim bide konserveleri koyduğum küçük dolabı temizledim yerleştirrdim yemek yaptım derkeennnn zeynep iptal belim tutuldu yatıyom öyle sereserpe...

üşeniyom zaten kim hazırlayıpta içicekkii....

ay soğanlı yumurtaya bende bayılırım dur bir ara yapayım.....bende fasulye tava diye bişey vardı facede onu yaptım umarım güzel olmuştur...çocuklarada bulgur pilavı yaptım fasulyeyi yemezler muhtemelen...

teşekkürederim bebeğim yeni evine ev hayırlıya alam sanada geliyim sana kahve içeriz berabercenek üzerinde

5te 5 falan bilmiyirim bacım ben evde çocuklarla yapamamkiii çok zorrr valla okul açılaydı bi düzene girecek ti hayat inş
aman okulun uzamasını istemediğim bi dönem zati sıkıldık iyce sıkılcaz gurbet ellerde

demin bende nette gördüm paylaşayım sizle aslında diyet yemek i olabilir soğan diyince hayalimdeki yemekler sitesinden ananm diyet tarifleri diye bakıyom en son kendimi puaçaların tarifleri arasında buliyom:)))
Kuru soğanı ayıklayıp ortadan ikiye kesin ince uzun doğrayın
kırmızı etli Biberleride küçük küçük kesin
Sıvıyağı büyük bir tava veya tencereye alın biberleri ve soğanı i lave edin kızarana kadar arada karıştırın
Soyulmuş domatesleri küp küp doğrayın kızarmış biberli soğanlı karışıma ilave edin,
Domatesler suyunu çekip içinde eriyene kadar pişirin ocaktan alın
Domatesli Biberli Yoğurtlu Salata ılımaya başlayınca servis tabağın alın üzerine sarımsaklı yoğurdu döküp servis

Son düzenleme:
linkini yükleyemedim düzelttim durdum en son böle yazabildim
bugün bütün gün temizlikle uğraştımmm yemek falana aklımdan çıkmış hazırdada biey olmayınca 1 dlm ekmekle acılı ezmeden sürdüm öğlen 2 çatalda kızımın patatesinden kalanı yedim
arada az biraz üzüm yedimm
akşam 1 tabak et haşlama yarım patates
3 kaşık nohutlu pilav salata

ama finali 3 kaşık muhallebi yeyerek kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…