- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
4 ayın sonunda 1 hafta felaket bozdum dıyetı yarın ac karnına tartılcam kesın 2 kılo almısımdır motıvasyona ihtiyacım var birseyler yap7n nolur nazarmı degdı ne 12 kılo vermıstım cok fensyım kendımı 10 kılo almıs gıbı jıssedıorum sızlerden uzak olmak yaramadı bana
günayyydııınnn mutlu hafta lar olsun bol kalorisizindenn eşimi işe yolladıımm tarhana yapıca kışlık enfes kahvaltımı yapayım önce duydumkii asu hanım 80 lere yol almışşşş eee dedimmm kadın azimli sen otur böölee neyim eksik ondan didim bu hafta eksi olmam lazımm 8 leri görmem lazımm dimi amma
tarhana için nohutum haşlanıo düdüklüde inşallah beceririm bakalım kışın bebeklilere yollarım artıkın hamişler çoğaldı nede olsaaa
Eki Görüntüle 1619925 az uzaktan çektim amma tandır buuu her binada evin önünde varrr devamlı birileri yakıyoo pişiriyoo ee nursena nası zayıflıcak ekmek kokularından siz düşünün
Selamün aleyküm...
bilmemki..hem nerden bulcam...
bazen olur öyle kafana takma ve hiç bişey olmamış gibi devam etmeye çalış canım...
hımm anladım...forumdan biride benmi hatırlamıyom acep diye düşündümde...
incir içinde afiyet olsun...
nursena kahvaltın harika görünüyo herzamanki gibi afiyet olsun...o tandırdan annemlerin orda biçok komşunun bahçesindede var hakkaten çok güzel kokuyo pişerken arada getiriyolar bayılıyoz valla çok güzel oluyo özellikle tandırdan yeni çıkmışken...
okudukların çok doğru canım da benim şuan psikolojimle bile uğraçcak halim yok çocuklarla kocamla uğraşıyom kafi...
ooo benimki hareket etmek nedemek dans ediyo sanki on oniki gün falan oldu hareketleneli ama ben çok erken farkettim malum üçüncü olunca...
gece hareketine gelince sen anca o esnada çok sessiz ve hareketsiz olduğun için ençok ozaman farkediyosun...daha dur bi tepuklemeye başlasın durduğu zaman sen ona tık tık yapcan oda sana cevap vercek...öyle işte...
bende başlasam iyi olucak aslında....
ayy ablacımmm çokkk sevindimmm kendim kilo versem anca bukadar mutlu olurdum azmin daim olsun inş ve istediğin kiloya inersin tez zamanda inş...
sağol canım Allah razı olsun....
sağol yenacım....hes konusuna gelince o konu için karar alındı fakat şuan için bizim köyde öyle bir uygulama yok...ama bir metrekareye 250 kilo yağış nedemek inanılır gibi değil..çok üzüldük Rabbim tekrar yaşatmasın inş....
tebrik ediyorum çok sevindim sizin adınıza....topiğe bir hareket gelmiş hepinizin azmi daim olsun inş...
benim dr bitki çaylarını ysakladı ıhlamur haricinde, o da günde 2fincan.
yani yeşilçayı nasıl içeceksin şuan?
Zeynepyesil cay metebolizmayi calistirdigi icin dr lar onermiyo bebeginkide calisir o zaman birak anasinin karninda rahat etsin yavrim
Meyra ah meyra :))) kendimi okuyorum sanki 4 aydan sonra daha iyi hissedersin diye umuyorum yakinsin zaten 4 aya ins bak farkedicek biraz. Ins esler yardimci oluyodur hem ruhen hem bedenen olan zorluklarda.
Nursenayavrum bebem gubban olurum senin tabagina ortune pecetelige sandalyene falan
Sen kotu besleniyon diye bende sapittim yarin aynisindan hazirliyorum ins.
Bugun annem vardi sofrada soganli yumurta yaptim barnaklarimizida yiyoduk az daha
5 te 5 diyetini denim diyorum sen ne dersin
Tüm gün tuzsuz patatesi doyana kadar yesen nolcak :))Yav asuman abla eyi tamam yapmiyorumşok degil bi kere doyana kadar yeyin diyodu
teşekkürederim bebeğim yeni evine ev hayırlıya alam sanada geliyim sana kahve içeriz berabercenek üzerindeZeynepyesil cay metebolizmayi calistirdigi icin dr lar onermiyo bebeginkide calisir o zaman birak anasinin karninda rahat etsin yavrim
Meyra ah meyra :))) kendimi okuyorum sanki 4 aydan sonra daha iyi hissedersin diye umuyorum yakinsin zaten 4 aya ins bak farkedicek biraz. Ins esler yardimci oluyodur hem ruhen hem bedenen olan zorluklarda.
Nursenayavrum bebem gubban olurum senin tabagina ortune pecetelige sandalyene falan
Sen kotu besleniyon diye bende sapittim yarin aynisindan hazirliyorum ins.
Bugun annem vardi sofrada soganli yumurta yaptim barnaklarimizida yiyoduk az daha
5 te 5 diyetini denim diyorum sen ne dersin
Geçmiş olsun Hatice Allah korusunSlm kızlar hiç uğrayamadım nasılsınız. Ben gaz sorunu Yaşıyorum ölüyordum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?