Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok severim bu parçayı...

kadıköyde vardır belki: )
ahahah sanki istnbulu çok biliyorum: )
kadıköy çarşı diye biliyorum: D ankara kızılay gibi.

yok eşim destek oluyo çok şükür.
inş 4aydan sonra daha rahatlarım, dengem şaştı resmen.

Hayırlı sabahlar güzel hatunlar
Benim işler bugün ara verdi ama heryerim agriyor yürüyüşte yapamadık bugün gidip şehirdeki evin temizliğine baslayacam inşallah offf su okullar bi acilsaydi duzen bi otursaydi hayırlısı
Asucum sen verirsin arkadaşım hiç büyütme gözünde
Nursena maşallah hızlı geldin arkadaşım banada bi rakiplazim ama kimse benim sikletim değil
Bonus benim için kilo alismisim beraber yarisalim
Zeynep yorma arkadaşım bu kadar kendini bu günlerin tadını çıkar boşver
Başka aklimdz kalmamış diğer arkadaşları da öpüyorum çok yorgunum kusura neyim bakmayın artık
Slm kızlar hiç uğrayamadım nasılsınız. Ben gaz sorunu Yaşıyorum ölüyordum resmen
geçmiş olsun canım

Allah cezani verecek bonus sen sabahin 8 inde saglikli bi kahvalti yap sonradan cayini isit ve yaninda kurabiye ye
Kimdi benim kilo almami isteyen

Allahim sen beni en cok elmalisindan tahinlisinden olmal uzere butun kurabiyelerden tiksindir ins....aminnnn gorunce kusasim gelsin butun hamur islerini

bendim canım çalışmalara başlamış son heralde

Nursena'cim bahsettigin yemek Ege'de cok yapılır,ben de cok severim..ismi bazi yörelerde ebe,bazilarinda ise dorak denir..:)
yanliz daha farkli pişirilir,biz soganlari 4 de bölüp tencereye koruz,üstune yine kirmizi biberleri büyüklüğüne göre 3 veya 4 bölerek koruz,sonrasinda birkaç domatesi küp seklinde doğrar biberlerin üzerine koruz..varsa bol taze nane,yoksa kuru nane kor,biraz tuz,bir tutam seker kor kisik ateşte pişiririz..üzerine yoğurt ile servis yapariz..

Not:nane olmazsa olmazidir,inanilmaz lezzet verir..birde aci biber koruz biraz,aci da cok yakisir..

Slm kızlar hiç uğrayamadım nasılsınız. Ben gaz sorunu Yaşıyorum ölüyordum resmen

Cok geçmiş olsun yst38,acil sifalar diliyorum..

Tahinli kurabiyeyide ne cok severim bonus,aklima düşürdün bak simdi tam da saglikli beslenmeye niyet etmişken...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…