ohhhhh missss yarasın sana artı bana eksiler gelsin yetiseyim sağa:))çok pis kıskandımBen de bir kase Keşkül yedim nursenacım :)
kimyon gaza iyi gelir yemeklerine at bol bol geçmiş olsunSlm kızlar hiç uğrayamadım nasılsınız. Ben gaz sorunu Yaşıyorum ölüyordum resmen
geçmiş olsun canım...Slm kızlar hiç uğrayamadım nasılsınız. Ben gaz sorunu Yaşıyorum ölüyordum resmen
Slm kızlar hiç uğrayamadım nasılsınız. Ben gaz sorunu Yaşıyorum ölüyordum resmen
ben kendimin doktoruyum canım...sürekli içilse iyi olmayabilir ama haftada bir iki içmenin bana zararı olmaz canım...önceki hamileliğimde konuşmuştum papatya melisa rezene ıhlamur yeşilçay içebilirsin demişti tabi abartmamak kaydıyla..ama sen bana bakma her bünye bir değildir doktorun ne derse o yani...taş konusundada yok ya bide onu bulmaklamı ugraşcam bilmiyorum buralarda öyle satan dükkan...tavsiyen için sağol canım...
Zeynepyesil cay metebolizmayi calistirdigi icin dr lar onermiyo bebeginkide calisir o zaman birak anasinin karninda rahat etsin yavrim
Meyra ah meyra :))) kendimi okuyorum sanki 4 aydan sonra daha iyi hissedersin diye umuyorum yakinsin zaten 4 aya ins bak farkedicek biraz. Ins esler yardimci oluyodur hem ruhen hem bedenen olan zorluklarda.
Nursenayavrum bebem gubban olurum senin tabagina ortune pecetelige sandalyene falan
Sen kotu besleniyon diye bende sapittim yarin aynisindan hazirliyorum ins.
Bugun annem vardi sofrada soganli yumurta yaptim barnaklarimizida yiyoduk az daha
5 te 5 diyetini denim diyorum sen ne dersin
geçmiş olsun canımSlm kızlar hiç uğrayamadım nasılsınız. Ben gaz sorunu Yaşıyorum ölüyordum resmen
Günaydın canım inşallahGunaydin guzel insanlar...
Allahım sabahı, eylülü, tutulacak balıkları, yaklasan sonbaharı ve baslanan her turlu işimizi hayırlı etsin ins...:)
Bu yaz ülkemin yüzü gülmedi ins sonbaharda biseyler düzelir.
Gunaydin guzel insanlar...
Allahım sabahı, eylülü, tutulacak balıkları, yaklasan sonbaharı ve baslanan her turlu işimizi hayırlı etsin ins...:)
Bu yaz ülkemin yüzü gülmedi ins sonbaharda biseyler düzelir.
oo güzel sofra fazladan çatal varmı?Eki Görüntüle 1620629 Günayyydiiiiiinnnnnnnn
bendim canım çalışmalara başlamış son heraldeAllah cezani verecek bonus sen sabahin 8 inde saglikli bi kahvalti yap sonradan cayini isit ve yaninda kurabiye ye
Kimdi benim kilo almami isteyen
Allahim sen beni en cok elmalisindan tahinlisinden olmal uzere butun kurabiyelerden tiksindir ins....aminnnn gorunce kusasim gelsin butun hamur islerini
teşekkürederim bebeğim yeni evine ev hayırlıya alam sanada geliyim sana kahve içeriz berabercenek üzerinde
5te 5 falan bilmiyirim bacım ben evde çocuklarla yapamamkiii çok zorrr valla okul açılaydı bi düzene girecek ti hayat inş
aman okulun uzamasını istemediğim bi dönem zati sıkıldık iyce sıkılcaz gurbet ellerde
demin bende nette gördüm paylaşayım sizle aslında diyet yemek i olabilir soğan diyince hayalimdeki yemekler sitesinden ananm diyet tarifleri diye bakıyom en son kendimi puaçaların tarifleri arasında buliyom:)))
Kuru soğanı ayıklayıp ortadan ikiye kesin ince uzun doğrayın
kırmızı etli Biberleride küçük küçük kesin
Sıvıyağı büyük bir tava veya tencereye alın biberleri ve soğanı i lave edin kızarana kadar arada karıştırın
Soyulmuş domatesleri küp küp doğrayın kızarmış biberli soğanlı karışıma ilave edin,
Domatesler suyunu çekip içinde eriyene kadar pişirin ocaktan alın
Domatesli Biberli Yoğurtlu Salata ılımaya başlayınca servis tabağın alın üzerine sarımsaklı yoğurdu döküp servis
Slm kızlar hiç uğrayamadım nasılsınız. Ben gaz sorunu Yaşıyorum ölüyordum resmen
Allah cezani verecek bonus sen sabahin 8 inde saglikli bi kahvalti yap sonradan cayini isit ve yaninda kurabiye ye
Kimdi benim kilo almami isteyen
Allahim sen beni en cok elmalisindan tahinlisinden olmal uzere butun kurabiyelerden tiksindir ins....aminnnn gorunce kusasim gelsin butun hamur islerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?