Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydn canm.bence günde 1mile yaparak spora basla.on gun falan yapabilirsin 15 dk cık.sonra da 3 mile ile devam edersin.hem spor yapınca insan az yiyor.yani ben öyleyim yaptığım boşa gitmesin deyip yemiyorum.

desteklerınız için tesekkurederım 4 ay boyunca arada bozdugum oluyodu bı ogun ams bu son bır haftadır hrr ogun son demine kadar bozdum malesef 86.8 dim sanıyorum bu sabah tartıldım 88 olumusum moralım bozuk ama hala yoyesım var 3 litre suya ve leslie ye baslıycam bı mucıze olsada cumaya 86.8 olsammmmm ama bunu detken bile fındık yıyesım var coktum resmen 1.200 gr bana 10 kılo gıbı gelio sızden baska yardım isteyecegım brni anlayan yok aman bosver ye gıtsın diolar emeklerimi verdıkce yasadıgım sevinçleri diz biliosunuz iyiki varsınız

Mavis yeniden aktif olsan banada iyi geliyon sen bende bugun doymadim valla bir fasulye yiyisim vardi kuru soganla omru hayatimda ilk yiyo gibiydim yerken iyi guzelde uzuluyorum sonradan bi silkelenmem lazim.

Islerim daha bitmedi bitsinde pazara gidicem ins maksat yuruyus ve 6-7 liraya inat ucuz fasulye almak :)

Canım benimde cok ihtiyacım var size bende bu ara kıtlıktan cıkmıs gibiyim yıyıp pısman oluyorum bugun 3litre suya basladım daha dıkkatlıyım bugun leslie niyetim var bakalım
fasulye 10 kılo koydum 1.90 dan aldım denk geldi pahalı bu ara

Bengisu benim son adet tarihim 15 haziran. Ama ultrason tarihi 7 gun geri gorunuyo. Gec dollenme olabilirmis. Ben buraya son adet tarihine gore degil de ultrasona gore yazdim. Uc asagi bes yukari ayni zamanlarda dogurcaz senle insallah :)
Evet yakın doğum tarihlerimiz. :)) .benim de 27 haziran sanırım benim de erken döllenmis.izin konusunda rahat ederiz.tam dönem ortasına geliyo ins 2.dönemi kapatrz izinle.

merhabalaar kendime gün içinde kahve yaptım kahvemi içerken size bakınayım bi selam vereyim dedimki komşum geldi muhabet sohbet hazır yakalamışken saçımıda boyatım sonrasındada kızı alıp kuaföre gittim saçlarımızı kestirdik bu arada saçlarım çok yıpranmış ve azalmış ince telli zaten hem kansızlık hemde dengesiz beslenme saçlarımın yarısını alıp götürdü bu ara yeniden düzenli bakım yapmam lazım sizlerin bu konudabir fikri varmı yada uyguladığınız bişey ...

Hayırlı günler güzel arkadaşlarım
Dünkü dağıtmamdan sonra bugün tekrar başladım kahvaltımı az önce yaptım akşamı da hafif geçiştirmeyi planlıyorum

adaş akşam nasıl geçti hafif atlatabildin mi ? bende akşam 5 taneydi herhalde küçük incir ve bir tanede aktivya yoğurt yedim şimdide sütlü neskafe içiyorum bu akşamdan öncesini hiç sorma ama cumaya artı bildirmemeye çalışıcm bakalım

canım sıkma canını diycem ama inan durumlar bende de aynı verdiğim kiloları korumaya çalışırken inceliyorum bişey duymuştum atıyorum verdiğin kilo 15 kiloyu geçince diyetisyenler psikolağa yönlendiriyorlarmış bazen aaay acaba bendemi psikolokluk oldum diyorum :))acelemiz yok hayatımız boyunca sağlıklı beslenicez diyet işi yapılıp biten bişey değil ben sağlıklı beslenmeyi bıraktığım an verdiğim kiloları aynen fazlasıyla geri alırım her hafta eksi bildiremeyiz artımızda olucak aynı kilodada kalıcaz ama yolumuza devam edicez eminim evine geçince düzenin daha iyi olucak az sabır ...

Selamün aleykümm...
nasılsınız sanki kimseler yok gibi...benim dün geceden beri sinüzitim tuttu yarı ağlıyarak yarı uyuyarak bi gün geçirdim malesef minoset bir işe yaramıyo bende arkadaş...akşamda eşim geldiğinden beri başıma masaj yaptı falan şimdi hala yatıyorum kafamı çok kıpırtdatmadan durdugum sürece iyi gibiyim...

elif bengisu bebişleriniz yaz bebeği olcak he..benimki martın haftasında gibi ama sezeryan olcağı için şubatın 20 sinden sonra bi gün olur muhtemelen..benimkilerin hepsi kış çocukları oldu he...gerçi iyi oluyo aslında sıkıntıları biraz rahatlamış oluyo yaza kadar...

nursenacım afiyet olsu yine gözümüz gönlümüz açıldı ama benim favorim dünkü kahvaltıydı :))

oo güzel sofra fazladan çatal varmı?
günaydın ayrıca

geçmiş olsun gaz durumları nasıl oldu atlatın mı? bu gaz olayı amelyatan sonra olan bişey mi ?

Günaydinlar olsun tüm topik ahalisine..

Bugun yine,yeniden milyonuncu kez niyet ettim saglikli beslenmeye.:)
Allah'im ne olur niyetimi kabul eyle,lütfen istikamet,istikrar ver...

OOOOOO süper cumaya bildirim yapıcakmısın çok sevindim yeniden motivasyonun yükselicek

akşam karanlığında pazarın çoğu toplanmışken pazara girdim oda karanlıkta bir kilo ayşe kadın aldım kilosu 6 liraydı tahinli kurabiyeyi sen mi yaptın

geçmiş olsun canım inşallah yarın kendini daha iyi hissedersin cumartesi günü bir nikaha gitmiştim döndüğümde bir trafik dur kalk dur kalk eve bir geldim pert olmuştum başım çatlıyo filan hemen yatım kalkıncada sarhoş gibiydim zor gerçekten birde ilaç filanda içemiyorsun...

ne güzel bebikler yaza geldiğinizde tam ele avuca gelicek toparlanmış olucaklar hayırlısıyla yaza bebek arabalarına koyup gezebilirsiniz :)

saçımı loreal ın : 6.35 koyu kumral dore akaju suna boyadım ama biraz açık geldi rengi bir dahakine bir ton daha koyusuna boyuycam ....

tabiki tuturmaya çalıştığım renk çilolata kahve

afiyet olsun adaş evdemi yedin hamburgeri dışardamıı ?

ilaçların bitti mi ? düzenli kullandın mı ? bende aile hekimini atlayıp dahiliyeye filan mı gitsem yada özele gidip direk kan iğnesi yazdırayım benim aile hekimi kan iğnesi yazmadı da ilaç vermişti yaa bana bende içmemiştim filaan .....

Sağol adaş dışarda yedim
Benim aile hekimi hematolojiye ya da dahiliyeye gönderdi beni ilaçla yükselmedi değerlerim
Dahiliyeci de endoskopi önerdi gitmedim
Ben 3 kutu felan ilaç içmiştim Nisan gibi
Şimdi bakayım ne durumdayım diye dahiliyeye gideceğim aile hekimi en son endoskopi yaptırmadan kanıma bakmadı yükselmemiştir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…