- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Günaydn canm.bence günde 1mile yaparak spora basla.on gun falan yapabilirsin 15 dk cık.sonra da 3 mile ile devam edersin.hem spor yapınca insan az yiyor.yani ben öyleyim yaptığım boşa gitmesin deyip yemiyorum.
Önce sakin olmalısın
Umduğundan daha az almışsındır bence arada böyle kopmalar normal bir de sen evinden düzeninden uzaklaştın olacak o kadar
Bikaç gün ol su iç önce ödemin gitsin sonra yine devam edersin
desteklerınız için tesekkurederım 4 ay boyunca arada bozdugum oluyodu bı ogun ams bu son bır haftadır hrr ogun son demine kadar bozdum malesef 86.8 dim sanıyorum bu sabah tartıldım 88 olumusum moralım bozuk ama hala yoyesım var 3 litre suya ve leslie ye baslıycam bı mucıze olsada cumaya 86.8 olsammmmm ama bunu detken bile fındık yıyesım var coktum resmen 1.200 gr bana 10 kılo gıbı gelio sızden baska yardım isteyecegım brni anlayan yok aman bosver ye gıtsın diolar emeklerimi verdıkce yasadıgım sevinçleri diz biliosunuz iyiki varsınızSelamün aleyküm...
bilmemki..hem nerden bulcam...
bazen olur öyle kafana takma ve hiç bişey olmamış gibi devam etmeye çalış canım...
hımm anladım...forumdan biride benmi hatırlamıyom acep diye düşündümde...
incir içinde afiyet olsun...
nursena kahvaltın harika görünüyo herzamanki gibi afiyet olsun...o tandırdan annemlerin orda biçok komşunun bahçesindede var hakkaten çok güzel kokuyo pişerken arada getiriyolar bayılıyoz valla çok güzel oluyo özellikle tandırdan yeni çıkmışken...
Canım benimde cok ihtiyacım var size bende bu ara kıtlıktan cıkmıs gibiyim yıyıp pısman oluyorum bugun 3litre suya basladım daha dıkkatlıyım bugun leslie niyetim var bakalımMavis yeniden aktif olsan banada iyi geliyon sen bende bugun doymadim valla bir fasulye yiyisim. ardi kuru soganla omru hayatimda ilk yiyo gibiydimyerken iyi guzelde uzuluyorum sonradan bi silkelenmem lazim.
Islerim daha bitmedi bitsinde pazara gidicem ins maksat yuruyus ve 6-7 liraya inat ucuz fasulye almak :)
Evet yakın doğum tarihlerimiz. :)) .benim de 27 haziran sanırım benim de erken döllenmis.izin konusunda rahat ederiz.tam dönem ortasına geliyo ins 2.dönemi kapatrz izinle.Bengisu benim son adet tarihim 15 haziran. Ama ultrason tarihi 7 gun geri gorunuyo. Gec dollenme olabilirmis. Ben buraya son adet tarihine gore degil de ultrasona gore yazdim. Uc asagi bes yukari ayni zamanlarda dogurcaz senle insallah :)
Evet ya izin konusu tam denk geldi elhamdulillah :)Evet yakın doğum tarihlerimiz. :)) .benim de 27 haziran sanırım benim de erken döllenmis.izin konusunda rahat ederiz.tam dönem ortasına geliyo ins 2.dönemi kapatrz izinle.
Hayırlı günler güzel arkadaşlarım
Dünkü dağıtmamdan sonra bugün tekrar başladım kahvaltımı az önce yaptım akşamı da hafif geçiştirmeyi planlıyorum
desteklerınız için tesekkurederım 4 ay boyunca arada bozdugum oluyodu bı ogun ams bu son bır haftadır hrr ogun son demine kadar bozdum malesef 86.8 dim sanıyorum bu sabah tartıldım 88 olumusum moralım bozuk ama hala yoyesım var 3 litre suya ve leslie ye baslıycam bı mucıze olsada cumaya 86.8 olsammmmm ama bunu detken bile fındık yıyesım var coktum resmen 1.200 gr bana 10 kılo gıbı gelio sızden baska yardım isteyecegım brni anlayan yok aman bosver ye gıtsın diolar emeklerimi verdıkce yasadıgım sevinçleri diz biliosunuz iyiki varsınız
Eki Görüntüle 1620629 Günayyydiiiiiinnnnnnnn
oo güzel sofra fazladan çatal varmı?
günaydın ayrıca
Günaydinlar olsun tüm topik ahalisine..
Bugun yine,yeniden milyonuncu kez niyet ettim saglikli beslenmeye.:)
Allah'im ne olur niyetimi kabul eyle,lütfen istikamet,istikrar ver...
Mavis yeniden aktif olsan banada iyi geliyon sen bende bugun doymadim valla bir fasulye yiyisim vardi kuru soganla omru hayatimda ilk yiyo gibiydimyerken iyi guzelde uzuluyorum sonradan bi silkelenmem lazim.
Islerim daha bitmedi bitsinde pazara gidicem ins maksat yuruyus ve 6-7 liraya inat ucuz fasulye almak :)
geçmiş olsun canım inşallah yarın kendini daha iyi hissedersin cumartesi günü bir nikaha gitmiştim döndüğümde bir trafik dur kalk dur kalk eve bir geldim pert olmuştum başım çatlıyo filan hemen yatım kalkıncada sarhoş gibiydim zor gerçekten birde ilaç filanda içemiyorsun...Selamün aleykümm...
nasılsınız sanki kimseler yok gibi...benim dün geceden beri sinüzitim tuttu yarı ağlıyarak yarı uyuyarak bi gün geçirdim malesef minoset bir işe yaramıyo bende arkadaş...akşamda eşim geldiğinden beri başıma masaj yaptı falan şimdi hala yatıyorum kafamı çok kıpırtdatmadan durdugum sürece iyi gibiyim...
elif bengisu bebişleriniz yaz bebeği olcak he..benimki martın haftasında gibi ama sezeryan olcağı için şubatın 20 sinden sonra bi gün olur muhtemelen..benimkilerin hepsi kış çocukları oldu he...gerçi iyi oluyo aslında sıkıntıları biraz rahatlamış oluyo yaza kadar...
İyi akşamlar
Kasımpatı yeni Başlangıcın hayırlı olsun azmin daim olsun canım
Adaş akşam bir Hamburger yedim ketçapsız mayonezsiz yanında ayranla şimdi de çay iciyorum
Yarın sabah Dr a gideceğim kanıma bir baktırayım ne alemde
Sağol adaş dışarda yedimafiyet olsun adaşevdemi yedin hamburgeri dışardamıı ?
ilaçların bitti mi ? düzenli kullandın mı ? bende aile hekimini atlayıp dahiliyeye filan mı gitsem yada özele gidip direk kan iğnesi yazdırayım benim aile hekimi kan iğnesi yazmadı da ilaç vermişti yaa bana bende içmemiştim filaan .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?