Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm güle güle kullanın saçlarınızı....arada değişiklik iyi oluyodur bende istiyom ama kocam izin vermiyo...ara ara kına yakıyodum bende ama şimdi imkansız...zaten şuan kokusunada dayanamam...

Adaş saçınızı güle güle kullanın ana kız
Zeynepcim gecmiş olsun geceden beri bende de başağrısı var çok kötü olmasa da rahatsız edici

sağol ablacım şuan daha iyiyim çok şükür..

Bugün bir saat civarı yürüyüşüm de var :)

wayy ilk tanıdığım asumanablanınmuhteşem geri dönüşü he...

Daha iyi olmana sevindim canım
Eski Asuman zor ama ayda şöyle 2 kiloya bile razıyım yavaş yavaş da olsa yol almak istiyorum

anladım durum sıkıntı şu endeskopiyi özelde yaptırsan ? bende aile hekiminde tahlileri yaptıryım sonra özeldede iğneleri yazdırayım diyoruum

dişlerimde felket artık dişçiyede gitmem lazım korkumdan randevü alıp başlıyamıyorum

kına sağlıklıdır da bu durumda hiç sıkıntıya girmene gerek yok saçlarında beyaz yoksa boyamaya da gerek yok zaten ben beyazlar için boyuyorum bağzı saçlar gümüş rengi beyazlıyorlar yaa onlara bayılıyorum öyle beyazlasaydı boyamazdım zaten bir ara epey boyamadım kardeşim bırakmadı abla boya dedi birde her gören neden üzgünsün filan dedi benimde moralim bozuldu tekrar boyamaya başladım .....

var beyazım hemde baya bi çok...doğumdan sonra kına yakarım muhtemelen çok dökülüyo dogumlardan sonrabiraz besler diye düşünüyorum zaten ince telli ve accık saçım var....

var beyazım hemde baya bi çok...doğumdan sonra kına yakarım muhtemelen çok dökülüyo dogumlardan sonrabiraz besler diye düşünüyorum zaten ince telli ve accık saçım var....
benimde ince telli ve az bir iki kez kına yaktım ama ben koyu renk kına seviyorum benim saçımda olmuyor ince telli ve az olduğu için bildiğin kızıl oluyor :)

aynı fikirdeyim benim için de artık hızlı kilo vermek önemli değil azar azar eksileyim devamlılık olsun
aynen ya ayda bir kilo bile olsa gitse senede 12 kilo eder..almaktan yada yerinde saymaktan iyidir...darısı başıma inş...şuan feci midem kazınıyo ve ne yesem diye düşünürken bunları yazmakta ayrı bişey he...

Güle güle kullanın saçlarınızı.

Geçmiş olsun.

Endoskopiyi yaptırasım yok adaş :))
Diş konusu bende de felaket malesef senin Dr belliyse başla bir an önce

Hayirli geceler...
Sol kasığımda ara ara vuran bi sancı var bu aksam. Normalmis galiba. Saglik ocagina gittim bugun. Onlarin da takibi gerekiyomus hic bilmiyodum. Acemilik iste :) cok tatli bi hemsire denk geldi epey ilgili konuskan sagolsun..

Frida saclarinizi gule gule kullanin :)
Ben de kina yapsam mi diyodum benim de cok dokuluyo. Hamilelikte kinanin zarari yoktur herhalde.
Asuman abla masallah sana :) yuruyus yapmissin ne guzel. Bi de sanirim ben kacirmisim ilac falan diyosunuz gecmis olsun diyyeyim.
Yolcu benim bebisim de martin sonu gorunuyo ama bakalim :)

İyi akşamlar elif herşeyin yolunda olması güzel biraz dinlensen kasığındaki ağrı geçer belki kınayıda doğumdan sonra yap istersen kokusu çok ağır çünkü...

Sizler kan hapı kullanıyormusunuz ? Kansızlık ta saç dökülmesine yol açıyor...

Canm gecmis olsun.dikkat et kendine.gerci senin cocuklar falan yoruyordur.böyle giderse rahat bir hamilelik yasiyorum.ama arada şiddetli sancilarm olması beni endiselendiriyor.adet sancısı gibi.hic gördünüz mü ya da duydunuz mu bilmem ama bizde genetik hamilelikte bütün vucutta kaşınma oluyor.annem de olmus ve ablamlarda bizzat gördümbulantı ,bu kasintinin yaninda hictir.öyleki geceleri uyuyamıyorsun sadece yorgunluktan yarm saat bi saat o kadar gece gündüz kaşınıyorsun....kuzenim hamileliginde kendimi tarakla kaşıdığını söylüyordu.vücudu yara bere icinde kalmisti.hatta kasinmasina yardm etmesi icin kizkardesi yatili doguma kadar yaninda kaldi.ablamn ilk cocugunda son 1ay digerinde 3 ay. kasintisi olmustu.4.cocuguna istemeden hamile kalmisti ve onda daha uzun sure kasindi.tek tesellim bu.ilk cocukta fazla olmuyo.cocuk sayisi arttkca kasinma suresi artıyor.gerci bi ablamn tek cocugu var.o onda kasinmisti ama...yok ya o istisna ben de olmaz ins....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…