haşlanmış tusuz patatesi bende yiyemem ama tuzlayınca sıcak sıcak bayılırım geçenlerde eşimin middesi rahatsız diye bir kaç akşam yedikTüm gün tuzsuz patatesi doyana kadar yesen nolcak :))
geçmiş olsun canım inşallah yarın kendini daha iyi hissedersin cumartesi günü bir nikaha gitmiştim döndüğümde bir trafik dur kalk dur kalk eve bir geldim pert olmuştum başım çatlıyo filan hemen yatım kalkıncada sarhoş gibiydim zor gerçekten birde ilaç filanda içemiyorsun...
ne güzel bebikler yaza geldiğinizde tam ele avuca gelicek toparlanmış olucaklar hayırlısıyla yaza bebek arabalarına koyup gezebilirsiniz :)
saçımı loreal ın : 6.35 koyu kumral dore akaju suna boyadım ama biraz açık geldi rengi bir dahakine bir ton daha koyusuna boyuycam ....
tabiki tuturmaya çalıştığım renk çilolata kahve
Adaş saçınızı güle güle kullanın ana kız
Zeynepcim gecmiş olsun geceden beri bende de başağrısı var çok kötü olmasa da rahatsız edici
Bugün bir saat civarı yürüyüşüm de var :)
ay bendee...hele kuzinede olcekkk ımmm...haşlanmış tusuz patatesi bende yiyemem ama tuzlayınca sıcak sıcak bayılırım geçenlerde eşimin middesi rahatsız diye bir kaç akşam yedik
Ben de sıcakken tuz pulbiber ve nane ile yemeyi severim ama zevkine bir tane :))haşlanmış tusuz patatesi bende yiyemem ama tuzlayınca sıcak sıcak bayılırım geçenlerde eşimin middesi rahatsız diye bir kaç akşam yedik
Daha iyi olmana sevindim canımhımm güle güle kullanın saçlarınızı....arada değişiklik iyi oluyodur bende istiyom ama kocam izin vermiyo...ara ara kına yakıyodum bende ama şimdi imkansız...zaten şuan kokusunada dayanamam...
sağol ablacım şuan daha iyiyim çok şükür..
wayy ilk tanıdığım asumanablanınmuhteşem geri dönüşü he...
Sağol adaş dışarda yedim
Benim aile hekimi hematolojiye ya da dahiliyeye gönderdi beni ilaçla yükselmedi değerlerim
Dahiliyeci de endoskopi önerdi gitmedim
Ben 3 kutu felan ilaç içmiştim Nisan gibi
Şimdi bakayım ne durumdayım diye dahiliyeye gideceğim aile hekimi en son endoskopi yaptırmadan kanıma bakmadı yükselmemiştir diye
Daha iyi olmana sevindim canım
Eski Asuman zor ama ayda şöyle 2 kiloya bile razıyım yavaş yavaş da olsa yol almak istiyorum
kına sağlıklıdır da bu durumda hiç sıkıntıya girmene gerek yok saçlarında beyaz yoksa boyamaya da gerek yok zaten ben beyazlar için boyuyorum bağzı saçlar gümüş rengi beyazlıyorlar yaa onlara bayılıyorum öyle beyazlasaydı boyamazdım zaten bir ara epey boyamadım kardeşim bırakmadı abla boya dedi birde her gören neden üzgünsün filan dedi benimde moralim bozuldu tekrar boyamaya başladım .....hımm güle güle kullanın saçlarınızı....arada değişiklik iyi oluyodur bende istiyom ama kocam izin vermiyo...ara ara kına yakıyodum bende ama şimdi imkansız...zaten şuan kokusunada dayanamam...
sağol ablacım şuan daha iyiyim çok şükür..
wayy ilk tanıdığım asumanablanınmuhteşem geri dönüşü he...
kına sağlıklıdır da bu durumda hiç sıkıntıya girmene gerek yok saçlarında beyaz yoksa boyamaya da gerek yok zaten ben beyazlar için boyuyorum bağzı saçlar gümüş rengi beyazlıyorlar yaa onlara bayılıyorum öyle beyazlasaydı boyamazdım zaten bir ara epey boyamadım kardeşim bırakmadı abla boya dedi birde her gören neden üzgünsün filan dedi benimde moralim bozuldu tekrar boyamaya başladım .....
aynı fikirdeyim benim için de artık hızlı kilo vermek önemli değil azar azar eksileyim devamlılık olsunDaha iyi olmana sevindim canım
Eski Asuman zor ama ayda şöyle 2 kiloya bile razıyım yavaş yavaş da olsa yol almak istiyorum
benimde ince telli ve az bir iki kez kına yaktım ama ben koyu renk kına seviyorum benim saçımda olmuyor ince telli ve az olduğu için bildiğin kızıl oluyor :)var beyazım hemde baya bi çok...doğumdan sonra kına yakarım muhtemelen çok dökülüyo dogumlardan sonrabiraz besler diye düşünüyorum zaten ince telli ve accık saçım var....
benimde ince telli ve az bir iki kez kına yaktım ama ben koyu renk kına seviyorum benim saçımda olmuyor ince telli ve az olduğu için bildiğin kızıl oluyor :)
aynen ya ayda bir kilo bile olsa gitse senede 12 kilo eder..almaktan yada yerinde saymaktan iyidir...darısı başıma inş...şuan feci midem kazınıyo ve ne yesem diye düşünürken bunları yazmakta ayrı bişey he...aynı fikirdeyim benim için de artık hızlı kilo vermek önemli değil azar azar eksileyim devamlılık olsun
merhabalaar kendime gün içinde kahve yaptım kahvemi içerken size bakınayım bi selam vereyim dedimki komşum geldi muhabet sohbet hazır yakalamışken saçımıda boyatım sonrasındada kızı alıp kuaföre gittim saçlarımızı kestirdik bu arada saçlarım çok yıpranmış ve azalmış ince telli zaten hem kansızlık hemde dengesiz beslenme saçlarımın yarısını alıp götürdü bu ara yeniden düzenli bakım yapmam lazım sizlerin bu konudabir fikri varmı yada uyguladığınız bişey ...
adaş akşam nasıl geçti hafif atlatabildin mi ? bende akşam 5 taneydi herhalde küçük incir ve bir tanede aktivya yoğurt yedim şimdide sütlü neskafe içiyorum bu akşamdan öncesini hiç sorma ama cumaya artı bildirmemeye çalışıcm bakalım
canım sıkma canını diycem ama inan durumlar bende de aynı verdiğim kiloları korumaya çalışırken inceliyorum bişey duymuştum atıyorum verdiğin kilo 15 kiloyu geçince diyetisyenler psikolağa yönlendiriyorlarmış bazen aaay acaba bendemi psikolokluk oldum diyorum :))acelemiz yok hayatımız boyunca sağlıklı beslenicez diyet işi yapılıp biten bişey değil ben sağlıklı beslenmeyi bıraktığım an verdiğim kiloları aynen fazlasıyla geri alırım her hafta eksi bildiremeyiz artımızda olucak aynı kilodada kalıcaz ama yolumuza devam edicez eminim evine geçince düzenin daha iyi olucak az sabır ...
Selamün aleykümm...
nasılsınız sanki kimseler yok gibi...benim dün geceden beri sinüzitim tuttu yarı ağlıyarak yarı uyuyarak bi gün geçirdim malesef minoset bir işe yaramıyo bende arkadaş...akşamda eşim geldiğinden beri başıma masaj yaptı falan şimdi hala yatıyorum kafamı çok kıpırtdatmadan durdugum sürece iyi gibiyim...
elif bengisu bebişleriniz yaz bebeği olcak he..benimki martın haftasında gibi ama sezeryan olcağı için şubatın 20 sinden sonra bi gün olur muhtemelen..benimkilerin hepsi kış çocukları oldu he...gerçi iyi oluyo aslında sıkıntıları biraz rahatlamış oluyo yaza kadar...
Endoskopiyi yaptırasım yok adaş :))anladım durum sıkıntı şu endeskopiyi özelde yaptırsan ? bende aile hekiminde tahlileri yaptıryım sonra özeldede iğneleri yazdırayım diyoruum
dişlerimde felket artık dişçiyede gitmem lazım korkumdan randevü alıp başlıyamıyorum
Canm gecmis olsun.dikkat et kendine.gerci senin cocuklar falan yoruyordur.böyle giderse rahat bir hamilelik yasiyorum.Selamün aleykümm...
nasılsınız sanki kimseler yok gibi...benim dün geceden beri sinüzitim tuttu yarı ağlıyarak yarı uyuyarak bi gün geçirdim malesef minoset bir işe yaramıyo bende arkadaş...akşamda eşim geldiğinden beri başıma masaj yaptı falan şimdi hala yatıyorum kafamı çok kıpırtdatmadan durdugum sürece iyi gibiyim...
elif bengisu bebişleriniz yaz bebeği olcak he..benimki martın haftasında gibi ama sezeryan olcağı için şubatın 20 sinden sonra bi gün olur muhtemelen..benimkilerin hepsi kış çocukları oldu he...gerçi iyi oluyo aslında sıkıntıları biraz rahatlamış oluyo yaza kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?