Şimdi sağlık Ocakları da gayet güzel takip ediyorlar hem hamilelik hem de daha sonra Bebeğin aşısını felanHayirli geceler...
Sol kasığımda ara ara vuran bi sancı var bu aksam. Normalmis galiba. Saglik ocagina gittim bugun. Onlarin da takibi gerekiyomus hic bilmiyodum. Acemilik iste :) cok tatli bi hemsire denk geldi epey ilgili konuskan sagolsun..
Frida saclarinizi gule gule kullanin :)
Ben de kina yapsam mi diyodum benim de cok dokuluyo. Hamilelikte kinanin zarari yoktur herhalde.
Asuman abla masallah sana :) yuruyus yapmissin ne guzel. Bi de sanirim ben kacirmisim ilac falan diyosunuz gecmis olsun diyyeyim.
Yolcu benim bebisim de martin sonu gorunuyo ama bakalim :)
Canm argan yağını avondan aliyorum.zaten onun sadece parfümlerini ve yağını kullaniyorum.yağı uygun 7 tl falan oluyoBengisu teşekürler bayağı aksatım saç bakımımı şu sirkeyi duymuştum ama yapmadım onuda deneyeyim argan yağı hangi marka kullanıyorsun onun hakiki dedikleri de çok pahalı ....
ben guzrl bir duzen vermiştim kendime pilav makarna beyaz ekmek kızartma hamur işi tatlı yemiodum kepek ekmeği istediğim kadar yıyodum arada yasak olanlardan atıstırdıgım oluyodu 2 haftada 1 kilo fln veriodum bole spor ve su donem donem hayatıma gıtıyodu boyle iyi gidiodum trabzona gelirken çikolatalı pişmaniyeylr bozdum diyeti 7 8 gun hergun her ogun bozdum pişman olsamda yedim esim uyardı yıne yedim kırkuyorum şimdi cunku tamam bu işi kıvırdon diodum kendime 12 kilo verdin şimdi yine silkindim yılma devam et verirsin diorum ama cok iştahım acıldı aksam cayla yulaflı buskivileri goturdum bol fındık ama 3 lt suya basladım ama hernekadar diyete uymasamda inancım var ben yapabılırımmmmmm sizlerden ayrı kalmak yaramiyo ama bol bol diyet sohbetli gunler diliyotum hepimizeemerhabalaar kendime gün içinde kahve yaptım kahvemi içerken size bakınayım bi selam vereyim dedimki komşum geldi muhabet sohbet hazır yakalamışken saçımıda boyatım sonrasındada kızı alıp kuaföre gittim saçlarımızı kestirdik bu arada saçlarım çok yıpranmış ve azalmış ince telli zaten hem kansızlık hemde dengesiz beslenme saçlarımın yarısını alıp götürdü bu ara yeniden düzenli bakım yapmam lazım sizlerin bu konudabir fikri varmı yada uyguladığınız bişey ...
adaş akşam nasıl geçti hafif atlatabildin mi ? bende akşam 5 taneydi herhalde küçük incir ve bir tanede aktivya yoğurt yedim şimdide sütlü neskafe içiyorum bu akşamdan öncesini hiç sorma ama cumaya artı bildirmemeye çalışıcm bakalım
canım sıkma canını diycem ama inan durumlar bende de aynı verdiğim kiloları korumaya çalışırken inceliyorum bişey duymuştum atıyorum verdiğin kilo 15 kiloyu geçince diyetisyenler psikolağa yönlendiriyorlarmış bazen aaay acaba bendemi psikolokluk oldum diyorum :))acelemiz yok hayatımız boyunca sağlıklı beslenicez diyet işi yapılıp biten bişey değil ben sağlıklı beslenmeyi bıraktığım an verdiğim kiloları aynen fazlasıyla geri alırım her hafta eksi bildiremeyiz artımızda olucak aynı kilodada kalıcaz ama yolumuza devam edicez eminim evine geçince düzenin daha iyi olucak az sabır ...
Ben kullanmiyorum kan hapi. Onceden de dokuluyodu hamilelikte iyice artti.İyi akşamlar elif herşeyin yolunda olması güzel biraz dinlensen kasığındaki ağrı geçer belki kınayıda doğumdan sonra yap istersen kokusu çok ağır çünkü...
Sizler kan hapı kullanıyormusunuz ? Kansızlık ta saç dökülmesine yol açıyor...
Ilgincmis buu.. insallah cok cekmezsin canim.Canm gecmis olsun.dikkat et kendine.gerci senin cocuklar falan yoruyordur.böyle giderse rahat bir hamilelik yasiyorum.ama arada şiddetli sancilarm olması beni endiselendiriyor.adet sancısı gibi.hic gördünüz mü ya da duydunuz mu bilmem ama bizde genetik hamilelikte bütün vucutta kaşınma oluyor.annem de olmus ve ablamlarda bizzat gördüm bulantı ,bu kasintinin yaninda hictir.öyleki geceleri uyuyamıyorsun sadece yorgunluktan yarm saat bi saat o kadar gece gündüz kaşınıyorsun....kuzenim hamileliginde kendimi tarakla kaşıdığını söylüyordu.vücudu yara bere icinde kalmisti.hatta kasinmasina yardm etmesi icin kizkardesi yatili doguma kadar yaninda kaldi.ablamn ilk cocugunda son 1ay digerinde 3 ay. kasintisi olmustu.4.cocuguna istemeden hamile kalmisti ve onda daha uzun sure kasindi.tek tesellim bu.ilk cocukta fazla olmuyo.cocuk sayisi arttkca kasinma suresi artıyor.gerci bi ablamn tek cocugu var.o onda kasinmisti ama...yok ya o istisna ben de olmaz ins....
Gecmis olsun ablacim ben 20de vırklamaya basladim :) senin masallahin varŞimdi sağlık Ocakları da gayet güzel takip ediyorlar hem hamilelik hem de daha sonra Bebeğin aşısını felan
Yürüyüşü elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum her türlü faydalı :) ilaç filan da işte yaş 40 olunca vırklamaya başladık değişik yerlerden :))
Ben kullanmaya baslamadim ama bebe yagi dusunuyodum. Benim hizli kilo aldigim donemde de catlaklarim olmustuBengisu kaşıntı ilginçmiş ama olabilir tabii ben genelde karın kısmında kaşıntı duydum hatta karnınızı kaşımayın daha çok çatlak görüntüsü olur derlerdi ....
Benim hamileliklerimde kaşınmadığı halde çatlaklarım çok oldu
Bu arada hamişler acaba karın kısmına ve vücutlarınıza nemlendirici kullanıyormusunuz ?
Selamün aleyküm...
Sağol meyroş bebik tekme atıyor mu ? :))
Bengisu kaşıntı ilginçmiş ama olabilir tabii ben genelde karın kısmında kaşıntı duydum hatta karnınızı kaşımayın daha çok çatlak görüntüsü olur derlerdi ....
Benim hamileliklerimde kaşınmadığı halde çatlaklarım çok oldu
Bu arada hamişler acaba karın kısmına ve vücutlarınıza nemlendirici kullanıyormusunuz ?
Selamün aleykümm...
nasılsınız sanki kimseler yok gibi...benim dün geceden beri sinüzitim tuttu yarı ağlıyarak yarı uyuyarak bi gün geçirdim malesef minoset bir işe yaramıyo bende arkadaş...akşamda eşim geldiğinden beri başıma masaj yaptı falan şimdi hala yatıyorum kafamı çok kıpırtdatmadan durdugum sürece iyi gibiyim...
elif bengisu bebişleriniz yaz bebeği olcak he..benimki martın haftasında gibi ama sezeryan olcağı için şubatın 20 sinden sonra bi gün olur muhtemelen..benimkilerin hepsi kış çocukları oldu he...gerçi iyi oluyo aslında sıkıntıları biraz rahatlamış oluyo yaza kadar...
nursenacım afiyet olsu yine gözümüz gönlümüz açıldı ama benim favorim dünkü kahvaltıydı :))
geçmiş olsun gaz durumları nasıl oldu atlatın mı? bu gaz olayı amelyatan sonra olan bişey mi ?
OOOOOO süpercumaya bildirim yapıcakmısın çok sevindim yeniden motivasyonun yükselicek
akşam karanlığında pazarın çoğu toplanmışken pazara girdim oda karanlıkta bir kilo ayşe kadın aldım kilosu 6 liraydı tahinli kurabiyeyi sen mi yaptın
İyi akşamlar
Kasımpatı yeni Başlangıcın hayırlı olsun azmin daim olsun canım
Adaş akşam bir Hamburger yedim ketçapsız mayonezsiz yanında ayranla şimdi de çay iciyorum
Yarın sabah Dr a gideceğim kanıma bir baktırayım ne alemde
Frida sana saç icin bi tavsiyem var.kızkardesim uzun süredir uyguluyo.saclari cok cok sığ.gittiği kuaförler cok sasırir saclarna.benim de asıri dökülüyo troitten dolayı.ben de bir iki aydr uyguluyorum ve faydasıni gördüm.sac dökülmem yarıya indi.banyodan cikmadan önce bir tas suya yarm cay bardagi kadar elma sirkesi koyuyorsun.saçını bu suyla durulayıp çıkıyorsun.biraz kötü kokuyo ama zamanla alışırsn.bi de ben kafamı öne eğip öyle suyu döküyorum vucuduma akmasn diye.sonrasnda hemen havlu sariyorum kafama.bi de benim saclarm cok kuru.sonrasnda argan yağı da kullanıyorum.dene ins memnun kalırsn.3 kullanmda bile farkı farkedersin...
selamün aleyküm...
bugün sırtım çok ağrıyo: (
hiç kalkasım gelmedi yataktan.
selamun aleyküm güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?