Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdi sağlık Ocakları da gayet güzel takip ediyorlar hem hamilelik hem de daha sonra Bebeğin aşısını felan
Yürüyüşü elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum her türlü faydalı :) ilaç filan da işte yaş 40 olunca vırklamaya başladık değişik yerlerden :))

Bengisu kaşıntı ilginçmiş ama olabilir tabii ben genelde karın kısmında kaşıntı duydum hatta karnınızı kaşımayın daha çok çatlak görüntüsü olur derlerdi ....
Benim hamileliklerimde kaşınmadığı halde çatlaklarım çok oldu

Bu arada hamişler acaba karın kısmına ve vücutlarınıza nemlendirici kullanıyormusunuz ?

Frida sana saç icin bi tavsiyem var.kızkardesim uzun süredir uyguluyo.saclari cok cok sığ.gittiği kuaförler cok sasırir saclarna.benim de asıri dökülüyo troitten dolayı.ben de bir iki aydr uyguluyorum ve faydasıni gördüm.sac dökülmem yarıya indi.banyodan cikmadan önce bir tas suya yarm cay bardagi kadar elma sirkesi koyuyorsun.saçını bu suyla durulayıp çıkıyorsun.biraz kötü kokuyo ama zamanla alışırsn.bi de ben kafamı öne eğip öyle suyu döküyorum vucuduma akmasn diye.sonrasnda hemen havlu sariyorum kafama.bi de benim saclarm cok kuru.sonrasnda argan yağı da kullanıyorum.dene ins memnun kalırsn.3 kullanmda bile farkı farkedersin...

Bengisu teşekürler bayağı aksatım saç bakımımı şu sirkeyi duymuştum ama yapmadım onuda deneyeyim argan yağı hangi marka kullanıyorsun onun hakiki dedikleri de çok pahalı ....
Canm argan yağını avondan aliyorum.zaten onun sadece parfümlerini ve yağını kullaniyorum.yağı uygun 7 tl falan oluyo

ben guzrl bir duzen vermiştim kendime pilav makarna beyaz ekmek kızartma hamur işi tatlı yemiodum kepek ekmeği istediğim kadar yıyodum arada yasak olanlardan atıstırdıgım oluyodu 2 haftada 1 kilo fln veriodum bole spor ve su donem donem hayatıma gıtıyodu boyle iyi gidiodum trabzona gelirken çikolatalı pişmaniyeylr bozdum diyeti 7 8 gun hergun her ogun bozdum pişman olsamda yedim esim uyardı yıne yedim kırkuyorum şimdi cunku tamam bu işi kıvırdon diodum kendime 12 kilo verdin şimdi yine silkindim yılma devam et verirsin diorum ama cok iştahım acıldı aksam cayla yulaflı buskivileri goturdum bol fındık ama 3 lt suya basladım ama hernekadar diyete uymasamda inancım var ben yapabılırımmmmmm sizlerden ayrı kalmak yaramiyo ama bol bol diyet sohbetli gunler diliyotum hepimizee

Günaydın kızlar
Oh ne muhabbetler ne buhabbetler
Ben maalesef katılmıyorum o saatte resmen pertim çıkmış oluyor hele bu ara çok yogunum hayırlarlar su okullar bi acilsaydi artık rahatlardim ama hayırlısı bugün yorganlar yastıkları havalandırmaya geldim dolap lar inecek 4 aydır kapalı ev bunalmış hepsi çok iş çokvuvarlarida silmek lazım ayyyy sayarken Yoruldum hiç düşük istemiyorum
Diyeytte eh işte Dr verdiğim kiloya gayet güzel dedi amaa ben rahat degillim sanki aksiyon gibi geliyor
Asucum maşallah arkadaşım 1saat yurumussun darısı biz başımıza arkadaşım sen verecen bu kiloyu kesin
Fridacim güle güle kullanın saclarinizi ben daha hiç boyatmadm ama benim saçları gören numarasını soruyor boya değil diyorum
inanmiyorlar boyamadigim için heralde beyazimya yok hicama kınayı istiyorum benikide çok dökülüyor hele geçen seneki şok diyetler den sonra dahada fazlaalsti

Selamlaaarrr...
Ben kullanmiyorum kan hapi. Onceden de dokuluyodu hamilelikte iyice artti.
Ilgincmis buu.. insallah cok cekmezsin canim.
Gecmis olsun ablacim ben 20de vırklamaya basladim :) senin masallahin var
Ben kullanmaya baslamadim ama bebe yagi dusunuyodum. Benim hizli kilo aldigim donemde de catlaklarim olmustu
Ne kullanmak lazim??

Sağol meyroş bebik tekme atıyor mu ? :))

tekme değilde ara ara hareket ediyor anlıyorum artık: )

yok ben kullanmıyorum.

Cok geçmiş olsun yolcu,umarim suan daha iyisindir.

Sagolasin frida'cim,ben birsüre cuma bildirim yapmamaya devam etsem daha iyi olucak sanirim..sürekli tartılmak beni negatif yönde etkileyip,demoralize ediyor..hal böyle olunca diyet konusunda istikrari yakalayamıyorum malesef..

bu arada sac konusunda ben de muzdaribim,benim saclarimda ince telli ve kuru,cildim de cok hassas bu sebepten her şampuan veya kremi kullanamiyorum..doğal yöntemlerle idare etmeye calisiyorum elimden geldiği kadar.:)

Asuman ablacim,ne güzel temenniler..cok teşekkür ederim,iyi ki varsiniz.

Sirkeli suyu ilk defa duyuyorum bengisu..kokusu bir süre sonra geçiyor mu?
Argan yagi'nin kirisikliklar için kullanildigini biliyordum fakat sac konusunu bilmiyordum..peki sIk yağlanma yapiyormu saclarda?

selamün aleyküm...
bugün sırtım çok ağrıyo: (
hiç kalkasım gelmedi yataktan.

Gecmis olsun meyra'cim,simdi daha iyisindir umarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…