Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleykum selam,hosgeldin dafi abla.nasilsin?
sağol canım iyiyim çok şükür
köyden geldim diş dr. uma gittim . kırılan dişimin yerine kaplama yapacaktı istemedim. ipland düşünüyorum. dr. umda biz yapmıyoruz dedi başka yere yönlendirdi. dün film çektirdim. önümüzdeki haftaya randevu aldım. kısmet bakalım.
sizler nasılsınız kimsede bir sıkıntı yoktur inşallah

Çok sağol canım, iyiyim geçti sırtım ikindine: )
: ***

Hoşgeldin ablacım: **
Kolay gelsin diş koşturman inş.

Gunaydin herkeslere...

Dafi sultani gordum sanki....

Zeynep nasil oldun sinuzit agrisiyla migren agrisi yuzunden hacamat oldum ben hamileyken hep soyluyorum aziyo cunku agrilar

Kasimpati seni hep yari uzgun yari durgun goruyorum napsakta canlandirsak seni? :)

Bende ozumde canliyim uygulamada sorun yasiyorum.... Alcak dayko gitmeseydi onunla ugrasirdim simdi

selamun aleyküm güzeller
ben çok yaşlandım galiba iki gündür belim tutuldu iki büklüm geziyorum. eşimdede baş dönmesi var kimse kimseye bakamıyor. cin çarpmışa döndük sanki.
hafta sonuda sünnet cemiyetimiz var . birkaçtanede gidilecek düğün var hangisine yetişecez bilmiyorum. kızlar implant yaptıranınız varmı ben biraz tırsıyorum

Çok sağol canım, iyiyim geçti sırtım ikindine: )
: ***

Hoşgeldin ablacım: **
Kolay gelsin diş koşturman inş.
sağol canım sen nasılsın. fasulyen nasıl

bınıııss minnaklar neler yapıyoorr

Daficim hoşgeldin
Dişin için hem geçmiş olsun hem kolay gelsin

Selam ben geldim.kasmpati atgan yagi yaglanma yapmiyor.saç diplerine tam sürmüyorum saçm kuru olduğu için emiyo hemen.ele sürülen krem gibi düşün.

Anladim,tesekkurler bengisu deneyeceğim ilk firsatta.:)

Gecmis olsun dafi ablacim,sana ve esine acil sifalar diliyorum..
impilat konusunda cok fazla bilgim yok ama dis doktoru olan arkadasim en güvenilir,ömürluk tedavi sekli diye bahsediyordu..
başka bir arkadasimda yaptirdi,sanirim yapim süreci biraz zor oluyor ama sonrasinda cok rahat ediliyormuş..
inşallah zorlanmadan atlatirsin bu süreci.
ben de grip sezonunun erken baslamasi disinda iyiyim dafi ablacim cok sükür.:)

Aslinda ne üzgün,ne de durgunum bonus'cum,sana öyle gelmiş sanirim:)
Normalde canli,çocuksu ve neşeliyimdir biraz:)
birde ayni anda denk gelip muhabbet etme sansimiz olmuyor sizlerle,genelde mesajlari cevaplama seklinde olduğundan üzgün veya durgun seklinde yansitmis olabilirim belki kendimi.:)

Hassasiyetin mutlu etti beni,tesekkürler.

Sana da şifalar dilerim kasımpatıcım
Bu mevsim biraz dikkat etmek lazım akşamları epey serin oluyor

sagolasin asuman ablacim,hâklisin hava serinledi dikkatli olmak gerek.
bir de benim çocukluğumdan bu yana bademcik hassasiyetim ve intihabim var,kisin ara ara sisiyor maalesef,bu yil erken basladik ama..

Selamün aleykümm...

dafi ablacım hoşgeldin ve çok geçmiş olsun...Rabbim eşinede sanada şifa versin inş...

kasımpatıcım sanada geçmiş olsun canım...

idare ediyorum bonuscum..arada bir daha iyi gibiyim kalkıp az iş görüyom ama sonra kafam zonkluyo dayanamıyorum başımı sarıp kıpırdamadan yatıyorum saatlerce...benimkide öyle geldimi bikaç gün süründüren cinsten...hacamattan korkuyom yaw yaptıramamkii...

hakkaten nerde bu dayko hiçç uğramıyo bi selam verseydi arada bare...

ve aleyküm selam..
iyiyiz şükürde işte hamileliğin yan etkilerini yaşıyorum orta şiddette ablacım, sağolasın.
eşinede sanada çok geçmiş olsun, kendinize dikkat edin...

Günaydinlar olsun herkese..

Dünden buyana biraz rahatsizim,bogazlarim sis,halsizim..grip sezonuna erken basladim bu sene.:)

geçmiş olsun canım, dikkat et sende kendine...
limonlu bişeylermi içsen acaba enerji verir... gribe iyi gelir ya.

Dünden buyana biraz rahatsizim,bogazlarim sis,halsizim..grip sezonuna erken basladim bu sene.:)
çok geçmiş olsun canım

Daficim hoşgeldin
Dişin için hem geçmiş olsun hem kolay gelsin
sağol asucum teşekürler

sağol canım bende süreç için tırsıyorum zaten baya zor geçiyor diye biliyorum.

Allah razı olsun zeynepcim sanada çok geçmiş olsun bol bol istigfar ve selavatı şerite oku

Zeynep insan bastan korkuyo sanki buyuk bi islem gibi ama sana destek olacak biriyle oldunmu bi kere yaptirdinmi tamamdir ins.

Ben uzun zamandir oluyorum ilkinde basa yapmiyolar zaten. Millet guzellik icin ne ameliyatlar geciriyo saglik icin dayanilmiycak bisey degil. Yaptiran kim varsa aynisini diyo ben bosuna korkuyomusum :)

Kasimpati madem iyisin uzgun gorunme bak icime dert neyin oluyo her mesajinda o uzgun ifademizi goruyom yav ben napim

Dafi abla cok gecmis olsun esine de sana da.. bence enerjine nazar degmistir :) hepimizi cebinden cikartirsin sen masallah :)

Gecmis olsunn kasimpati..
bugün benimde hiç tadım yok hiç, ay içinizide baymak istemiyorum söyleyip, 4aydan sonra rahatlasam bari biraz, acayip halsizim: (((
Dinlen canim biraz. Bugun ben de halsizim nedense. Havalar tekrar isindi ondan sanirim. Bi de basim agridi ki sorma
Benim kayinvalidem de hacamat yapiyo bonus. Epey gelen oluyo ona da. Ama ben de cesaret edemedim bi. Sirtim agriyodu surekli yapalim dediler de cesaret edemedim :) esim de yaptirmis cok memnundu. Bas agrisi olmadi resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…