Zeynep insan bastan korkuyo sanki buyuk bi islem gibi ama sana destek olacak biriyle oldunmu bi kere yaptirdinmi tamamdir ins.
Ben uzun zamandir oluyorum ilkinde basa yapmiyolar zaten. Millet guzellik icin ne ameliyatlar geciriyo saglik icin dayanilmiycak bisey degil. Yaptiran kim varsa aynisini diyo ben bosuna korkuyomusum :)
Kasimpatimadem iyisin uzgun gorunme bak icime dert neyin oluyo her mesajinda o uzgun ifademizi goruyom yav ben napim
selamun aleyküm güzeller
ben çok yaşlandım galiba iki gündür belim tutuldu iki büklüm geziyorum. eşimdede baş dönmesi var kimse kimseye bakamıyor. cin çarpmışa döndük sanki.
hafta sonuda sünnet cemiyetimiz var . birkaçtanede gidilecek düğün var hangisine yetişecez bilmiyorum. kızlar implant yaptıranınız varmı ben biraz tırsıyorum
sağol canım sen nasılsın. fasulyen nasıl
bınıııss minnaklar neler yapıyoorr
Bugun ben de inanilmaz halsizim.. basim da cok agriyo. Bugun misafir gelecekti guya caya aksam. Okuldan geldim temizlik yaptim. Onca hazirlik yaptim cayin yanina. Simdi aradilar gelemiyolarmis. Yorgunlarmis!
Nasil sinir oldum zamaninda arasalar da ugrasmasaydim o kadar keske bu halde..
Simdi oturup hazirladiklarimi yicem bende napim :)
Mutlu aksamlar olsun hepicinize..:)
Tüm gün yatip dinlendim,hatta suan da yatagimdan yazıyor olabilirim:)
Biraz daha iyiyim cok sükür,esim israrla kendi tabiri ile " bol vitamin,sifa ve sevgi dolu " özel corbasindan iyileştiğimi iddaa etsede ben tüm gün dinlenip,bol bol kaynatip içtiğim memleket adacagi+ihlamur'un bana iyi geldiğini düşünüyorum...
İşte bu benim 12 kilo verip 1.200 ünü geri alan hala k6endini toparlayamayan modu düşük şişmanMerhaba modu düşük şişmanlar..
sağol canımenerjimi tembellikmi bilmiyorum. köyde 7-24 ayaktaydım yorgunluktan başka şikayetim yoktu . bursaya geleli tembellik ediyorum turşu gibiyimDafi abla cok gecmis olsun esine de sana da.. bence enerjine nazar degmistir :) hepimizi cebinden cikartirsin sen masallah :)
sanada çok geçmiş olsun canım. dondurucuya kaldırabileceklerini kaldır sıkıştığında eline gelir. ben gün yaptığımda kalanları dondurucuya kaldırmıştım çok işime yaradı.Bugun ben de inanilmaz halsizim.. basim da cok agriyo. Bugun misafir gelecekti guya caya aksam. Okuldan geldim temizlik yaptim. Onca hazirlik yaptim cayin yanina. Simdi aradilar gelemiyolarmis. Yorgunlarmis!
Nasil sinir oldum zamaninda arasalar da ugrasmasaydim o kadar keske bu halde..
Simdi oturup hazirladiklarimi yicem bende napim :)
sağol canım. nedenini bilmiyorum.egzersiz yapıyorum. bugünde bardak çektirdim iyileşir inşallah. eşimin bu ikinci oluyor. ilkinde nörolojiye gitmiştik bir ilaç verdi bu sefer onu kullanıyor. dönmesi durdu ama kafam sersem gibi bir tuaf diyor. bizim yeğenin çocuğunun sünneti yorucu bir hafta sonu olacakgeçmiş olsun daficim neden tutuldu belin acaba ? yada nasıl geçireceksin biraz dinlenip zorlamaman lazım herhalde eniştede vertigo mu oldu kullandığı bir ilaç filan var mıı ? benim eşimde arada vertigoya yakalanır kısmen ilacını içince iyi gelir işte zor. pazar akşamı bende bir sünet düğününe gidecem onuda atlatsaydım bu 3. hafta her hafta sonu doluydu sıkıldım artık ...
asucum güle güle yiyin canım. sosu nasıl yapıyorsun tarif verirsen bizde yaparız belkiİyi akşamlar
Ankara da çok sıcak
Ben de bu hafta eksi göremedim çok çok abartılı yediğim söylenemez ama çok da dikkat edemedim demek ki
Benim de hiç enerjim yok ama bugün biraz domates sos yaptım daha domateslerin Yarısı duruyor onları da yarın yaparım artık
Bugün kına gecesi vardı gitmedik iyi de oldu
Dafi abla cok gecmis olsun esine de sana da.. bence enerjine nazar degmistir :) hepimizi cebinden cikartirsin sen masallah :)
Gecmis olsunn kasimpati..
Dinlen canim biraz. Bugun ben de halsizim nedense. Havalar tekrar isindi ondan sanirim. Bi de basim agridi ki sorma
Benim kayinvalidem de hacamat yapiyo bonus. Epey gelen oluyo ona da. Ama ben de cesaret edemedim bi. Sirtim agriyodu surekli yapalim dediler de cesaret edemedim :) esim de yaptirmis cok memnundu. Bas agrisi olmadi resmen.
İşte bu benim 12 kilo verip 1.200 ünü geri alan hala k6endini toparlayamayan modu düşük şişman
Dafi belin için de geçmiş olsun ben kaçırıyorum bu ara kafam yerinde değil kusura bakma
Şimdi nasıl oldun eşin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?