Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun ben de inanilmaz halsizim.. basim da cok agriyo. Bugun misafir gelecekti guya caya aksam. Okuldan geldim temizlik yaptim. Onca hazirlik yaptim cayin yanina. Simdi aradilar gelemiyolarmis. Yorgunlarmis!
Nasil sinir oldum zamaninda arasalar da ugrasmasaydim o kadar keske bu halde..
Simdi oturup hazirladiklarimi yicem bende napim :)

Mutlu aksamlar olsun hepicinize..:)

Tüm gün yatip dinlendim,hatta suan da yatagimdan yazıyor olabilirim:)
Biraz daha iyiyim cok sükür,esim israrla kendi tabiri ile " bol vitamin,sifa ve sevgi dolu " özel corbasindan iyileştiğimi iddaa etsede ben tüm gün dinlenip,bol bol kaynatip içtiğim memleket adacagi+ihlamur'un bana iyi geldiğini düşünüyorum...

Oyy bonus'um,hassas annem dert etmeyesin içine:) ben iyiyim cok sükür,bin sükür..
Bana da bu aralar nedense senin keyfin yok gibi geliyordu,umarim yaniliyorumdur dimi?

Arkadaslar söyle bir tarihe baktim da bayrama ne kadar da az kalmis,güya yaza kadar 3 hanelilerden kurtulacaktim planlarima göre,neyse..

Bayrama kadar hep birlikte kendimize hedef koyalim mi ne dersiniz?hem biraz canlamis olur,yaz rehavetini atmis oluruz üzerimizden olur mu?

hedeflerimize ulaşabilmek içinde bazi seyler yapabiliriz?bu konuda fikirlerinizi söyleyebilirseniz ortak bir karar almis oluruz birlikte..

mesala benim aklima gelenler

1-hergüm yediklerimizi yazalim,kaçamak yapsak bile..
2-yarim saatte olsa hergün yürüyelim veya istediğimiz bir sporu yapalim..
3-hergün bir bardakta olsa yeşil cay içelim
4-aksam 6 dan sonra mümkünse yemek yemeyelim
5-haftalik listede kilo veren 3 lüyü seçtiğimiz gibi,kilo alip artida olanlari cezalandiralim:) örneğin:ceza derken yanlis anlasilmasin kilo alanlari listede kirmizi renkte yazabiliriz,veya o hafta fazladan spor yapabilir..
6-ayni sekilde hergün yediklerini yazmayanlari cuma günü kilo alanlar ile benzer cezalar ile cezalandırabiliriz...

aklima gelenler şimdilik bunlar,siz ne dersiniz?

amacim yaris platformuna dönüştürmek değil topiği,sadece basta kendim olmak üzre kilo verme adina hareketlendirip motive etmek..

iyi akşamlaaar hanımlar ben geldiiim :)

ama fenalardayım çarşamba sabah tartıldığımda geçen cumaya göre azda olsa eksilerdeydim fakat 2 gündür yediklerim bir feceyaaat karnım desen 9 aylık hamile gibii köşeleri benden önce göbeğim dönüyor o kadar yaniii akşamları geç yemedim gerçi ama vücudum su tuttu derler yaa aynen öyle bir şişkinlik anlatamam yarın sabaha kadarda bunu çözümü yok gibiii ne güzel kaç haftadır hep azda olsa eksii bildiriyordum

kasımpatıcım gurubu canlandırmak için sunduğun öneriler çok güzel ben beğendiim

dün ve bugün çok sıcaktı inanılmaz bunaldıım dün benim kız arkadaşlarıyla AVM de buluştu onu götürdüm bütün gün 2 veli arkadaşla avm de dolaştık ama çok sıcaktı çokta yoruldum bugünde tembeliğim üzrimdeydi canımda sıkkındı biraz tüm gün yattım

geçmiş olsun daficim neden tutuldu belin acaba ? yada nasıl geçireceksin biraz dinlenip zorlamaman lazım herhalde eniştede vertigo mu oldu kullandığı bir ilaç filan var mıı ? benim eşimde arada vertigoya yakalanır kısmen ilacını içince iyi gelir işte zor. pazar akşamı bende bir sünet düğününe gidecem onuda atlatsaydım bu 3. hafta her hafta sonu doluydu sıkıldım artık ...

ahh canım halsiz halsiz birde hazırlık yapmışsın bu tür durumlarda bende çok sinirlenirim hadi temizlik insanın yanına kar kalıyorda yaa hazırlananlar ...

geçmiş olsun canım yarın kendini daha iyi hissedersin inşallah :)

bugün genel olarak halsiz ve modumuz düşükmüş herhalde ben çok enerjiktim diyen var mıııı ?

benim modum oldukça düşüktü geçirdiğim 2 günde sıcaklardan fena bunaldım ama keyifli olduğum zamanlarda yazıma yansıyor mu acaba bilemiyorum bağzen yansıyor, beğzen yansımıyor sankiii .....

İyi akşamlar
Ankara da çok sıcak
Ben de bu hafta eksi göremedim çok çok abartılı yediğim söylenemez ama çok da dikkat edemedim demek ki
Benim de hiç enerjim yok ama bugün biraz domates sos yaptım daha domateslerin Yarısı duruyor onları da yarın yaparım artık
Bugün kına gecesi vardı gitmedik iyi de oldu

Dafi abla cok gecmis olsun esine de sana da.. bence enerjine nazar degmistir :) hepimizi cebinden cikartirsin sen masallah :)
sağol canımenerjimi tembellikmi bilmiyorum. köyde 7-24 ayaktaydım yorgunluktan başka şikayetim yoktu . bursaya geleli tembellik ediyorum turşu gibiyim
tarhana yaptım, erişte kestim, nişasta yaptım, salça yaptım, acı sos yaptım, domates+ biber+ kabak+ patlıcan kuruttum, dondurucuya taze fasulye + barbunya + bamya+ doğranmış domates+ biber koydum. komposto yaptım. koşturup durdum gayette iyiydim.buraya gelince tembellik yaramadı galiba

sanada çok geçmiş olsun canım. dondurucuya kaldırabileceklerini kaldır sıkıştığında eline gelir. ben gün yaptığımda kalanları dondurucuya kaldırmıştım çok işime yaradı.

sağol canım. nedenini bilmiyorum.egzersiz yapıyorum. bugünde bardak çektirdim iyileşir inşallah. eşimin bu ikinci oluyor. ilkinde nörolojiye gitmiştik bir ilaç verdi bu sefer onu kullanıyor. dönmesi durdu ama kafam sersem gibi bir tuaf diyor. bizim yeğenin çocuğunun sünneti yorucu bir hafta sonu olacak

asucum güle güle yiyin canım. sosu nasıl yapıyorsun tarif verirsen bizde yaparız belki

Gebe kişiler kendinize çok dikkat edin..
Bengisu kaşıntı dema...Ne çektim oğluma gebeliğimin son 3 ayında anlatamam.. kaşınmakla geçti oturup hüngür hüngür ağlardım..Özellikle ben hart hurt kaşınırken eşimin deliksiz uyuması beni daha çok sinirlendirirdi..
gece saat 2 yahut 3 gibi zınk diye uyanır ve kaşınırdım parmak uçlarım kulaklarım dahi kaşınırdı gebelik koleztası teşhisi kondu bana Karaciğer enzimleriyle alakalı muhtemelen senin de öyledir..Daha sonra dayanamadığım için heyet kararıyla bir hapa başlamıştım nispeten iyiydi sonra doğurdum ve bıçak gibi kesildi...
Hatta kaşınan hastam diye bahsederdi doktor kişisi benden..

elifçim misafirin yamuk yapmış ama belki farklı sebepleri vardı da yorgunuz demişlerdir..

KAsımpatı harikasın önerilerin çok güzel...geçen pazar kahvaltıyı sormuşsunuz sadece çay demlemiş ve yumurtaları koymuş ocağa haşlansın diye.. :))

Hatice,gaz problemin op lamı ilgili çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir...

Daficiğim geçmiş olsun sana ve eşine..İmplant ömürlük deniyor onu biliyorum. :)

Bonusçum,soğanlı yımırtanın lezzetini nasıl hissettim anlatamam. offf ya obur olmak ne fena...

Zeynepçim sinüzite papatya çayı buharı iyi geliyormuş biliyorsundur muhakkak hatırlatayım dedim..

Sağol canım.
Geçmiş olsun sanada, sende dinlen canımcım.

Daficim,

Eşin KBB ye gittimi..yaz tatili başladı kızımın da baş dönmesi başladı..Bugün geçer yarın geçer dedik sonra KBB ye götürdük kulak sıvısıyla alakalı imiş..
Aklınız da bulunsun kulakla ilgili bir durum da olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…