Sağol canım.
Geçmiş olsun sanada, sende dinlen canımcım.
çok sağol yenacım.Daficim,
Eşin KBB ye gittimi..yaz tatili başladı kızımın da baş dönmesi başladı..Bugün geçer yarın geçer dedik sonra KBB ye götürdük kulak sıvısıyla alakalı imiş..
Aklınız da bulunsun kulakla ilgili bir durum da olabilir...
çok sağol yenacım.
eşimin önceki baş dönmesinde acile gittik .nörolejiye sonrada kbb.ye yönlendirdiler.dr. ortakulakta dengeyle ilgili bir dönme dedi. birkaç saatte geçmişti bu iki gün devam etti.
Selam kızlar.....ben geldim.dafi abla ve kasmpati gecmis olsun.dafi abla masallah ne hamaratsn.yaptklarnızı afiyetle keyifle tüketirsinz ins.ya kızlar ben bu kilomla okuluma fazla geldim.simdi bakanlik yazi göndermedigi icin milli egitim atama yapiyo..müdüre biz ne olacaz diye sordm.hocam gidin milli egitimden kendinize okul ayarlatn diyo gecici gorevlendirmeyle.bizim okuldan fazla olan biri saglam torpil bulmus.milli eg. dilekcini yaz seni su okula kadronla alacaz demis simdi biz fazla olan 3 arkadas da ayni dilekceyi yazip gonderecez mem.bakalm ne yapacaklar.simdi 4 tane ayni dilekce gitse ve bu mudur tutup torpilli vatandasi kadrosuyla iyi okula verse bizi vermese onlar zor durumda kalacak....amaan ne sisirdim kafanızı.artk herseyin hayırlısı....
Yenaaa!!!!!ne cok sasirdm kasinmana.ne demek istedigimi anlamissindr.ablam da parmaklarm kaşınr derdi.hatta gityigi bi doktor kimse seni benim kadar anlayamaz bizzat esimden gördüm demisti.diger ablam da ögrtmn ögrencilerin karsisinda kaşınamadigi icin bi süre rapor almıştiAllah bi daha yasatmasm o kasintiyi.
Sen nasılsın yena şişman modu düşükler diyince bende ahanda benden bahsediyor dedim :)))
Şişkinlik neden oldu dün akşam ve bu sabah öğünlerim fazla kaçtı böyle durumlarda yediklerimle vedalaşamıyorum bir müddet benle yaşıyorlar ....
Nilüş sen işteyken barış ablasıyla evde kalmıyor mu ?
Benim koca kızımda sorun var yarın işe gidicektim tuturdu senle gelicem diye evde yalnız kalamıyor deli ediyor benii...
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?