Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl iş o yaa..Siz mi okul bulacaksınız kendinize..Geçen konuşuyodunuz norm fazlasıyım diye sendin sanırım.?
İnşş uzak bir okul olmaz da hamile halinle yorulmazsın çok..
Evet ben fazlaym.bakanliktan yazi ekimde kasmda gelirmis.o zamana kadarda gecici baska okullara gidecez.ama ilk atamayla torpille bos okullari dolduracaklar.köye gitmekten korkuyorum.yoksa merkezdeki okul cok da farketmez benim icin.

Kısa sureli kasntm vardi sanirim baharatlardan oldu.ya da arada bir dana etine alerji olurum.nizimkiler gibi fenetik hamilelik kasintisi olmaz ins.bi dahaki kontrolde doktora danisaym karnıma sürmek icin bakalm ne önerecek.

sağol ablacım allah razı olsun....

tavsiyen için sağol canım umarım korkumu yenerim vede yapan birini bulursam belkkiii cesaret edebilirim ama şuan korkuyorum gerçekten...

ayy çok sinir bozucu gerçekten neyse ben mesajı görüp yazana kadar sen yaptıgın mamaları tüketmişindir ve keyfin yerine gelmiştir diye umuyorum...

sağol yenacım evet biliyodum bir aralar ama iyiki hatırlattın unutmuşum...

bişey diimmi sana hayranım valla..nasıl bir hafızan var öyle hiç kimsenin sıkıntısını derdini unutmuyon tek tek ilgileniyon bitanesin...seni okudukça ben utanıyom kendimden burda bukadar çok şey paylaşıyoruz ama bazen okuyorum oan cevap yazamadıysam sonra unutuyorum sonra birilerinin yaptığı yorumu görünce hatılıyorum falan kötü oluyorum yani...

Zeynep geldi baş ağrın geçtiği biraz güzelim *

geldim fridacım şuan daha iyiyim çok şükür..genel olarak bir ağrım var sersemlikte cabası ama arada çok şiddetli vuruyo kafamı kıpırdatamıyom...

sen nasılsın...bu arada kızın kaç yaşındaydı...

Zeynep kızım 12 yaşında ve bu yaz yapışık ikiz gibi olduk bunaldım artık eskiden annem vardı arada ona gönderiyordum ama şimdi onlarda yok yalovadalar gerçi çağırıyorlar benim kızı da artık okulara az kaldı dersleri bir gözden geçiriyoruz işlerimiz var diye göndermedim boyu beni geçti ama kendine güveni biraz az sanki bizlerde korkutuyoruz çocukları aman kızım şöyle ama kızım böyle diyee ...

Bence yenada çalışıyor olmasında verdiği bir hafıza kuvvetliliği var benimde hafız çok zayıf aynı seninki gibiii ...

küçükmüş ben daha büyük sanmıştım....
ya haklısın bende öyle tedbirli olsun diye şuna dikkat etmeli böyle yapmalı şöyle falan derken korkak çocuklar yetiştiriyoz galiba...ama anlatmasanda olmuyo..dışarı çıkınca bile hala elini tutuyorum anne kaldırımdayız ne olcakki diyo haklı ama korkuyorum ne bileyim...avmde falan benden iki metre önde gitse ya gözden kaybedersem diye aklım çıkıyo....

Aynen ben de Öyleyim
Benim kızlar boyumca hala Karşıdan karşıya geçerken ellerini tutma isteğim var bazen tutuyorum da :)

Aynen ben de Öyleyim
Benim kızlar boyumca hala Karşıdan karşıya geçerken ellerini tutma isteğim var bazen tutuyorum da :)
ayy büyüklerindedemi hiç geçmicek yaniii...gerçi annemde öyledir hala çarşıya falan inceksem yalnız gitmesen olmazmı yanına birini bulsan falan der anne iki parça bişey alıp gelcem diyorum olsun yalnız gezmenden hoşlanmıyorum der ve ben dönene kadar bikaç kere arar...yada ben arar rapor veririm bindim münübüse geliyorum derim oda balkonda bekler beni...

Bende elini tutmaya çalıyorumda artık bunu yapmıyalım zaten yan yana yürüyoruz anne diyor ..

Yok yok dün yaşıt kızların anneleriyle görüştümde sorunlar hep aynıydı ...

insanın hayatına çocuklar girdikten sonra gündem hep onlar olur zaten ve annelerin dertleride hep ortaktır genelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…