- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Evet ben fazlaym.bakanliktan yazi ekimde kasmda gelirmis.o zamana kadarda gecici baska okullara gidecez.ama ilk atamayla torpille bos okullari dolduracaklar.köye gitmekten korkuyorum.yoksa merkezdeki okul cok da farketmez benim icin.Nasıl iş o yaa..Siz mi okul bulacaksınız kendinize..Geçen konuşuyodunuz norm fazlasıyım diye sendin sanırım.?
İnşş uzak bir okul olmaz da hamile halinle yorulmazsın çok..
Kısa sureli kasntm vardi sanirim baharatlardan oldu.ya da arada bir dana etine alerji olurum.nizimkiler gibi fenetik hamilelik kasintisi olmaz ins.bi dahaki kontrolde doktora danisaym karnıma sürmek icin bakalm ne önerecek.Bengi su iş konularındaki sıkıntıların çabucak halolur inşallah dilekçeni filan yazıp verdin mi ?
Kaşıntı durdu herhalde bir tür vücudun hamileliğe tepkisi gibi yeanın anlatığına benzer bişey olmalı yinede özelikle karnın olmak üzere tüm vücudunu nemlendir iyi gelir...
Âmin adaşımAdaş ,ben ve diğer modu düşük güzel arkadaşlarım yarın herşey bizim için daha iyi olsun sabah kalktığımızda bol enerji ve mutluluk hisiyle güçlü bir şekilde uyanalım ...
çok geçmiş olsun canım
sağol asucum teşekürler
sağol canım bende süreç için tırsıyorum zaten baya zor geçiyor diye biliyorum.
Allah razı olsun zeynepcim sanada çok geçmiş olsun bol bol istigfar ve selavatı şerite oku
Zeynep insan bastan korkuyo sanki buyuk bi islem gibi ama sana destek olacak biriyle oldunmu bi kere yaptirdinmi tamamdir ins.
Ben uzun zamandir oluyorum ilkinde basa yapmiyolar zaten. Millet guzellik icin ne ameliyatlar geciriyo saglik icin dayanilmiycak bisey degil. Yaptiran kim varsa aynisini diyo ben bosuna korkuyomusum :)
Kasimpatimadem iyisin uzgun gorunme bak icime dert neyin oluyo her mesajinda o uzgun ifademizi goruyom yav ben napim
Bugun ben de inanilmaz halsizim.. basim da cok agriyo. Bugun misafir gelecekti guya caya aksam. Okuldan geldim temizlik yaptim. Onca hazirlik yaptim cayin yanina. Simdi aradilar gelemiyolarmis. Yorgunlarmis!
Nasil sinir oldum zamaninda arasalar da ugrasmasaydim o kadar keske bu halde..
Simdi oturup hazirladiklarimi yicem bende napim :)
Gebe kişiler kendinize çok dikkat edin..
Bengisu kaşıntı dema...Ne çektim oğluma gebeliğimin son 3 ayında anlatamam.. kaşınmakla geçti oturup hüngür hüngür ağlardım..Özellikle ben hart hurt kaşınırken eşimin deliksiz uyuması beni daha çok sinirlendirirdi..
gece saat 2 yahut 3 gibi zınk diye uyanır ve kaşınırdım parmak uçlarım kulaklarım dahi kaşınırdı gebelik koleztası teşhisi kondu bana Karaciğer enzimleriyle alakalı muhtemelen senin de öyledir..Daha sonra dayanamadığım için heyet kararıyla bir hapa başlamıştım nispeten iyiydi sonra doğurdum ve bıçak gibi kesildi...
Hatta kaşınan hastam diye bahsederdi doktor kişisi benden..
elifçim misafirin yamuk yapmış ama belki farklı sebepleri vardı da yorgunuz demişlerdir..
KAsımpatı harikasın önerilerin çok güzel...geçen pazar kahvaltıyı sormuşsunuz sadece çay demlemiş ve yumurtaları koymuş ocağa haşlansın diye.. :))
Hatice,gaz problemin op lamı ilgili çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir...
Daficiğim geçmiş olsun sana ve eşine..İmplant ömürlük deniyor onu biliyorum. :)
Bonusçum,soğanlı yımırtanın lezzetini nasıl hissettim anlatamam.offf ya obur olmak ne fena...
Zeynepçim sinüzite papatya çayı buharı iyi geliyormuş biliyorsundur muhakkak hatırlatayım dedim..
Zeynep geldi baş ağrın geçtiği biraz güzelim *
Gol oldu maçta tuhaf tuhaf tezahuratlar yapıyorlar bir an korktum noluyor bunlara beee dedim eşim: savaşa gidiyorlar hanım dedii :))
Zeynep kızım 12 yaşında ve bu yaz yapışık ikiz gibi olduk bunaldım artık eskiden annem vardı arada ona gönderiyordum ama şimdi onlarda yok yalovadalar gerçi çağırıyorlar benim kızı da artık okulara az kaldı dersleri bir gözden geçiriyoruz işlerimiz var diye göndermedim boyu beni geçti ama kendine güveni biraz az sanki bizlerde korkutuyoruz çocukları aman kızım şöyle ama kızım böyle diyee ...
Bence yenada çalışıyor olmasında verdiği bir hafıza kuvvetliliği var benimde hafız çok zayıf aynı seninki gibiii ...
bence hiçte değil yenanın performansı hiçbirimizde yok evet ama sende baya iyisin bence haksızlık etme kendinee...Benim Hafıza da sıfıra yakın
Aynen ben de Öyleyimküçükmüş ben daha büyük sanmıştım....
ya haklısın bende öyle tedbirli olsun diye şuna dikkat etmeli böyle yapmalı şöyle falan derken korkak çocuklar yetiştiriyoz galiba...ama anlatmasanda olmuyo..dışarı çıkınca bile hala elini tutuyorum anne kaldırımdayız ne olcakki diyo haklı ama korkuyorum ne bileyim...avmde falan benden iki metre önde gitse ya gözden kaybedersem diye aklım çıkıyo....
ayy büyüklerindedemi hiç geçmicek yaniii...gerçi annemde öyledir hala çarşıya falan inceksem yalnız gitmesen olmazmı yanına birini bulsan falan der anne iki parça bişey alıp gelcem diyorum olsun yalnız gezmenden hoşlanmıyorum der ve ben dönene kadar bikaç kere arar...yada ben arar rapor veririm bindim münübüse geliyorum derim oda balkonda bekler beni...Aynen ben de Öyleyim
Benim kızlar boyumca hala Karşıdan karşıya geçerken ellerini tutma isteğim var bazen tutuyorum da :)
Bende elini tutmaya çalıyorumda artık bunu yapmıyalım zaten yan yana yürüyoruz anne diyor ..
Yok yok dün yaşıt kızların anneleriyle görüştümde sorunlar hep aynıydı ...
Ilk kez duydum o neymiş diye netten baktım :))şimdide tusubasa seyrediyoz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?