biraz ortamdan dolayı can sıkıntısı vardı giremedim asu tadım tuzum kalmadı
dünde kapılarımızı zorlamış hırsız beyfendilerr çokk sıkıldım evdeydim allahtan ses duyunca içerden üst katlara çıkmışlar üst kmşunun kilidini kırmışlarrr valla evdeykken girseler korkudan bayılırım heralde benim oturduğum eve 3 kere girmiş bizden önce hırsız zatii sabıkalı daire demir falan yaptırdık allahım korusun
yenii kilommmm :91,5
bayrama inşallah düşeriz birazdaha
Zeynepppp gulumsettin beni :)))
Bir sure giremeyip tekrar girdigimde yazdiklarinizi gorunce cok sevindirik oluyorum hepinizi cok seviyorum gercekten.
Hafiza konusunda kimse kendine haksizlik yapmasin bence...
Yena kisisi kova burcu oldugundan herkesin derdiyle dertlenmek onun elinde degil :))
Bende safkan bir balık burcu olarak hafiza konusunda hic ses etmim en iyisi...
Frida benim oglan 2004 dogumlu 12 diyorum artik senin kiz kac dogumlu? Benmi erken dedim 12 yi?
Elif hacamat konusu cok ciddi kayinvalden ne zamandir yapiyo kaca yapiyo merak ettim guvenilir insan bulmak zor. Benim yaptirdigim kadin 4 kupadan fazla asla yapmaz. Daha cok yapan oluyomus. Ben kendiminkinsen memnunum ama dahada temizi olabilir tabi.
Kupasini 100 liraya yapan var saka gibi. Biz 5 sene 15-20 ye yaptirdik sonra artti zamanla simdi 40.
Bu sadece fiziki bisey degil manevi boyutuda var yaoan kisinin iyi okumasi bilmesi lazim falan filan :)) ammada konustun binis
Bu vertigo yada denge bozukluğu diyim bende de var galiba.
Çünkü göz kararması, ara ara baş dönmesi ve ara ara denge bozukluğu oluyo bende de.
Bazı zaman dışarı çıktığım zaman yada çok seste kafam kazan gibi olur.
Sizde de böyle belirtiler varmı? Yada bu konuda bir bilginiz??
Hatta boynumdan bir ses gelir benim bazen, sanki boynum da tıkalı bir damar varmışta birden açılmış ve kan hücum ediyo gibi kan akış sesi gibi Bir ses gelir, benim dışımda olan kişilerde dikkat ederse onlarda duyabilir bu sesi, enteresan değilmi: )
Belki mühim bişey değil bilemiyorum ama böyle bişeyde mevcut.
Bir ara nörolojiye gidicem inş.
Bugün iş çok gergin ve can sıkıcıydı...Benim de moralim çok bozuk aslın da deliliğe vuruyorum sadece...
Statü sahibi olmuş kültürsüz insanlardan midem bulanıyor artık...
Marka giyip kendini bir mok sanan insanlar da cabası, ne olacak böyle bilmiyorum ben bu devirin insanı değilim onu iyice anladım..
Frida benimki 6 ya gidicek bu sene :)) senin kiz bu sene 13 e girmis olmali benimki 12 ye girdi bilmiyodun aydinlattim bak :)
Nursena atlamisim senide bebem allah korusun esirgesin benimde bir hirsiz gecmisim var insan korkuyo hakkaten.
Selam kızlar.....ben geldim.dafi abla ve kasmpati gecmis olsun.dafi abla masallah ne hamaratsn.yaptklarnızı afiyetle keyifle tüketirsinz ins.ya kızlar ben bu kilomla okuluma fazla geldim.simdi bakanlik yazi göndermedigi icin milli egitim atama yapiyo..müdüre biz ne olacaz diye sordm.hocam gidin milli egitimden kendinize okul ayarlatn diyo gecici gorevlendirmeyle.bizim okuldan fazla olan biri saglam torpil bulmus.milli eg. dilekcini yaz seni su okula kadronla alacaz demis simdi biz fazla olan 3 arkadas da ayni dilekceyi yazip gonderecez mem.bakalm ne yapacaklar.simdi 4 tane ayni dilekce gitse ve bu mudur tutup torpilli vatandasi kadrosuyla iyi okula verse bizi vermese onlar zor durumda kalacak....amaan ne sisirdim kafanızı.artk herseyin hayırlısı....
Yenaaa!!!!!ne cok sasirdm kasinmana.ne demek istedigimi anlamissindr.ablam da parmaklarm kaşınr derdi.hatta gityigi bi doktor kimse seni benim kadar anlayamaz bizzat esimden gördüm demisti.diger ablam da ögrtmn ögrencilerin karsisinda kaşınamadigi icin bi süre rapor almıştiAllah bi daha yasatmasm o kasintiyi.
teşekkürler kızlar çok sağolunacil şifa diliyorum daficim hakkaten çok zor...Kızım hap kullandı şükür iyi geldi..
amiinnBengisu inşallah iş durumun gönlünce olur
Dafi maşallah sen kışa hazırsın Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin
dünde kapılarımızı zorlamış hırsız beyfendilerr çokk sıkıldım evdeydim allahtan ses duyunca içerden üst katlara çıkmışlar üst kmşunun kilidini kırmışlarrr valla evdeykken girseler korkudan bayılırım heralde benim oturduğum eve 3 kere girmiş bizden önce hırsız zatii sabıkalı daire demir falan yaptırdık allahım korusun
sizede geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesingeçmiş osun nursena iyiki kapıyı kırıp girememişler banada 3 kere hırsız geldi 2 sefer giremeyip kapıyı filan kırmışlardı 1 seferinde tv ve loptopumuz gitti evide inanılmaz dağıtmışlardı üstüne birde polis gelip heryeri siyaha boyuyan bir toz sürdüü : SSS çok kötü bir his bilirim ilk önce evde olmadığımıza sevinsekte daha sonra hala taksitlerini ödediğimiz tv nin gitmesi bayağı canımızı sıktı artık bu 3. yıl her sene evi sigortalıyoruz ....
selam tatlım benim kız 2003 doğumlu evet sanki biraz sen erken 12 demişsin birde senin oğlanda 7. sınıfa geçti dimii ?
bide bu hecemat işi bana çok uzak olsada geçenlerde bir yerde okumuştum şimdilerde hacemat kursları var 6 aylık eğitimle hacemat çı olabiliyorsun belge bile veriyorlar evet bu aralar yükselişte manevi boyutunu kullanarak para için sömürülmeyelim sakın :)
bugün daha iyi çok şükür canım . dr. buldum canım kısmetse perşembeye randevu aldık.dafi hoş geldin nasılsın ? bel ağrın nasıl oldu dişin için implat yapıcak doktoru buldun mu ?
süt içemiyom canım yoğurtta ıyy malesef...bir minik peynir dilimi eşliğinde bir lokmacık ekmek yedim...ve bir saat sonrada yattım...Zeynep çok açsan süt iç , meyva ye yada yoğurt biraz tok hisetirir ve rahat yatarsın ...
Geç yedim mi bende çok rahatsız oluyorum ve halaaa arada o hatayı yaptığım oluyor
Bu hafta yürüyüşümü de yazayım
180 dk yürüyüşüm var meyracım. :)
Meyracim atlamisim guzelim kusuruma bakma babamda annemde oldu ablamda kısmen kbb dr lari bakiyo bu duruma ciddi bisey. Yattigi yerde basim donuyo derlerdi. Cunku denge kaybi yapiyo. Ilaclari var tabiki ara ara oluyo babamda.
Yine ayni seyi demis olucam gibi olucak ama kulak altindan hacamat yapiliyo vertigo yada bas donmesi icincok faydasini gormesem onermem tabiki. Her ilaci kullanamiyoruz cunku hamileyken.
Tansiyonun dusukse oda bas donmesi goz kararmasi yapar. Olcmen mumkunse olc bak evde yoksa gidip olcturmeye calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?