Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş osun nursena iyiki kapıyı kırıp girememişler banada 3 kere hırsız geldi 2 sefer giremeyip kapıyı filan kırmışlardı 1 seferinde tv ve loptopumuz gitti evide inanılmaz dağıtmışlardı üstüne birde polis gelip heryeri siyaha boyuyan bir toz sürdüü : SSS çok kötü bir his bilirim ilk önce evde olmadığımıza sevinsekte daha sonra hala taksitlerini ödediğimiz tv nin gitmesi bayağı canımızı sıktı artık bu 3. yıl her sene evi sigortalıyoruz ....

selam tatlım benim kız 2003 doğumlu evet sanki biraz sen erken 12 demişsin birde senin oğlanda 7. sınıfa geçti dimii ?

bide bu hecemat işi bana çok uzak olsada geçenlerde bir yerde okumuştum şimdilerde hacemat kursları var 6 aylık eğitimle hacemat çı olabiliyorsun belge bile veriyorlar evet bu aralar yükselişte manevi boyutunu kullanarak para için sömürülmeyelim sakın :)

Bu arada yaptıgınız listeye bayıldımmmmm yeşil cay dısında uyucam inş yesil cay evıme gidince içerim yada almaya calısırım artı olarak 3 litre su ekliycem ben
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeğinden yapılmıs balık ekmek yani yumurtaya bulayığ kızartma lıht peynir ve domates salatalıkla
Kızlar beni istediğiniz gibi uyarın eleştirin su artı kıloyu vermeliyim biran once

Nursema gecmiş olsu. Canım ben bekarken 3 kez evimize hırsız gırdıbırkez arabamız calındı insan urkuyo bol bol oku koruyucu duaları rabbım korusun bızlerı aılemızı ve yuvalarımızı

Güüüünaydinlarrrrrr,hayirli cumalar olsun hepicinize..:)

An itibari ile balkonumda mis gibi fesleğen kokusu ve cicekler eşliğinde en karatayimsi kahvaltimi yapmis bulunmaktayım..:) tüm ev islerini,hatta kahvaltı bulasiklarini dahil birakip yürüyüşe cikiyorumöncesinde size bir selam vereyim dedim..

Gecmisi dönüşte okurum inşallah,herkese bol eksili bildirimler diliyorum..

Bonus
Can Bonus benim şu mesajımada bir yorum yaparmısın, bu konudaki yorumunu merak ettim, özellikle istedim ama hakkını helal edesin...
: ***

Meyracim atlamisim guzelim kusuruma bakma babamda annemde oldu ablamda kısmen kbb dr lari bakiyo bu duruma ciddi bisey. Yattigi yerde basim donuyo derlerdi. Cunku denge kaybi yapiyo. Ilaclari var tabiki ara ara oluyo babamda.
Yine ayni seyi demis olucam gibi olucak ama kulak altindan hacamat yapiliyo vertigo yada bas donmesi icin cok faydasini gormesem onermem tabiki. Her ilaci kullanamiyoruz cunku hamileyken.
Tansiyonun dusukse oda bas donmesi goz kararmasi yapar. Olcmen mumkunse olc bak evde yoksa gidip olcturmeye calis.

Frida benimki 6 ya gidicek bu sene :)) senin kiz bu sene 13 e girmis olmali benimki 12 ye girdi bilmiyodun aydinlattim bak :)

Nursena atlamisim senide bebem allah korusun esirgesin benimde bir hirsiz gecmisim var insan korkuyo hakkaten.

deliliğe vurma konusunda sana katılıyorum bunu bende yapıyorum zaman zaman aptalada yatarım :) günlük hayatımızın içinde ne kadar içten ve samimi olabiliyoruz kii evet çevremizde kültürsüz insan fazlalığı çok fazla zaman zaman vakit ayırmak bana ağır gelsede , uğraşmak istemesemde bence ilişkiler kesilmemeli insanlara tekrar düşünmeyi ve sorgulamayı hatırlatmalıyız !

insanlar hatırlamalı vicdanlı olmayı en önemlisii ADALET li olmayı bence biraz fazlaca herşeyi Allaha havale ediyoruz ve kendimizi kandırıyoruz bu dünyadayken de birşeyler değişip güzelleşebilir ...

bence sendeki statü sahibi kültürsüz elaman çok şanslı senden feyz almalı

Frida benimki 6 ya gidicek bu sene :)) senin kiz bu sene 13 e girmis olmali benimki 12 ye girdi bilmiyodun aydinlattim bak :)

Nursena atlamisim senide bebem allah korusun esirgesin benimde bir hirsiz gecmisim var insan korkuyo hakkaten.

yok canım benim kızım 12 yaşında :)

2015-2003 : 12

yılbaşından sonra 13 üne girecek birde mesella söyle diyim senin en minik şu an 1 yaşında değil aylık henüz doğduğu ilk sene yaştan sayılmıyor :)

6. sınıf oldukça zor bütün konular değişiyor tüm çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versin ...

selamun aleyküm güzeller
tam geçmiş yapmaya başladım tel çaldı misafir geliyor oldukcada kalabalık hemen bildirim yapıp kaçayım
acil şifa diliyorum daficim hakkaten çok zor...Kızım hap kullandı şükür iyi geldi..
teşekkürler kızlar çok sağolun

Bengisu inşallah iş durumun gönlünce olur
Dafi maşallah sen kışa hazırsın Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin
amiinn

yenii kilommmm :91,5
bayrama inşallah düşeriz birazdaha

nursenacım çok geçmiş olsun Allah fırsat vermesin

sizede geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin

dafi hoş geldin nasılsın ? bel ağrın nasıl oldu dişin için implat yapıcak doktoru buldun mu ?
bugün daha iyi çok şükür canım . dr. buldum canım kısmetse perşembeye randevu aldık.

Selamün aleykümm...

Zeynep çok açsan süt iç , meyva ye yada yoğurt biraz tok hisetirir ve rahat yatarsın ...

Geç yedim mi bende çok rahatsız oluyorum ve halaaa arada o hatayı yaptığım oluyor
süt içemiyom canım yoğurtta ıyy malesef...bir minik peynir dilimi eşliğinde bir lokmacık ekmek yedim...ve bir saat sonrada yattım...

nursenacım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inş...

Bu hafta yürüyüşümü de yazayım
180 dk yürüyüşüm var meyracım. :)

oh maşaallah ne güzel: )
az da olsa bu hafta bende de var yürüyüş 30dk: )

yok estağfirullah ne kusuru..
sağol yorum için: )
hacamatı eşimde ara ara yaptırıyor, 3defa yaptırdı.
aklımda olsun bakalım hacamat tırssamda, insanlara güven olmuyor insanlara güven olsa hacamattan korkulmazki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…