annem ameliyatını oldu çok şükür iyi...kilom 121.8
Geçmiş olsun canım bu yaz senin için çok zor geçti bu son olur inşallah yada uzun süre rahat edersin diyelim ...annem ameliyatını oldu çok şükür iyi...kilom 121.8
biraz ortamdan dolayı can sıkıntısı vardı giremedim asu tadım tuzum kalmadı
dünde kapılarımızı zorlamış hırsız beyfendilerr çokk sıkıldım evdeydim allahtan ses duyunca içerden üst katlara çıkmışlar üst kmşunun kilidini kırmışlarrr valla evdeykken girseler korkudan bayılırım heralde benim oturduğum eve 3 kere girmiş bizden önce hırsız zatii sabıkalı daire demir falan yaptırdık allahım korusun
yenii kilommmm :91,5
bayrama inşallah düşeriz birazdaha
günaydınlar hayırlı cumalaaar
bu listeyi kasımpatı yazdı benimde çok hoşuma gitti bende arkalarda kalmasın diye mesajın içinden listeyi buraya kopyalamak istedim kasımpatınında dediği gibii amaç yarış ortamı sağlamak değil bayrama kadar kendimize çeki düzen verip birbirimize destek olmak ....
1-hergüm yediklerimizi yazalim,kaçamak yapsak bile..
2-yarim saatte olsa hergün yürüyelim veya istediğimiz bir sporu yapalim..
3-hergün bir bardakta olsa yeşil cay içelim
4-aksam 6 dan sonra mümkünse yemek yemeyelim
5-haftalik listede kilo veren 3 lüyü seçtiğimiz gibi,kilo alip artida olanlari cezalandiralim:) örneğin:ceza derken yanlis anlasilmasin kilo alanlari listede kirmizi renkte yazabiliriz,veya o hafta fazladan spor yapabilir..
6-ayni sekilde hergün yediklerini yazmayanlari cuma günü kilo alanlar ile benzer cezalar ile cezalandırabiliriz...
ben şimdi içinde tarçın ,karanfil, elma,yarım kaşık karbonat bulunan sıcak suyumu içiyorum her sabah içtiğim eksikleriyle olan sıcak suyum bu normalde içine limon ve sirkede katıyorum evde kalmamış bugün alırım :) sıcaklardan dolayı henüz düzenli yeşil çaya başlıyamadım ...
ve birazdan yalovada başladığım tibet egzersizimi yapıcam yürüyüş yerine geçmez ama gerçi bide benim için yürüyüşten önemli olan sporum :)
annem ameliyatını oldu çok şükür iyi...kilom 121.8
Ay meyroş çok güldüm :))) senin hamilelik gerçekliğin var benim neyim var bende uymaya çalışıcam hiç listedeki gibi düzenli olamadımkii ....
Selamlar..
Ben yürüdüm geldim,kahvemi yanima aldim simdi biraz geçmiş yapayim..
Yürüyüste daha önce size de bahsettigim fasli komsuma rastladım,nasil zayiflamis hayret ettim..
Biraz birlikte yürüyüp sohbet ettik,uzun uzun konuşup tecrübe ve bilgilerinden istifade etmek için evime kahveye davet ettim kendisini,cok sevindi..
Özel bir program uyguluyormuş cok fazla vakti olmadigindan detayli konuşamadık,insallah bana geldiğinde size de bahsederim programindan..
bu arada tam 70 kilo vermiş..
Yena'cim tarhana asi bizde de denir,yazdiktan sonra aklima geldi benim de ama düzenlemek zor geldi mesaji..:)
kizina cok geçmiş olsun,ilaclarinin iyi gelmesine cok sevindim Allah yasatmasin bir daha.. is yerinde ki mevzular konusunda cok hâklisin,bazi insanlar ve karekterlerine sahit oldukça ben de bu devrin insani olmadigimi düşünüyorum cogu zaman.
Dafi abla harikasin,kis hazirliklarini okurken gözlerim fal tasi gibi acildi adeta..:)
Senin akraban veya komsun olmak varmis gerçekten..nisasta'nin evde yapildigini ilk defa duydum,aci sos'u nasil yaptın bu arada? bilgi ve tecrübelerinden istifade edeyim.:)
Asuman abla,frida ve yolcu muhabbetlerinize ne güldüm:)
Bence de kizlarinizin elini tutmayin karsidan karsiya gercerken:) saka bir tarafa mevlam tüm kötülüklerden korusun evlat ve sevdiklerinizi.
Bengisu is konusunda hakkında hayirlisi olsun,dilerim gönlünce şekillenir hersey..
kasinti konusunu ilk defa duyuyorum,insallah geçici bir süreçtir devam etmez.
Derin cok geçmiş olsun anneciğine,insallah sifa vesilesi olsun bu ameliyat..
Meyra'cim cok geçmiş olsun,önemli birsey yoktur umarim..
yakin bir akrabamizda da benzer sikayetler vardi birkaç ay öncesinden doktora gitti ve vertiligo teşhisi kondu kendisine,ilac kullaniyor ve daha iyiymiş artik..ayrica hamile birkaç aylik..
bazen benim de sag kulagimda cinlama veya zonklama gibi birsey oluyor ben de doktora gideceğim randevu alip..
Ogulcuklarim maşallah sanirim sen de baya yoğunsun dafi abla gibi,Allah kolaylık versin islerinde.
kultursuz demim de cahil ve herseyi kendinin bildigini zanneden kendini ustun gostermeye calisan insanlarla biraradaolmak bana eziyetgibi gelir mumkun oldugunca az gorusmei mumkunse hic gorusmemeyi tercih ederim ugrasmasi zor benim sabrim yokdeliliğe vurma konusunda sana katılıyorum bunu bende yapıyorum zaman zaman aptalada yatarım :) günlük hayatımızın içinde ne kadar içten ve samimi olabiliyoruz kii evet çevremizde kültürsüz insan fazlalığı çok fazla zaman zaman vakit ayırmak bana ağır gelsede , uğraşmak istemesemde bence ilişkiler kesilmemeli insanlara tekrar düşünmeyi ve sorgulamayı hatırlatmalıyız !
insanlar hatırlamalı vicdanlı olmayı en önemlisii ADALET li olmayı bence biraz fazlaca herşeyi Allaha havale ediyoruz ve kendimizi kandırıyoruz bu dünyadayken de birşeyler değişip güzelleşebilir ...
bence sendeki statü sahibi kültürsüz elaman çok şanslı senden feyz almalı
cokgecmis olsun canimannem ameliyatını oldu çok şükür iyi...kilom 121.8
ilahi meyradün konuşunca galiba bugün rüyamda nöroloji doktoruna gittim: )
önemli birşeyin olmadığını söyledi bana: D
biraz sohbet ettik drla psikolog vari..
eüzü besmele çekebilirsin canının bu sıkıntıları için dedi..
ilahi meyra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?