Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biliyorum küstürdüm sizi ama tel çok zor oluyor. Hayatım kaymış durumda. Uzun uzun anlqtırım haftaya.
Geçen hafta 101
Bu hafta 100.1
Fark 0,9
Spor 150

canım ne küstürmesi, öyle düşünme...
anlatırsın haftaya içindekileri...
allaha emanet olasın inş...
kocaman öpüyorum canım benim...

Biliyorum küstürdüm sizi ama tel çok zor oluyor. Hayatım kaymış durumda. Uzun uzun anlqtırım haftaya.
Geçen hafta 101
Bu hafta 100.1
Fark 0,9
Spor 150

hayatım kaymış durumda derken önemli bişey yoktur inşallah

haftaya hayırlısıyla 3 basamaklı sayılardan kurtulmuş olursun birde ben görsem o günlerii

beni fosforlu kalemlerle yazın bu hafta 12 kilo verip rejimi bozdum ya herseyı hakettım

ooo maşaallah 70: )
vermiş yetmiş, iş bitmiş...

sağol canım, inş.

Evet 70 meyra'cim,son görüşmemizde de baya kilo vermişti zaten..hala 20 kilo verecekmiş birde öyle dedi,bitmemis yani..

Amin frida'cim..

fasli komsum beni de inanilmaz etkiliyor,samimiyetimiz olmadigi için detayli sormaya hatta soru sormaya çekiniyorum kendisine,baktim olmuyor merakta ediyorum eve kahveye davet ettim ben de,kahve bahane yani..
En son karsilasmamizda biraz karataya benziyordu beslenme tarzi ama ayrintili öğrenmem lazim..

Liste konusunda düşünce ve fikirlerimiz ayni ben de ayni renklerden lazirlamaya calistim listeyi,yayinlayacagim birazdan..:)

Geçen hafta 101
Bu hafta 100.1
Fark 0,9
Spor 150

Niçin küslük olsun yst38,olsa olsa uğrayamayanlara karsi merak ,kaygi olur önemli bir durumlari yoktur diye..
Umarim senin önemli bir sorunun yoktur,Allah yardimcin olsun..

beni fosforlu kalemlerle yazın bu hafta 12 kilo verip rejimi bozdum ya herseyı hakettım

Mavipatikler arkadaslarinda söylediği gibi bence kendine cok fazla haksizlik ediyorsun,bu tarz duygu ve düşünceler bazen olumsuz yönde bizleri etkileyip basarisizliga itebiliyor maalesef.
lütfen olumlu düşün olur mu..

O kadar karamsar olma hepimiz arada artı bildiriyoruz özelikle iki ileri bir geri durumları Bende çok oluyor ....

Bence de kendine fazla yüklenme aldığın kilo çok değil zaten böyle durumların olması normal
evet cok almadım ama cok fena saldım yani birgun deil bi ogun deil 9 10 gın herseyı yedim cips cikota hammurger ne varsa hani arada kaxamak hep oluyo amw tamamen diyetten vazgecmek ilkkez oldu
inş veririm

HAFTANIN 1.si........................................-1.2 kg.......................................74FRIDA

HAFTANIN 2.si..........................................-0.9 kg......................................... YST38

HAFTANIN 3. Leri........................................- 0.5 kg ..........................................NURSENA & NHTYLZ

Basta haftanin birincisi Frida olmak üzre,dereceye giren ,kilo veren ve gayret eden herkesi gönülden kutluyorum..Azminiz daimi olsun...

Malum her hafta olduğu üzre listede ki eksik ve kusurlarim af ola..:)
net cektigim foto'yu birtürlu kabul etmedi site,denerken bunu yükleyebildim..foto net değil ama neyse...

Bugun ki yediklerim:)

Sabah:1 yumurta,4 ceriyy domates,8 zeytin,yarim salatalik,biraz maydonoz,yârim közlenmiş kirmizi biber,badem.1 fincan sekersiz acik cay.

ara:kahve + 1 fincan adacayi.

Aksam:1 kase tavuk corbasi,1 adet karniyarik,yeşil salata,3-5 kasik yoğurt,kücük bir kase bulgur pilavi.

ara:yesil cay.

Günün kacamagi:sabah ki kahvenin yaninda 3 adet oreo büskivi...

Kasımpatı ellerine sağlık canım
Kilo verenleri kutlarım canı gönülden
Adaş dünkü buhranlar boşunaymış tebrik ederim seni :)))

Ben bu gün neler yaptım :)

Sabah sıcak suyumu içtikten sonra tibet egzersizimi yaptım saat 12 gibi ful kahvaltı

Mağlesef yarım ekmekten fazla ekmek
Peynir, 2 yumurta , domates, 7 adet zeytin, bir tatlı kaşığı kadar bal ve tereyağı

Bir ara: domates

Bir ara: bir erik, bir incir

Akşam : bir kase taze fasülye
2 KK. Peynir 1 zeytin
Domates
3 çatal tavadaki yumurta

Bu saatden sonra bişey yersem yazarım gün içinde türk kahveside içiyoruum içtiğim su soğuk ve 3 litreyi geçiyordur

Ben de yazayım aklımda kaldığınca yediklerimi
Kahvaltıda yarım tost azcık patlıcan kızartması biraz da peynir
Saat 3 gibi İnegöl köfte az bulgur pilavı 2 dilim ekmek salata
Arada biraz üzüm yedim
Şimdi acıktım napsam bilmiyorum birazdan çay demleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…