Biliyorum küstürdüm sizi ama tel çok zor oluyor. Hayatım kaymış durumda. Uzun uzun anlqtırım haftaya.
Geçen hafta 101
Bu hafta 100.1
Fark 0,9
Spor 150
Biliyorum küstürdüm sizi ama tel çok zor oluyor. Hayatım kaymış durumda. Uzun uzun anlqtırım haftaya.
Geçen hafta 101
Bu hafta 100.1
Fark 0,9
Spor 150
Hatice biz öyle kolay kolay küsmeyiz merak etme dee senin durumunu merak ettim gerçektenBiliyorum küstürdüm sizi ama tel çok zor oluyor. Hayatım kaymış durumda. Uzun uzun anlqtırım haftaya.
Geçen hafta 101
Bu hafta 100.1
Fark 0,9
Spor 150
Geçmiş olsun derincim acil şifalar dilerimannem ameliyatını oldu çok şükür iyi...kilom 121.8
beni fosforlu kalemlerle yazın bu hafta 12 kilo verip rejimi bozdum ya herseyı hakettımGecmisi okuduğum kadari ile hamile arkadaslarimizin disinda bircogunuz onaylamissiniz yeni baslangiclarimizi..:)
Bu konuda farkli fikirleriniz varsa yazabilirsiniz..
ben Liste'yi yena gibi yapamasam da acizane elimden geldiği kadar kendi yapmis olduğum Liste'de haftalik fark bölümünü 3 renkli yazmaya calisacagim..
Ama haftanin birincilerini seçtiğimiz gibi arti'da olanlari da yazma konusunda kararsizim,kirginlik olusmasindan çekiniyorum...bu konuda fikirlerinizi yazabilir misiniz rica etsem?
Ayrica Liste'de olmasan bile hergün yediklerimi yazmaya calisacagim,1 bardak yeşil cay ve günlük yürüyüşlerimide aksatmamayi
beni fosforlu kalemlerle yazın bu hafta 12 kilo verip rejimi bozdum ya herseyı hakettım
Bence de kendine fazla yüklenme aldığın kilo çok değil zaten böyle durumların olması normalbeni fosforlu kalemlerle yazın bu hafta 12 kilo verip rejimi bozdum ya herseyı hakettım
ooo maşaallah 70: )
vermiş yetmiş, iş bitmiş...
sağol canım, inş.
Kasımpatıcım harikasın * kızlarımız için olan dileklerinede teşekkürler Allah sanada hayırlı evlatlar versin...
Yalnız faslı arkadaşın beni acayip cezbeti sakın onun peşini bırakma noluur lütfen nasıl olmuş ? napmış ? çok merak ettim verdiği kiloyu nasıl koruycak tüm ayrıntılarıyla öğren lütfen ...
Tabloda yapacağın değişikliklere ben açığım eğlenceli bile olabilir :)) hattaa sabit kaldığım zamanlar yeşil artı olduğum zamanlar kırmızı olabilirim yada sabit kaldığım zaman sarı eksi olduğum zaman yeşil oliiiim....
Aaaaay bu üç renkten başka renk aklıma gelmiyor neden acaba :))))
Şaka şaka moruda severimki ben :)
Geçen hafta 101
Bu hafta 100.1
Fark 0,9
Spor 150
beni fosforlu kalemlerle yazın bu hafta 12 kilo verip rejimi bozdum ya herseyı hakettım
O kadar karamsar olma hepimiz arada artı bildiriyoruz özelikle iki ileri bir geri durumları Bende çok oluyor ....
evet cok almadım ama cok fena saldım yani birgun deil bi ogun deil 9 10 gın herseyı yedim cips cikota hammurger ne varsa hani arada kaxamak hep oluyo amw tamamen diyetten vazgecmek ilkkez olduBence de kendine fazla yüklenme aldığın kilo çok değil zaten böyle durumların olması normal
Sağol canım ellerine emeğine sağlık *
Sağol kasımpatıcım çok sevindirik oldum *
Yeşilin asaletine bak arkaaaaaş yaaa :)))
Kasımpatı ellerine sağlık canımHAFTANIN 1.si........................................-1.2 kg.......................................74FRIDA
HAFTANIN 2.si..........................................-0.9 kg......................................... YST38
HAFTANIN 3. Leri........................................- 0.5 kg ..........................................NURSENA & NHTYLZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?