Estağfirullah canım tebrik ederim önemli olan neticeAdaş afedersiniz ben yazamadım ama nasıl oldu söliim ben sabaha kadar 3 kere WC ye çıktım öyle eksi görebildim karnımdaki ağrı ve şişkinlik ten gece uyuyamadım bilee ..
Sabah banada sürpriz oldu sabah hala yüzükler parmağıma oturmuş şekilde görünce tamam artıyım dedim ama tartı beni sevindirdii....
Birde biliyorsun cuma tartılma korkum var hem çok korkularım varda yazmıyorum hem kendime kötü mesaj vermemek için hemde size ...
O yüzden bağzen salakça mesajlar yazabiliyorum :)))
Ayy çok mutlu oldum ellerine sağlık canımHAFTANIN 1.si........................................-1.2 kg.......................................74FRIDA
HAFTANIN 2.si..........................................-0.9 kg......................................... YST38
HAFTANIN 3. Leri........................................- 0.5 kg ..........................................NURSENA & NHTYLZ
Biz seni bu doğal halinle seviyoruz canım. İçinden geldiği gibi olduğun sürece gönlünce saçmala (öpücük yapcamda telefonla olmuyor biri öpücük göndersin )Adaş afedersiniz ben yazamadım ama nasıl oldu söliim ben sabaha kadar 3 kere WC ye çıktım öyle eksi görebildim karnımdaki ağrı ve şişkinlik ten gece uyuyamadım bilee ..
Sabah banada sürpriz oldu sabah hala yüzükler parmağıma oturmuş şekilde görünce tamam artıyım dedim ama tartı beni sevindirdii....
Birde biliyorsun cuma tartılma korkum var hem çok korkularım varda yazmıyorum hem kendime kötü mesaj vermemek için hemde size ...
O yüzden bağzen salakça mesajlar yazabiliyorum :)))
canim ellerine saglik herkesi tebrik ederimHAFTANIN 1.si........................................-1.2 kg.......................................74FRIDA
HAFTANIN 2.si..........................................-0.9 kg......................................... YST38
HAFTANIN 3. Leri........................................- 0.5 kg ..........................................NURSENA & NHTYLZ
Adaş bişey yemedim leblebi felan atıştırdımAdaş ne yiycen evde ne var gözüne bişey kestirdin mi ? Bu bu akşam kahvaltı yaptık dolaptada 2 kilo hamsi temizlenmeyi bekliyor ama sular kesik gelmesini bekliyorum .....
Bugün sular kesik diye tembeliğime tembellik kattım :)
Bunları söyliyerek dondurmadan dolayı gönlümü mü alıcan bananesi bende 2 erik yerim :))Bugün ben de yeşilçay içemedim ama bol su içtim 45 dk kadar da yürüdüm
Bu planın oluru var güzeeeel *Kızlar ben haftada 1kg verirsem 8 ay gibi istediğim kiloya inerim
Yeşil bana yakışıyor haftayada yeşil olucak !Üstelik her hafta yemyeşil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?