Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş afedersiniz ben yazamadım ama nasıl oldu söliim ben sabaha kadar 3 kere WC ye çıktım öyle eksi görebildim karnımdaki ağrı ve şişkinlik ten gece uyuyamadım bilee ..

Sabah banada sürpriz oldu sabah hala yüzükler parmağıma oturmuş şekilde görünce tamam artıyım dedim ama tartı beni sevindirdii....

Birde biliyorsun cuma tartılma korkum var hem çok korkularım varda yazmıyorum hem kendime kötü mesaj vermemek için hemde size ...

O yüzden bağzen salakça mesajlar yazabiliyorum :)))

Estağfirullah canım tebrik ederim önemli olan netice
Eksiyi görmüşsün ne güzel

Ayy çok mutlu oldum ellerine sağlık canım

Adaş ne yiycen evde ne var gözüne bişey kestirdin mi ? Bu bu akşam kahvaltı yaptık dolaptada 2 kilo hamsi temizlenmeyi bekliyor ama sular kesik gelmesini bekliyorum .....

Bugün sular kesik diye tembeliğime tembellik kattım :)

Biz seni bu doğal halinle seviyoruz canım. İçinden geldiği gibi olduğun sürece gönlünce saçmala (öpücük yapcamda telefonla olmuyor biri öpücük göndersin )

Kızlar meraklandırdım kusura bakmayın. KÜçüğün dr işleri yoruyor işte. İş yerinde pc bulamıyorum pek. Ondan yazamadım. Doğum dönüşü amir net bir görev vermedi. Şimdide ben işten kaçıyormuşum imajı yaratıyor. Neyse işte anladınız. Önümüzdeki ay iş değiştirip aile hekimiyle anlaşacağım. Ebe arkadaş doğum yapacak yerine bakıcam bir süre. Koşturma birazda sıkıldım galiba. Çok hareketli bir iş hayatım var. Durağan olunca adapte olamıyorum sanırım:)

canim ellerine saglik herkesi tebrik ederim

Yediklerim olaganca duzensiz seylerdi atistirma seklinde duzgun oturup yemedim...

Yani 4/ 4 yaptim mi hayir ama basladim ins. Aksam yemekten sonra oglanla yurumeye ciktik kizlari bebek arabasina koyduk yarim saat yuruduk geldik cok iyi geldi.

4/1 yapmis oldum. Bu sekil saymak belirtmek hosu hosuma gitti.

1- Yediklerimi yazmak
2- 7 den sonra bisey yememek
3- Yesil cay yerinede limonlu su
4- Gunluk spor ya da yuruyus

Adaş bişey yemedim leblebi felan atıştırdım
Şimdi de dondurma yiyeceğim itiraf ediyorum :)

Adaş ne neyli dondurmaa barı duble çukulatalı magnum olsun :))))

Balıklarımı temizledim sıra mutfağa geldi sigara molasında size bakınıyom bu ara sigara yine fazlalaştı azım acı oluyor arada meyva atıştırıyorum bende yarım şeftali yedim 1 saat sonrasında da 1 incir ....

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep

HAFTANIN SPOR 2.si ________ yst38
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ meyra__

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…