HAFTANIN 1.si........................................-1.2 kg.......................................74FRIDA
HAFTANIN 2.si..........................................-0.9 kg......................................... YST38
HAFTANIN 3. Leri........................................- 0.5 kg ..........................................NURSENA & NHTYLZ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep
HAFTANIN SPOR 2.si ________ yst38
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ meyra__
Ellerine sağlık meyracımtebrikler sporcular: )
Gunaydinn allahim niyetlerimizi bos cevirmesin ins. Bu sabah tartildim 103.5 ciktim insan bir hafta azcik kacirinca hemen 1,5 kilomu aliyo yoksa dengesiz beslenmeye bagli şişmi kendisi?
Gece bir hasbahceye dalmisim ki sormayin :) salatalikli suyumu hazirlamayi bile unutmusum
Eki Görüntüle 1624532
Boya denemeleri falan ilk resime gore fena sayilmaz
Arkadaslar benim uzun süredir ketojenik beslenme+kan grubuna göre beslenme+karatay usulü beslenme ilgimi çekiyor ve bir süredir bu 3 beslenme ile özellikleri ve aralarinda ki farklari hakkında arastirma yapıyorum,özellikle ketojenik beslenme meşgul ediyor kafami..
içiniz de daha önce ketojenik beslenmeyi uygulayan var mi?
Ben de hala kalhvalti yapmadım,esimin uyanmasini bekliyorum:)
Asuman abla kahvaltından kopya çekip menemen mi yapsam acaba ben de..:)
Ben bikaç gündür domatesle uğraşınca akşamdan aklıma koymuştum Menemen'i :) sen ne yaptıysan afiyet olsunArkadaslar benim uzun süredir ketojenik beslenme+kan grubuna göre beslenme+karatay usulü beslenme ilgimi çekiyor ve bir süredir bu 3 beslenme ile özellikleri ve aralarinda ki farklari hakkında arastirma yapıyorum,özellikle ketojenik beslenme meşgul ediyor kafami..
içiniz de daha önce ketojenik beslenmeyi uygulayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?