Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler kızlar...
eline sağlık kasımpatıcım.

Gunaydinn allahim niyetlerimizi bos cevirmesin ins. Bu sabah tartildim 103.5 ciktim insan bir hafta azcik kacirinca hemen 1,5 kilomu aliyo yoksa dengesiz beslenmeye bagli şişmi kendisi?

Gece bir hasbahceye dalmisim ki sormayin :) salatalikli suyumu hazirlamayi bile unutmusum

Boya denemeleri falan ilk resime gore fena sayilmaz

Listeleri hazırlayanlar emeğinize saglık
ilk 3 e girenleri kocaman tebrikler
+3 listesi yok oranın birincisi bendim :)
Aldıgım artı kilodan bugun itibariyle 400 gr kaldı cumaya kadar onu ve yanında 300 gr verip 86.600 olma hedefim
Sizi seviyorymmmmm

tebrikler sporcular: )
Ellerine sağlık meyracım

Nursena'cim cok geçmiş olsun,aman kendinize dikkat edin..daha önce de hirsizlik vakasi olduğuna göre cok güvenli bir site değil sanirim,başka bir yere tasinsaniz cok mu zor olur...Allah kötülüklerden korusun.

Asuman abla,frida,yeliz, menüleriniz gayet güzel bence..bonus sen de gayet basarili geçirmişsin anladigim kadari ile gününü,yürüyüs harika..:)

Meyra'cim ellerine saglik,sporcu hatunlar hepinizi kutluyorum..haftaya ful kadro spor listesinde olalim inşallah..

Bonus boyaman cok güzel,ellerine saglik..uzun zamandir benim de ilgin var ve yapıyorum ben Johanna basford'un kitaplarina ve çizimlerine bayiliyorum 2 kitap serisinide bitirdim:)
Bu aralar mandalaya karsi ilgim var firsat buldukça onu yapmaya calisiyorum..

Frida cok azimli gördüm seni,hadi haftaya da yeşil olda ayi yemyeşil kapat..:)

Arkadaslar benim uzun süredir ketojenik beslenme+kan grubuna göre beslenme+karatay usulü beslenme ilgimi çekiyor ve bir süredir bu 3 beslenme ile özellikleri ve aralarinda ki farklari hakkında arastirma yapıyorum,özellikle ketojenik beslenme meşgul ediyor kafami..

içiniz de daha önce ketojenik beslenmeyi uygulayan var mi?

Kasimpati duydum bende onu guzel bir yontem ama ben yapabilcegimi sanmiyorum. Kayinvaldem bazi seyleri uyguluyo sadece.

Resimler icinde ben o esrarengiz bahceyi alamadim bu a101 de vardi ondan kolayca alindi :) tek bu kalmisti cicekli desenler baska kitaptaymis. Gece yaptim uykuyada cok ihtiyacim var gunduz kizim birakmiyo.

Yumurta, peynir, bir parca kavurma, 2 dilim salam, domates ve 2 dilim gibi ekmekle anca kurtuldum haftasonu kahvaltisindan.

Yine iyi biraz yagli protein agirlikli olsada. Sonrasi kotu oldu kendi öz annem sutlac yapmis fazladan onu getirdi bi kase sutlac kazasi yasadim bugun daha hic ekmek yemim bari.

Selam...kasmpatı ve meyra teşekkurler..ve tebrikler.ben de artı beklerken 200 gramck vermisim.olsun ona da sevindim.ben de yediklerime biraz daha dikkat edeyim.bu hafta yuruyuslerim vardi ama tam hatrlayamadigim icin yazmadm.ins bundan sonra daha fazla yürüyüse çıkarm.

Selamün aleykümm...

nasılsınız...bizim buralar çokkk sıcak....sabah akşam çoluk çocuk duşa giriyoz gene fayda yok havuzlu ev istiyom ben yaa...birazdan annemler gelcek değişiklik olur bizede...elli kere tembihliyo sakın bişey yapma gelince yaparız diye...bende bi çorba yaptım artık başka ne yaparız henüz bilmiyom bi gelsinlerde...

Bu güzel bişeye benziyorda nasıl oluyor acaba el işi gibi insanı rahatlatan cinsten bişey gibii boyarken hangi kalemleri kulanıyorsun ?

Birde boyadıktan sonra bir işe yarıyormu meselaa benim pazılarım vardı bitince tablo yaptırmıstım şimdilerde sadece kızıma yaptığımız süngerboblu tablo asılı duvarda

Bendede düzensiz beslenmekten şişkinlik oluyor geçicidir muhakak...

Kasımpatıcım anlatığın yöntemleri bilmiyorum ama şu ketojenik beslenmeye bir bakınayım ....sende araştır oluru varsa bizede anlatırsın

Sen esas şu faslı arkadaşı ihmal etmesen lütfen .70 kilo veripte hala kilo vermeye devam etmesi benim çok ilgimi çekti ...

Ben de hala kalhvalti yapmadım,esimin uyanmasini bekliyorum:)

Asuman abla kahvaltından kopya çekip menemen mi yapsam acaba ben de..:)

Ben bikaç gündür domatesle uğraşınca akşamdan aklıma koymuştum Menemen'i :) sen ne yaptıysan afiyet olsun
Bahsettiğin konuyu duymadım ben hiç bilgim yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…