- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Akşam yemeğinde taze fasülye salata cacık yedim bunlar iyi fakat ekmeği fazla kaçırdım çıtır olunca
Şimdi sütlü kahve içiyorum
Arkadaslar benim uzun süredir ketojenik beslenme+kan grubuna göre beslenme+karatay usulü beslenme ilgimi çekiyor ve bir süredir bu 3 beslenme ile özellikleri ve aralarinda ki farklari hakkında arastirma yapıyorum,özellikle ketojenik beslenme meşgul ediyor kafami..
içiniz de daha önce ketojenik beslenmeyi uygulayan var mi?
Selamün aleykümm...
nasılsınız...bizim buralar çokkk sıcak....sabah akşam çoluk çocuk duşa giriyoz gene fayda yok havuzlu ev istiyom ben yaa...birazdan annemler gelcek değişiklik olur bizede...elli kere tembihliyo sakın bişey yapma gelince yaparız diye...bende bi çorba yaptım artık başka ne yaparız henüz bilmiyom bi gelsinlerde...
Sağol adaşafiyet olsuun :)
ben bu yaz hiç melemen yemedim desem evdekiler yemiyorki dün çok ısrar ettim hayır dediler en iyisi kendime bigün yapayım bu arada kışlık domateslerinde bereketli olsun adaş ..
Sağol adaş
Senin menü de güzel afiyet olsun ama keteyi görmedim sanma :)
Menemen yiyorlar bizimkiler ama bu sen çok yapmadım ben de daha güzel domatesler yeni çıkmaya başladı biber desen 4 lira çok acayip yaaa
Domates sos iyi oluyor kışın bazı yemeklerde en çok da pide içine iyi oluyor :)
Daha çok yapmam lazım ama bakalım denk gelecek mi
Bugün büyük kızın odası ve bizim Odanın şeklini değiştirdik sil süpür itekle kaldır yoruldum
Kasimpati duydum bende onu guzel bir yontem ama ben yapabilcegimi sanmiyorum. Kayinvaldem bazi seyleri uyguluyo sadece.
Resimler icinde ben o esrarengiz bahceyi alamadim bu a101 de vardi ondan kolayca alindi :) tek bu kalmisti cicekli desenler baska kitaptaymis. Gece yaptim uykuyada cok ihtiyacim var gunduz kizim birakmiyo.
Yumurta, peynir, bir parca kavurma, 2 dilim salam, domates ve 2 dilim gibi ekmekle anca kurtuldum haftasonu kahvaltisindan.
Yine iyi biraz yagli protein agirlikli olsada. Sonrasi kotu oldu kendi öz annem sutlac yapmis fazladan onu getirdi bi kase sutlac kazasi yasadim bugun daha hic ekmek yemim bari.
Kasımpatıcım anlatığın yöntemleri bilmiyorum ama şu ketojenik beslenmeye bir bakınayım ....sende araştır oluru varsa bizede anlatırsın
Sen esas şu faslı arkadaşı ihmal etmesen lütfen .70 kilo veripte hala kilo vermeye devam etmesi benim çok ilgimi çekti ...
Ben bikaç gündür domatesle uğraşınca akşamdan aklıma koymuştum Menemen'i :) sen ne yaptıysan afiyet olsun
Bahsettiğin konuyu duymadım ben hiç bilgim yok canım
tamam ketojenik beslenmeye bakındım hatta onun bir katı sı bir diyet de vardı adı şimdi aklıma gelmiyor hem o kadar sağlıklı etde bulamıyoruz evet sağlıklı ama toplum ve aile içinde uygulama çok zor iki yakınım olan lösemi hastasına farklı zamanlarda yemek yapıp götürüyordum yiyebildikleri ketojenik beslenmeye uyuyordu adının ketojenik beslenme olduğunu bilmiyordum şimdi araştırınca öğrendim ...
öğün olarak ketojenik beslenebiliyorum ama tam güne ve haftaya yayamam ben ....
zeynep sana villa verelim :)
verandasında otururken çocukların önündeki havuza girdiğini seyredersin hem toprak alanı çok büyük ağaçlandırılmış sitelerde var öyle sitelerde oturunca istanbulda oturduğunu hisetmesin bilee :)
misafirin varmış hadi kolay gelsin :)
Bu kod adı K ne acaba:))
Nursena'cim cok geçmiş olsun,aman kendinize dikkat edin..daha önce de hirsizlik vakasi olduğuna göre cok güvenli bir site değil sanirim,başka bir yere tasinsaniz cok mu zor olur...Allah kötülüklerden korusun.
Asuman abla,frida,yeliz, menüleriniz gayet güzel bence..bonus sen de gayet basarili geçirmişsin anladigim kadari ile gününü,yürüyüs harika..:)
Meyra'cim ellerine saglik,sporcu hatunlar hepinizi kutluyorum..haftaya ful kadro spor listesinde olalim inşallah..
Bonus boyaman cok güzel,ellerine saglik..uzun zamandir benim de ilgin var ve yapıyorum ben Johanna basford'un kitaplarina ve çizimlerine bayiliyorum 2 kitap serisinide bitirdim:)
Bu aralar mandalaya karsi ilgim var firsat buldukça onu yapmaya calisiyorum..
Frida cok azimli gördüm seni,hadi haftaya da yeşil olda ayi yemyeşil kapat..:)
Aslında en iyisi bulundurmamak galiba canım aslında kuru meyveler de iyi geliyor tatlı isteğineBu akşamları tatlı isteği bağzen bendede oluyor bunun için bitter çukulata bulundurmak lazım..... yada hiç tatlı bulundurmamak mı ?
Bu akşamları tatlı isteği bağzen bendede oluyor bunun için bitter çukulata bulundurmak lazım..... yada hiç tatlı bulundurmamak mı ?
sana aidin salihin yazilarni okumani tavsiye ederim canim bende cok sardim bu konuya bu aralarArkadaslar benim uzun süredir ketojenik beslenme+kan grubuna göre beslenme+karatay usulü beslenme ilgimi çekiyor ve bir süredir bu 3 beslenme ile özellikleri ve aralarinda ki farklari hakkında arastirma yapıyorum,özellikle ketojenik beslenme meşgul ediyor kafami..
içiniz de daha önce ketojenik beslenmeyi uygulayan var mi?
bi haberde hergun bir parca bitter cikolatanin parkinson hastaligina iyi geldigini duymustumyüzde 85 olan bitter çikolatalar cok saglikliymis,ara ara belli miktarlarda yenilebilir bence.
Hic almamakta çözüm olmuyor ki frida'cim,maalesef ev halki için illa bulunuyor..
Aslinda pakete girmiş ürünlerden ne kadar kaçabilirsek saglik acisindan kar diye düşünüyorum..yanisira tatli istediğini bastıracak saglikli atistirmaliklar illaki bulundurmaliyiz galiba hurma,kuru incir vs gibi..
Kasımpatı afiyet olsun canım bence de yazma adını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?