Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam yemeğinde taze fasülye salata cacık yedim bunlar iyi fakat ekmeği fazla kaçırdım çıtır olunca
Şimdi sütlü kahve içiyorum

afiyet olsuun :)
ben bu yaz hiç melemen yemedim desem evdekiler yemiyorki dün çok ısrar ettim hayır dediler en iyisi kendime bigün yapayım bu arada kışlık domateslerinde bereketli olsun adaş ..

bende listemi yazayım

sabah sıcak suyumu içtim ve tibet egzersizimi yaptım! bu egzersi hergün yapıyorum o yüzden sıcak suyumu ve egzersizimi artık listelerime yazmıycam bilginize...

kahvaltı: ekmek ,domates ,salatalık,
3 adet zeytin, peynir , bir iki sürümlük bal ve tereyağı (tereyağı biraz daha fazlaydı)
yarım kete

gün içinde 2 ara yaptım birer incir yedim

akşamda balık ve salata 2 de sivri biber

bugün biraz az su içtim sanki gün içinde hergün kahvemide içiyorum çok sıcak hala yeşil çaya başlıyamadım...

belki çaydan sonra meyva yiyebilirim

tamam ketojenik beslenmeye bakındım hatta onun bir katı sı bir diyet de vardı adı şimdi aklıma gelmiyor hem o kadar sağlıklı etde bulamıyoruz evet sağlıklı ama toplum ve aile içinde uygulama çok zor iki yakınım olan lösemi hastasına farklı zamanlarda yemek yapıp götürüyordum yiyebildikleri ketojenik beslenmeye uyuyordu adının ketojenik beslenme olduğunu bilmiyordum şimdi araştırınca öğrendim ...

öğün olarak ketojenik beslenebiliyorum ama tam güne ve haftaya yayamam ben ....

zeynep sana villa verelim :)
verandasında otururken çocukların önündeki havuza girdiğini seyredersin hem toprak alanı çok büyük ağaçlandırılmış sitelerde var öyle sitelerde oturunca istanbulda oturduğunu hisetmesin bilee :)
misafirin varmış hadi kolay gelsin :)

afiyet olsuun :)
ben bu yaz hiç melemen yemedim desem evdekiler yemiyorki dün çok ısrar ettim hayır dediler en iyisi kendime bigün yapayım bu arada kışlık domateslerinde bereketli olsun adaş ..
Sağol adaş
Senin menü de güzel afiyet olsun ama keteyi görmedim sanma :)
Menemen yiyorlar bizimkiler ama bu sen çok yapmadım ben de daha güzel domatesler yeni çıkmaya başladı biber desen 4 lira çok acayip yaaa
Domates sos iyi oluyor kışın bazı yemeklerde en çok da pide içine iyi oluyor :)
Daha çok yapmam lazım ama bakalım denk gelecek mi
Bugün büyük kızın odası ve bizim Odanın şeklini değiştirdik sil süpür itekle kaldır yoruldum

evet yarım kete yedim yaaa :) sabahları yediğim ekmek ve hamur işi benim kilo vermeme engel olmuyor dikkat etmem gereken akşamlaar ....

temizlik varmış güle güle kirlet hadi bende bugün evi süpürüp toz aldımda ütüm var akşama yaparım diyorum akşam oluncada sabah yaparım diyoruuum

Bonus'cum seninki de cok güzel,ben esrarengiz bahçeyide yaptım ama gizemli orman daha güzel..inanilmaz rahatlatıyor insani,ilk basladigim dönemler bagimlilik yapmisti ama suan mandala'ya karsi yoğun ilgim var..:)

Frida'cim fasli komsum 2-3 aydir benim de dikkatimi çekiyor,samimiyetimiz olmadigi için çekiniyordum acikcasi hafta ici kahveye gelecek bana kismetse tüm merakimi gidereceğim inşallah..

Ben bikaç gündür domatesle uğraşınca akşamdan aklıma koymuştum Menemen'i :) sen ne yaptıysan afiyet olsun
Bahsettiğin konuyu duymadım ben hiç bilgim yok canım

Sagolasin asuman ablacim,ben de menemen yaptım:)

Frida'cim hâklisin düzenli uygulama noktasi sorun olabilir biraz ama dönem dönem de olsa vucudda oluşan toksinlerden kurtulma adina belli bir süre uygulanabilir veya imkanlar dahilinde bazi kurallari hayata geçirilebilir diye düşünüyorum..
acikcasi sürekli ben de yapamam..

diyetin özü günlük karbonhidrat alimini maksimum 50 gr larda tutup daha yüksek oranda yag ve protein olarak beslenme.diyette saglikli yağlar ve omega 3 cok önemli..
kanser hastalarinda uygulanmasinin en büyük sebebi de omega 3 yagi kanser hastalarinda tümör gelişimini engellemesi..
öyle cok yayginki ketojenik beslenme sadece kanser veya benzer rahatsizliklari olanlar değil,gluten alerjisi olanlar ve bu tarz hastaliklara yakalanmak istemeyenler tarafından cok rağbet görüyor..

Bugun ki yediklerim..

Sabah: 1 servis kasigi menemen,1 servis kasigi firinda kasarli patates,domates+salatalik,biraz badem ve ceviz,bir avuç kadar heildelbeere ( türkcesine baktim yaban mersiniymiş)

ara: 1 kahve+ meyvali dondurma..

Aksam: 1 kase mercimek corbasi,3 izraga köfte,yesil salata,1 bardak ayran,yarim porsiyon bulgur pilavi.

sonrasinda: kod adi K... ile başlayan bir tatli diyeyim,yarim porsiyon..

ara:yesil cay.

45 dakika yürüyüş.

İnş canım.

Bu akşamları tatlı isteği bağzen bendede oluyor bunun için bitter çukulata bulundurmak lazım..... yada hiç tatlı bulundurmamak mı ?

yüzde 85 olan bitter çikolatalar cok saglikliymis,ara ara belli miktarlarda yenilebilir bence.
Hic almamakta çözüm olmuyor ki frida'cim,maalesef ev halki için illa bulunuyor..
Aslinda pakete girmiş ürünlerden ne kadar kaçabilirsek saglik acisindan kar diye düşünüyorum..yanisira tatli istediğini bastıracak saglikli atistirmaliklar illaki bulundurmaliyiz galiba hurma,kuru incir vs gibi..

sana aidin salihin yazilarni okumani tavsiye ederim canim bende cok sardim bu konuya bu aralar

bi haberde hergun bir parca bitter cikolatanin parkinson hastaligina iyi geldigini duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…