Dışarda yiyince oluyor kaçamaklar malesef canım nasılsa her gün dışarda yemek yemiyoruz ya arada da olsun artıkAynen hic yazmiyim..:)
Aksam yemeğini disarda yiyince arkadaşlar ile kaçamadım kod adi k...den.:)
tutsaydim bogazimi da yemeseydim iyiydi ama,neyse yârin yârim saat fazla yürüyeyim ceza olarak..:)
sana aidin salihin yazilarni okumani tavsiye ederim canim bende cok sardim bu konuya bu aralar
bi haberde hergun bir parca bitter cikolatanin parkinson hastaligina iyi geldigini duymustum
valla benimde isime gwldi bizde genetik bi hastalik gibi cunkuAidin salih hanimi duydum,kan grubuna göre beslenme konusunu arastirirken sitesini inceledim biraz..tam bilgi sahibi değilim ama detayli arastirmam lazim.sagolasin yeliz'cim..
Bitter konusunu ilk defa duyuyorum,cok iyi bir haber..
hergün bir parça yiyelim öyleyse kizlar,nasilda isime geldi..
Dışarda yiyince oluyor kaçamaklar malesef canım nasılsa her gün dışarda yemek yemiyoruz ya arada da olsun artık
oo zor bulunur bi kan ama yanlis hatirlamiyosam ilk insanlarda hep 0 mis dimi.zamanla melez kan gruplari ortaya cikmis a b ab0 rh negatif canim..
oo zor bulunur bi kan ama yanlis hatirlamiyosam ilk insanlarda hep 0 mis dimi.zamanla melez kan gruplari ortaya cikmis a b ab
ben a pozitifimEvet zor bulunan bir kana sahibim yeliz'cim,Mevlam muhtaç etmesin ..
Kan grubuna göre beslenme konusunu arastirirken ali bulac ve aidin salih hanimin sitelerinde okudum ben de,aynen dediğin gibi yazıyordu ilk insanlarda bulunuyormuş zamanla diğer kan gruplari ortaya cikmis..
Senin grubun ne?
Bir sürü tomurcuk vardı hepsi döküldü malesef ilk açan 2 çiçeğin birisi de düştüAsuman ablacim nar agacin nasil oldu,büyüdü mü?
Allah rahatlık versin yelizcimsize iyi geceler kizlar ben yatiyorum
ben a pozitifim
Bir sürü tomurcuk vardı hepsi döküldü malesef ilk açan 2 çiçeğin birisi de düştü
Şimdi sadece bir narım var büyür inşallah
size iyi geceler kizlar ben yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?