Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen hic yazmiyim..:)
Aksam yemeğini disarda yiyince arkadaşlar ile kaçamadım kod adi k...den.:)
tutsaydim bogazimi da yemeseydim iyiydi ama,neyse yârin yârim saat fazla yürüyeyim ceza olarak..:)
Dışarda yiyince oluyor kaçamaklar malesef canım nasılsa her gün dışarda yemek yemiyoruz ya arada da olsun artık

sana aidin salihin yazilarni okumani tavsiye ederim canim bende cok sardim bu konuya bu aralar

bi haberde hergun bir parca bitter cikolatanin parkinson hastaligina iyi geldigini duymustum

Aidin salih hanimi duydum,kan grubuna göre beslenme konusunu arastirirken sitesini inceledim biraz..tam bilgi sahibi değilim ama detayli arastirmam lazim.sagolasin yeliz'cim..
Bitter konusunu ilk defa duyuyorum,cok iyi bir haber..
hergün bir parça yiyelim öyleyse kizlar,nasilda isime geldi..

valla benimde isime gwldi bizde genetik bi hastalik gibi cunku

oo zor bulunur bi kan ama yanlis hatirlamiyosam ilk insanlarda hep 0 mis dimi.zamanla melez kan gruplari ortaya cikmis a b ab

Evet zor bulunan bir kana sahibim yeliz'cim,Mevlam muhtaç etmesin ..
Kan grubuna göre beslenme konusunu arastirirken ali bulac ve aidin salih hanimin sitelerinde okudum ben de,aynen dediğin gibi yazıyordu ilk insanlarda bulunuyormuş zamanla diğer kan gruplari ortaya cikmis..
Senin grubun ne?

ben a pozitifim

sanirim et ve süt ürünlerine karsi biraz dikkatli olmasi gereken bir grup dimi?

Aslinda ben hangi beslenme tarzi olursa olsun birseyin tamamen yasaklanmasi veya bazi seylerin cok fazla tüketilmesi konularina cok sicak bakamiyorum bir türlü,Yaradan hiçbir seyi bos yaratmamistir diye düşünüp herseyden kararinda yemenin daha doğru olacagini düşünüyorum yeliz'cim..saglik problemleri varsa istisnai durum tabi.
Bir de kişi kendi vücudunu en iyi bilendir,kendini rahatsız eden yiyecekleri daha az yiyebilirse sorun kalmaz gibi..

Böyle karisik düşüncelerle ile meşgulüm bu ara..:)

Box maçı hastası kocamla oturuyorum: D
Gayri ihtiyari maç sesleri duyuyorum şuan: )))
Tezgahta bulaşıklar vardı onları yıkadım geldim yeni, bugünde yine pek tadım yok, bugün burada hava baya ısındı ondan galiba tadsızlığım.
asumanzeynep asuman abla nar yazın daha bir guzelleşiyordu galiba ağaç misali, zaten bu da minyatür ağaç galiba, üzülme yani: ***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…