Bugün çok yoğun ama güzel bir gündü..Önce iş sonra gezme yemek kahve alışveriş derken geç vakit eve girdik...
Yarın da komşumun aynı zaman da oğlumun arkadaşının sünnet mevlüdü var..
ev berbat durum da temizlik neyin nasıl olacak bilemiyorum...artık mevlüt dönüşü hep birlikte şekle sokarız diye umud ediyorum...
Kolay gelsin ozaman şimdiden işlerin inş: )
Aman iş değilmi olur gider, olmazsa biraz geç olur: )
: ***
tamam ketojenik beslenmeye bakındım hatta onun bir katı sı bir diyet de vardı adı şimdi aklıma gelmiyor hem o kadar sağlıklı etde bulamıyoruz evet sağlıklı ama toplum ve aile içinde uygulama çok zor iki yakınım olan lösemi hastasına farklı zamanlarda yemek yapıp götürüyordum yiyebildikleri ketojenik beslenmeye uyuyordu adının ketojenik beslenme olduğunu bilmiyordum şimdi araştırınca öğrendim ...
öğün olarak ketojenik beslenebiliyorum ama tam güne ve haftaya yayamam ben ....
zeynep sana villa verelim :)
verandasında otururken çocukların önündeki havuza girdiğini seyredersin hem toprak alanı çok büyük ağaçlandırılmış sitelerde var öyle sitelerde oturunca istanbulda oturduğunu hisetmesin bilee :)
misafirin varmış hadi kolay gelsin :)
Ayy hamileler var yazmiyim asuman ablaa...:)
biraz sicak,ilik yenen bol kalorili,bol yagli desem..
Uyuyormusunuz.? Haftanın en güzel gecesi erkenden uyunmaz ki :))
10 dk. oyalanıcam burada gelen olmazsa size birer buse kondurup çamaşırları astıktan sonra istirahate çekilirim...
OĞlum çekçekli okul çantası istiyordu çok...Geçen yıl lcw den özellği olmayan vasat ve normalinden daha küçük çanta almıştım taşıması kolay olsun diye..
Amcası bugün ben işteyken gelip almış oğlanı birlikte çanta almaya gitmişler ...
Öylesine mutlu ki sürekli sürüp durdu..:)) Uyurken yatağının yanına koydu çantayı :)
çocuklara dolap aldık bu akşam eşim ve kardeşi montajıyla ugraştı ev darma duman iş bitti ayak üstü bi çay içip gittiler...annem gündüzden gelmişti çocuklar bayram etti..ama yarına çokk işim var eşime gene mesai demişler çok canımız sıkıldı evde olur beraber yaparız dye düşünüyoduk oysa ama artık kendimi çok zorlamadan yapıcam bişeyler....
eminim çok mutludur güle güle kullansın
...benimkide şemsiye istiyodu çok aldım geçenlerde ama pişman oldum sanırım sürekli anne nezaman kış gelicek yağmur yağsın arttık diye durup durup ağlıyor sakladım bende....
Sakın zorlama kendini zeynepçim...Annen sendemi kalıcak çocuklarla ilgilenmesi bile senin rahat çalışman için yeterli hiç bir şey yapmasa da..
İyi günler de,mutlu günler de kullansınlar...
Kıyamam yaaa demek yağmuru bekliyor..
Büyük kızın nazlımı hala.?
hemde nasıll sanırım uzunca bir sürede böyle olucak....
Özel okulamı devlet okulunamı gidiyor zeynep.?
Arkadaşlık ilişkisi nasıl...?
Benim oğlum normal de çok sıcakkanlı fırlama az yaramaz bir tip ama okul da özellikle derste çok uslu öğretmenini çok dinleyen bir tip oluyor şaşırıyorumççç
Asuman ablacim ben de cikiyorum musadenle..
Biraz mutfagi toplayıp,alisverisleri yerleştireyim birazini yapip kalanlarini biraktim öylece:)
Hayirli geceler diliyorum sana,Allah rahatlık versin..
Hayırlı geceler Kasımpatı sana da Allah rahatlık versinBox maçı hastası kocamla oturuyorum: D
Gayri ihtiyari maç sesleri duyuyorum şuan: )))
Tezgahta bulaşıklar vardı onları yıkadım geldim yeni, bugünde yine pek tadım yok, bugün burada hava baya ısındı ondan galiba tadsızlığım.
asumanzeynep asuman abla nar yazın daha bir guzelleşiyordu galiba ağaç misali, zaten bu da minyatür ağaç galiba, üzülme yani: ***
sizin ödev konusu nasıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?