- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Evet oluyor bir şekil de ama duramıyorum ki elim de değil..
ben raporluyken temizlik yapmış insanım. :))
meyra bu ara yine çok sıcak burası da..
OĞlum çekçekli okul çantası istiyordu çok...Geçen yıl lcw den özellği olmayan vasat ve normalinden daha küçük çanta almıştım taşıması kolay olsun diye..
Amcası bugün ben işteyken gelip almış oğlanı birlikte çanta almaya gitmişler ...
Öylesine mutlu ki sürekli sürüp durdu..:)) Uyurken yatağının yanına koydu çantayı :)
kolay gelsin sana temizlik durumu bizde de berbat topla temizle bitmiyo ben bi yandan topluyom kizlar bi yandan can sikintisindan dagitiyo su okullar acilsin artikBugün çok yoğun ama güzel bir gündü..Önce iş sonra gezme yemek kahve alışveriş derken geç vakit eve girdik...
Yarın da komşumun aynı zaman da oğlumun arkadaşının sünnet mevlüdü var..
ev berbat durum da temizlik neyin nasıl olacak bilemiyorum...artık mevlüt dönüşü hep birlikte şekle sokarız diye umud ediyorum...
ay kiyamam ben onaOĞlum çekçekli okul çantası istiyordu çok...Geçen yıl lcw den özellği olmayan vasat ve normalinden daha küçük çanta almıştım taşıması kolay olsun diye..
Amcası bugün ben işteyken gelip almış oğlanı birlikte çanta almaya gitmişler ...
Öylesine mutlu ki sürekli sürüp durdu..:)) Uyurken yatağının yanına koydu çantayı :)
hayirli olsun gule gule kullansin kizlar temizlik konusunda da cok yorma kendiniçocuklara dolap aldık bu akşam eşim ve kardeşi montajıyla ugraştı ev darma duman iş bitti ayak üstü bi çay içip gittiler...annem gündüzden gelmişti çocuklar bayram etti..ama yarına çokk işim var eşime gene mesai demişler çok canımız sıkıldı evde olur beraber yaparız dye düşünüyoduk oysa ama artık kendimi çok zorlamadan yapıcam bişeyler....
Çok haklısın Bonuscum etraf herşeye sahip ama memnuniyetsiz çocuk hatta büyük doluCocuklarin memnuniyetsiz oldugu bir devirde baris cantasini yanina alip yatiyosa anneye babaya tebrikler biseyleri dogru yapiyolar demektir bu bence.
Aldinmi zeytinini :)Çok haklısın Bonuscum etraf herşeye sahip ama memnuniyetsiz çocuk hatta büyük dolu
Aldım yedim bile :)Aldinmi zeytinini :)
Uyuyormusunuz.? Haftanın en güzel gecesi erkenden uyunmaz ki :))
10 dk. oyalanıcam burada gelen olmazsa size birer buse kondurup çamaşırları astıktan sonra istirahate çekilirim...
KAsımpatı yediğin tatlı tahmin ettiğimse resmen aşığım ben o tatlıya..
antakya yöresinin meşhur tatlısımı..?
----
Ahhh Beyzusum kulakların çınlasın ne geyik yapardık bu tatlıyla ilgili..
Gunaydin...
Aksam biraz atistirsamda iyi sayilir dun. Yurutuste yaptim. Birde malum aylik seyden olmusum fena agrim var. Ayaklarima vuruyo agrisi.
K adli seyi bende cok severim olurum biterim falan yani eger oysa :) oyle porsiyonla degil depsiynen olucak
Kova kisisinin temizlik askini annemden cok iyi bilirim. Dizleri tutmaz balkonu yikar ici rahat eder oyle yatar
Selamün aleyküm...
Herkese iyi pazarlar...
Ödevini yapma konusun da mı diyorsun...
Çok zorlandığım söylenemz..Sadece h.sonları sallıyordu son zamanlar da.:)
Bu yaz çalıştırdım ara ara..Kİtap okutmaya çalışıyorum. ritmik saymayı düzenli yaptırın demişti öğretmenimiz ama teoride sadece..:))
Zeynepcim güle Güle kullansınlar dolaplarını prensesler
Hayırlı geceler yena ve Zeynep
kolay gelsin sana temizlik durumu bizde de berbat topla temizle bitmiyo ben bi yandan topluyom kizlar bi yandan can sikintisindan dagitiyo su okullar acilsin artik
ay kiyamam ben ona
hayirli olsun gule gule kullansin kizlar temizlik konusunda da cok yorma kendini
Ben buralardayım Zeynepcim
Derleme toplama işlerine devam ediyorum epey kolayladım yatak odam bitti sayılır sadece cam perde kaldı onları da kornişi değişecek o zaman yapacağım
Mutfakta sıra
Bugünkü yediklerimi yazmaya çalışayım
Kahvaltım hafta sonu kahvaltısıydı yine beyaz ekmek yedim malesef
Arada kavun daha sonra kahve
Akşam bir tabak yoğurtlu makarna salata
Belki biraz çekirdek de çitleyebilirim şimdiden itiraf edeyim
Bol su ve yeşilçayımı da içtim
Ben de yavaş yavaş yapıyorum zaten o yüzden bitmiyor bir türlü :)kolay gelsin işlerinde ablacım...bende akşam üstü yeni dolabı biraz yerleştirdim ama daha çokk iş var yavaş yavaş yapıyom işte bende ama cam perde işlerine girişmicem bir süre daha gözüme gözüme batsalarda...
çok bişey yememişsinki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?