Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet oluyor bir şekil de ama duramıyorum ki elim de değil..
ben raporluyken temizlik yapmış insanım. :))

meyra bu ara yine çok sıcak burası da..

Kova kişisi öyledir, halamın eşi kova, hastayım diye izin alıyor hiç yatmadan bahçeye budamaya iniyor diyor: DD

O araba niyetine almış: D
Arabasını yatağının yanına parketmiş çocuk: ))
Maşaallah tebareke Allah barışa...

Gunaydin...

Aksam biraz atistirsamda iyi sayilir dun. Yurutuste yaptim. Birde malum aylik seyden olmusum fena agrim var. Ayaklarima vuruyo agrisi.

K adli seyi bende cok severim olurum biterim falan yani eger oysa :) oyle porsiyonla degil depsiynen olucak

Kova kisisinin temizlik askini annemden cok iyi bilirim. Dizleri tutmaz balkonu yikar ici rahat eder oyle yatar

kolay gelsin sana temizlik durumu bizde de berbat topla temizle bitmiyo ben bi yandan topluyom kizlar bi yandan can sikintisindan dagitiyo su okullar acilsin artik
ay kiyamam ben ona
hayirli olsun gule gule kullansin kizlar temizlik konusunda da cok yorma kendini

hayırlı mutlu pazarlar
Herkes uyuyor hala ben de markete gideceğim kaç gündür zeytinsizim :))
Yenacım barış güle güle kullansın çekçekli çantasını çocuk olmak ne güzel öptüm kara boncuk gözlerinden

Uyuyormusunuz.? Haftanın en güzel gecesi erkenden uyunmaz ki :))
10 dk. oyalanıcam burada gelen olmazsa size birer buse kondurup çamaşırları astıktan sonra istirahate çekilirim...

Kacirdim seni yena,gelecegini bilsem beklerdim:)
Erken uyumadık tabisi:) ben önce alisverislerin kalan kismini yerleştirdim, yoğurt mayaladım sonrasinda da esimle birlikte film izledik :)
Baris pasanin cekcekli arabasi hayirli olsun,güle güle kullansin inşallah..okurken cocuklugumda ki arefe gecelerini hatirladim bayramliklarimi bas ucuma koyardım,hatta bir keresinde kirmizi pabucuma sarılarak uyumuşum sabah kalktigimda üzerine yattigimdan pabucun eğri büğrü olduğunu görünce öpüp öpüp aglamisim tüm bayram boyunca...:)

Tam üzerine bastin yena,antakyanin meşhur tatlisiydi yediğim:)ben de bayilirim kendisine:)

Evet tahmin ettiğinden bonus:)
Istemeyerek esime verdim yârim porsiyonu,esim hem kendinin olan tatlisini hem de ben den kalan tatliyi yedi afiyetle:)
yerken nasil da sinir oldum bir süre tirip attim kendisine:)Garibim hem tatliyi verip hem de yedi diye tirip attigimi bilmiyordu tabi..:)

Selamün aleyküm...
Herkese iyi pazarlar...

Aleykum selam meyra..
sana da mutlu mesut pazarlar olsun..:)

Selamün aleykümm...

bizim hergüne bir yaprak ödevimiz vardı yaz boyunca ama biz haftada bir iki gün şeklinde yaptık..kitapta hergün okusun dedi öğretmeni ama bütün yaz 5 tane anca okudu...evde bunlarla hiçç uğraşmak istemiyo..okulda arkadaşlarıyla beraber yapıyoda evde sıkıntılı...gerçi okul dönemi haksızda sayılmaz tüm gün okulda 8,30 16,00 arası dersleri çok yogun yoruluyo haklı olarak bide evde kitap defter görmek istemiyo....inş bu sene biraz daha rahat olur...

Zeynepcim güle Güle kullansınlar dolaplarını prensesler
Hayırlı geceler yena ve Zeynep

sağol ablacım...ay ben uykum geldi yazıp yatağa bile gidemeden olduğum yerde uyumuşum ya gecenin bir yarısı eşim kaldırdı yatağa git diye...

sağol canım..ortalığı toparlayıp bütün evi süpürdüm yetti bana bugun daha hiç bişi yapamam...

Ben buralardayım Zeynepcim
Derleme toplama işlerine devam ediyorum epey kolayladım yatak odam bitti sayılır sadece cam perde kaldı onları da kornişi değişecek o zaman yapacağım
Mutfakta sıra
Bugünkü yediklerimi yazmaya çalışayım
Kahvaltım hafta sonu kahvaltısıydı yine beyaz ekmek yedim malesef
Arada kavun daha sonra kahve
Akşam bir tabak yoğurtlu makarna salata
Belki biraz çekirdek de çitleyebilirim şimdiden itiraf edeyim
Bol su ve yeşilçayımı da içtim

kolay gelsin işlerinde ablacım...bende akşam üstü yeni dolabı biraz yerleştirdim ama daha çokk iş var yavaş yavaş yapıyom işte bende ama cam perde işlerine girişmicem bir süre daha gözüme gözüme batsalarda...

çok bişey yememişsinki...

Ben de yavaş yavaş yapıyorum zaten o yüzden bitmiyor bir türlü :)
Sabah epeyce yedim aslında patates kızartması felan ama çok da abartı değil sanki bence de:)

slm kızlar umarım güzel bir haftasonu akşamı yaşıyorsunuzdur.
kim demiş burası diyet sayfası. bilimsel kültürel aile içi ev ekonomisi maşallah
ay eskiden 1sn bulsam gelirdim. şimdilerde 1sn bulamıyorum galiba özlüyorum. böyle damdan düşer gibi gelincede yabancı hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…