Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar aranizda mutfak robotu kullanan varmi hani su herseyi yapan cinsten varsa markasini ve memnun olup olmadiginizi yazabilirmisiniz

yelizcim yıllar önce annemde arzumun midi robotu vardı çokk kullandık çok ta memnunduk ama annem konya şekeri çekmeye çalışmış kabı kırıldı servislerde falanda bulamadık çünkü arzumun çok eski bir ürünüydü..herşeyi yapıyodu rendeleme hamur yoğurma çırpıcı doğrayıcı..ama şimdiki ürünleri nasıldır bir fikrim yok...kendim elcazımı kullanıyorum her nevi iş için...gerçi braun blendir setim varda kullanmıyom...

sagol canim bende istiyorum.simdi hem kek karistirici hem dograyicu hem meyve suyu sikici hepsi bu robotlarda var galiba tam hatirlamiyorum ama benim gordugumde ya arzum ya king di galiba kiz kardesimde var arcelik in oda cok memnun

kayınvaldeme almıştık anneler günü için ama sanırım hiç kullanmadı. komşumada aldık fiyatı uygun olunca o memnun ama kek dışında bişeye kullandımı bilmiyorum. markası arzum şı siyah olandan

aa bu benimkinden
ayy parçaları çok
tek tek temizlemek istiyor. yanlış oturtursan makinayı zorluyor.
emniyet kilitleri eskiden çok güzeldi şimdi andik. benim ilk kullandığımda gitti. şimdi bişey çekeceğim zaman başında bekliyorum bazende kürdan sıkıştırıyorum.
meyve sıkma işi yaptığında hertarafı batırıyor. salata yapınca sebzeler nasıl oluyorsa resmen odun gibi çıkıyor içinden
ben açıkta bıraktığım için hemen yağ ve toz tutuyor sinir oluyorum

iyi aksamlar..

Yogun bir gündü,az önce geldik eve..aklimda iken yediklerimi yazayim:)

Sabah: Sebzeli omlet,domates+salatalik,biraz ceviz+kaju,10 zeytin,1 avuç kadar yaban mersini.

ara:kahve+1 kare bitter çikolata+sekersiz cay

Aksam:1 servis kasigi et sote,yarim servis kasigi pilav,1 minik kuru patlıcan dolmasi,yeşil salata,1 servis kasigi taze fasulye,yogurt.

Not:Aksam yemeğe davetli idik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…