bende ona benzer bisey yapmistim canim sabh ve ogleni ona uygun ama aksami sebze yemegi seklinde tekrar yapabilirim aslindayarın 5te 5 yapıcam katılan varmı bana???
olur bence sorun yok. değişiklik olsunbende ona benzer bisey yapmistim canim sabh ve ogleni ona uygun ama aksami sebze yemegi seklinde tekrar yapabilirim aslinda
brn degisiklikten degilde esime bisey soylemek istemedigimden yapmistim bi araolur bence sorun yok. değişiklik olsun
kizlar aranizda mutfak robotu kullanan varmi hani su herseyi yapan cinsten varsa markasini ve memnun olup olmadiginizi yazabilirmisiniz
sagol canim bende istiyorum.simdi hem kek karistirici hem dograyicu hem meyve suyu sikici hepsi bu robotlarda var galiba tam hatirlamiyorum ama benim gordugumde ya arzum ya king di galiba kiz kardesimde var arcelik in oda cok memnunyelizcim yıllar önce annemde arzumun midi robotu vardı çokk kullandık çok ta memnunduk ama annem konya şekeri çekmeye çalışmış kabı kırıldı servislerde falanda bulamadık çünkü arzumun çok eski bir ürünüydü..herşeyi yapıyodu rendeleme hamur yoğurma çırpıcı doğrayıcı..ama şimdiki ürünleri nasıldır bir fikrim yok...kendim elcazımı kullanıyorum her nevi iş için...gerçi braun blendir setim varda kullanmıyom...
ay canim bu galiba meyve suyu sikmiyo dimiay siyah değilmiş :)
Eki Görüntüle 1625624 buna benzer bisey istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?